'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy bu erkekler aynı fabrikadan mı cıktı yaa ??
Hepsi tek tip uretım gibi..
Düüşünceler aynı..tavırlar aynıı

Anlaşılan herkes aynı dertten muzdarip
Bu düşünceler bir ara beni ciddi ciddi evlilikten uzaklaştırmaya yetmişti.. Evlilik zor zanat pembe gözlüklerle baktığın gibi değil hiçbirşey
Ben kendimi düşünemiyorum evden gelip direkt yemek masasına oturan yemekten sonra gidip tv karşısında oturan orda bi güzel kestiren evlenince nasıl olucak bilmiyorum..
Ve kızlar kesinlikle en baştan itibaren nasıl olmasını istiyorsanız o şekilde alıştırın eşlerinizi..
Aman şimdilik ben yapayım moduna girmeyin sakın
Gördükleri şekilde devam ettireceklerinden şüpheniz olmasınn

Bende konuşuyorum benimkiyle.. Ben yemek yapıosam sen salata yap pilav yap diyorum.. Masayı hazırla diyorum.. Ben temizlik yapıyorsam sen ev temizle cam sil diyorum Yok anam kararlıyım yok öle beleşee evlilik

Benimki geçen hafta izindeydi.. Aşkım evlennce sen çalış ben yemeği yapar evi temizlerim diyo Çocuğuda sen yaparsan tamam didimm

Son düzenleme:

benmki onu diyor ben karşmam öğrenciliğimde çektim evlenince el sürmem diyor

ama çok duygusal acıma duygusu çok var ben mızmızlanmaya kalmadan yapar herşeyi kandırırrım onu burası dağınık off diyince olmaz

aşkım çok dağılmış ortalık hadi el birliğiyle toplayıp gezmeye gidelim dicem

bazen cadı oluyorum çok bağırınıyorum ama olsun

yağmur ben öğrenciyken yurtta kaldım evdede hiçbişiye karışmam temizlik iyi yaparım da senelerdir el sürmedim

Vala benimki anasının faln camını siliyordu gecende..
Ablası da hamile onun da temizliğine yardım ediyordu..
Dedım hanı yapmıyodun?
O hamile..dedi..sen de hamile ol yapayım dio
Dedım o zaman sen benı degıl cocugunu dusunuyosun!!!
Sonra da ne alakası var dio..kacınılmaz cevap
Dedım annen de mi hamile..
Ona da annem hasta yapamaz dedi..
Ben bilirim ona evlenınce yapacagımııııı

bazı kızlar var anaç tavırla aman elini sürme diyor yaa ben hiç öyle değilim sürr sürr korkma yap sende bişi derim kır gerekirse ama öğren yani :)))))

herşeyi geçtim rahatıma düşkünüm annem benim yaşımdayken benden çok çok farklıymış bana bakıyor miskin gibi yatıyorum geziyorum dünya umrumda değil anneye yardım edeyim kaygım yok biraz acımasız birazda kendimi ezdirmeden rahatım

o yüzden öyle alıştırmadım alıştırmıcamda

ama sevgiliciğin midesine güzel mamalar yapmak için antreman yapıyorum o yesin ben mutlu olurumm oyyy oyyy

İnşallah hepimizin gönlüne göre bir yuvası olur.
Umarım istediğin gibi bir gelin olursun gelinlik birde sana özel dikildiği için üstünde iyi duracağını düşünüyorum.

Hoş geldin canım

Benimkiside yardım ederim diyor ama ben emin olamıyorum. Nede olsa bal ayından sonra kişilikler ortaya çıkıyor.
Gerçi aşkım çok anlayışlı inşallagh değişmez.

Sanırım bu durumu yaşayarak öğreneceğiz. O yüzden çağlaya katılıyorum çok büyük hayallerle girersek biz bu işe altında ezilebiliriz.

Erkekler hep aynı bende evlenmeden önce sözleşme yapmayı düşünüyorum. Kesinlikle işten atyrılmamı talep etmesin, çocuğumuz olursa ayrılmamı isteyip ikimizi birden huzursuz etmesin.Onun parası ikimizede yetermiş peh

Bu tür erkeklere sinir oluyorum. Benim abimlerde tam tersi oldu evlenene kadar taş fırın erkek sonra ev kuzusu maşallah yahu ya iki tarafada yapın ya da ikisinede yapmayın bu ne

Valla ben ona söylemeden o söyledi. "Ben işten gelicem sende işten geliyorsun. Hepsini sana bırakmam ama herşeyede yardım etmem dedi. Ufak tefek işlerde yardımcı olurum. Çünkü sonra yanıma çağırdığımda yorgunum diyeceksin. Ben eve hizmetçi istemiyorum benimle ilgilenecek bir kadın istiyorum. Sevdiğimide bu şekilde yoramam" diyor. Bakalım sonuna kadar inşallah böyle olur. YAni ne bütün gün işte çalışacaksın akşam eve gel çalış gecede adam için çalış oh ne ala memleket bende erkek olmak istiyorum o zaman

Bende ilk günden yapayım sonra onuda çalıştırırırm diye düşünüyordum sonra kardeşim abimi örnek verdi kafama dank etti. HAklısın kuzum aynı şekilde gidiyorlar.

kızlarrrr bendee geldimm aranızaaa

kızlarrrrrr benide alın aranızaaa yaaaaaa
Hoş geldinnnnnnnn

hoşgeldin canımmm
senle tanışıyoruz bi yerlerden di miiii
ama 2013 te evlenmeyecektin sanki sen di mi :26:

2012 de bi talihsizlik yaşadım evet ama 2013 yılı bana uğurlu gelicek inşallah temmuz ayında birisiyle tanıştım hayatım değişmeye başladı bakalım 2013 de düğün düşünüyoruz kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…