- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
iyi demişin... Benimki de kadın işi erkek işi mevzularına girio bazen sakayla uyuz edio beni...
Ben de diorum hatta ii o zaman calısmak da erkege ait sen calıs diye... Canıma minnet valla hatun.. Calısma benle gel diyen ben degil miyim sana diyo
morarıp kalan ben oluyorum
Yagmurcm hosgeldin
valla bizimki şakasına ben elimi sürmem onlar bayan işi diyor ..sonra da takıldıgını imaa ediyor..
ben de diyorum benim de erkek işi diyecegım seyler olacaktır elbet..
ornegin ev gecindrmek benim işim degil..mecbursun yap o zaman diyorum(tabii ki gercek dusuncem bu degıl..sadece laf altında kalmamak için )
İnşallah hepimizin gönlüne göre bir yuvası olur.
canım aysun modaevi..bi arkadaşım da orayı çok övmüştü ben de facete gördüm sayfalarını..hatta elena yı koymuş resimlerine ben de sordum dikebilir misiniz diye
benim de en büyük korkum canım ya, orjinali masal gibi..ilk gördüğümde aşık oldum ama ya saçma sapan bişey çıakrsa ortaya
haklısın çağlam valla
ben de rahata çok alışmış bi insanım zaten üşengeç de bi yapım var
nolcak napçaz bilmiyorum
bi de ben monotonluğu hiç sevmem çok üzülürüm bi süre sonra rutine bağlayınca
umarım hayalimizdeki gibi olur evliliklerimiz
Hoş geldin canımHerkese slmm...
Benimkiside yardım ederim diyor ama ben emin olamıyorum. Nede olsa bal ayından sonra kişilikler ortaya çıkıyor.valla bizimki şakasına ben elimi sürmem onlar bayan işi diyor ..sonra da takıldıgını imaa ediyor..
ben de diyorum benim de erkek işi diyecegım seyler olacaktır elbet..
ornegin ev gecindrmek benim işim degil..mecbursun yap o zaman diyorum(tabii ki gercek dusuncem bu degıl..sadece laf altında kalmamak için )
bu sene evlenen benden 4 5 yaş büyük arkadaşlarım acele etme derken bunları kastettiler çünkü evlendikleri 1 ay boyunca gördüler ve şunu dediler evlilik aşkı yeniyor belli zaman sonra o yüzden hayat müşterek diyerek bizimkiler bize yardım edicek yoksaaaaa bende tembel moda alcam kendimi
ben hergün düşünüyorum bazen antreman yapıyorum özellikle iftarda 5 saat yol gidip oruç halle eve gelip yemek hazırla masa kur tatlı yap masa topla bulaşığı yıka akşama dışarda gez sonra uyku halidne bir ramazan geçti ve sevgilimde bende inanamadık ben isteyince yapıyormuşum
iş başa düşünce mecbur
oruç halimle sırf sevgilimin canı helva istedi die helva kavurdum ilk kez hayatımda ve sıcağın altında annem bile şok oldu ben herşeyi yapıyorum ki oda benim için herşeyi yapıyor
ama düşünmüyorda değilim öğrencilik hayatımızda hiç mutfaklarına girmedim kahvalatıları hazırladı çayımı koydu ama evli olunca bunlar hep olmucak bunuda görüyorum
ama benimki bendende duygusal tv karşısında göbek büyüten kesime girebililme ihtimalim olabilirrr
Erkekler hep aynı bende evlenmeden önce sözleşme yapmayı düşünüyorum. Kesinlikle işten atyrılmamı talep etmesin, çocuğumuz olursa ayrılmamı isteyip ikimizi birden huzursuz etmesin.Onun parası ikimizede yetermiş pehiyi demişin... benimki de kadın işi erkek işi mevzularına girio bazen sakayla uyuz edio beni...
ben de diorum hatta ii o zaman calısmak da erkege ait sen calıs diye... canıma minnet valla hatun.. calısma benle gel diyen ben degil miyim sana diyo
morarıp kalan ben oluyorum
yagmurcm hosgeldin
kızlarrrrrr benide alın aranızaaa yaaaaaa
hoşbuldum kızlar sağolun...nasılsnız özgem,çağlam,haticecim?
aldık aramıza sarılalım sıkı sıkııı
kızlarrrrrr benide alın aranızaaa yaaaaaa
hosgeldin ygmur..evlilik sonrasını konusuyoruz
Erkeklerin yardım etmesı gerektıgını
Bu tür erkeklere sinir oluyorum. Benim abimlerde tam tersi oldu evlenene kadar taş fırın erkek sonra ev kuzusu maşallah yahu ya iki tarafada yapın ya da ikisinede yapmayın bu neVala benimki anasının faln camını siliyordu gecende..
Ablası da hamile onun da temizliğine yardım ediyordu..
Dedım hanı yapmıyodun?
O hamile..dedi..sen de hamile ol yapayım dio
Dedım o zaman sen benı degıl cocugunu dusunuyosun!!!
Sonra da ne alakası var dio..kacınılmaz cevap
Dedım annen de mi hamile..
Ona da annem hasta yapamaz dedi..
Ben bilirim ona evlenınce yapacagımııııı
Valla ben ona söylemeden o söyledi. "Ben işten gelicem sende işten geliyorsun. Hepsini sana bırakmam ama herşeyede yardım etmem dedi. Ufak tefek işlerde yardımcı olurum. Çünkü sonra yanıma çağırdığımda yorgunum diyeceksin. Ben eve hizmetçi istemiyorum benimle ilgilenecek bir kadın istiyorum. Sevdiğimide bu şekilde yoramam" diyor. Bakalım sonuna kadar inşallah böyle olur. YAni ne bütün gün işte çalışacaksın akşam eve gel çalış gecede adam için çalış oh ne ala memleket bende erkek olmak istiyorum o zamanbazı kızlar var anaç tavırla aman elini sürme diyor yaa ben hiç öyle değilim sürr sürr korkma yap sende bişi derim kır gerekirse ama öğren yani :)))))
herşeyi geçtim rahatıma düşkünüm annem benim yaşımdayken benden çok çok farklıymış bana bakıyor miskin gibi yatıyorum geziyorum dünya umrumda değil anneye yardım edeyim kaygım yok biraz acımasız birazda kendimi ezdirmeden rahatım
o yüzden öyle alıştırmadım alıştırmıcamda
ama sevgiliciğin midesine güzel mamalar yapmak için antreman yapıyorum o yesin ben mutlu olurumm oyyy oyyy
Bende ilk günden yapayım sonra onuda çalıştırırırm diye düşünüyordum sonra kardeşim abimi örnek verdi kafama dank etti. HAklısın kuzum aynı şekilde gidiyorlar.Anlaşılan herkes aynı dertten muzdarip
Bu düşünceler bir ara beni ciddi ciddi evlilikten uzaklaştırmaya yetmişti.. Evlilik zor zanat pembe gözlüklerle baktığın gibi değil hiçbirşey
Ben kendimi düşünemiyorum evden gelip direkt yemek masasına oturan yemekten sonra gidip tv karşısında oturan orda bi güzel kestirenevlenince nasıl olucak bilmiyorum..
Ve kızlar kesinlikle en baştan itibaren nasıl olmasını istiyorsanız o şekilde alıştırın eşlerinizi..
Aman şimdilik ben yapayım moduna girmeyin sakın
Gördükleri şekilde devam ettireceklerinden şüpheniz olmasınn
Bende konuşuyorum benimkiyle.. Ben yemek yapıosam sen salata yap pilav yap diyorum.. Masayı hazırla diyorum.. Ben temizlik yapıyorsam sen ev temizle cam sil diyorumYok anam kararlıyım yok öle beleşee evlilik
Benimki geçen hafta izindeydi.. Aşkım evlennce sen çalış ben yemeği yapar evi temizlerim diyoÇocuğuda sen yaparsan tamam didimm
kızlarrrr bendee geldimm aranızaaa
Hoş geldinnnnnnnnkızlarrrrrr benide alın aranızaaa yaaaaaa
hoşgeldin canımmm
senle tanışıyoruz bi yerlerden di miiii
ama 2013 te evlenmeyecektin sanki sen di mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?