- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
iyiyiz biz yagmurcm sen nasılsın????
valla senle konuştuğumuz günden beri azda olsa daha iyiyim cnm..ama iştah konusunda ilerleme yok çorba dışında hiçbişi girmiyor mideme zayıflamaya evam edıyorum halsizlik zafiyet diolar ama yemek lafını duyunca görünce midem bulanıo,kalp çarpıntılarım sıklaştı durduk yere ama 1ay geçti işte ufakta olsa iyiyim öle işte cnm
yağmuşuuuuummmmm çoookk dahaa iyi olcakkksınnn
Denizzz hoşgelmişşş sefalarr getirmişşşşş
Muhabbbet ne güzelmiş ya sabh beri testlerlee kafa patlatıorumm sıkıldım artık !
Bence erkekde yapmalı yaa !
Ne olursa olsun hayat müşterek ve eşit haklara sahibiz yani.
Biz tek mutfakta birbirimizi yiyoruz oda kültür farkından kaynaklı o bizim yemekleri bilmiyo ben onlarınkini o benim yaptıgımı yemio bende onunkini en sonunda dışardan sölemekle buluoduk çareyi(olsa didişsekk yinee )
o benim çalışmamı istemiyo ama ben duramam evde hiç bişi alcam etcem anneme babama muhtac olmayan ben eşimde olsa isteyemem ki :18:
denizzz hoşgelmişşş sefalarr getirmişşşşş
muhabbbet ne güzelmiş ya sabh beri testlerlee kafa patlatıorumm sıkıldım artık !
bence erkekde yapmalı yaa !
ne olursa olsun hayat müşterek ve eşit haklara sahibiz yani.
biz tek mutfakta birbirimizi yiyoruz oda kültür farkından kaynaklı o bizim yemekleri bilmiyo ben onlarınkini o benim yaptıgımı yemio bende onunkini en sonunda dışardan sölemekle buluoduk çareyi(olsa didişsekk yinee )
o benim çalışmamı istemiyo ama ben duramam evde hiç bişi alcam etcem anneme babama muhtac olmayan ben eşimde olsa isteyemem ki :18:
valla senle konuştuğumuz günden beri azda olsa daha iyiyim cnm..ama iştah konusunda ilerleme yok çorba dışında hiçbişi girmiyor mideme zayıflamaya evam edıyorum halsizlik zafiyet diolar ama yemek lafını duyunca görünce midem bulanıo,kalp çarpıntılarım sıklaştı durduk yere ama 1ay geçti işte ufakta olsa iyiyim öle işte cnm
muhabbbet ne güzelmiş ya sabh beri testlerlee kafa patlatıorumm sıkıldım artık !
biz tek mutfakta birbirimizi yiyoruz oda kültür farkından kaynaklı o bizim yemekleri bilmiyo ben onlarınkini o benim yaptıgımı yemio bende onunkini en sonunda dışardan sölemekle buluoduk çareyi(olsa didişsekk yinee )
hoşbulduk tatlımm
erkekler nedense bayanların çalışmasına karşı
hoşbulduk tatlımm
Geçmiş olsun yağmur neyin var? Hemencecik iyileşmen temennisiyle kendine çok iyi bak canım öpüyorumvalla senle konuştuğumuz günden beri azda olsa daha iyiyim cnm..ama iştah konusunda ilerleme yok çorba dışında hiçbişi girmiyor mideme zayıflamaya evam edıyorum halsizlik zafiyet diolar ama yemek lafını duyunca görünce midem bulanıo,kalp çarpıntılarım sıklaştı durduk yere ama 1ay geçti işte ufakta olsa iyiyim öle işte cnm
Bence çalışmamak ciddi sıkıntı olur. Çünkü parayı kazandıkları için kendilerini hükümdar olarak görebiliyorlar. Eskilerin evliliğine bakıyorum hepsinin ortak bir söylemi var "asla çalışmamazlık yapmayın" bence bunu yaşayarak deneyimlemiş insanların sözünü dinlemekte fayda var herkes aynı değil ama bizim gibi özgürlüğüne düşkünler için ciddi bir sıkıntı.
Bence nabız yoklamasıdır oBenimkinin tuhaf espri (!) anlayısı vardır..
Ablasının temızlıgıne yardım ederken(bu arada ablası kursta eniştesiyle beraber yapıolar temişzliği)
bana dioki gorumcen hamile gel yardım et sen de bıze..
Dedım kusura bakma ben kimseye yardım etmek zorunda degılım!!
Benden once 2 tane kızkardesi var gelsinler de onlar yapsınlar dedım..
Onlar dusunmeyınce ben hıc dusunmem kusura bakma dedim..
Donakaldı cocuk
Tmam yaa bişey dedik canım sinirlenme bu kadar dedi
hayırlı olsun inşallah düşündüğün gibi olur2012 de bi talihsizlik yaşadım evet ama 2013 yılı bana uğurlu gelicek inşallah temmuz ayında birisiyle tanıştım hayatım değişmeye başladı bakalım 2013 de düğün düşünüyoruz kısmet olursa
amin kuzum aminnnn...sen napıosun enişte napıo nerde?
çunku kendılerinden ustte olacagımız durumları kabullenemıyorlar..
Ya da kadın evınde oturmalı inancını hala tasıyanlardanlar..
Ya da (cok az bır dilime girebilir) canlarımızz fazla yorulmamızı ıstemiyorlar
çoğunluk öyle ama boşuna dememişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var diye
evde oturmak içinmi diplomayı aldık okuduk halaa okumyaa devam ediyoruz hem cnm
en çok çekindiğim konuda benımki sigara kullanmıyo ben kulanıyorum adamdan düşünsene hergün sigara için para istediğimi
ben napim cnm sınav yaklaşıo işte ona yoğunlaşmış durumdayım stresli günler işte
bebekimmm şırnakta hala canım mehtap karanlık hala bizimm
kızlar sizce ailelerin tanışması ne kadar süre sonra olmalı konuşmaya başladıktan sonra
siboşum,başarılar cnm şimdiden.. öle deme kuzum hemencecik geeçer zaman bir gelsin bak apaydınlık olucak
hatice,aslında bişeyim yok ama sanırım fazla üzüntü yıprattı tek tek çıkıyor acıları şimdi bunada şükür ama...
Biz 5.ayda tanıştırdık.
ataerkil bir toplum anlayışımız olduğundan doğuştan üstün görüyorlar haspalarım kendini belki onlar kadar kuvvetli değiliz kas açısından ama onlardan daha dayanıklıyız vesselamhoşbulduk tatlımm
Aşkımda "çocuk olduğunda senin sevgine, şefkatine ihtiyacı var bu yüzden çocuk olunca (eskiden hamile kalıncaydı) bırakırsın" diyordu. Kararlı olduğumu görünce vazgeçti. Tek şartı var ben (biraz işkolik olduğumdan) onu ihmal etmeyeceğim. Çalışan anneler sanki çocuklarını düşünmüyor sevmiyor gibi düşünenlerde var canım maalesefçunku kendılerinden ustte olacagımız durumları kabullenemıyorlar..
Ya da kadın evınde oturmalı inancını hala tasıyanlardanlar..
Ya da (cok az bır dilime girebilir) canlarımızz fazla yorulmamızı ıstemiyorlar
Şimdi yüksek yapacağım birde onları duvara asıp paspas yapacağım.
çoğunluk öyle ama boşuna dememişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var diye
evde oturmak içinmi diplomayı aldık okuduk halaa okumyaa devam ediyoruz hem cnm
en çok çekindiğim konuda benımki sigara kullanmıyo ben kulanıyorum adamdan düşünsene hergün sigara için para istediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?