'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benimkinin tuhaf espri (!) anlayısı vardır..
Ablasının temızlıgıne yardım ederken(bu arada ablası kursta eniştesiyle beraber yapıolar temişzliği)
bana dioki gorumcen hamile gel yardım et sen de bıze..
Dedım kusura bakma ben kimseye yardım etmek zorunda degılım!!
Benden once 2 tane kızkardesi var gelsinler de onlar yapsınlar dedım..
Onlar dusunmeyınce ben hıc dusunmem kusura bakma dedim..
Donakaldı cocuk
Tmam yaa bişey dedik canım sinirlenme bu kadar dedi

iyiyiz biz yagmurcm sen nasılsın????

valla senle konuştuğumuz günden beri azda olsa daha iyiyim cnm..ama iştah konusunda ilerleme yok çorba dışında hiçbişi girmiyor mideme zayıflamaya evam edıyorum halsizlik zafiyet diolar ama yemek lafını duyunca görünce midem bulanıo,kalp çarpıntılarım sıklaştı durduk yere ama 1ay geçti işte ufakta olsa iyiyim öle işte cnm

yağmuşuuuuummmmm çoookk dahaa iyi olcakkksınnn
denizzz hoşgelmişşş sefalarr getirmişşşşş
muhabbbet ne güzelmiş ya sabh beri testlerlee kafa patlatıorumm sıkıldım artık !

bence erkekde yapmalı yaa !
ne olursa olsun hayat müşterek ve eşit haklara sahibiz yani.
biz tek mutfakta birbirimizi yiyoruz oda kültür farkından kaynaklı o bizim yemekleri bilmiyo ben onlarınkini o benim yaptıgımı yemio bende onunkini en sonunda dışardan sölemekle buluoduk çareyi (olsa didişsekk yinee )
o benim çalışmamı istemiyo ama ben duramam evde hiç bişi alcam etcem anneme babama muhtac olmayan ben eşimde olsa isteyemem ki :18:

aynen canım..kendi ayaklarımız ustunde durmalıyız herseyden once..
Bir de bende bir kaynana var..illallah diyorum..
Annem de calısmam konusunda baskı yapıyor bana..
Ben sana geldiğimde gogsumu gere gere yıyıp içmeliyim..bu eve benım kızımın da parası giriyor diyerek diyor..
Yoksa o kadının edecegı lafları dusunemıyorum dıyor..
Ve herseyden once o kadar eziyetı bosuna mı cektık..çalısacaksın tabıı diyor..
Ben de çalısacagım zaten..
Ama bu sekılde erkeklerden daha fazla yukumuz oluyor..
Arada paylassalar bu yuku fena olmaz yanı!!

hoşbulduk tatlımm

erkekler nedense bayanların çalışmasına karşı

naparsan yap ama saglıgına zarar verme...

bir erkek gider baskası gelir...

bir ask biter bigun yine carpar kalbin

ama saglık gitti mi geri gelmiyor...

cok zor

bunun bilincinde olman gerek canım... zorlıcaksın kendini icim almıo die bisey yok

kucukken hiç mi dusmedin hiç mi canın yanmadı?

bu da öyle işte... dusuyorsun, yara bere icinde kalıyorsun ama gun geliyor izi bile kalmıyor kapanan yaraların

tek farkı; dizindeki yaraya 1 saat buna bir kaç ay aglarsın

basit belki ama böyle... biz hayatın icinde yasadıgımız bicok duyguyu askla karıstırıoruz

yasadıgın ask degildi olsaydı bole bi sonu hak etmezdi

o yuzden ha dizindeki yara ha bu... hiçbi farkı yok ki

amin kuzum aminnnn...sen napıosun enişte napıo nerde?

hoşbulduk tatlımm

çunku kendılerinden ustte olacagımız durumları kabullenemıyorlar..
Ya da kadın evınde oturmalı inancını hala tasıyanlardanlar..
Ya da (cok az bır dilime girebilir) canlarımızz fazla yorulmamızı ıstemiyorlar

hoşbulduk tatlımm

çoğunluk öyle ama boşuna dememişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var diye
evde oturmak içinmi diplomayı aldık okuduk halaa okumyaa devam ediyoruz hem cnm
en çok çekindiğim konuda benımki sigara kullanmıyo ben kulanıyorum adamdan düşünsene hergün sigara için para istediğimi

Geçmiş olsun yağmur neyin var? Hemencecik iyileşmen temennisiyle kendine çok iyi bak canım öpüyorum

Bence çalışmamak ciddi sıkıntı olur. Çünkü parayı kazandıkları için kendilerini hükümdar olarak görebiliyorlar. Eskilerin evliliğine bakıyorum hepsinin ortak bir söylemi var "asla çalışmamazlık yapmayın" bence bunu yaşayarak deneyimlemiş insanların sözünü dinlemekte fayda var herkes aynı değil ama bizim gibi özgürlüğüne düşkünler için ciddi bir sıkıntı.

Bence nabız yoklamasıdır o

hayırlı olsun inşallah düşündüğün gibi olur

benimkiside bana diyor ister çalış ister çalışma kendin bilirsin ama ben çalışmayı istiyorum bu yaşıma kadar çalışmışım evde duramam sanırım

evet yaa dimi garip geliyor kendi ayaklarının üstünde durupda eşinden harçlık almak kii ailemden bile istemiyorum ben çalıştığım için

ben napim cnm sınav yaklaşıo işte ona yoğunlaşmış durumdayım stresli günler işte
bebekimmm şırnakta hala canım mehtap karanlık hala bizimm

SİBOŞUM,başarılar cnm şimdiden.. öle deme kuzum hemencecik geeçer zaman bir gelsin bak apaydınlık olucak

HATİCE,aslında bişeyim yok ama sanırım fazla üzüntü yıprattı tek tek çıkıyor acıları şimdi bunada şükür ama...

Haklısın tatlım nabız yokluyor aklınca..
Kusura bakmasın wala anasının 2 kızı (biri 25 biri 22 yasında)
ablasının da haliyle 2 kızkardesi var..yapsınlar banane..
Ben de boyle o yoklanan nabızı durdururum
Ben evimle zor ilgilencem zaten..pışşıııık didim boylee:)

canıııımm ...ben de senın gibi kafama cok takardım ..
Ama sonra bır baktım..benden degerli birsey yok bu dunyada..
Tabii sağlığımdan da..
O yuzden dikkat etmelisin kendine..

aynen kuzularr çalışmalı kadın
çaaalaaamm neerelerdesinn kilocukları aldınmı bakimmm sen ???
ben 43,5 kilo olmuşumm dün tartıldım kaldı 1,5 kilo
ilaçlar işe yaradı sanırım nasıl aldım bilmiyorum dün çok mutlu oldum o 43,5 görünce
senin dediğin gibi bebek maması bile yedim 2 kere işe yaradımı bilmiyorum ama
aşklaaa uzun zamandan snra msnde görüştükk o tombişşş yanaklarınıı ısırırrımmmmm dedi banaa
hemen fark etti aldığımı ben demeden

hoşbulduk tatlımm

ataerkil bir toplum anlayışımız olduğundan doğuştan üstün görüyorlar haspalarım kendini belki onlar kadar kuvvetli değiliz kas açısından ama onlardan daha dayanıklıyız vesselam

Aşkımda "çocuk olduğunda senin sevgine, şefkatine ihtiyacı var bu yüzden çocuk olunca (eskiden hamile kalıncaydı) bırakırsın" diyordu. Kararlı olduğumu görünce vazgeçti. Tek şartı var ben (biraz işkolik olduğumdan) onu ihmal etmeyeceğim. Çalışan anneler sanki çocuklarını düşünmüyor sevmiyor gibi düşünenlerde var canım maalesef

Şimdi yüksek yapacağım birde onları duvara asıp paspas yapacağım.
Bizlerin işte var olmak kendini kabul ettirmek için senelerce harcadığı emeği hema etmemizi isteyenleri anlamıyorum. Bu kadarı bencillik gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…