sağollll kuzummmSİBOŞUM,başarılar cnm şimdiden.. öle deme kuzum hemencecik geeçer zaman bir gelsin bak apaydınlık olucak
HATİCE,aslında bişeyim yok ama sanırım fazla üzüntü yıprattı tek tek çıkıyor acıları şimdi bunada şükür ama...
kızlar sizce ailelerin tanışması ne kadar süre sonra olmalı konuşmaya başladıktan sonra
bizimde 3.ay bana haftaya gelelim aileler tanışsın dedi normal mi acaba bu süre diye düşünüyordum
aynen kuzularr çalışmalı kadın
çaaalaaamm neerelerdesinn kilocukları aldınmı bakimmm sen ???
ben 43,5 kilo olmuşumm dün tartıldım kaldı 1,5 kilo
ilaçlar işe yaradı sanırım nasıl aldım bilmiyorum dün çok mutlu oldum o 43,5 görünce
senin dediğin gibi bebek maması bile yedim 2 kere işe yaradımı bilmiyorum ama
aşklaaa uzun zamandan snra msnde görüştükk o tombişşş yanaklarınıı ısırırrımmmmm dedi banaa
hemen fark etti aldığımı ben demeden
Canım ben anlatmıştım geçirdiğim bir depresyon sonrası uzun süre 3 sene sağlık sorunları yaşadım. Hala izlerini taşıyorum. Bu sebeple kendine yapacağın en büyük kötülük bu olur diyebiliyorum. Herkes kendi yaşadığını bilir. Bu sebeple öğrendiğim en büyük ders kimse senden sağlığından daha değerli değil. Belli bir süre sonra bu durum rutine bağlayacak ve "o mu? Yine hastanelik olmuş" denilecek. Kimseden sevgi şefkat beklemeden ayağa kalkmasını öğren. Sen bu şekilde çekerken sanma annenden başkasıda aynı şekilde senin için üzülüyordur.Ayağa elbet kalkacaksın iş bu ki kalktığında çok geç olmasın.Şimdi hastanelerden nefret ediyorum. Dişçiye bile giderken korkuyorum. Sende oraların abonesi olmadan kendini toplamaya çalış. Herşey geçiyor. Şairin dediği gibi "evdiğini kaybetmek dişini kaybetmek gibi. Acısını o zaman yokluğunu bir ömür çekiyorsun." Herşey geçiyor zamanla zamana bırak ama kendini bırakmaSİBOŞUM,başarılar cnm şimdiden.. öle deme kuzum hemencecik geeçer zaman bir gelsin bak apaydınlık olucak
HATİCE,aslında bişeyim yok ama sanırım fazla üzüntü yıprattı tek tek çıkıyor acıları şimdi bunada şükür ama...
Haklısın tatlım nabız yokluyor aklınca..
Kusura bakmasın wala anasının 2 kızı (biri 25 biri 22 yasında)
ablasının da haliyle 2 kızkardesi var..yapsınlar banane..
Ben de boyle o yoklanan nabızı durdururum
Ben evimle zor ilgilencem zaten..pışşıııık didim boylee:)
Biz 4. ayda tanıştırıyoruz. İnşallah bu pazar aileler tanışacak.bizimde 3.ay bana haftaya gelelim aileler tanışsın dedi normal mi acaba bu süre diye düşünüyordum
bravo sana kuzummmm
normal tartıda ben de 43.5 cıkıorum... ama diyetisyenin tartısında daha az
bakalım gidemedim daha diyetisyene de noldu acaba yine bi 600 gr anca almısımdır aldıysam
600 gr mı kuzucummm 1 kilocuk bari almış olsan keşke
Valla 45 e tamamlasam yetcek banada
kendimi daha iyi hissediyorum ya gerçekten bu kadar stresli günlerin içinde çok iyi aldım gerçekten
devam ama devamm mamaaaayaa
Geçen hafta arkdaşım evlendi demiştim ya hani allahım kızın kafası gelinliğin içinde minicik kalmıştı 40 kiloydu oda düğün için stres yapıp iyice zayıflamıştı öle olmak istememm aslaaaa
Bidee takıları taktılarr kolları aşşada tutmuyodu hiç bilekler ince bilezikler büyük
Bi aşşa indirdi şıkırrr şıkırrr bileziklerr düştü hep kolundaaan
Allahım çok kötü kesinlikle dedim kilo almalıyımmm
anneeeem yazık kıza yavv...
aynen gülermisin ağlarmısın bu hafta da o bilezikleri küçülttürcem diye uğraştı akıllı sanki takcak gibi
ayyy bilezik takmaktan nefrett ederimmm...
Yatırım amaclı goruyorum sadece onları o kadar...
Hoş geldin.Merhabalar aranıza yeni katıldımmm :)
aynen canım bende sevmem takmayı takıştırmayı
ya bu arada ezgi,pelin,minnakcımmm falan nerdeler ya ?:26:
Merhabalar aranıza yeni katıldımmm :)
Kız pelin gözünü korkutma yeni gelinimizi hemencecikhoşgeldın
yaş kaç cnm evlılık ne zaman söz nısan varmı ?
çok sordum
Hoşbulduk canımm :)
Yaşım 28 Haziran ayında söz yaptık.Nişan olaylarına girmek pek istemedim direk Nisan ayında düğün yapma kararı aldık :) İnşallah hayırlısı olur. Yani bizim söz bir anda oldu nişan gibi bişi :)
Kız pelin gözünü korkutma yeni gelinimizi hemencecik
Hayırlısı olsun
ben pelinnn değilimmmmmm kiiii
SİBEL ben
gülcüm hayırlısı olsun cnm bendede söz var sadece bu gidişle nişan falan olmadan direk nikaha geçcez herade
Çok teşekkürler
ben pelinnn değilimmmmmm kiiii
SİBEL ben
gülcüm hayırlısı olsun cnm bendede söz var sadece bu gidişle nişan falan olmadan direk nikaha geçcez herade
Sende bizdensin
NApayım yafu karıştırıyorum.:44: En sonunda liste yapıcam hepinizi liste olayı unutuldu biri yapacaktı sözüm ona
Kusura bakma sibelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?