'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağollll kuzummm
sende üzülmeee artıkk 1 aydır çözülse çözülürdü artık kendini toparlamayaa bakk canım benimm yıpratma artık kendiniiii

kızlar sizce ailelerin tanışması ne kadar süre sonra olmalı konuşmaya başladıktan sonra

2.haftada tanıştıkkk

bravo sana kuzummmm

normal tartıda ben de 43.5 cıkıorum... ama diyetisyenin tartısında daha az

bakalım gidemedim daha diyetisyene de noldu acaba yine bi 600 gr anca almısımdır aldıysam

Canım ben anlatmıştım geçirdiğim bir depresyon sonrası uzun süre 3 sene sağlık sorunları yaşadım. Hala izlerini taşıyorum. Bu sebeple kendine yapacağın en büyük kötülük bu olur diyebiliyorum. Herkes kendi yaşadığını bilir. Bu sebeple öğrendiğim en büyük ders kimse senden sağlığından daha değerli değil. Belli bir süre sonra bu durum rutine bağlayacak ve "o mu? Yine hastanelik olmuş" denilecek. Kimseden sevgi şefkat beklemeden ayağa kalkmasını öğren. Sen bu şekilde çekerken sanma annenden başkasıda aynı şekilde senin için üzülüyordur.Ayağa elbet kalkacaksın iş bu ki kalktığında çok geç olmasın.Şimdi hastanelerden nefret ediyorum. Dişçiye bile giderken korkuyorum. Sende oraların abonesi olmadan kendini toplamaya çalış. Herşey geçiyor. Şairin dediği gibi "evdiğini kaybetmek dişini kaybetmek gibi. Acısını o zaman yokluğunu bir ömür çekiyorsun." Herşey geçiyor zamanla zamana bırak ama kendini bırakma

Bence taviz verme sonra sonu gelmez
bizimde 3.ay bana haftaya gelelim aileler tanışsın dedi normal mi acaba bu süre diye düşünüyordum
Biz 4. ayda tanıştırıyoruz. İnşallah bu pazar aileler tanışacak.

bravo sana kuzummmm

normal tartıda ben de 43.5 cıkıorum... ama diyetisyenin tartısında daha az

bakalım gidemedim daha diyetisyene de noldu acaba yine bi 600 gr anca almısımdır aldıysam

600 gr mı kuzucummm 1 kilocuk bari almış olsan keşke
valla 45 e tamamlasam yetcek banada
kendimi daha iyi hissediyorum ya gerçekten bu kadar stresli günlerin içinde çok iyi aldım gerçekten
devam ama devamm mamaaaayaa
geçen hafta arkdaşım evlendi demiştim ya hani allahım kızın kafası gelinliğin içinde minicik kalmıştı 40 kiloydu oda düğün için stres yapıp iyice zayıflamıştı öle olmak istememm aslaaaa
bidee takıları taktılarr kolları aşşada tutmuyodu hiç bilekler ince bilezikler büyük
bi aşşa indirdi şıkırrr şıkırrr bileziklerr düştü hep kolundaaan
Allahım çok kötü kesinlikle dedim kilo almalıyımmm

anneeeem yazık kıza yavv...

Merhabalar aranıza yeni katıldımmm :)
Hoş geldin.

aynen canım bende sevmem takmayı takıştırmayı

ya bu arada ezgi,pelin,minnakcımmm falan nerdeler ya ?:26:

Ben sarı altını pek sevmem o yüzden düğünden hemen sonra bozup ya borçlara veririm ya da yatırım amaçlı başka birşey satın alırım.
Kıymetde gözükmüyor.

Hoşbulduk canımm :)

Yaşım 28 Haziran ayında söz yaptık.Nişan olaylarına girmek pek istemedim direk Nisan ayında düğün yapma kararı aldık :) İnşallah hayırlısı olur. Yani bizim söz bir anda oldu nişan gibi bişi :)

hoşgeldın
yaş kaç cnm evlılık ne zaman söz nısan varmı ?
çok sordum
Kız pelin gözünü korkutma yeni gelinimizi hemencecik

Hayırlısı olsun

Çok teşekkürler
Sende bizdensin

ben pelinnn değilimmmmmm kiiii
SİBEL ben
gülcüm hayırlısı olsun cnm bendede söz var sadece bu gidişle nişan falan olmadan direk nikaha geçcez herade

NApayım yafu karıştırıyorum.:44: En sonunda liste yapıcam hepinizi liste olayı unutuldu biri yapacaktı sözüm ona
Kusura bakma sibelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…