'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

olurmu cnm gün de max 5 yada 6 saat toriumdaym ama denk getiririz bişekilde, şimdii çıkıorm kızlar 12de girişim ama arklarla kahvaltı yapıcaz öptö hepinizi saat 6 gibi evde olurm kalın sağlıcakla

vuv bence stradide ilerle ve yönetici olur sende ışık var bence canım benim içime öyle doğuyo valla

bekliorm gizemcm haberleşiriz zaten öle bi durum olursa, kızlar içinde bi seninle görüşmemiz mümkn olucak sanırm

evet canım görüşürüz benim sevdiceğim gittiğinde avm gezicem ayrıca arkadaşalrda daha çok zaman ayrıcam muhakak uğruycam birgün sana bu arada öptüm canım iyi mesailer

yaa güzel oluyor böylee ben başını yiyorum ses çıkarmıyor sabah 8,30dan beri çünkü azcık dün kızdrdı beni bugün çektiriyorummmmmmm ama tatlı atışmaaaa:90:

tencere çelik mi?

çelik tencere olur herhalde ya emsan elma serisini beğenmiştim ama şimdi bir çeyizd ekaç tencere olmalı ne kadar çelik ne kadar teflon ya hisar ve emsandan bakıyorum beğenirsem alcam en azından ocağa kadar öderim ocaktan sonrada porselen alcam bana yardım edin

:2:
tefal ve karacaya bak kaliteli ama günlük çelik alcam 3lü diyorsan herhangi emsan falan alabilirsin diye düşünüyorum ..

:2:

tefal ve karacaya bak kaliteli ama günlük çelik alcam 3lü diyorsan herhangi emsan falan alabilirsin diye düşünüyorum ..

günlük derken çelik tercih ediliyor değilmi benim annem genelde hep çelik tencerelerini kullanıyor senlerdir düdüklüde emsandan, düdüklüyü tefal alcam ama tencerelerde 3 lü tencere alsammı diye düşünüyorum sonra kaçtane daha alcam bilmiyorum bide ısıtmak için küçük boy almaktamı gerek

ben günlük kullanmak için almadım ama karacanın herşeyi içinde setini aldım 1.500 lira bayıldım gitti,,,,,,

atışma canım yahuu

kızlar tencere alcam ama hala araştırıyorum yardım edermisiniz

Şuan çeyizlerde kampanya var Gizemcim. Gerçi her zaman olabilir ama ben yeni araştırmaya başladığım için şimdi bilgi sahibi olmaya başladım

Şuan Korkmaz, Schafer gibi ürünlerde kampanya var. Tencere seti, misafir takımı, çatal-kaşık-bıçak seti 1200-1300 küsür ortalama. Onlardan birini tercih etmeni öneririm. Karaca'yı araştırmadım henüz ama Schafer'daki koleksiyonlar güzel, kataloglardan incelemeni tavsiye ederim... Kütahya Porselen'de aynı şekilde canım

bak cnm 3lü çelik alman gerek 1tane eşinle sana yada 1-2 kişi geldiginde yaparsın yemeğin i yada ıstırsın küçük-orta ve büyük boy oluyor... benim karaca var misafir için,çelik tencerem de günlük var o karaca galiba ayrı birde tefal alcam.

canım ben bernardodan alcam onları o yüzden tencereyi ayrı almayı düşünüyorum kampanyadan birşey beğenemiyorum ben kütahya porselenden sade bir set beğendim ama vazgeçtim herşeyimi bernardo alma niyetindeyim nasipse

mailimde neler hangi markadan alınmalı diye döküman oluşturdum bir aydır bu işle alakalı araştırma yapıyorum ama tencere emsan yada hisar alcamhangini alsam diye düşünce içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…