'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

böörtlencan az önce jolly tura gitmiş kızceler

rezerv ocak ta baslıomus

turist illaki olcak kacıs yok ama kemer ve belekte nispeten daha az olur deyip bikaç yer onermiş

brosur almıs paşacanım aksam gösteririm dedi

biz ets ci olcaz galiba, sevdicek daha kullanışlı buluyomuş onun online rezervasyon sitesini

haticeee listeye gerek yok kuzum ya zamanla herkesin ismi oturuyo..ama tabi ki katılıma da bağlı
bi kere ismini söyleyip bi daha topiğe uğramayanlar oluyo onların ismini hatırlamıyom mesela

bizimki online olmıcak gibi

mail ve tel bırakmıs zaten böörtlen... onlar bize ulasıcak gidip burodan hallederim ben olmadı ...

o burda olmıcagı icin sadece yeri kararlastırmamız gerek...

bak yine sinirlendim... daha cok zaman var böörtlen gitcek de gelcek de ohoooo

ölme eşşeğim yaz gelsin..

Bende zaten işten bunaldım burada isim hatası yapınca iyice çıldırıyorum. Neden yanlış yapıyorlar diye kzıdığım şeyi burada ben size yapıyorum. Ondan dolayı belki kendime çok kızıyorum

kızlar etsninki aralıkta başlar bu sene.eski etsci olarak size tüyo
aralıkta mutlaka takip edin derim

zaten antalyaya gidilecekse buralar tercıh edilmeli..
Alanya yı asla listenıze almyın derim

Çağlaa sibell kuzum sizler nettiniz ölee
Kilo almakta vermekte dert kimilerimiz için dimi..
bende bi kaç kilo versem diye düşünüyorum ama bu gırtlakla zor

Ve tatill Düğün zamanı gelince hepimiz bir an önce balayına çıksak diye hayaller kurucaz bunu şimdiden kestirebiliyorum

Yeni gelen gelinlerimiz hoşgeldiniz

Birimiz ne zaman tanıştırdınız aileleri diye sormuş içimde kaldı tanıştıktan 3 sene sonra = günümüzden 2 hafta önce

Bu hafta sonu benim sevdicekte gelmeyi planlıo kaçamak yapalım bi yerlere gidip dio ama adet öncesindeyim diye stres yüklüyüm bu hafta sıkıntılıyım gelme dedim

Bugünde bitti çok şükür.. yarın iş arkadaşım gelio 10 günlük yalnızlıktan sonra epey rahatlıcamm

kuzummm aynen almakta vermekte dert bizde almak için uğraşıyoruz valla
valla düğün tarihi belli olanlar konuşuyoo işte balayını benim belli olmadığı için sesimi bile çıkarmıyorummmm

almak cok zor zehros yaaaa

acaip zor hemde... yiyorum yiroum bi de gobek fırtlıo ordan alısık deil o kdr yemeye... leblebi yutmus solucan gibi oluyorum bi süre

dugune kdr almalıyım :)

canım inan çok güldüm
40 ları çıkmak nedir yahu?
dinimizde 40 ı çıkaramak deyimi sadece lahusa kadınlar için kullanılır. onlarda 40 gün boyunca eşleriyle yakınlaşması yasaklanmıştır. aynı şekilde oruç tutup namazda kılamazlar.
yani bizler yeni doğmuş bebeğe de 40 ı çıksın diye diye toplumda bunu adet haline getirmişiz.
bu evlilerin 40 ı çıksında çok komik gerçekten
töbe töbe.
durduk yere, keyfi olarak orucu yemek borç olduğu kadar günahta canım ya :26:
tabi her türlü inanca saygım varda, bunun bizim dinimizde yeri yok ki.

tubaaam çok seviniriiim. bekliyorum canımmm

özgecim inşallah dikebilirler canım. gidip diktikleri gelinlikleri gör bence, orjinalleriyle kıyaslarsın.

ben de göstereyim kızlar bi model beğenmiştim ama çok pahalı 2650 tl

bide şunu buldum ve o duruşunu çok sevdiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…