biz ets ci olcaz galiba, sevdicek daha kullanışlı buluyomuş onun online rezervasyon sitesini
haticeee listeye gerek yok kuzum ya zamanla herkesin ismi oturuyo..ama tabi ki katılıma da bağlı
bi kere ismini söyleyip bi daha topiğe uğramayanlar oluyo onların ismini hatırlamıyom mesela
biz ets ci olcaz galiba, sevdicek daha kullanışlı buluyomuş onun online rezervasyon sitesini
haticeee listeye gerek yok kuzum ya zamanla herkesin ismi oturuyo..ama tabi ki katılıma da bağlı
bi kere ismini söyleyip bi daha topiğe uğramayanlar oluyo onların ismini hatırlamıyom mesela
böörtlencan az önce jolly tura gitmiş kızceler
rezerv ocak ta baslıomus
turist illaki olcak kacıs yok ama kemer ve belekte nispeten daha az olur deyip bikaç yer onermiş
brosur almıs paşacanım aksam gösteririm dedi
Paşacım haftasonu bir yerlere kaçalım dedi cıks dedim.
Kötü mü ettim ki ? :26:
Çağlaa sibell kuzum sizler nettiniz ölee
Kilo almakta vermekte dert kimilerimiz için dimi..
bende bi kaç kilo versem diye düşünüyorum ama bu gırtlakla zor
Ve tatillDüğün zamanı gelince hepimiz bir an önce balayına çıksak diye hayaller kurucaz bunu şimdiden kestirebiliyorum
Yeni gelen gelinlerimiz hoşgeldiniz
Birimiz ne zaman tanıştırdınız aileleri diye sormuş içimde kaldı tanıştıktan 3 sene sonra = günümüzden 2 hafta önce
Bu hafta sonu benim sevdicekte gelmeyi planlıo kaçamak yapalım bi yerlere gidip dio ama adet öncesindeyim diye stres yüklüyüm bu hafta sıkıntılıyım gelme dedim
Bugünde bitti çok şükür.. yarın iş arkadaşım gelio 10 günlük yalnızlıktan sonra epey rahatlıcamm
canım uzun zamandır görüşmüyonuz iyi gelebilirdi bu size
ama sen istemiyosan olmaz tabikine
Ne bileyim yaaa.
canım inan çok güldümcanım benim bildigim(yanı cevremde gordugum) yeni evliler 40 ı cıkana kadar oruc tutmuyorlar:S
yani ramazana denk geliosa ..
teyzemler oyleydı mesela..ramazan zamanıydı 40 ları cıkana kadar oruc tutmadılar ki cıkınca da ramazan bitmişti zaten:))
bilmiyorum bizim oralarda boyle bir olay var..dinen ne kadar dogrudur bilmem..
tubaaam çok seviniriiim. bekliyorum canımmmNurayım bu modelin sadece gülleri biraz daha küçük şekilde Güral Porselende görmüştüm. İş yerime yakın bi yerde outleti var. Acaip uygun bi fiyattı. Evde resmi olması lazım. İstersen akşam yüklerim.
özgecim inşallah dikebilirler canım. gidip diktikleri gelinlikleri gör bence, orjinalleriyle kıyaslarsın.
ben de göstereyim kızlar bi model beğenmiştim ama çok pahalı 2650 tl
Eki Görüntüle 513750
bide şunu buldum ve o duruşunu çok sevdiim
Eki Görüntüle 513751
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?