'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de alttakine bayıldım yaaaaa ne kadar güzel işlemesi öyle

günaydın canlarım benim

Günaydın canım

Üstdeki gelinliğin etek ucu çok güzel olmuş. Bayıldım ama ben fransız dantelli modelleri daha çok seviyorum.

Günaydın tatlımm

Günaydın pamuğum

günaydın bebelaklarrr

dün böörtlencandan ilginç seyler duydummmm

kaynanam bana tencere seti ve gunluk yemek takımı almıs.. supriz yapcakmıs ama ben ya böörtlencik sanırım bize tek takım yetmicek bulasık makinesi dolsun diye beklersek falan dedim...

o da annem supriz yapcaktı ama madem böle dusuncen var alma bence annem almıs gecen sana dedi

arada bir basına saksı dusuyo bu kadıncagızın... benim tarzıma gore midir aldıkları bilmiorum deildir buyuk ihtimal ama dusunmus almıs... yedek yapıcak da olsam kullanıcam mecbur

hatta böörtlen anne o kendi zevkine gore begendigi seyler var onları alıo kabul eder mi bilmem zahmet etmeseydin keske demiş.. o da eder benim gelinim falan demiş

ben de böörtlene bi tane saplak attım öle sey denir mi diye

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
2.gelinlikkk ne kadan güzel duruyoo hakkateeen
çaaaalaammm ne güzel düşünmüşş bak kaynınişşş almış ya kuzumm inşallah beğenirsin sendeee

benim kaynınişindeee hiç bööölee adetlerı yok sanırım göremedikk daha bişi kendinii göremiorum kii bişiciklerini görimmm

aşşadakiiii tubişiiiiiiiiiiiiiii

Çağla hayırlı olsun bak kayınvalideciğin seni düşünmüş almış bulaşık makinesi dolacak

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
2.gelinlikkk ne kadan güzel duruyoo hakkateeen
çaaaalaammm ne güzel düşünmüşş bak kaynınişşş almış ya kuzumm inşallah beğenirsin sendeee
Günaydın sibelim

çağlam güle güle kullan canım benim
benim kayınaanniş de bi ara günlük yemek takımını ben alcam diyodu, hatırlatmak lazım

ben de sasırdım.... sırf kırmamak adına kotu bi model de aldıysa kabuul edicem zaten

ne ii gelnim demiii

bak özgiş bu sana....

kütahyanın böle bi modeli var tek tek satılıo galba parcaları... bm yemek takımına benzio bulabilirsen gunluk icin alabilirsin fiyatı tahminimce uygundur

Diana - 5164 | Kütahya Porselen

buna da bittim

Mina 1634-2 | Kütahya Porselen

aaa cidden çok güzelmiş çağloş yaaa
onca kütahyaya gittim fabrika satış mağazına girdim neden göremedim ben bunları
kendime kızıyorum şuan

günaydın bebeklerim

ben de o kadar bakıyorum kütahya porselene ama hiç görmedim bunları.
ne güzellerr yaaaaa

çağlalaylay :) ne güzel düşünmüş kayınvaliden.
benimkide yün yorgan yapıcam diyo allahım ya. napıyım ben yünü, kim yıkayıp çırpacak onu her sene. ne saçma ya.
kışı düşünüyosa, üşeyeceğimizi düşünüyosa kaz tüyü yorgan alsın o da

Günaydın canım Benim müstakbel kayınvalidem de yün yorgan yapacağını söylemiş aşkımda "hatice nerde yıkayacak hemde birşey istemiyor sen zahmet etme" demiş.
İyi güzel hoşta biz çalıştığımız için nasıl uğraşırız bu yünle anlamıyorum ya da anlatamıyorum.

Son düzenleme:
sizin kayınvalideler yorgancı benim ise kendi annem yorgancı illa yapılırmış çeyize
yahu ben kullanamam onu diyorum ama dinleyen yok
kendi hallerine bıraktım valla.. yapsınlar dursunlar ilerde kullanmayınca geri getiririm hıhh

canım çalışmasan da artık yünle kim uğraşır ki?
saçma sapan bişey işte.
bide demez mi yastık (hani şu uzuun yastıklar yok mu, ondan) yapayım bide.
annem dedi gerek yok. küstüm yastığımı kullanıcaklar diyo(küstüm yastığıda sanırım şu kullandığımız yastıklara diyo)

he yıkayıp çırpmasına da, ben yaparım diyo. ben temizliğini de yaparım evlerinin. ev yakın olursa hergün gider yemeklerini de yaparım diyo

Son düzenleme:
ay su yun yorgan meselesi...

bizimkide ben yorgan yaptım diodu umarım yun deildir oleyse almam zaten calıstıgımı bilio kim ugrascak onla

hem simdiki kaloriferli, yalıtımlı evlerde yün yorganı napalım yahu isilik mi cıkarcaz sıcaktan

ay çağlam yündür o kesin.
nerden kalmış bu adet ya

günaydın güzeller güzeli arkadaşlarım...bi çeyiz muhabbetidir dalmıssınız aranıza girmeyim dedim ama çok özledim sizleribu arada dün begendigim gelinligin fiyatını ögrendim...mail atmıstım cevap geldi...2250 tl miş. dün Alpican'a gösterdim gelinliği...gecen sana göstercektim ama hevesimi kursagımda bıraktıgın gelinlik bu dedim...hımm dedi duygusuzca...olur dedi sonra..olmaz kusura bakma,1000 tl ye dikmezler hem bunu hem kınalıgı dedim bende...ne yani 5000 mi bu gelinlik dedi...hayır 2250 dedim..git ne istiyosan diktir dedi...anlamıyosun dedi..bende sen anlamıyosun dedim...düğünden sonra araba alacaksın diye benim gelinliğimden kısamazsın dedim...zaten borcumuz olmaya olacak...1000 fazla olsa ne olur yani...dedim...napıyosan yap git diktir dedi...bende böyle isteksizce dersen olmaz gider bi beyaz bi elbise giyer cıkarım beni m ayıbım değil bu sonucta...hem naylon gibi bi gelinlik giymekten iyidir....kızlar inanın abartmıyorum anlayıssız biri hiç değilim...ondan kıs bundan kıs bıktım artık...ben alayıslı oldukca tepeme cıktılar...ama kendimi ezdirmicem artık

İşte o gelinlik

aynı bendede mevcut benim annem oğlusunada ta zamanında adanadan yün getirtip yaptırmış duruyor bekliyormuş bizi ben dedim kaz tüyü yorgan alallım die anlamıyor kesinlikle götürmücemde kullanmıcamda

2 adet taç kristalden microfiber aldım 1 tane daha alır bide kaz tüyü aldımmı yorgan tamamdır 2 mikrofiberde misafirlik olsun ben yünle uğraşamam

kızlar sakın kaz tüyü yastık almayın çok terletiyormuş çoook tavsiye edilmiyor

ay çağlam yündür o kesin.
nerden kalmış bu adet ya

bilsem... onceden evler kısın daha soguk oluomus kıs sartları daha agırmıs ayrıca alternatif seyler de yok tabi mecburen böle oluomus ama artık yıl 2012 vazgecsinler bi zahmet ya

küstüm yastıgına da bittim yaaa koptum resmen hey allahımmmm

ama haklı bak öle olursa bir yastıkta kocayamıcazzz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…