ben de alttakine bayıldım yaaaaa ne kadar güzel işlemesi öyle
günaydın canlarım benim
Günaydın canımben de alttakine bayıldım yaaaaa ne kadar güzel işlemesi öyle
günaydın canlarım benim
özgecim inşallah dikebilirler canım. gidip diktikleri gelinlikleri gör bence, orjinalleriyle kıyaslarsın.
ben de göstereyim kızlar bi model beğenmiştim ama çok pahalı 2650 tl
Eki Görüntüle 513750
bide şunu buldum ve o duruşunu çok sevdiim
Eki Görüntüle 513751
Günaydın tatlımm
Çağla hayırlı olsun bak kayınvalideciğin seni düşünmüş almış bulaşık makinesi dolacakgünaydın bebelaklarrr
dün böörtlencandan ilginç seyler duydummmm
kaynanam bana tencere seti ve gunluk yemek takımı almıs.. supriz yapcakmıs ama ben ya böörtlencik sanırım bize tek takım yetmicek bulasık makinesi dolsun diye beklersek falan dedim...
o da annem supriz yapcaktı ama madem böle dusuncen var alma bence annem almıs gecen sana dedi
arada bir basına saksı dusuyo bu kadıncagızın... benim tarzıma gore midir aldıkları bilmiorum deildir buyuk ihtimal ama dusunmus almıs... yedek yapıcak da olsam kullanıcam mecbur
hatta böörtlen anne o kendi zevkine gore begendigi seyler var onları alıo kabul eder mi bilmem zahmet etmeseydin keske demiş.. o da eder benim gelinim falan demiş
ben de böörtlene bi tane saplak attımöle sey denir mi diye
Günaydın sibelimgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
2.gelinlikkk ne kadan güzel duruyoo hakkateeen
çaaaalaammm ne güzel düşünmüşş bak kaynınişşş almış ya kuzumm inşallah beğenirsin sendeee
ben de sasırdım.... sırf kırmamak adına kotu bi model de aldıysa kabuul edicem zaten
ne ii gelnim demiii
bak özgiş bu sana....
kütahyanın böle bi modeli var tek tek satılıo galba parcaları... bm yemek takımına benzio bulabilirsen gunluk icin alabilirsin fiyatı tahminimce uygundur
Diana - 5164 | Kütahya Porselen
buna da bittim
Mina 1634-2 | Kütahya Porselen
ben de o kadar bakıyorum kütahya porselene ama hiç görmedim bunları.ben de sasırdım.... sırf kırmamak adına kotu bi model de aldıysa kabuul edicem zaten
ne ii gelnim demiii
bak özgiş bu sana....
kütahyanın böle bi modeli var tek tek satılıo galba parcaları... bm yemek takımına benzio bulabilirsen gunluk icin alabilirsin fiyatı tahminimce uygundur
Diana - 5164 | Kütahya Porselen
buna da bittim
Mina 1634-2 | Kütahya Porselen
günaydın bebeklerim
ben de o kadar bakıyorum kütahya porselene ama hiç görmedim bunları.
ne güzellerr yaaaaa
çağlalaylay :) ne güzel düşünmüş kayınvaliden.
benimkide yün yorgan yapıcam diyoallahım ya. napıyım ben yünü, kim yıkayıp çırpacak onu her sene. ne saçma ya.
kışı düşünüyosa, üşeyeceğimizi düşünüyosa kaz tüyü yorgan alsın o da
Günaydın canım Benim müstakbel kayınvalidem de yün yorgan yapacağını söylemiş aşkımda "hatice nerde yıkayacak hemde birşey istemiyor sen zahmet etme" demiş.
İyi güzel hyoşta biz açlıştığımız için nasıl uğraşırız bu yünle anlamıyorum ya da anlatamıyorum.
ay su yun yorgan meselesi...
bizimkide ben yorgan yaptım diodu umarım yun deildir oleyse almam zaten calıstıgımı bilio kim ugrascak onla
hem simdiki kaloriferli, yalıtımlı evlerde yün yorganı napalım yahu isilik mi cıkarcaz sıcaktan
sizin kayınvalideler yorgancı benim ise kendi annem yorgancı illa yapılırmış çeyize
yahu ben kullanamam onu diyorum ama dinleyen yok
kendi hallerine bıraktım valla.. yapsınlar dursunlar ilerde kullanmayınca geri getiririm hıhh
ay çağlam yündür o kesin.
nerden kalmış bu adet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?