sizin kayınvalideler yorgancı benim ise kendi annem yorgancı illa yapılırmış çeyize
yahu ben kullanamam onu diyorum ama dinleyen yok
kendi hallerine bıraktım valla.. yapsınlar dursunlar ilerde kullanmayınca geri getiririm hıhh
aynı bendede mevcut benim annem oğlusunada ta zamanında adanadan yün getirtip yaptırmış duruyor bekliyormuş bizi ben dedim kaz tüyü yorgan alallım die anlamıyor kesinlikle götürmücemde kullanmıcamda
2 adet taç kristalden microfiber aldım 1 tane daha alır bide kaz tüyü aldımmı yorgan tamamdır 2 mikrofiberde misafirlik olsun ben yünle uğraşamam
kızlar sakın kaz tüyü yastık almayın çok terletiyormuş çoook tavsiye edilmiyor
bilsem... onceden evler kısın daha soguk oluomus kıs sartları daha agırmıs ayrıca alternatif seyler de yok tabi mecburen böle oluomus ama artık yıl 2012 vazgecsinler bi zahmet ya
küstüm yastıgına da bittim yaaa koptum resmenhey allahımmmm
ama haklı bak öle olursa bir yastıkta kocayamıcazzz ki
günaydın güzeller güzeli arkadaşlarım...bi çeyiz muhabbetidir dalmıssınız aranıza girmeyim dedim ama çok özledim sizleribu arada dün begendigim gelinligin fiyatını ögrendim...mail atmıstım cevap geldi...2250 tl miş. dün Alpican'a gösterdim gelinliği...gecen sana göstercektim ama hevesimi kursagımda bıraktıgın gelinlik bu dedim...hımm dedi duygusuzca...olur dedi sonra..olmaz kusura bakma,1000 tl ye dikmezler hem bunu hem kınalıgı dedim bende...ne yani 5000 mi bu gelinlik dedi...hayır 2250 dedim..git ne istiyosan diktir dedi...anlamıyosun dedi..bende sen anlamıyosun dedim...düğünden sonra araba alacaksın diye benim gelinliğimden kısamazsın dedim...zaten borcumuz olmaya olacak...1000 fazla olsa ne olur yani...dedim...napıyosan yap git diktir dedi...bende böyle isteksizce dersen olmaz gider bi beyaz bi elbise giyer cıkarım beni m ayıbım değil bu sonucta...hem naylon gibi bi gelinlik giymekten iyidir....kızlar inanın abartmıyorum anlayıssız biri hiç değilim...ondan kıs bundan kıs bıktım artık...ben alayıslı oldukca tepeme cıktılar...ama kendimi ezdirmicem artık
İşte o gelinlik
Eki Görüntüle 514054
Yahu kaçıncı yüzyıldayız.sizin kayınvalideler yorgancı benim ise kendi annem yorgancı illa yapılırmış çeyize
yahu ben kullanamam onu diyorum ama dinleyen yok
kendi hallerine bıraktım valla.. yapsınlar dursunlar ilerde kullanmayınca geri getiririm hıhh
Neden küstüm yastığı diyorlar. Hem ben ince o kalın yastıkta yatıyorsa nasıl olacak o tek uzun yastık.canım çalışmasan da artık yünle kim uğraşır ki?
saçma sapan bişey işte.
bide demez mi yastık (hani şu uzuun yastıklar yok mu, ondan) yapayım bide.
annem dedi gerek yok. küstüm yastığımı kullanıcaklar diyo(küstüm yastığıda sanırım şu kullandığımız yastıklara diyo)
he yıkayıp çırpmasına da, ben yaparım diyo. ben temizliğini de yaparım evlerinin. ev yakın olursa hergün gider yemeklerini de yaparım diyo
Çağlam aramıza hoş geldin seninkiside büyük ihtimalle yün yorgandır.ay su yun yorgan meselesi...
bizimkide ben yorgan yaptım diodu umarım yun deildir oleyse almam zaten calıstıgımı bilio kim ugrascak onla
hem simdiki kaloriferli, yalıtımlı evlerde yün yorganı napalım yahu isilik mi cıkarcaz sıcaktan
Valla benim aşkımda birçok şeyden kısarız diyor ama öyle yağma yok "geç evlenelim ama adam akıllı evlenelim. ben hayatımda kaç kez evleneceğimki bu böyle olsun diyeyim." dedim. vaz geçtigünaydın güzeller güzeli arkadaşlarım...bi çeyiz muhabbetidir dalmıssınız aranıza girmeyim dedim ama çok özledim sizleribu arada dün begendigim gelinligin fiyatını ögrendim...mail atmıstım cevap geldi...2250 tl miş. dün Alpican'a gösterdim gelinliği...gecen sana göstercektim ama hevesimi kursagımda bıraktıgın gelinlik bu dedim...hımm dedi duygusuzca...olur dedi sonra..olmaz kusura bakma,1000 tl ye dikmezler hem bunu hem kınalıgı dedim bende...ne yani 5000 mi bu gelinlik dedi...hayır 2250 dedim..git ne istiyosan diktir dedi...anlamıyosun dedi..bende sen anlamıyosun dedim...düğünden sonra araba alacaksın diye benim gelinliğimden kısamazsın dedim...zaten borcumuz olmaya olacak...1000 fazla olsa ne olur yani...dedim...napıyosan yap git diktir dedi...bende böyle isteksizce dersen olmaz gider bi beyaz bi elbise giyer cıkarım beni m ayıbım değil bu sonucta...hem naylon gibi bi gelinlik giymekten iyidir....kızlar inanın abartmıyorum anlayıssız biri hiç değilim...ondan kıs bundan kıs bıktım artık...ben alayıslı oldukca tepeme cıktılar...ama kendimi ezdirmicem artık
İşte o gelinlik
Eki Görüntüle 514054
canım ya. üzme kendini ne olur. bu gelinliği 2250 ye mi dikiyolar şimdi :26: kiralasan falan 1000-1500 arası olur sanki.günaydın güzeller güzeli arkadaşlarım...bi çeyiz muhabbetidir dalmıssınız aranıza girmeyim dedim ama çok özledim sizleribu arada dün begendigim gelinligin fiyatını ögrendim...mail atmıstım cevap geldi...2250 tl miş. dün Alpican'a gösterdim gelinliği...gecen sana göstercektim ama hevesimi kursagımda bıraktıgın gelinlik bu dedim...hımm dedi duygusuzca...olur dedi sonra..olmaz kusura bakma,1000 tl ye dikmezler hem bunu hem kınalıgı dedim bende...ne yani 5000 mi bu gelinlik dedi...hayır 2250 dedim..git ne istiyosan diktir dedi...anlamıyosun dedi..bende sen anlamıyosun dedim...düğünden sonra araba alacaksın diye benim gelinliğimden kısamazsın dedim...zaten borcumuz olmaya olacak...1000 fazla olsa ne olur yani...dedim...napıyosan yap git diktir dedi...bende böyle isteksizce dersen olmaz gider bi beyaz bi elbise giyer cıkarım beni m ayıbım değil bu sonucta...hem naylon gibi bi gelinlik giymekten iyidir....kızlar inanın abartmıyorum anlayıssız biri hiç değilim...ondan kıs bundan kıs bıktım artık...ben alayıslı oldukca tepeme cıktılar...ama kendimi ezdirmicem artık
İşte o gelinlik
Eki Görüntüle 514054
bilsem... onceden evler kısın daha soguk oluomus kıs sartları daha agırmıs ayrıca alternatif seyler de yok tabi mecburen böle oluomus ama artık yıl 2012 vazgecsinler bi zahmet ya
küstüm yastıgına da bittim yaaa koptum resmenhey allahımmmm
ama haklı bak öle olursa bir yastıkta kocayamıcazzz ki
ayyy allahım. işte aynısıı ! 40 tane patik örmüş, lif örmüş getirmiş bohçadabenimkide 4 ay kaldı dügüne 2 yorgan bi battaniye bide uyku seti aldı...tutturmus geceliği alın...sanki geceliği alınca bitiyo ceyiz....yatak örtüsü falan yok daha...hazırmıs onun oglunun ceyizi...tövbe yarabbim bizden enayisi yok ozaman...bi pike yapmıs görmelisiniz...ben kullanmam misafire de kullandıramam yani...napcam bilmiyorum bişey demedim kırılmasın diye...anca patik örer...napcaksam kır tane patigi...
haticecim, haklısın valla. ama gel de anlat işte. :44:Yahu kaçıncı yüzyıldayız.
Neden küstüm yastığı diyorlar. Hem ben ince o kalın yastıkta yatıyorsa nasıl olacak o tek uzun yastık.
Çağlam aramıza hoş geldin seninkiside büyük ihtimalle yün yorgandır.
Valla benim aşkımda birçok şeyden kısarız diyor ama öyle yağma yok "geç evlenelim ama adam akıllı evlenelim. ben hayatımda kaç kez evleneceğimki bu böyle olsun diyeyim." dedim. vaz geçti
Aşkım sanırım pinti olacak çoğu konuda:18:
benimkide 4 ay kaldı dügüne 2 yorgan bi battaniye bide uyku seti aldı...tutturmus geceliği alın...sanki geceliği alınca bitiyo ceyiz....yatak örtüsü falan yok daha...hazırmıs onun oglunun ceyizi...tövbe yarabbim bizden enayisi yok ozaman...bi pike yapmıs görmelisiniz...ben kullanmam misafire de kullandıramam yani...napcam bilmiyorum bişey demedim kırılmasın diye...anca patik örer...napcaksam kır tane patigi...
canım ortak alın isterseniz 1000 o 1000 sen koyun yada kendin allll onların alması şart değil damatlığınıda o alsın valla güzel damatlıklar hep 1500 tl aynı para sendende çıkcak yani
ben gelinliği beğendin markası nedir internet site bikgikerini sölermisin
canım ya. üzme kendini ne olur. bu gelinliği 2250 ye mi dikiyolar şimdi :26: kiralasan falan 1000-1500 arası olur sanki.
artık gelinliğin yanında o bindallıyı, kına da giyilen abiyeyi falan hediye veriyolar burda. giyip geri götürüyosun.
hiç çıkıp dolaştınız mı gelinlikçileri? böyle netten araştırmakla kalma. belki çok daha içine sinen bişey bulacaksın, belki de bunu daha uyguna diken bir yer.
az kaldı düğüne hem. üzme kendini. bir an önce bakmaya başlayın
canım eski kış şartları olur dediğin gibi, ev sobalıdır vs. anlarım.
hem küstüm yastığı kullanıcaz biz napalım
Ben daha hiç birşey almadım ya siz çok acelecisiniz ya da ben çok tembelim bir türlü karar veremedim.aynı bendede mevcut benim annem oğlusunada ta zamanında adanadan yün getirtip yaptırmış duruyor bekliyormuş bizi ben dedim kaz tüyü yorgan alallım die anlamıyor kesinlikle götürmücemde kullanmıcamda
2 adet taç kristalden microfiber aldım 1 tane daha alır bide kaz tüyü aldımmı yorgan tamamdır 2 mikrofiberde misafirlik olsun ben yünle uğraşamam
kızlar sakın kaz tüyü yastık almayın çok terletiyormuş çoook tavsiye edilmiyor
Bizimkilerde almalısın diyorlar. Eve misafir gelince kullanırsın olmadı. Sanki evde çin ordusunu misafir edicem Allahım yaözgem.
bide biz kirada oturucaz. tutacağımız evde yüklük dolap vs. olacak mı bakalım. 1 tane,2 tane de değil 4 tane falan yaparım diyo. nereye kaldırayım ben onları.
yok diyosun kadın yaparım yaparım diyo.
güler misin ağlar mısın.
şimdi nişanlımı tembihliyorum, istemiyorum diye
Bir gecelikle çeyiz bitmiş mi oluyor. Vay bee ben boşuna stres yapıyorum o zaman.benimkide 4 ay kaldı dügüne 2 yorgan bi battaniye bide uyku seti aldı...tutturmus geceliği alın...sanki geceliği alınca bitiyo ceyiz....yatak örtüsü falan yok daha...hazırmıs onun oglunun ceyizi...tövbe yarabbim bizden enayisi yok ozaman...bi pike yapmıs görmelisiniz...ben kullanmam misafire de kullandıramam yani...napcam bilmiyorum bişey demedim kırılmasın diye...anca patik örer...napcaksam kır tane patigi...
canım ben zaten tek basıma dünya borc ödüyorum ailemden bişey görmüyorum..daha onu damatlıgı var....zaten mobilya borcunu da evlennce ikimiz ödicez...yine benden cıkacak yani...ama kaynanam agzını actımı mobilyaları ben alıyorum diyo...nerde alıyo..bi salon takımı alıyo geri halan 10000 i biz ikimiz ödicez nişanlımla...deli oluyorum deli...Allahım sabır versin..bu arada gelinlik bu sitede kuzum...ben mail attım satın alma fiyatı...kiralama yapmıyolar..
2013 Gelinlik Modelleri | Gelinlik 21
içime sinmeye sindi de balım nasıl olcak bilmiyorum...didik didik edicem adanayı...ne esya istedik ne altın hangi zamanda yasıyrz dedik...hiçbişey alınmadı ama sorsan her istedigim oluyomus...sabır diyorum inş hersey gönlümüzce olurbizim evimiz küçük hem yazın hem kışın çok sıcak oluyo o nedenle yün yorgandan vazgeçirmeli ya da en azından sayısını 1 e falan düşürtmeliyim..imkansız biliyorum ama deniyeyim bari bi
hatta çağla gibi kaz tüyü bile almayabilirim..pahalı yahu..hem soğuk da olmuyo..bi de nedense ben sevdicekle uyurken hiç üşümüyomvücut ısılarıyla mı alakalıdır nedir normal şartlarda çok üşüyen bi insanım ama.. o nedenle çağla gibi bi kış geçirip ondan sonra kaz tüyü oalyına geçebilirim
diğer çağlam4 ay kaldı dedin ya resmen heyecanlandım burda..ne kadar az kalmış canım yaaaaaa
gelinlik gerçekten çok güzel.. içine sinmesi de çok önemli
öyle anormal pahalı bi gelinlik de değil ayrıca kendini kötü hissetme hiç
senin kayınvaliden beni cok güldürüyo kuzum ya
geceliği alın lafına koptumya işte böle seler dillendirilmez belki ama bu da verilen degerdir yani bence...
durumun yoktur tamam anlarım ama durumu varken böle yapıosa hiç yapmasın... bu amaaan yapım da basımdan savıyım demek gibi oluyo
ne bilim ya ben de kaynana olursam ilerde sanırım gelinlimle arkadas gibi olur o ne begeniosa nası istiosa en iyisinden yapmak icin elimden geleni yaparım
bole de olmalı... diğer turlusu hakaret gibi... oyle bişeyi layık gormesi kaldı ki bu senin oglunun evi olcak yani içeri gelin girdi diye oglunu da satıyo bu kaynnalar
nurayım ben de kortum şimdi vallacanım.
dikim olunca bire bir aynısı olmayacak. o paraya sana o modeli dikecekler. biz gezip dolaşsan bence seçeneklerin çoğalır.
bak onların sitesinde görmüştüm paylaşayım
orjinali
Eki Görüntüle 514062
dikimi
Eki Görüntüle 514063
bundan korktuğumdan bi modeli diktirmeyi göze alamıyorum
ya cok sahte Çağlacım...milletn içinde gelinim değil o benim kızım diyip duruyo...hıııı kızıyım evet...ondan........tövbe yarabbim...ama o kadar sahte ki konusurken....ivett ivett tabi öle olmalıı ayyy taklide de basladım ...kötü gelin olmak istemiyommmm:18::18::18::18::18:
nurayım ben de kortum şimdi valla
yaaa ben elena birebir aynı olsun istiyorum ama yapamıcaklar eminim :2:
neden bu kadar pahalısın pronovias
Ben daha hiç birşey almadım ya siz çok acelecisiniz ya da ben çok tembelim bir türlü karar veremedim.
Bizimkilerde almalısın diyorlar. Eve misafir gelince kullanırsın olmadı. Sanki evde çin ordusunu misafir edicem Allahım ya
Bir gecelikle çeyiz bitmiş mi oluyor. Vay bee ben boşuna stres yapıyorum o zaman.
Kızlar bu arada deriden beyaz işin nasıl birşey olduğunu bileniniz var mı? Salon takımı almam konusunda annem ısrar ediyor. Kendisi yapacakmış bir kısmını ben yorulmasını istemiyorum ama çok g
zel olacağını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?