'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgem.
bide biz kirada oturucaz. tutacağımız evde yüklük dolap vs. olacak mı bakalım. 1 tane,2 tane de değil 4 tane falan yaparım diyo. nereye kaldırayım ben onları.
yok diyosun kadın yaparım yaparım diyo.

güler misin ağlar mısın.
şimdi nişanlımı tembihliyorum, istemiyorum diye

ben yorgana da kaz tuyu almıcam gizot... gerek yok gibi gelio daha dorusu once bi kıs gecirmem lazım evde bakalım gece soguk olcak mmı o kadar

gerek olursa dugunden sonra alırım... annem de gerek yok dio biz evde mikrofiberle yatıoruz cok da usursem ustume bi de battaniye alıorum oluyo bitio

çağlacım gelinlik cok tatlı daha oncede solemiştim...

iyice gezip dolastın mı gelinlikcileri ya da modellere iyice baktın mı belki icine sinen daha uygun bişey de olur

ama olmazsa asla vazgecme tabi içine sinmeli mutlkaa

benimkide 4 ay kaldı dügüne 2 yorgan bi battaniye bide uyku seti aldı...tutturmus geceliği alın...sanki geceliği alınca bitiyo ceyiz....yatak örtüsü falan yok daha...hazırmıs onun oglunun ceyizi...tövbe yarabbim bizden enayisi yok ozaman...bi pike yapmıs görmelisiniz...ben kullanmam misafire de kullandıramam yani...napcam bilmiyorum bişey demedim kırılmasın diye...anca patik örer...napcaksam kır tane patigi...

canım ortak alın isterseniz 1000 o 1000 sen koyun yada kendin allll onların alması şart değil damatlığınıda o alsın valla güzel damatlıklar hep 1500 tl aynı para sendende çıkcak yani

ben gelinliği beğendin markası nedir internet site bikgikerini sölermisin

Yahu kaçıncı yüzyıldayız.
Neden küstüm yastığı diyorlar. Hem ben ince o kalın yastıkta yatıyorsa nasıl olacak o tek uzun yastık.

Çağlam aramıza hoş geldin seninkiside büyük ihtimalle yün yorgandır.
Valla benim aşkımda birçok şeyden kısarız diyor ama öyle yağma yok "geç evlenelim ama adam akıllı evlenelim. ben hayatımda kaç kez evleneceğimki bu böyle olsun diyeyim." dedim. vaz geçti
Aşkım sanırım pinti olacak çoğu konuda:18:

canım ya. üzme kendini ne olur. bu gelinliği 2250 ye mi dikiyolar şimdi :26: kiralasan falan 1000-1500 arası olur sanki.
artık gelinliğin yanında o bindallıyı, kına da giyilen abiyeyi falan hediye veriyolar burda. giyip geri götürüyosun.
hiç çıkıp dolaştınız mı gelinlikçileri? böyle netten araştırmakla kalma. belki çok daha içine sinen bişey bulacaksın, belki de bunu daha uyguna diken bir yer.
az kaldı düğüne hem. üzme kendini. bir an önce bakmaya başlayın

canım eski kış şartları olur dediğin gibi, ev sobalıdır vs. anlarım.
hem küstüm yastığı kullanıcaz biz napalım

bizim evimiz küçük hem yazın hem kışın çok sıcak oluyo o nedenle yün yorgandan vazgeçirmeli ya da en azından sayısını 1 e falan düşürtmeliyim..imkansız biliyorum ama deniyeyim bari bi
hatta çağla gibi kaz tüyü bile almayabilirim..pahalı yahu..hem soğuk da olmuyo..bi de nedense ben sevdicekle uyurken hiç üşümüyom vücut ısılarıyla mı alakalıdır nedir normal şartlarda çok üşüyen bi insanım ama.. o nedenle çağla gibi bi kış geçirip ondan sonra kaz tüyü oalyına geçebilirim

diğer çağlam 4 ay kaldı dedin ya resmen heyecanlandım burda..ne kadar az kalmış canım yaaaaaa
gelinlik gerçekten çok güzel.. içine sinmesi de çok önemli
öyle anormal pahalı bi gelinlik de değil ayrıca kendini kötü hissetme hiç

Son düzenleme:
ayyy allahım. işte aynısıı ! 40 tane patik örmüş, lif örmüş getirmiş bohçada
sağolsun tamam da ne gerek var. iki tane neyimize yetmiyo. sanki patikle dolaşıyoruz evde.
aah ah.
yün yorgan istemiyoruuuummm

haticecim, haklısın valla. ama gel de anlat işte. :44:

senin kayınvaliden beni cok güldürüyo kuzum ya

geceliği alın lafına koptum ya işte böle seler dillendirilmez belki ama bu da verilen degerdir yani bence...

durumun yoktur tamam anlarım ama durumu varken böle yapıosa hiç yapmasın... bu amaaan yapım da basımdan savıyım demek gibi oluyo

ne bilim ya ben de kaynana olursam ilerde sanırım gelinlimle arkadas gibi olur o ne begeniosa nası istiosa en iyisinden yapmak icin elimden geleni yaparım

bole de olmalı... diğer turlusu hakaret gibi... oyle bişeyi layık gormesi kaldı ki bu senin oglunun evi olcak yani içeri gelin girdi diye oglunu da satıyo bu kaynnalar

canım ben zaten tek basıma dünya borc ödüyorum ailemden bişey görmüyorum..daha onu damatlıgı var....zaten mobilya borcunu da evlennce ikimiz ödicez...yine benden cıkacak yani...ama kaynanam agzını actımı mobilyaları ben alıyorum diyo...nerde alıyo..bi salon takımı alıyo geri halan 10000 i biz ikimiz ödicez nişanlımla...deli oluyorum deli...Allahım sabır versin..bu arada gelinlik bu sitede kuzum...ben mail attım satın alma fiyatı...kiralama yapmıyolar..

2013 Gelinlik Modelleri | Gelinlik 21

bakcam kuzum bakcam...gezcem hepsini..ve o da gelecek söledim zaten...bul o fiyata istedigim gibi helal sana dedim..susuyo...tabi daha uygun diken yer vardır ama benim sinir oldugum hem gelinlik hem kınalık 1000 tl...herkes alıyomus o fiyata kim göster bana kim bu herkes diyorum bişy demiyo...annesini ele vermiş olacak tabi

Ben daha hiç birşey almadım ya siz çok acelecisiniz ya da ben çok tembelim bir türlü karar veremedim.

Bizimkilerde almalısın diyorlar. Eve misafir gelince kullanırsın olmadı. Sanki evde çin ordusunu misafir edicem Allahım ya

Bir gecelikle çeyiz bitmiş mi oluyor. Vay bee ben boşuna stres yapıyorum o zaman.
Kızlar bu arada deriden beyaz işin nasıl birşey olduğunu bileniniz var mı? Salon takımı almam konusunda annem ısrar ediyor. Kendisi yapacakmış bir kısmını ben yorulmasını istemiyorum ama çok g
zel olacağını söylüyor

canım.
dikim olunca bire bir aynısı olmayacak. o paraya sana o modeli dikecekler. biz gezip dolaşsan bence seçeneklerin çoğalır.
bak onların sitesinde görmüştüm paylaşayım

orjinali

dikimi

bundan korktuğumdan bi modeli diktirmeyi göze alamıyorum

içime sinmeye sindi de balım nasıl olcak bilmiyorum...didik didik edicem adanayı...ne esya istedik ne altın hangi zamanda yasıyrz dedik...hiçbişey alınmadı ama sorsan her istedigim oluyomus...sabır diyorum inş hersey gönlümüzce olur

ya cok sahte Çağlacım...milletn içinde gelinim değil o benim kızım diyip duruyo...hıııı kızıyım evet...ondan........tövbe yarabbim...ama o kadar sahte ki konusurken....ivett ivett tabi öle olmalıı ayyy taklide de basladım ...kötü gelin olmak istemiyommmm:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
nurayım ben de kortum şimdi valla
yaaa ben elena birebir aynı olsun istiyorum ama yapamıcaklar eminim :2:
neden bu kadar pahalısın pronovias

amaaan salla canım benimki de totalde öle... snin kaynanana cok benziyo...

sallamıorum bile ama onu artık ama... ne huzurumu kacırcam o var diye...

ne yaparlarsa onların ayıbı... iyi gelin olduk anlamadı istiosa kötü gelin de oluruz...

nurayım ben de kortum şimdi valla
yaaa ben elena birebir aynı olsun istiyorum ama yapamıcaklar eminim :2:
neden bu kadar pahalısın pronovias

özgem, birebir aynı kumaşı kullansalar, aynı işçiliği, özeni gösterseler orjinali gibi olur ama bu seferde fiyatı da orjinaline yaklaşır ki zaten :44:
napıcaz bilemiyorum.
ama dediğim gibi gidip görmekte fayda var. diktikleri gelinliklere bakarsın, orjinaline uyuyo mu diye

çağla canım tek başına borç ödemen ailenden bişi görmemen çok çok kötü olmuş ama başaradabilirsin üzülme lütfen gelinliği kiralarsın en olmadı benim arkadaşım 1750 ye diktirdi çokta şık oldu

olmadı kumaş alırsınız gelinlikçi çok ucuza diker bilemedim ki şimdii

birde siz 1000 tl lik gelinliği görücne seninki dicek ne bu özensizlik die tüldür altıo kompleee bence kaynananan oğlunu dolduruyor yoksa seninki gelinlik piaysasını nerden bilcek kaldıki 1000 tl ye gelinlik anca çok büyük indirimle alınır şaka gibi

gidin gezinde görsün bişiler canım

son zamana sıkıştırmammak için aldım bende sonra onların borcunu ödemek istemiyorum aldığım şeler zevkime uygun onları her zaman ucuz bulamazdım ne aldıysam kampanyayla aldım ilerde 3 alcağma 2 alırdım ama benim gözüm doymuyor

çeyizi son ana bırakamam 1 yıldır yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…