'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla haklısın kuzucum...aramak bile gelmiyo içimden kendisi arıyo 2 günde bi :)))o derece sogugum bu ara...

Kızlar ben 1.53 boyunda 48 kiloyum. Gelinlik seçiminde nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?
Hani vücut tipine göre seçiyoruz ya ben gelinlikçilere güvenmiyorum. Onlar gelenlikle satma peşinde oldukları için gıcık oluyorum adamı maymuna çevirebiliyorlar.

zaten kiralıcam gizoşum alıp napcam gelinliği...inş dediğin gibi ucuza dikerler..bu ay bi gecsin...gidip bakcam gelinliklere...

Son düzenleme:
gelinlik ve özellikle de saç konusuna çok takığım yaa
inşallah içime siner.. çünkü içime sinmeyen bişey olunca takarım da takarım ben onu
düğünü de mahfederim valla surat yaparak ben

Valla bende her ay başlayacağım diyorum ama hep bir şeyler çıkıyor ve ertelemek zorunda kalıyorum. NAsıl olacak nasıl yetişecek hiç bilmiyorum.

gelinlik ve özellikle de saç konusuna çok takığım yaa
inşallah içime siner.. çünkü içime sinmeyen bişey olunca takarım da takarım ben onu
düğünü de mahfederim valla surat yaparak ben
bende senin gibiyim ne yapsamda kendimi alıştırsam diyorum.
Çünkü hayallerimiz maksimum seviyede ve o gün dünyanın en güzel gelini olmak istiyoruz ama elimizde olmayan şeyler yüzünden kötü geçerse ben deliririm herhalde

İyiyim kuzum, çalışıyorum. Sınava hazırlanıyorum bir yandan.
Sen nasılsın, nişanlılık nasıl geçiyor ?
iyiyim canım. az kaldı sınavınıza da, hakkında hayırlısı bakalım emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
nişanlılıkta uzaktan uzağa öyle geçiyo işte.. 24 ekim gelsiiin de aşk bana gelsin

özgem ben herşeye takığım. gelinlik. saç. fotoğrafçı. düğün mekanı... ooof :44:

işte kaynanamın aldıkları...

tarzım değiller kesinlikle ama korktugum gibi de değiller napim... kullanılır bi sekilde heralde almasam ayıp olcak cunku dimi yaa

Tencere de takım değil düdüklüymüş... kac litre bilmiorum ar-yıldızın düdüklüsü... ben kendime fissler alıcam gunluk icin 2.5 ya da 3.5 lt... onu napıcam ya :44:

bir düdüklüyle çorba diğeriylede fasulye nohut pişirirsin canım aynı anda 2 yemek yaparsın 30 dakkada hazır olurlar iyi açıdan bak :)

yemek takımı tarzın olmamakla ebraber bence öylee yaldızlı felan olmaması iyi olmuş sevindim abartı değil kullanılcak bir model canım

ayy dogru gizom ya haklısınnnnnn valla o acıdan bakmak lazım evde gereksz kalabalıktan nefret ediorum ama düdüklü kullanıslı bişey sonucta gerci bu markanın düdüklüsü nasıldır bilmem de illaki işe yarar duduklu sonucta misafirim gelcekse aynı anda iki yemek atıveririm bu sekilde

napalım düşünmüş almıs... tencere seti de varmıs bu arada ama onu baska koliye kaldırmıslar dısında resmi gorunuyo markası arkada kalmıs dedi böörtlen gelince bakarsın ona da dedi...

her yanım tencere tabak .. höf

Canım senin ölçülerine uyan bir arkadaşım evlendi.. bak buda gelinliği

evet tarzın değil ama öle takıntı edecek kadar kötü de değiller...çıtı pıtı en azından kullanırlır işte bebişim benim kaynanam tırnagını vermiyo kıs kıymetini bil

evet tarzın değil ama öle takıntı edecek kadar kötü de değiller...çıtı pıtı en azından kullanırlır işte bebişim benim kaynanam tırnagını vermiyo kıs kıymetini bil

arada bir basına saksı duser benimkinin kuzum

tutarsız biri azcık bi bakarsın hasta olsam corbalar dolmalar yapar, böle seler alır

bi bakarsın arkamdan konusur ortalıgı karıstırır...

ilginç biri biraz...

selamlar kızlar :)))

dün Onur'un yeğenini okuldan alıp eve götürdüm, 6ya kadar onunlaydım. ablasının iş görüşmesi vardı Onur da işe gidicekti benden rica etti baktım seve seve. baya baya güveniyorlar bana sevip sayıyorlar. akşam 6da abla enişte geldiler beni eve kadar bıraktılar. yemek için ısrar ettiler ama benim eve gelmem gerekiyordu annem köyden geldi dün akşam bende ona kavuştum işte böyle :)

çağlam takım gayet kibar kuzucum güle güle kullan

teşekkür ederim kusumm

ben kutahyanın teklerinden yine bi takım yaparım ya da lalezar acelya falan alırım diodum ama olmadı...

napıcam o kadar tabagı kendim aldım bi takım.. bu da var her yer tabak oldu

tencere seti de ar yıldızmıs... ama nası bişi bilmiorum... ole büyük tencere seti almamak farz oldu artık... zaten vazgecmiştim de arada acaba diodum artık almam

bitane tantitoniden aldımmm zaten, bitane daha alırım öle cicikli bicikli bitane var orda onları da gunlukte kullanırım

cok kalabaık olmasın ev yeter artık

ayyy benim bir de tikky kız tabaklarım var

onları hep unuttum ben...

her yerimden tabak fıskırıo hala da gozum tabaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…