amaaan salla canım benimki de totalde öle... snin kaynanana cok benziyo...
sallamıorum bile ama onu artık ama... ne huzurumu kacırcam o var diye...
ne yaparlarsa onların ayıbı... iyi gelin olduk anlamadı istiosa kötü gelin de oluruz...
Nuraycım, dün akşam giremedim ama resmi de bulamamıştım
İnternettten baktım şimdi şu modele benziyodu. Gülleri mor..
Eki Görüntüle 514067
çağla canım tek başına borç ödemen ailenden bişi görmemen çok çok kötü olmuş ama başaradabilirsin üzülme lütfen gelinliği kiralarsın en olmadı benim arkadaşım 1750 ye diktirdi çokta şık oldu
olmadı kumaş alırsınız gelinlikçi çok ucuza diker bilemedim ki şimdii
birde siz 1000 tl lik gelinliği görücne seninki dicek ne bu özensizlik die tüldür altıo kompleee bence kaynananan oğlunu dolduruyor yoksa seninki gelinlik piaysasını nerden bilcek kaldıki 1000 tl ye gelinlik anca çok büyük indirimle alınır şaka gibi
gidin gezinde görsün bişiler canım
canımmm çok teşekkür ederim
fotografı aldım, bakıcam mutlaka gürala da.
sen nasılsın? nasıl gidiyoo?
Valla bende her ay başlayacağım diyorum ama hep bir şeyler çıkıyor ve ertelemek zorunda kalıyorum. NAsıl olacak nasıl yetişecek hiç bilmiyorumçağla canım tek başına borç ödemen ailenden bişi görmemen çok çok kötü olmuş ama başaradabilirsin üzülme lütfen gelinliği kiralarsın en olmadı benim arkadaşım 1750 ye diktirdi çokta şık oldu
olmadı kumaş alırsınız gelinlikçi çok ucuza diker bilemedim ki şimdii
birde siz 1000 tl lik gelinliği görücne seninki dicek ne bu özensizlik die tüldür altıo kompleee bence kaynananan oğlunu dolduruyor yoksa seninki gelinlik piaysasını nerden bilcek kaldıki 1000 tl ye gelinlik anca çok büyük indirimle alınır şaka gibi
gidin gezinde görsün bişiler canım
son zamana sıkıştırmammak için aldım bende sonra onların borcunu ödemek istemiyorum aldığım şeler zevkime uygun onları her zaman ucuz bulamazdım ne aldıysam kampanyayla aldım ilerde 3 alcağma 2 alırdım ama benim gözüm doymuyor
çeyizi son ana bırakamam 1 yıldır yapıyorum
bende senin gibiyim ne yapsamda kendimi alıştırsam diyorum.gelinlik ve özellikle de saç konusuna çok takığım yaa
inşallah içime siner.. çünkü içime sinmeyen bişey olunca takarım da takarım ben onu
düğünü de mahfederim valla surat yaparak ben
iyiyim canım. az kaldı sınavınıza da, hakkında hayırlısı bakalım emeklerinin karşılığını alırsın inşallahİyiyim kuzum, çalışıyorum. Sınava hazırlanıyorum bir yandan.
Sen nasılsın, nişanlılık nasıl geçiyor ?
işte kaynanamın aldıkları...
tarzım değiller kesinlikle ama korktugum gibi de değiller napim... kullanılır bi sekilde heraldealmasam ayıp olcak cunku dimi yaa
Tencere de takım değil düdüklüymüş... kac litre bilmiorum ar-yıldızın düdüklüsü... ben kendime fissler alıcam gunluk icin 2.5 ya da 3.5 lt... onu napıcam ya :44:
bir düdüklüyle çorba diğeriylede fasulye nohut pişirirsin canım aynı anda 2 yemek yaparsın 30 dakkada hazır olurlar iyi açıdan bak :)
yemek takımı tarzın olmamakla ebraber bence öylee yaldızlı felan olmaması iyi olmuş sevindim abartı değil kullanılcak bir model canım
Kızlar ben 1.53 boyunda 48 kiloyum. Gelinlik seçiminde nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?
Hani vücut tipine göre seçiyoruz ya ben gelinlikçilere güvenmiyorum. Onlar gelenlikle satma peşinde oldukları için gıcık oluyorum adamı maymuna çevirebiliyorlar.
işte kaynanamın aldıkları...
tarzım değiller kesinlikle ama korktugum gibi de değiller napim... kullanılır bi sekilde heraldealmasam ayıp olcak cunku dimi yaa
Tencere de takım değil düdüklüymüş... kac litre bilmiorum ar-yıldızın düdüklüsü... ben kendime fissler alıcam gunluk icin 2.5 ya da 3.5 lt... onu napıcam ya :44:
evet tarzın değil ama öle takıntı edecek kadar kötü de değiller...çıtı pıtı en azından kullanırlır işte bebişimbenim kaynanam tırnagını vermiyo kıs kıymetini bil
arada bir basına saksı duser benimkinin kuzum
tutarsız biri azcıkbi bakarsın hasta olsam corbalar dolmalar yapar, böle seler alır
bi bakarsın arkamdan konusur ortalıgı karıstırır...
ilginç biri biraz...
çağlam takım gayet kibar kuzucum güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?