'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy benim bugün deli gibi makyaj alışverişi yapasım geliyo yaaa

ya benimde ihtiyacım var...bende istiyorum....bide kalem cekmeyi ögrenebilsem...hiç beceremiyorum hiç...kızlara bakıom anam maşallah diyorum...nası yapıolar yaa ben yapamıom yapamıcam da galiba

Kıymet artık evin bir kızı sayılıyorsun inşallah sonuna kadar böyle gider

Canım senin ölçülerine uyan bir arkadaşım evlendi.. bak buda gelinliği

Eki Görüntüle 514121

SAğol canım ama ben öçok kabarık istemiyorum. Zaten bit kadar boyum var birde fransız danteline takmış durumdayım.
Bende dedim bizim kızlardan hiç ses çıkmıyor acaba neden diye Allahtan sen cevap verdin

ya benimde ihtiyacım var...bende istiyorum....bide kalem cekmeyi ögrenebilsem...hiç beceremiyorum hiç...kızlara bakıom anam maşallah diyorum...nası yapıolar yaa ben yapamıom yapamıcam da galiba

yalnız değilsin canım bende maalesef makyaj yapamıyorum yaptırdığımdada unutup elimi yüzüme sürüp maymuna çeviriyorum kendimi
Aşkımda makyaj yapmamı istiyor napcaz hiç bilmiyorum:44:

yalnız değilsin canım bende maalesef makyaj yapamıyorum yaptırdığımdada unutup elimi yüzüme sürüp maymuna çeviriyorum kendimi
Aşkımda makyaj yapmamı istiyor napcaz hiç bilmiyorum:44:

ya tatlım ben fondoten pudra falan kullanmıyorum zaten...ama rimel-ruj ve allık vazgeçilmezim... söle hos bi makyaj yapıp dolasmak isterdim fakat beceriksizim o konuda...bi kalem cekim diyorum....her yanıma bulasıyo ve kalın cekiyorum...yok kirpik diplerinden cekin yok söle yok böle...yapamıyom arkadas...kirpik dibinden de ceksem dagınık duruyo

Haticecigim minik kusum yeni gördüm...bende senden 9 cm uzunum canım...aynı seyi bende düsünüyorum...boy kısa kabarık olmaz....zaten sevmiyorum...gidip görüp denemek lazım...anca öyle anlayabiliriz...

sen beni gör gülmekten yerlere yatarsın

Haticecigim minik kusum yeni gördüm...bende senden 9 cm uzunum canım...aynı seyi bende düsünüyorum...boy kısa kabarık olmaz....zaten sevmiyorum...gidip görüp denemek lazım...anca öyle anlayabiliriz...

HAklısın ama çokta dolanmak istemiyorum bu defada adamın kafası karışıyor:44:

yaaaa bu aksam yagmur yagmıcak diiiymiiiiii

biz at binmeye gitcekmişizzzzzzzzzzz yuppiiiiiiiii

umarım dusmem ben attan

,

ben de bugün bu tarz makyaja taktım.. eyeliner falan hiiiç beceremem
ama istiyorum öğrenmekkk ben de fondoten pudra falan sürmem ama göz makyajı yapmak istiyom
sadece kalem, rimel sürüp çıkıyom
gözrengim güzel değerlendirmeyi bilmiyom valla millet ne harikalar yaratıyo

ya bu tip eyeliner çekenlere hastayım bende nasıl yapıolar ediyorlar ahh bi bilsem
bende çok seviyorum eyelinerı kullanıyorum da ama daha çok kirpik diplerine yakın kullanıyorum..

çağlaaa iyi eğlenceler kuzum ben hiç ata binmedim yaa sevdicekle bu yaz gidicektik sözde kaynadı arada
ben de istiyorummmm

kendimde köklü değişiklikler yapasım var

Kızlar dün çok ilginç bir gündü benim için..
Dün babamı 30 sene sonra askerlik arkadaşı aradı..
Daha doğrusu gündüz annemi aramış. Durumu anlatmış adam oğlunu üniye buraya yerleştirmiş görüşmek istemiş.
Akşam aradı babam adamı bi türlü çıkaramasa da adam babamın nereli olduğunu adresine kadar herşeyi söyledi..
ilginç olan tarafı hala saklıyor olmasıydı Babamın askerden önce kaldığı çorludaki adresi falşan hep söyledi adam..
Ailecek çok şaşırdık dünkü bu olanlara..

Ve gece.. Ölmek üzere olan yaşlı bir kadının başında Yasin okudum..
İlk defa Allah ım al canını bir an önce kurtar onu dedim.. Şunu anladım ki hayatta yaptığımız hiçbirşey karşılıksız kalmıyor o canı bile öyle kolay veremiyorsun.. Allah yardımcımız olsun

teşekkürler özgişimmm

ben de binmedim hiç ama cok istiodum süpriz yapmıstı gecen gün işte bole bole yer buldum goturcem seni diye.. bugun de ayarlamıs ama işte bnm oraya varmam cok gec olcak o gelmemiş bi an aklına..

neyse yetişirsem yetişirim yoksa haftasonuna bigun ayarlarız canımız saolsun

ben cok makyaj yapamıorum hele böle eyelniner bilmem ne hiç sevmez benimki

en cok yaptıgım makyaj göz kalemi rimel allık ve parlatıcı... beyimiz bu kadarını bile istemiyo... makyajsız daha guzel oluyosun surme sunları dio

ya da aksam olup da makyajdan eser kalmadıgı zaman suratımda heh söle işte bakmaya doyamıorum ne o öle kara kara seylere buluyosun kendini güzelliğini gölgeliosun dio

eyelenirlı birine bakamıyo bile... nası suruolar sunları yaaa nenem kadınlar gibi dio

işte öle garip bi adam sevdicegim yapcak bişe yok öle kabullendik

Son düzenleme:
teşekkürler canımm yok çekmeköy tarafında biyer bulmus böörtlencan oraya gidicez inşallah ama tabi biraz erken kacabilmem lazım burdan trafiğe kalırsam yatar o iş
umarım cıkabilirim

böörtlencan için daha dün ağlıyordun bugün ata binmeye gidiyorsun. İnşallah ilerde hep böyle yanyana olursunuz küstüm yastığı kullansada trafik fazla olmaz canım zaten anadolu yakasınday değil miydin

inşallah ama bana daha cok aglarım gibi gelio... özellikle de aralıktan nisana kadar

anadolu yakasında oturuyrum ama iş yerim avrupa yakasında.... inanılmaz trafik oluyo aksamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…