ayy benim bugün deli gibi makyaj alışverişi yapasım geliyo yaaa
selamlar kızlar :)))
dün Onur'un yeğenini okuldan alıp eve götürdüm, 6ya kadar onunlaydım. ablasının iş görüşmesi vardı Onur da işe gidicekti benden rica etti baktım seve seve. baya baya güveniyorlar bana sevip sayıyorlar. akşam 6da abla enişte geldiler beni eve kadar bıraktılar. yemek için ısrar ettiler ama benim eve gelmem gerekiyordu annem köyden geldi dün akşam bende ona kavuştumişte böyle :)
ya benimde ihtiyacım var...bende istiyorum....bide kalem cekmeyi ögrenebilsem...hiç beceremiyorum hiç...kızlara bakıom anam maşallah diyorum...nası yapıolar yaaben yapamıom yapamıcam da galiba
yalnız değilsin canım bende maalesef makyaj yapamıyorum yaptırdığımdada unutup elimi yüzüme sürüp maymuna çeviriyorum kendimi
Aşkımda makyaj yapmamı istiyor napcaz hiç bilmiyorum:44:
Kızlar ben 1.53 boyunda 48 kiloyum. Gelinlik seçiminde nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?
Hani vücut tipine göre seçiyoruz ya ben gelinlikçilere güvenmiyorum. Onlar gelenlikle satma peşinde oldukları için gıcık oluyorum adamı maymuna çevirebiliyorlar.
sen beni gör gülmekten yerlere yatarsınya tatlım ben fondoten pudra falan kullanmıyorum zaten...ama rimel-ruj ve allık vazgeçilmezim... söle hos bi makyaj yapıp dolasmak isterdim fakat beceriksizim o konuda...bi kalem cekim diyorum....her yanıma bulasıyo ve kalın cekiyorum...yok kirpik diplerinden cekin yok söle yok böle...yapamıyom arkadas...kirpik dibinden de ceksem dagınık duruyo
Haticecigim minik kusum yeni gördüm...bende senden 9 cm uzunum canım...aynı seyi bende düsünüyorum...boy kısa kabarık olmaz....zaten sevmiyorum...gidip görüp denemek lazım...anca öyle anlayabiliriz...
yaaaa bu aksam yagmur yagmıcak diiiymiiiiii
biz at binmeye gitcekmişizzzzzzzzzzzyuppiiiiiiiii
umarım dusmem ben attan
ya tatlım ben fondoten pudra falan kullanmıyorum zaten...ama rimel-ruj ve allık vazgeçilmezim... söle hos bi makyaj yapıp dolasmak isterdim fakat beceriksizim o konuda...bi kalem cekim diyorum....her yanıma bulasıyo ve kalın cekiyorum...yok kirpik diplerinden cekin yok söle yok böle...yapamıyom arkadas...kirpik dibinden de ceksem dagınık duruyo
,
ben de bugün bu tarz makyaja taktım.. eyeliner falan hiiiç beceremem
ama istiyorum öğrenmekkk ben de fondoten pudra falan sürmem ama göz makyajı yapmak istiyom
sadece kalem, rimel sürüp çıkıyom
gözrengim güzel değerlendirmeyi bilmiyom valla millet ne harikalar yaratıyo
çatalca tarafına mı gidiyorsunuz bol eğlenceler
teşekkürler canımm yok çekmeköy tarafında biyer bulmus böörtlencan oraya gidicez inşallah ama tabi biraz erken kacabilmem lazım burdan trafiğe kalırsam yatar o iş
umarım cıkabilirim
böörtlencan için daha dün ağlıyordun bugün ata binmeye gidiyorsun. İnşallah ilerde hep böyle yanyana olursunuz küstüm yastığı kullansadatrafik fazla olmaz canım zaten anadolu yakasınday değil miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?