merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ben geldimunutulmuşumdur gerçi.. ara ara girsem de yazamadım buraya hiç. çeyiz ve iş koşuşturmacasından
nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/559935-donuk_pudranin-ask-ceyizleri.html
ben de dün çeyiz topiğimi açtım
fikirleriniz önerileriniz eksiklerim tavsiyelerinz beklerim
hoşgeldin canım topiğin hayırlı olsun
düğün tarihin de kesinleşmiş sanırım nisan da mı evleniyorsun
inşallah ama bana daha cok aglarım gibi gelio... özellikle de aralıktan nisana kadar
anadolu yakasında oturuyrum ama iş yerim avrupa yakasında.... inanılmaz trafik oluyo aksamları
hosbuldum cnm teşekkür ederim
düğün kesinleşti nisanı ucundan kıyısından yakalıcam30 mart düğün nasipse
bence erken kaçmanın bir yolunu bul böğürtlen bir yere gitmeden doya doya aşklan nisana kadarstok yap
biz de sevdicekle buluşalım bu akşam, napsak bilemiyorum yaa yaşadığımız yerde yapçak hiçbişey yok resmen
biz de sevdicekle buluşalım bu akşam, napsak bilemiyorum yaa yaşadığımız yerde yapçak hiçbişey yok resmen
bizde bugün akşam görüscez.....tartısmadan sonraki ilk görüsmemiz...bakalım nasıl gececek:26:
umarım sorunlarınızı çözersiniz.
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri - Ürünler - Beyaz Eşya - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - CM1000ETR
kızlar ya şu makine nasıl sizce :26:
ay hiç de anlamam ben.. ama sevdicek beyaz eşyada çalıştığı için bunu hemen hemen yarı fiyatına alabilcek durumda şuan
ben beğendim 8 kilo olması da iyi
özgiş eger imkanınız varsa +++ alın
bu ++
hmmm hiç aklıma gelmedi kuzum ya
ama fazla bi fark etmez sanki
aldık biz bunu tezcanlılığmızla
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri - Ürünler - Beyaz Eşya - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - CM1000ETR
kızlar ya şu makine nasıl sizce :26:
ay hiç de anlamam ben.. ama sevdicek beyaz eşyada çalıştığı için bunu hemen hemen yarı fiyatına alabilcek durumda şuan
ben beğendim 8 kilo olması da iyi
bu arada bosch ta siemens te profilo da aynı kalitede
sadece isim farkından dolayı bosch-siemens daha pahalıymış
bizzat yerinde çalışan sevdicek öyle diyo
aaaa özgem sennki bsh ta mı çalışıyorr lise stajımı yaptıydım ben ordaaa
kardeşimce bsh tamem den mezun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?