'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hatice gelinlik sorduğunu görmemiştim. diktirme ve hazır alma olayında çok farklı oluyor bi kere. sen model olarak sormuşsun, kuzenim bi model beğendi fazla kabarık olmayan yapıldı acayip kabarık oldu. bu yüzden boyundan kilondan dolayı sende böyle bi kazaya uğramamak için gidip giyip öyle karar ver. ben kabarık isterim şahsen ama yine de giyilip karar verilmesinden yanayım. belki sana yakışır bana yakışmaz o da mümkün. öyle işte. enişteyle boy kurtarıyorsa topuklu giyip kabarık etek de yapabilirsin

Arkadaşlarımmm... Hepinizi çok özledim.. Geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisiniz vede mutlusunuzdur...
Ben bi kaç gündür pek iyi değilim.
Hani sizede bahsetmiştim ya iş yerinde biri var diye.. Benden hoşlandığını herkese söylemiş benim tanıdığım arkadaş olduğum herkese..
Sonra bi yemek organize edildi bizim için konuşma ortamı oluşturuldu ama o gece ondan bi adım gelmedi..
Ben hatta o yemekte onun hal ve tavrına rahatlığına gıcık olmuştm.
Yemekten sonrada yine arkadaş gibi görüşüyoduk iş yerinde hergün uğruyodu mutlaka yanıma ve bana yakın davranmaya çalışıyodu..
Bizim aramızı yapmaya çalışan arkadaşa onun niyetinin ciddi olmadığını düşünüyorum olmaz bu iş gibisinden bi laf ettim..
Ama gün geçtikcede acaba olabilirmiydi falan diye düşünmeye başladım..
Tabi o hiç bi şekilde benimle bu konuda konuşmadı.. Ben bu duruma sinir olmuştum.. Ya madem neden herkese söyleyip milletin diline düşürdü ki diye kızdım içten içe...
Sonra iki üç hafta görüşmekdik o şehir dışına çıktı.. Bu hafta geldi yine uğradı yanımda oturdu öylesine konuştu falan..
Ertesi gün iş yerinde ki bi abiye telefonundan bak abi yeni yengeniz nasıl çok tatlı dimi dediğini duydum karşı odaydı sesini net duydum.
Sonra bu sözleri ona yakıştıramadım ve yanlış duydum herhalde falan dedim.
Dünde yine başka birisine yine benim yan odamda, biz çıkmaya başladık falan gibisinden laf etti...
O kadar moralim bozuldu ki ve o kadar düştü ki gözümden..
Ve sadece laf olsun diye değil gerçekten varmış bi ilşkisi kardeşinin arkadaşymış bide..
Ne bu şimdi yaa...

böyle bi tip de bana musallat olmuştu. benim hiç ilişki deneyimim yok aşık olmamışım nedir bilmiyorum. aklınca cin olmuş adam çarpacaktı ama fena oldu onun için. iki ileri bi geri yapıyordu. bana yemeğe çıkalım vs. laflar edip sonra söylememiş gibi davranıyordu. bende hiç kaale almadım, aynı dediğin gibi biriyle çıkmaya başladı, kısa sürdü ayrıldı. o zamanlarda ben aşık oldum. ablamın arkadaşıydı o denyo, sormuş kıymet napıyor diye ablam da sevgilisi var onunla uğraşıyor deyince iyi bi morarmış.

diyeceğim o ki bunlar adam değil !

Canım boşver en iyisi olmuş.. Böyle dengesizler insanın hayatını altüst etmekten başka birşey bilmezler çünkü

Kesin tarihim henüz yok 2013 'ün bir gününde evleneceğim ama hangi gün bende bilmiyorum.. Kesin tarih belli olsun söz yazıcam :)

hoşgeldin kübram
böylesi çok daha iyi olmuş ya sana daha yakın davranıp ne bilim açıldıktan sonra aa vazgeçtim başkası var aslında falan deseydi
biliyom kalbini pır pır ettirdi ama boşver çıkabiliyo arada böyle dangalaklar
sen umudunu yitirme kuzum, çok daha güzel olcak herşey

Kesin tarihim henüz yok 2013 'ün bir gününde evleneceğim ama hangi gün bende bilmiyorum.. Kesin tarih belli olsun söz yazıcam :)

hoşgeldin canım
söz nişan var mı?

günaydın hatunlarrrr

inş...o telefonda hiçbişey yokmus gibi davranıyo bakalım konu acılacak mı?açmazsa bende acmıcam...evde de yeterince sorunum var su an...onunla tartısmak istemiyorum...
Hiç başını ağrıtmaya lüzum yok ilerde büyüyüp daha ciddi bir sorun olmayacaksa eğer

Zaten enişten biraz huysuz gelinlik konusunda kapalı olacak diye tutturdu. bense sırt dekolteli diye halbuki zaten çok açık giymeyeceğim sadece kızdırmak hoşuma gidiyor. Söylediğin gibi denemeden almayacağım. Birde benim hızlı kilo verme problemim var. O yüzden nikah gününe yakın tekrar deneyip almayı planlıyorum.

Erkekler şeytandır.

günaydınnnn güzellikleeeeeeeer

sonbahar geldi şehre artık resmen... koca yaz bitti, adım adım yaklasıyoruz 2013'e

kübracımmm hoşgeldin, okuduklarıma üzüldüm acıkcası bu kez dogru insan belki de diye düşünüyordum ama bak ne kadar temiz kalplisin ne güzel bir insansın sen ki karsına cıkarıyor Allah gercek yuzunu herkesin

şükret bak bu kez hiç kırılıp dokulmeden gordun... bu kez üzülmene izin vermedi yaradan

ben eminim vakti gelince hersey cok guzel olacak canım

Günaydın kızlar...

OLduğu Kadar... OLmadığı kader...

Yapcak başka hiç bişeyim yok.. Umut etmiştim sadece yarım kaldı...

Şu mübarek Cuma gününde hepimiz için hayırlısını diliyorum Allahtan..

kızlarrr

sizce Russel Hobbs nasıl bi marka? bilen kullanan var mı?

İngilizlerin ünlü markası oldugunu biliorum ama hiç kullanan yok etrafımda...

kenwood'la mı tamamlasa kalanları yoksa burdan mı alsam bilemedim fiyatları hemen hemen aynıya denk geliyo

Herkese günaydınn..
Hafif soğuk havalar,yağmur başladı,sonbahar geldi ne güzel severim ama işte yalnız olmuyorr tam düzelicem derken yağmurlu havalar başladı hava üşüdü,ben üşüyorummm elini tutacak ıstıcak biri yok,o yok! nasıl sarmalardı nasıllll beraber yağmuru izlerdik sıcak bişiler içip..ona battaniyem derdim oda birbirimizin battaniyesiyiz derdi geceleri.... acım dinemiyor ki nasıl dinsin
Her yağmur başladığı an aşkım sen yağıyorsun derdi sadece bana yağıyorsun beni ferahlatmaya derdiii offff neysee dertlendim yine canlarım yaa üşüyorumm çok..

canııım nasıl dokundu yaa sabah sabah

hayatımızda en iyi dostlarımızdan kaçı yanımızda?
ilk düştüğümüzde canımız acıdığı için ağlarken annemizin şefkatli elleriyle unutur yeniden koşturmaya başlardık.
Sen yine aynı olacaksın ama bu sefer gerçek aşka koşacaksın inşallah sadece bu bir süreç ve kendini daha da kahretmeden biteceğini hatırla.
gökkuşağı yağmurlardan sonra çıkar unutma rengarenk yeniden gülücüklerle dolu bir hayat seni bekliyor ölü toprağını at artık üstünden.

canııım nasıl dokundu yaa sabah sabah

adaş o dokunak beniim hep içimde işte heeep sıyrılamıyorumm kii yemin ederim oturduğum yer kalabalık ama gözlerm yaşlı akıyorr
haticecim,keşke atabilsem bir an önce çok istiyorum ama unutulmuyorr özlem duyuyorsun yaşanmışlıklar yüzüne bir bir çarpıyoor canım acıyor hemde çok

hayatım aşkla baba sevgisi kıyaslanmaz belki ama ben ilk aşkım olan adamı kollarımda kaybettim.
Ben bile atlatabilirsem herkes yapar diye düşünüyorum. Evet çok zor yaşadığın herşey tanıdık bir cümle, mekan bir bakış bile insanı eskiye götürüp yaraları yeniden kanatıyor olsada geçiyor. Emin ol. Ben doğduğum andan itibaren yanımda olan adamın yokluğunu hergün çekiyorum. Bazen gayri ihtiyari babam olsa şöyle yapardım diyorum. Çevremdeki herkes susuyor bir süre sonra anlıyorum artık o yok. Elimden gelse yanına gidip uzanacak başımı gögsüne kkoyup uyuyacağım ama nasip değiil. Hayat bir şekilde devam ediyor bense ona ayak uydurmaya çalışıyorum. Sende sevdiklerin için ayakta durmak zorunda olduğunu hatırla
geçecek ama bunlar ve sen yeniden gülmeyi öğreneceksin.

baba sevgisi tabiki çok çok ayrı..Allah sabır versin kalanlara sağlıklı ömür versin...
ama iştee zaten annem ananem iiçin ayaktayım ilaçlar dostum oldu...çok şükür ama yaram kanamasın nolur ALLAH IM NOLUUR geçicek evet ama zorlamasın kanatmasın nolurr

Günaydın canlarım....

daha tanısmadık...yasadıklarını pek bilmiyorum ama acını hissetmem için tanısmamız gerekmiyo...evet belki elini tutamıyoruz ama bizler burdayız yanındayız...üzülme her şey düzelir...ölüme bile alısıyo insan...Allahım seninde gönlüne göre verecektir...sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…