Günaydın canlarım....
daha tanısmadık...yasadıklarını pek bilmiyorum ama acını hissetmem için tanısmamız gerekmiyo...evet belki elini tutamıyoruz ama bizler burdayız yanındayız...üzülme her şey düzelir...ölüme bile alısıyo insan...Allahım seninde gönlüne göre verecektir...sabır...
baba sevgisi tabiki çok çok ayrı..Allah sabır versin kalanlara sağlıklı ömür versin...
ama iştee zaten annem ananem iiçin ayaktayım ilaçlar dostum oldu...çok şükür ama yaram kanamasın nolur ALLAH IM NOLUUR geçicek evet ama zorlamasın kanatmasın nolurr
adaş hosgeldin sana da günaydın
nasıl gecti dun alpicanla gorusme?
ben topik sahibi yağmur canm sağolasın yaa inan bu dedikleriniz yüzümde hafif tebessümle gözyaşı bir arada akıyorr
tek istediğim yaram kanamasın mutluluk zamanlada olur ama acım dinsin sadece dua ve sabır ile ilerliyorum he birde ilaçlarla sizler ve ailem yanımda çok şükür ama bir yanım hep eksikk
giz08+,
cottonsugar+,
act_rest,
Cookie_Dough,
PamukPrenses+
Hayat Sultan+,
Kızlar günaydın dememiştim herhalde hepinize aydınlık olmasada bulutlardan mutluluk dolu bir gün diliyorum.
yeni gelincikler hoşgelmişler
hayat canım onu görmezden gelll böyle neydiği belirsiz tiplerden nefret ediyorum şereflerinin olmadığını düşünüyorum dua edicem sende mutlu olucaksın canım
kızlar ben bugün izmire kuş misali uçuyorum ne kadar kalırım bilmiyorum pazartesi salı çarşamba perşembe izin aldım dinlencemde azcık kardeşcağzımlada vedalaşıcaz onu götürüyoruz hepinizi öpüyorum gidene kadar ara ara yazarım
ezgi ve nurayımı merak ediyorum neredeler acebaaa
yeni gelincikler hoşgelmişler
hayat canım onu görmezden gelll böyle neydiği belirsiz tiplerden nefret ediyorum şereflerinin olmadığını düşünüyorum dua edicem sende mutlu olucaksın canım
kızlar ben bugün izmire kuş misali uçuyorum ne kadar kalırım bilmiyorum pazartesi salı çarşamba perşembe izin aldım dinlencemde azcık kardeşcağzımlada vedalaşıcaz onu götürüyoruz hepinizi öpüyorum gidene kadar ara ara yazarım
ezgi ve nurayımı merak ediyorum neredeler acebaaa
çağlacım görüsemedik dün...annem rahatsızlandı eve gittim ben aksam...aksamı hastanede gecirdik...
yağmurcum çağla bende...memnun oldum cnm.yaran elbette kanıcak ama zaman gectikçe kabuk baglayacak...sen sabret...ailenin yanında ol...insanlardan uzak kalma,-ki bu yaranın iyileşme sürecini uzatır.
çağlacım görüsemedik dün...annem rahatsızlandı eve gittim ben aksam...aksamı hastanede gecirdik...
yağmurcum çağla bende...memnun oldum cnm.yaran elbette kanıcak ama zaman gectikçe kabuk baglayacak...sen sabret...ailenin yanında ol...insanlardan uzak kalma,-ki bu yaranın iyileşme sürecini uzatır.
bir süre daha kullanıp bırakıcam zaten çünkü mideme yemek girmiyor çorba dışında ekmek falan yan etkisi olmaması adına içmicem az daha içerim yavastan bakalım bırakıcam...
GİZEM, iyi yolculuklar,iyi dinlenmeler...
Nasılsın canım?Haticem günaydın datlişkommm...
bir süre daha kullanıp bırakıcam zaten çünkü mideme yemek girmiyor çorba dışında ekmek falan yan etkisi olmaması adına içmicem az daha içerim yavastan bakalım bırakıcam...
GİZEM, iyi yolculuklar,iyi dinlenmeler...
Nasılsın canım?
iyiyim balım.teşekkürler.sen nasılsın?
günaydınnnnnnnnn
kızlarrrrr duaa edinn baanaaaaa pleaseeeeeee
sabah sınavvv varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?