'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

adaş hosgeldin sana da günaydın

nasıl gecti dun alpicanla gorusme?

ne güzel demişsin kübra oldugu kadar, olmadıgı kader... Sizi öldürmeyen her şey güçlendirir, bu söz cok dogru tecrübe olarak gormek lazım bazı seyleri..

ben topik sahibi yağmur canm sağolasın yaa inan bu dedikleriniz yüzümde hafif tebessümle gözyaşı bir arada akıyorr
tek istediğim yaram kanamasın mutluluk zamanlada olur ama acım dinsin sadece dua ve sabır ile ilerliyorum he birde ilaçlarla sizler ve ailem yanımda çok şükür ama bir yanım hep eksikk

ilaçlara sığınma onlar geçici uyuştururcular.
Öncelikle sorunlarını kafanda halletmelisin yoksa bu onları buz dolabında saklamaya benzer.
Ordadırlar geçici olarak kurtulursun ama asla tam olarak düzelemezsin bence önce kendin bununla yüzleş.
Çok sancılı bir evre ama bitince eskisinde daha güçlü ve cesur oluyorsun tecrübeyle sabittir ilaçların arkasına saklanmak çözüm değil

yeni gelincikler hoşgelmişler

hayat canım onu görmezden gelll böyle neydiği belirsiz tiplerden nefret ediyorum şereflerinin olmadığını düşünüyorum dua edicem sende mutlu olucaksın canım

kızlar ben bugün izmire kuş misali uçuyorum ne kadar kalırım bilmiyorum pazartesi salı çarşamba perşembe izin aldım dinlencemde azcık kardeşcağzımlada vedalaşıcaz onu götürüyoruz hepinizi öpüyorum gidene kadar ara ara yazarım

ezgi ve nurayımı merak ediyorum neredeler acebaaa

giz08+,
cottonsugar+,
act_rest,
Cookie_Dough,
PamukPrenses+
Hayat Sultan+,
Kızlar günaydın dememiştim herhalde hepinize aydınlık olmasada bulutlardan mutluluk dolu bir gün diliyorum.

bir süre daha kullanıp bırakıcam zaten çünkü mideme yemek girmiyor çorba dışında ekmek falan yan etkisi olmaması adına içmicem az daha içerim yavastan bakalım bırakıcam...
GİZEM, iyi yolculuklar,iyi dinlenmeler...

Son düzenleme:
adaş hosgeldin sana da günaydın

nasıl gecti dun alpicanla gorusme?

çağlacım görüsemedik dün...annem rahatsızlandı eve gittim ben aksam...aksamı hastanede gecirdik...

yağmurcum çağla bende...memnun oldum cnm.yaran elbette kanıcak ama zaman gectikçe kabuk baglayacak...sen sabret...ailenin yanında ol...insanlardan uzak kalma,-ki bu yaranın iyileşme sürecini uzatır.

Son düzenleme:

gizoşum görüsürüz canım..iyi dinlenmeler sana...bomba gibi dön inşallah

Hayırlı yolculuklar canım
Kardeşcağzında inşallah sorunsuz teskeresini alırda gelir rahata kavuşursunuz.

Memnun oldum çağla2 geçmiş olsun bu arada Allah acil şifalar versin cnm..
1 ay uzak kaldım arkadaşlarımdan kimseye açıklama yapamadım ama şimdi yeni yeni telefonları açıyorum konuşuyorum tam anlatamasamda zaten anlıyorlar beni tanıyanlar..kk den de Çağla ve Nazlıyla çok konuştuk yanımda oldular sağolsunlar 2sini de mutlu olsunlar çok kii

1 ay uzak kaldım arkadaşlarımdan kimseye açıklama yapamadım ama şimdi yeni yeni telefonları açıyorum konuşuyorum tam anlatamasamda zaten anlıyorlar beni tanıyanlar..kk den de Çağla ve Nazlıyla çok konuştuk yanımda oldular sağolsunlar 2sini de mutlu olsunlar çok kii

dayanamadıgım zamanlar cok oldu...sürekli ölümü düsündügüm...bende kullandım o ilaçlardan...ama ya hepsini içecektim yada hiç...ve ben bırakmayı sectim...çünkü daha kötü yapıyo insanı....kendimle savastım ama basardım...şimdi cok mu güclüsün dersen hayır derim ama canımın degerinin farkındayım artık...çünkü diger türlü sadece kendine zarar vermiyosun...seni öyle gören o halde gören ailene de zarar vermiş oluyosun...ben bunun bilincine vardım çok şükür...elimin tersiyle ittim ilaçları...

Haticem günaydın datlişkommm...
Nasılsın canım?

Yavaş yavaş yemeye başla serumla beslenmek daha kötü

çağlam anneciğine geçmiş olsun kuzum daha iyi mi şimdi?

gizimm hayırlı yolculuklar bitanem iyi gelcek sana bu güzel güzel dinlen

yağmur canım kanatmadan geçmez malesef
bırak kanasın kanayabildiği kadar.. acın tükenene kadar yaşa içine atma
ama sağlığına da dikkat et
gün gelecek bitçek emin ol.. hatta burda birlikte ancaz bak nasıl da üstesinden geldin hepsi geride kaldı diye

ezgimi ben de merak ediyorum babişkoyla durumlarını özellikle
nurayımı da öyleee
bi de orkidem uğramaz oldu
bi de tubim dün hep alttaydı ama hiç yazmadı onu da merak ediyorummmm

ve hatta nazlım da yazmadı pelinim de
pelinimin canının sıkkın olduğunu hissediyorum inşallah iyidir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…