'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özgişim yağmurcum teşekkür ederim...evet daha iyi şimdi...işe gelmek istemedim hiç ama mecbur geldim işte (birazda benm yüzümden oldu cok üstüne gittim bi konuda...ağlamaya basladı..sinir krizi gecirdi...nefes alamadı...çok korktum hemen hastaneye götürdüm ama ben böyle olsun istemedim...sadece babama karsı savun kendini ezdirme artık...nereye kadar böyle devam edecek dedim..o da dolmus zaten patladı

özgemmm canım evet geçmiyor acı çeke çeke biticek en güzel zamanlarım geçti een ama kanasın sevdim acısınıda seve seve çekerim çok mutlu olduğun günlere sayıyorum

adaş gecmiş olsun annecigine cok cok umrım daha iyidir....

pastam gunduzleri giremiyo zaten aksam geldiginde de sanırım topikte kimsecikler olmuyo diye yazmıyo... yoksa iyi nişan telasında elbisecikler falan bakıo

yerim onu

pelinin canının sıkkın oldugunun farkındayım sorup da uzerine gitmek istemiorum, uzaklasmak iyi gelecektir belki, daha iyi hissedecince gelecegine eminim

ezgiş kayıp ama cidden arada gorunup kayboluooo

sınava girceklere de allah yardım etsin dualarımız sizlerle olcak kuzular

çağlam daha iyi annem.teşekkür ederim canım...

yarınmı giriceksın cnm sende önlisanstanmı ?
inşallah iyi geçer canım bende tam olarak hazır değilimm artık bildiklerimle yetincem
umarım bi mucize olurda süper geçer

evet canım bende önlisans...inş dedigin gibi olur..önceki girişimdede hiç hazırlanmamıstım 76 almıstım...ama zaman da yetmemişti..uzun zamandır soru çözmüyorum yavaslıyo insan dopal olarak...inş dediğin gibi bi mucize olur ama hakeden calısan insanlara haksızlık olmasın

Sibel, çağla umarım sınavınız iyi geçer.
ÇAğlacım annenede geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz.
Kızlar bu arada dua edin pazar günü müstakbel kayınvalidemle tanışıyorum.
Şimdi düşününce mideme kramplar giriyor aşkımsa benimle iyi eğlenecektir annesiyle tanışırkenki halimle

tabi canım herkes emeklerininn karşılığı alır allah boşa çıkarmaz inş.
çookk korkuoreeee bende bakalımmm sabahaa sağlamm giderim girerim inş.

sağol tatlım benimm...Allah sana da kolaylık versin...yardımcın olsun hehe

sağol çağlamcım umarım hayırlısıyla atlatırım.:18: sonrasında babası gelip isteyecek bayramda 2-3 gün sonrada nişan nasıl yetiştireceğiz
Hoş geldin tuğba

Günaydın herkesee,

dün akşam ablam babama açıkladı herşeyi. önce annem bi giriş yaptı sonra ablam anlattı, işte biri var niyetimiz bu falan diye. babam da tipik sorular sordu. sigara alkol yaş iş güç vs. aslında güzel geçti konuşma bir tek babamın sadece sizin istemenizle oluyor mu demesi bana ters geldi. off zor valla akıllı kızım iyi ki ilk olmamışım bir güzel herşeyi gözlemliyorum

hee bi de babam niye benim en son haberim oluyor diye anneme kızdı o kadar. sanki baba benim sevgilim var mı dicem bilemedim. benim babam o kadar modern de ben mi fark etmedim acıbağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…