Günaydın herkesee,
dün akşam ablam babama açıkladı herşeyi. önce annem bi giriş yaptı sonra ablam anlattı, işte biri var niyetimiz bu falan diye. babam da tipik sorular sordu. sigara alkol yaş iş güç vs. aslında güzel geçti konuşma bir tek babamın sadece sizin istemenizle oluyor mu demesi bana ters geldi. off zor valla akıllı kızım iyi ki ilk olmamışım bir güzel herşeyi gözlemliyorum
hee bi de babam niye benim en son haberim oluyor diye anneme kızdı o kadar. sanki baba benim sevgilim var mı dicem bilemedim. benim babam o kadar modern de ben mi fark etmedim acıbağ
Günaydın herkesee,
dün akşam ablam babama açıkladı herşeyi. önce annem bi giriş yaptı sonra ablam anlattı, işte biri var niyetimiz bu falan diye. babam da tipik sorular sordu. sigara alkol yaş iş güç vs. aslında güzel geçti konuşma bir tek babamın sadece sizin istemenizle oluyor mu demesi bana ters geldi. off zor valla akıllı kızım iyi ki ilk olmamışım bir güzel herşeyi gözlemliyorum
hee bi de babam niye benim en son haberim oluyor diye anneme kızdı o kadar. sanki baba benim sevgilim var mı dicem bilemedim. benim babam o kadar modern de ben mi fark etmedim acıbağ
günaydın Tugbacım hosgeldin...
tubiiiiiiiiiiigeldii çattıı kuzummmmm :18::18::18::18:
sağol çağlamcım umarım hayırlısıyla atlatırım.:18: sonrasında babası gelip isteyecek bayramda 2-3 gün sonrada nişan nasıl yetiştireceğiz
Hoş geldin tuğba
Çağloşumm napıyosun bebikimmgünaydın kaçakkkk
Çağloşumm napıyosun bebikimm
Hiç sanmam benim abim bile aşkım ilk bize geldiğinde çocuğun hali tavrı zıpır biri olarak görse nasıl döveceğini düşünüyordu. Birde adam üni. mezunu bir şirkette koordinatör olarak çalışıyor. Yani erkekler aynı sevdiği bayanları başka bir erkeğe vermek zor geliyor. Abim pazar günü gelecekler bana emin misin diye soruyor. Sanırım imza atana kadarda hergün soracak
ne güldüm ya...bütün bablar aynı demek
Kızlar 8 Ekim Alpicanımın doğum günü...ve ben ne alacagımı bilmiyorum...saati var...kıyafet var...playstation ve xbox manyagıdır benimkibi oyun begeniyodu...110 tl diye almamıstı...biraz ucuzlasın öyle alırım dedi ama ucuzlamıyo 5 tl ucuzladı hehee napsam onu mu alsam acaba...ama onu alacagımı tahmin ediyo ayy napcam ben yardım help please
napim ben dee iş güç ve aşşşşkkk
sen napıosun asılllll tubişim yaaa sınav sonrası bi programınız yok mu sevdicekle? isteme söz vs
Hoşbulduk tatlım nasılsın ?
Siboşum sorma yaaHiç böyle stres yapmazdım ben
Haticecim hoşbuldum. Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu dönemleri..
Çağloşumm napıyosun bebikimm
Pelinim bornoz almıştı tuttuğu takımın lisanslı ürünü olan sende öyle yapabilirsin o tarz şeyleri seviyorsa. biz galatasaraylıyız ikimizde mesela, gs store a gitmiştik aşkcığım bak evlenince bunlardan kullanırız demişti bende hediye gerektiğinde ilk onu alıcam
Kızlar 8 Ekim Alpicanımın doğum günü...ve ben ne alacagımı bilmiyorum...saati var...kıyafet var...playstation ve xbox manyagıdır benimkibi oyun begeniyodu...110 tl diye almamıstı...biraz ucuzlasın öyle alırım dedi ama ucuzlamıyo 5 tl ucuzladı hehee napsam onu mu alsam acaba...ama onu alacagımı tahmin ediyo ayy napcam ben yardım help please
Ya beni beğenmezse kadının boy kompleksi varmış ve benden uzun birde ya beni beğenmezse diye endişe ediyorum.
Ben onun beni gerçekten svmesini anne kız olmamızı istiyorum
kıymetcimmm ne guzel bi adımmm masallah
babanın ogrenmesi cok buyuk bi olay gercekten devamı gelir umarım
en kıl konu.... ala ala alcak bişey kalmıyo
valla hiç bilemedim... koleksiyonunu yaptıgı hobi gibi bişeyi var mı ona da katkıda bulunabilirsin...
bnmki dogum gunusunde yanımda olamıcak... donusune vericem ben de... defter yazıcam ona baska süprüzler de hazırlıcam hepsini kocaman b kutuya koyup vericem kavustugumuz gun
büşracım hosgeldin hayırdır gecmiş olsun
Hayırdır canım geçmiş olsun hastamız mı var?günaydın günaydın herkese
sayfalar nekadannn ilerlemiş görünceböle oldum maaşallah topice
geçmişi okuma imkanım olmadı umarım herkes iyidir bikaç gündür hastanelerde dolanmaktan ugrayamadım buraya
begenip begenmemsini bosver kuzucum....beni kaynanam bana senin gibi birini istiyodum cıtı pıtı diyo ama Alpime önce istedigi kız da XL giyiyomus mesela...pek güven olömuyo bu kaynanalara hele de benimkiceay aklıma geldikce sinirden gülüyorum...inş anne-kız olabilirsiniz...Allahım gönlüne göre versin balım..
Ya beni beğenmezse kadının boy kompleksi varmış ve benden uzun birde ya beni beğenmezse diye endişe ediyorum.
Ben onun beni gerçekten svmesini anne kız olmamızı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?