'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hiç sanmam benim abim bile aşkım ilk bize geldiğinde çocuğun hali tavrı zıpır biri olarak görse nasıl döveceğini düşünüyordu. Birde adam üni. mezunu bir şirkette koordinatör olarak çalışıyor. Yani erkekler aynı sevdiği bayanları başka bir erkeğe vermek zor geliyor. Abim pazar günü gelecekler bana emin misin diye soruyor. Sanırım imza atana kadarda hergün soracak

ne güldüm ya...bütün bablar aynı demek

günaydın Tugbacım hosgeldin...

Hoşbulduk tatlım nasılsın ?

tubiiiiiiiiiii geldii çattıı kuzummmmm :18::18::18::18:

Siboşum sorma yaa Hiç böyle stres yapmazdım ben

sağol çağlamcım umarım hayırlısıyla atlatırım.:18: sonrasında babası gelip isteyecek bayramda 2-3 gün sonrada nişan nasıl yetiştireceğiz
Hoş geldin tuğba

Haticecim hoşbuldum. Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu dönemleri..

günaydın kaçakkkk
Çağloşumm napıyosun bebikimm

Kızlar 8 Ekim Alpicanımın doğum günü...ve ben ne alacagımı bilmiyorum...saati var...kıyafet var...playstation ve xbox manyagıdır benimki bi oyun begeniyodu...110 tl diye almamıstı...biraz ucuzlasın öyle alırım dedi ama ucuzlamıyo 5 tl ucuzladı hehee napsam onu mu alsam acaba...ama onu alacagımı tahmin ediyo ayy napcam ben yardım help please

ee bende babamı azıcık tanıyorsam hemen niyeti neymiş der. hala eskisi gibi dışına bakıp belli niteliklerine bakıp içinden de kavun karpuz misali ne çıkarsa bahtımıza olduğunu zannediyor galiba tutup kolundan getiricem herhalde onu bekliyor.

ne güldüm ya...bütün bablar aynı demek

bencede aynılar. hayır bu akşam sorucam valla, baba biz sana baştan söylesek rahatça görüşmemize izin vericek misin diye

günaydın günaydın herkese
sayfalar nekadannn ilerlemiş görünce böle oldum maaşallah topice
geçmişi okuma imkanım olmadı umarım herkes iyidir bikaç gündür hastanelerde dolanmaktan ugrayamadım buraya

Pelinim bornoz almıştı tuttuğu takımın lisanslı ürünü olan sende öyle yapabilirsin o tarz şeyleri seviyorsa. biz galatasaraylıyız ikimizde mesela, gs store a gitmiştik aşkcığım bak evlenince bunlardan kullanırız demişti bende hediye gerektiğinde ilk onu alıcam

Kızlar 8 Ekim Alpicanımın doğum günü...ve ben ne alacagımı bilmiyorum...saati var...kıyafet var...playstation ve xbox manyagıdır benimki bi oyun begeniyodu...110 tl diye almamıstı...biraz ucuzlasın öyle alırım dedi ama ucuzlamıyo 5 tl ucuzladı hehee napsam onu mu alsam acaba...ama onu alacagımı tahmin ediyo ayy napcam ben yardım help please

Ya beni beğenmezse kadının boy kompleksi varmış ve benden uzun birde ya beni beğenmezse diye endişe ediyorum.
Ben onun beni gerçekten svmesini anne kız olmamızı istiyorum

yaa olabilir aslındaa...ay süpersinn ya....battaniyesini istiyodu Alpim...nasıl unutmusum...sok olur valla......aklına baska seyler gelirse de söyle canım...

kıymetcimmm ne guzel bi adımmm masallah

babanın ogrenmesi cok buyuk bi olay gercekten devamı gelir umarım

en kıl konu.... ala ala alcak bişey kalmıyo

valla hiç bilemedim... koleksiyonunu yaptıgı hobi gibi bişeyi var mı ona da katkıda bulunabilirsin...

bnmki dogum gunusunde yanımda olamıcak... donusune vericem ben de... defter yazıcam ona baska süprüzler de hazırlıcam hepsini kocaman b kutuya koyup vericem kavustugumuz gun

büşracım hosgeldin hayırdır gecmiş olsun

Son düzenleme:

Ya beni beğenmezse kadının boy kompleksi varmış ve benden uzun birde ya beni beğenmezse diye endişe ediyorum.

begenip begenmemsini bosver kuzucum....beni kaynanam bana senin gibi birini istiyodum cıtı pıtı diyo ama Alpime önce istedigi kız da XL giyiyomus mesela...pek güven olömuyo bu kaynanalara hele de benimkiceay aklıma geldikce sinirden gülüyorum...inş anne-kız olabilirsiniz...Allahım gönlüne göre versin balım..

Ya Çağlacım hakkaten de öyle...bize alınacak sey cok ama onlara kısıtlı benim duygusuzum anlamaz öçle defter mefter ....

Hayırdır canım geçmiş olsun hastamız mı var?

Haklısın bende bu yüzden korkuyorum. Aşkım merak etme fotoğrafını çok beğendi diyor ama aşkım üzülmeyeyim diye söylüyorda olabilir.

yine bi çeyiz sorunsalıyla karşınızdayım
kızlar sizce bu tencere seti nasıl fiyat olarak bana çok uygun geldi indirimdeyken kaçırmak istemedim magazada gören bilen varsa yorum yapsın lütfen
Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Son düzenleme:

beklemediği birşey alsan daha güzel olmaz mı?

Canım neden beğenmesin seni. Çok güzelsin sen maşallah Hem aşkın beğenmiş bu yetmez mi ?
İnşallah gönlündeki gibi olur ve anne-kız gibi olursunuz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…