'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hisar al derim ben..

nilin çeyizine baktınmı oda hisar almış hediyeli o set çok hoşuma gitti

peki teflon tencere seti almama gerek varmı yoksa sadece pilavımı alsam öyle

bakmadm yok cnm linkini at bakıyım
ya sana ilerde hepsi lazım olcak istyersen pilavını al ama diğerlerini evlenince al sana kolaylık hangisi olcaksa

al al al ev doldu yaa daha çoook alıncak şey var erkek kardeşim şimdiden söylenmeye başladı.. ne zaman evlencen şu çeyizlerini kaldır ortadan da oda bana kalsın diyo :))

senbiilrsn tencere takımı güzel sade ama annenden fikir al bence..
pembe yemek takımı nil in güzelmişşşşş

ben nilin o iki takımınıda çok beğeniyorum blendır seti felan onlardan alcam ama evde hem yerimiz yok hemde bozulur elektikli eşyalar diye korkum var battaniye alcam ay bitmeden bide tencereleri alsammı diye düşünce içindeyim saha seti hediyeside çok hoş ama işte o tencerelerin yanında şimdi çaydanlık hediyesi varmış bunlar tencere ve sahan srti 399
şu anda tencere ve çaydanlık hediyeli set 485 tl biraz daha bekliyim hisar almak için emsandan elma, sepia, olivinleri beğeniyorum bakalım karar verip alcam

bu arada beni dinlediğin için saol canım

kızlar merhaba ben topic değiştiricem bu gidişle 2014 de kaldım :)

sizler maşaallaahh çeyizleri hazırlamaya başlamışsınız

bende o günleri görebilecek miyim acaba

kızlar merhaba ben topic değiştiricem bu gidişle 2014 de kaldım :)

sizler maşaallaahh çeyizleri hazırlamaya başlamışsınız

bende o günleri görebilecek miyim acaba

canım bende 2014 e kalabilirim yani mezun olamazsa bu sene 2013 te zorlamam 2014 olur ben arada orayada bakıyorum bir orası bir burası ama en fazla burdayım 2013 gelini olcam diye içimden geçiyor

ne demek herzaman dinlerim bacım
ama emsan elma da güzel yaa renkleri de varr genciz daha renkli güzel benceeee

ne demek herzaman dinlerim bacım
ama emsan elma da güzel yaa renkleri de varr genciz daha renkli güzel benceeee

evet doğru diyorsun ama tencerelerimi siyah alasım var son sorum

emsan mağazaları bulabilirmiyim netten tencere almak mantıklı bir fikirmi emsan tencere seti ve ayrı 3 sahanda 399 a geliyor alabilirm onları teflon setlerde var sayfasında güzellermiş

siyah teflon olabilir..
gayet uygunmus al derim bende bakarım ama benim paşabahçe ws.bakmam lazm annem alalım diyor bardak falan yk bnde sonra dunde konustuk kırılabılır dıyor nişanlanın alırız diyor kolay dıyor :)
ooy oyy daha alıncak ıvır zıvır kaldı benm cogu bitti ama

canım benim annem hiç sevmez almayaı o kendi çeyizini bile biriktirdiği parayla almış evi evlenceiği zaman doldurmuş ve hiç pişmanlık yaşamadım diyor senelerdir bana izin vermeyen annem hevesim sönmesin diye all koyalım dedi nevresim ve yatak örtüsü lamakla başladım tencerelerede al dedi öyle alcam emsan mağazası bulsam gidip bakıcam

bu arada msjların dolu atamıyorum snaa msj canım

ya dolu değil ki 22 tane var 50 saklamıyor mu????

maşallahlarınızı eksik etmemişsiniz kızlarrr yine cok tesekkurler

ailesi henuz tanısmamıs olanlar da hiç korkmasın genelde kız tarafı damatları sever..

minnakcımm kıyamam sana yaa nasıl yoruldun kimbilirr bugun dinlenebilirsin bol bol umarımm

buarada hepinize gunaydın kızlaaaaaaaar

tencere mevzusu acılmıs, ben celik tencerelerimi bernardo dan almayı dusunuyodum sekilleri hosuma gitmişti, genelde celik tencere de pek secenek yok esse ye tantitoniye falan da baktık biz askımla ama hep aynı

düdüklüm fissler olcak yada nutricook ikisi arasında kaldım

renk desen sekil cesitleri teflonlarda cok var... ama ben teflon kullanmak istemiyorum, onun yerine seramik set alıcam bitane.. umarım aynı işi gorur :26::26:

Çağlam sen 2012'ye yetişeceksin sanırım kuzum:90:

ben nutricook düdüklü tefal aldım 3 ay önce cnm ya 8lt para bayıldım resmen tek ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…