canım ben bernardodan alcam onları o yüzden tencereyi ayrı almayı düşünüyorum kampanyadan birşey beğenemiyorum ben kütahya porselenden sade bir set beğendim ama vazgeçtim herşeyimi bernardo alma niyetindeyim nasipse
mailimde neler hangi markadan alınmalı diye döküman oluşturdumbir aydır bu işle alakalı araştırma yapıyorum ama tencere emsan yada hisar alcamhangini alsam diye düşünce içindeyim
hisar al derim ben..
nilin çeyizine baktınmı oda hisar almış hediyeli o set çok hoşuma gitti
peki teflon tencere seti almama gerek varmı yoksa sadece pilavımı alsam öyle
nilin çeyiz topiğine burada canım ilk sayfada hemen genelde nille zevkim aynı onun aldıklarını bende çok beğenmiştim bu tencerelerden alabilirim gibi geliyor
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html
senbiilrsn tencere takımı güzel sade ama annenden fikir al bence..
pembe yemek takımı nil in güzelmişşşşş
kızlar merhaba ben topic değiştiricem bu gidişle 2014 de kaldım :)
sizler maşaallaahh çeyizleri hazırlamaya başlamışsınız
bende o günleri görebilecek miyim acaba
ben nilin o iki takımınıda çok beğeniyorum blendır seti felan onlardan alcam ama evde hem yerimiz yok hemde bozulur elektikli eşyalar diye korkum var battaniye alcam ay bitmeden bide tencereleri alsammı diye düşünce içindeyim saha seti hediyeside çok hoş ama işte o tencerelerin yanında şimdi çaydanlık hediyesi varmış bunlar tencere ve sahan srti 399
şu anda tencere ve çaydanlık hediyeli set 485 tl biraz daha bekliyim hisar almak için emsandan elma, sepia, olivinleri beğeniyorum bakalım karar verip alcam
bu arada beni dinlediğin için saol canım
ne demek herzaman dinlerim bacım
ama emsan elma da güzel yaa renkleri de varr genciz daha renkli güzel benceeee
evet doğru diyorsun ama tencerelerimi siyah alasım var son sorum
emsan mağazaları bulabilirmiyim netten tencere almak mantıklı bir fikirmi emsan tencere seti ve ayrı 3 sahanda 399 a geliyor alabilirm onlarıteflon setlerde var sayfasında güzellermiş
siyah teflon olabilir..
gayet uygunmus al derim bende bakarım ama benim paşabahçe ws.bakmam lazm annem alalım diyor bardak falan yk bnde sonra dunde konustuk kırılabılır dıyor nişanlanın alırız diyor kolay dıyor :)
ooy oyy daha alıncak ıvır zıvır kaldı benm cogu bitti ama
canım benim annem hiç sevmez almayaı o kendi çeyizini bile biriktirdiği parayla almış evi evlenceiği zaman doldurmuş ve hiç pişmanlık yaşamadım diyor senelerdir bana izin vermeyen annem hevesim sönmesin diye all koyalım dedi nevresim ve yatak örtüsü lamakla başladım tencerelerede al dedi öyle alcam emsan mağazası bulsam gidip bakıcam
bu arada msjların dolu atamıyorum snaa msj canım
Yağmuuuuuuuuuuuuuuuuuur/Cotton Sugar mesaj kutunu boşalt cicim.Cevabım gelmiyor
maşallahlarınızı eksik etmemişsiniz kızlarrr yine cok tesekkurler
ailesi henuz tanısmamıs olanlar da hiç korkmasın genelde kız tarafı damatları sever..
minnakcımm kıyamam sana yaa nasıl yoruldun kimbilirr bugun dinlenebilirsin bol bol umarımm
buarada hepinize gunaydın kızlaaaaaaaar
tencere mevzusu acılmıs, ben celik tencerelerimi bernardo dan almayı dusunuyodum sekilleri hosuma gitmişti, genelde celik tencere de pek secenek yok esse ye tantitoniye falan da baktık biz askımla ama hep aynı
düdüklüm fissler olcak yada nutricook ikisi arasında kaldım
renk desen sekil cesitleri teflonlarda cok var... ama ben teflon kullanmak istemiyorum, onun yerine seramik set alıcam bitane.. umarım aynı işi gorur :26::26:
maşallahlarınızı eksik etmemişsiniz kızlarrr yine cok tesekkurler
ailesi henuz tanısmamıs olanlar da hiç korkmasın genelde kız tarafı damatları sever..
minnakcımm kıyamam sana yaa nasıl yoruldun kimbilirr bugun dinlenebilirsin bol bol umarımm
buarada hepinize gunaydın kızlaaaaaaaar
tencere mevzusu acılmıs, ben celik tencerelerimi bernardo dan almayı dusunuyodum sekilleri hosuma gitmişti, genelde celik tencere de pek secenek yok esse ye tantitoniye falan da baktık biz askımla ama hep aynı
düdüklüm fissler olcak yada nutricook ikisi arasında kaldım
renk desen sekil cesitleri teflonlarda cok var... ama ben teflon kullanmak istemiyorum, onun yerine seramik set alıcam bitane.. umarım aynı işi gorur :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?