'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hayırdır canım geçmiş olsun hastamız mı var?

Haklısın bende bu yüzden korkuyorum. Aşkım merak etme fotoğrafını çok beğendi diyor ama aşkım üzülmeyeyim diye söylüyorda olabilir.

teşekkürler kızlr geçmiş olsun dilekleriniz için:13: biraz can sıkıcı bi durum yaşadık ama geçti çok şükür Allah bi daha yaşatmasın kardeşcim hasta oldu çok şükür şimdi iyi...

Canım neden beğenmesin seni. Çok güzelsin sen maşallah Hem aşkın beğenmiş bu yetmez mi ?
İnşallah gönlündeki gibi olur ve anne-kız gibi olursunuz canım..

ben kindarım eğer böyle birşey duysam ilerde ağzıyla kuşda tutsa sevemem.
aşkımında başını gelin kaynana savaşıyla eymek istemiyorum ondan
ben bu adamı gerçekten seviyorum herşeyi düşünüyorum şimdiden

merhaba gelinciklerim
çok ama çok yoğun günler başladı şirkette bir süre böyle olucak.fırsat buldukça takip ediyorum sizleri.
hepiniz iyisinizzdir umarım.ben iyiyim merak etmeyin bi değşiklik falan yok.
haftasonu sınava girecek gelinciklerime kocaman başarılar diliyorum hepinizi öptüm

bebişlerrrrr nasılsınız bakalımmm???*

hala internetim bağlanmadı, inşallah önümüzdeki hafta bağlanacak.

ben de okula netbook getirdim, özledim de sizleri şimdilik buralardayım.

öptüm kocamannnn

ezgitoşş umarım gerçekten iyisindir kuzum pozitif enerjini bugün alamadım nedense
herşeyin hayırlısı olması için bi zaman vardır canım bozma moralini

Ya beni beğenmezse kadının boy kompleksi varmış ve benden uzun birde ya beni beğenmezse diye endişe ediyorum.
Ben onun beni gerçekten svmesini anne kız olmamızı istiyorum

yavru kuşum seni neden beğenmesin güzelim. senden güzel gelin mi bulucak. olumsuz düşünme bi kere baştan. bak ben anne kız gibi olucam iyilik gösterirsem iyilik görürüm diye düşündüm çok şükür bana anne baba sıcaklığıyla yaklaştılar. ben çalışmıyorum biliyorsun iş arıyorum hala, baba çalışmaya başladın mı dedi yok malesef dedim. neden öyle diyorsun kızım niye malesef olsun olur bi gün sakın canını sıkma diye beni teselli etti. halbuki onlar da isterler ki çalışayım işimde gücümde olayım. ama olmuyor diye de beni sevmicekler mi, seviyorlar. sende böyle düşün, boy falan filan bunlar geçici..

Ya beni beğenmezse kadının boy kompleksi varmış ve benden uzun birde ya beni beğenmezse diye endişe ediyorum.
Ben onun beni gerçekten svmesini anne kız olmamızı istiyorum

canım bu dert edilirmi yaa boşver oglu begnmiş kendisi begenmese ne olur bizdede boy sorunu var hatta kayınanniş benden baya uzun bi sarılıyo kadın yerlere egiliyo resmen ilk gördüklerinde beni şaşırmışlardı miniciksin demişlerdi ama alıştılar zamanla tek sorun onlar uzunken sen arada görünmüyosun mesela nişan fotolarının çogunda ben yokmuşum gibi

ezgim, orkiden ne güzel sizi andım siz geldiniz
iyi olun hep canlarım benim

büşracım çok geçmiş olsun kardeine, Allah bi daha yaşatmasın inşallah

haticem güzel heyecanlar bunlar ben eminim seni beğeneceğine, esmer güzelisin sen

Merhaba kızlar;

Bende aranıza yeni katıldım.Ben de 2013 gelini olucam inşallah.İstanbulda yemekli düğün salonları hakkında yoğun araştırmalarım var ayrıca bursalıyım orada nişanım oldu.Bilgi almak isteyenlere yardım edebilirim:)

sagol özgecim nasılsın kuzum görüşmeyeli
ya özgecim geçenlerde topicte bi tencere muhabbeti olmuştu korkmaz alan varmıydı hatırlıyomusun:26:

hoşgeldin canım:13: Allah tamamına erdirsin inşallah düğün tarihiniz bellimi nezaman uçuyosun araştırmalarından mutlaka yaralanmak isteyenler olcktır ben mekanımı seçtim çok şükür

sagol özgecim nasılsın kuzum görüşmeyeli
ya özgecim geçenlerde topicte bi tencere muhabbeti olmuştu korkmaz alan varmıydı hatırlıyomusun:26:

iyiyim canım aynen devam, gün saymaca
alan oldu mu bilmiyorum ama gizim bu konularda bilgilidir
bi de korkmaz çok iyi gerçekten ben seviyorum..kalitesinden şüphen olmasın ama boyları hakkında bilgi edinebilirsin gören dokunanlardan

hoşgeldin canım aramıza...

dugun tarihin ne zaman haftaici mi aramızda bikac gun var gibi gorunuyo cunku tickera gore :44:

orkide hosgedin canımmm

ezgişşş basarılar sana da kuzucan

kimse gidip görmedi sanırım
neyse ben bu seti almaya karar verdim 4 parça mis gibi 100tl nerde bulcamki daha

hoşgeldin canım:13: Allah tamamına erdirsin inşallah düğün tarihiniz bellimi nezaman uçuyosun araştırmalarından mutlaka yaralanmak isteyenler olcktır ben mekanımı seçtim çok şükür

Teşekkür ederim canım:)Şu anda 2 tarih arasındayız ya 18 mayıs yada 1 haziran olacak.Salonu haftaya tutacağız floryayı bekledik ama ben oradan ümidimi kestim artık. halbuki çok istiyodum.Sizin düğün nerede olacak canım?

hoşgeldin canım aramıza...

dugun tarihin ne zaman haftaici mi aramızda bikac gun var gibi gorunuyo cunku tickera gore :44:

orkide hosgedin canımmm

ezgişşş basarılar sana da kuzucan

Teşekkür ederimm tatlım.Evett sanırım aynı zamanlarda gelinnn olucaz:) benim düğünüm inşallah 1 haziran yada 18 mayıs olacak 1 2 hafta içinde kesinleşecek.Allah tamamına erdirsin canım.

herşey istediginiz gibi olur inşallah
bizimde kısmetse 15ve 16 haziran şehir dışına gidiyorum oyüzden 2 düğün olcak 16haziran için mekanımızı tuttuk şimdi ist.için kasım ayını bekliyoruz anadolu yakasında begendigim mekan şuanda rez.almıyolar kasımda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…