kıymetcimmm ne guzel bi adımmm masallah
babanın ogrenmesi cok buyuk bi olay gercekten devamı gelir umarım
en kıl konu.... ala ala alcak bişey kalmıyo
valla hiç bilemedim... koleksiyonunu yaptıgı hobi gibi bişeyi var mı ona da katkıda bulunabilirsin...
bnmki dogum gunusunde yanımda olamıcak... donusune vericem ben de... defter yazıcam ona baska süprüzler de hazırlıcam hepsini kocaman b kutuya koyup vericem kavustugumuz gun
büşracım hosgeldin hayırdır gecmiş olsun
Hayırdır canım geçmiş olsun hastamız mı var?
Haklısın bende bu yüzden korkuyorum. Aşkım merak etme fotoğrafını çok beğendi diyor ama aşkım üzülmeyeyim diye söylüyorda olabilir.
Canım neden beğenmesin seni. Çok güzelsin sen maşallahHem aşkın beğenmiş bu yetmez mi ?
İnşallah gönlündeki gibi olur ve anne-kız gibi olursunuz canım..
merhaba gelinciklerim
çok ama çok yoğun günler başladı şirkette bir süre böyle olucak.fırsat buldukça takip ediyorum sizleri.
hepiniz iyisinizzdir umarım.ben iyiyim merak etmeyin bi değşiklik falan yok.
haftasonu sınava girecek gelinciklerime kocaman başarılar diliyorum hepinizi öptüm
beklemediği birşey alsan daha güzel olmaz mı?
Ya beni beğenmezse kadının boy kompleksi varmış ve benden uzun birde ya beni beğenmezse diye endişe ediyorum.
Ben onun beni gerçekten svmesini anne kız olmamızı istiyorum
Ya beni beğenmezse kadının boy kompleksi varmış ve benden uzun birde ya beni beğenmezse diye endişe ediyorum.
Ben onun beni gerçekten svmesini anne kız olmamızı istiyorum
ezgim, orkiden ne güzel sizi andım siz geldiniz
iyi olun hep canlarım benim
büşracım çok geçmiş olsun kardeine, Allah bi daha yaşatmasın inşallah
haticem güzel heyecanlar bunlar ben eminim seni beğeneceğine, esmer güzelisin sen
Merhaba kızlar;
Bende aranıza yeni katıldım.Ben de 2013 gelini olucam inşallah.İstanbulda yemekli düğün salonları hakkında yoğun araştırmalarım var ayrıca bursalıyım orada nişanım oldu.Bilgi almak isteyenlere yardım edebilirim:)
sagol özgecim nasılsın kuzum görüşmeyeli
ya özgecim geçenlerde topicte bi tencere muhabbeti olmuştu korkmaz alan varmıydı hatırlıyomusun:26:
Merhaba kızlar;
Bende aranıza yeni katıldım.Ben de 2013 gelini olucam inşallah.İstanbulda yemekli düğün salonları hakkında yoğun araştırmalarım var ayrıca bursalıyım orada nişanım oldu.Bilgi almak isteyenlere yardım edebilirim:)
Merhaba kızlar;
iyiyim canım aynen devam, gün saymaca
alan oldu mu bilmiyorum ama gizim bu konularda bilgilidir
bi de korkmaz çok iyi gerçekten ben seviyorum..kalitesinden şüphen olmasın ama boyları hakkında bilgi edinebilirsin gören dokunanlardan
hoşgeldin canım:13: Allah tamamına erdirsin inşallah düğün tarihiniz bellimi nezaman uçuyosunaraştırmalarından mutlaka yaralanmak isteyenler olcktır ben mekanımı seçtim çok şükür
hoşgeldin canım aramıza...
dugun tarihin ne zaman haftaici mi aramızda bikac gun var gibi gorunuyo cunku tickera gore :44:
orkide hosgedin canımmm
ezgişşş basarılar sana da kuzucan
hosgeldin canım...
Teşekkür ederim canım:)Şu anda 2 tarih arasındayız ya 18 mayıs yada 1 haziran olacak.Salonu haftaya tutacağız floryayı bekledik ama ben oradan ümidimi kestim artık.halbuki çok istiyodum.Sizin düğün nerede olacak canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?