Hoşbulduk tatlım teşekkür ederim.Sen bizden daha önce evleneceksin heralde.Tecrübelerinden faydalanırız inşallah:)
Çelikte diğer markalar hakkında bir bilgim yok kızlar ama kokrmazdan şaşmamak gerek diye düşünüyorum
ben maalesef karacadan set almıştım hiç düşünmedim çeliği nasıldır diye umarım iyi çıkaR
Teşekkür ederimm tatlım.Evett sanırım aynı zamanlarda gelinnn olucaz:) benim düğünüm inşallah 1 haziran yada 18 mayıs olacak 1 2 hafta içinde kesinleşecek.Allah tamamına erdirsin canım.
1 haziran olursa aramızda 1 gün olcikk
aa özgiş ben bunu hemen paşacanla konusıyım ama işte yer belli değil ki :26:
Hoşbulduk tatlım teşekkür ederim.Sen bizden daha önce evleneceksin heralde.Tecrübelerinden faydalanırız inşallah:)
[/I][/B]
ben bi baktım da antalya 23 haziran gidiş 30 haziran dönüş 2 kişi resmen 231 tl olduuu
sevdicek bi incelicek, onun puanlar da var uçuş için çok ucuza gelebilir bize
yeriniz kesinse hiç beklemeyin bile... otobüs yolculugu cidden yorucu oluyo cunku cekilmez
bizim belli değil uzun süre de olamıcak sanırım bu kararsızlıkla
hoşgeldin canım aramıza, özge ben22 haziranda evleniyorum
kızlar pegasusun siteye bakıyom da acayip ucuz biletler yaaa
tarihi kesin olanlar alabilir sanki ben bi bakıcam ciddi ciddi
tatlım pegasusa bakın
30 eylüle kadar biletini alırsan kampanya var biletlerde..
40 tl falan üstelik bilet
edit;: şimdi baktım aynı paraya denk geliyor
evettt pegasustan baktım zaten canım hesapladımmm
gidiş cidden 40 a geldi dönüş de 70 kişi başı
yaaa ne güzel herkes birbirini tanıyo :S ben de böyle dostluklar istiyorum ama :)
seni de alalım aramıza canım, gözde sanırım adın, özge ben de genelde hep karıştırıp gözde derler
kayınpeder de yaptı bu hatayı da kıyameti kopardım sevdiceğe gözde kimmmmmm, ailen alışmış bu gözde ismineee diye
bu arada pegasus işimiz yattı bizim, sabihadan kalkıyo ya.. eskiden havaşlar oraya gidermiş ama şuan yokmuş
eee valizlerle taa sabihaya gitmek çok zor olcak bize
mecbur atlasjet, onuair falan beklicez
thy pahalı çünkümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?