'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çelikte diğer markalar hakkında bir bilgim yok kızlar ama kokrmazdan şaşmamak gerek diye düşünüyorum
ben maalesef karacadan set almıştım hiç düşünmedim çeliği nasıldır diye umarım iyi çıkaR

Hoşbulduk tatlım teşekkür ederim.Sen bizden daha önce evleneceksin heralde.Tecrübelerinden faydalanırız inşallah:)

hoşgeldin canım aramıza, özge ben 22 haziranda evleniyorum

kızlar pegasusun siteye bakıyom da acayip ucuz biletler yaaa
tarihi kesin olanlar alabilir sanki ben bi bakıcam ciddi ciddi

haklısın canım korkmazın kalitsi ortada ama modeli gören olsa daha çok içime sinerdi hava yagmurlu hiç şimdi gidip magaza magaza dolaşamam indirimide kaçırmak istmedim:26:

Teşekkür ederimm tatlım.Evett sanırım aynı zamanlarda gelinnn olucaz:) benim düğünüm inşallah 1 haziran yada 18 mayıs olacak 1 2 hafta içinde kesinleşecek.Allah tamamına erdirsin canım.

1 haziran olursa aramızda 1 gün olcikk

aa özgiş ben bunu hemen paşacanla konusıyım ama işte yer belli değil ki :26:

Sağolun kızlar sıcak karşılamanız için.Bende başka bir şehire gelin gidicem hemde istanbula: biraz korkuyorum aslında ama zamanla alışırım heralde:)

yeriniz kesinse hiç beklemeyin bile... otobüs yolculugu cidden yorucu oluyo cunku cekilmez

bizim belli değil uzun süre de olamıcak sanırım bu kararsızlıkla

[/I][/B]

ben bi baktım da antalya 23 haziran gidiş 30 haziran dönüş 2 kişi resmen 231 tl olduuu
sevdicek bi incelicek, onun puanlar da var uçuş için çok ucuza gelebilir bize

tatlım pegasusa bakın
30 eylüle kadar biletini alırsan kampanya var biletlerde..
40 tl falan üstelik bilet
edit;: şimdi baktım aynı paraya denk geliyor

Son düzenleme:
yeriniz kesinse hiç beklemeyin bile... otobüs yolculugu cidden yorucu oluyo cunku cekilmez

bizim belli değil uzun süre de olamıcak sanırım bu kararsızlıkla

yer belli kuzucum antalya olcak da otel de işte ya cornelia olur ya da gizimin dediği, ya da rixoslardan biri bakalım kısmet
evet otobüs hiç düşünmedik bile o kadar saat hiç çekilmez
bi de bu sabihadan kalkıyo birazcık otobüs yolculuğu yapmış olcaz burdan havaalanına kadar ama olsun buna şükür
bi incelesin bakalım hesap uzmanım haber vercek bana

aldım gitti tencereleri üstümden yük kalktı seramikleride alırsam tencere tava işi kapanır 4 çeliktencere,3tava,3parça seramik,3lü küçük setlerden yeterli bence sizce???

yaaa ne güzel herkes birbirini tanıyo :S ben de böyle dostluklar istiyorum ama :)

seni de alalım aramıza canım, gözde sanırım adın, özge ben de genelde hep karıştırıp gözde derler
kayınpeder de yaptı bu hatayı da kıyameti kopardım sevdiceğe gözde kimmmmmm, ailen alışmış bu gözde ismineee diye

bu arada pegasus işimiz yattı bizim, sabihadan kalkıyo ya.. eskiden havaşlar oraya gidermiş ama şuan yokmuş
eee valizlerle taa sabihaya gitmek çok zor olcak bize
mecbur atlasjet, onuair falan beklicez
thy pahalı çünkümmm

gözdecim sen de aramıza hosgeldin

böörtlen de sey dedi zaten 6 ay onceden rezerv yaptırcaz o zaman da yine indirimli olur hem zaten goruscemiz sirket ayarlıcak sanırım ucak işini dedi...

ii didim ben de iş yerinden ne kadar izin alabilcem acaba o da mechul.. 4-10 haziran arası olmasını istiorum umarım 2 hafta verirler izin

bu thy nie bu kadar pahalı olmak zorundaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…