'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

havataş var Özgem havaşın lisansını iptal etti büyükşehir belediyesi şimdi kendi şirketini çalıştırıyor. Onur alaçatıya gittiğinde taksimden bindiler sabihaya geldiler..

çağla ben 2 haftadır görmüyorum pazar günü göreceğim kendisini dünde buluşamadık.
Zaman hiç geçmiyor

Taze gelinimiz hoş geldin.

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum sağolun iyiki varsınız

iyi dayanmısın :26:

iki haftaya ben isyan bayraklarını ceker, salya sumuk olurdum heralde coktan şimdi bir de izinde, o evde ben calısıorum surekli konusup mesajlasıoruz yanında olmak icin icim daha cok gidiyooooo

oyyy özenmiş de yaratmış rabbim yerim onu... yumusacık tenine mis gibi kokular doldurmus

Birde evde misafirlerden dolayı pek konuşamıyoruz.
Aşkım delirmek üzere ne zaman müsait olacaksın diyip duruyor.
Aslına bakarsan benimde içim gidiyor onu görmek istiyorum ama şartlar işte

ayy Çağlam var ya bana da bu pazar öyle bişey oldu ki, Onura baktıkça tekrar aşık oldum, gözüme bir yakışıklı geldi anlatamam. halbuki ben onurun kaşına gözüne aşık olmadım hatta çirkin olduğunu bile düşünüyordum yani varsın herkese çirkin gelsin zaten benim içim gidiyor bu kadar güzel miydi bu adam yahuu ne oluyor bana oldum bende mis kokulum diye severim ayrıcana aşşkkkkkkkk bu ya böyle bişey

hatice biz gece konuşuyoruz aslında akşam da konuşurum ben ev müsait ama alışkanlık oldu gece konuşuyoruz. sende öyle yap. herkes yatınca ohh miss

Birde evde misafirlerden dolayı pek konuşamıyoruz.
Aşkım delirmek üzere ne zaman müsait olacaksın diyip duruyor.
Aslına bakarsan benimde içim gidiyor onu görmek istiyorum ama şartlar işte

anladım canım inşallah bulusabilirsiniz en kısa sürede...

ayy innamıorum kusum hadi yaaa ask carpmıs seni demek

sen önce haline tavrına sonra ask bacayı sarınca da fizigine asık oldun demek şimdi eyvahlar olsun modundasın artık demedi deme

ben askımı görene kdr ilk goruste etkilenme olayına cok inanmazdım hani sadece gorunusten... ama oluverdi ilk goruste dıs gorunusune vurulmustum yani yalan yok

uzun boylu esmer erkekler genelde cekerdi ilgimi zaten ama böörtleniminki daha farklıydı, adam bi tebessüm etti.. ruhum kaydı yere yapıstı o derece

ama utanmıstım da zaten o yuzden uzun sure tadını cıkaramadım o anın

havataş var Özgem havaşın lisansını iptal etti büyükşehir belediyesi şimdi kendi şirketini çalıştırıyor. Onur alaçatıya gittiğinde taksimden bindiler sabihaya geldiler..

aa bunu hemen sevdiceğe iletiyorum kuzum, bilgisi olsun onun da sağolasın

ay benim gibi kokusuna ölen bitenler varmış ne güzel
ya bebek gibi geliyo kokusu, aşktan olsa gerek bayılıyorum resmen..
hep 'mis gibimiymiş benim aşkım ' diye seviyom zaten bebek gibi

hatice biz gece konuşuyoruz aslında akşam da konuşurum ben ev müsait ama alışkanlık oldu gece konuşuyoruz. sende öyle yap. herkes yatınca ohh miss

minnacık evde misafirin kızıda benle aynı odada yatıyor ne konuşuyorsam aynen naklen babasına annesine haliyle olmuyor.
Geçen eve 20 dakika geç gittim "Sinan abiyle miydiniz?" dedi. "Bana bak ayağımın altına almayayım seni dedim toz oldu. Sonra anasınada fırça attım kızın haddini bilsin yoksa bildiririm" dedim. Buda babasına naklen oldu. Annemde kızım cahil boşver dedi. Öyle işte

Sizin ne canınız az yav.

Dört buçuk ay oldu görmüyorum.çarşamba göreceğim,o da bir saat bile değil belki.

benim de bi dört ayım var...

umarım beni acile tasımazlar kolumda serumlarla bööörtleeeeeeen diye aglarken kameralara poz vermem...

manşetleri hayal edebiliorum

"nişanlısının hasretiyle hastanelik olan kız görenlerin yüreklerini dağladı..."

Son düzenleme:

Onur da bana aşk kokum der, parfümümü mü beğeniyorsun demiştim o da hayır senin kokun o demişti eşek sıpası, yerimm

çocuktan al haberi durumu, en nefret ettiğim durum.. iyi yapmışsın.. ee bunlar ne zamandır sizde kalıyor bu kadar misafirlik olur mu ..

2 hafta bitti 3. haftadayız. Aşkımlada bunlar olduğu için görüşemiyoruz. Annem çünkü tek başına sıyırmak üzere (annem titiz gelenlerde pasaklı olunca) ona yardımcı olmak zorunda kalıyorum.

alla pugachevayı dinleyeniniz var mı?

Son düzenleme:
az önce minenesin bir konusunda gördüm benim elena mın işlemelerini yakından çekmiş
ben bunu istiyorum yaaaa, çocuk gibi oturup ağlıcam istiyom da istiyom diye

az önce minenesin bir konusunda gördüm benim elena mın işlemelerini yakından çekmiş
ben bunu istiyorum yaaaa, çocuk gibi oturup ağlıcam istiyom da istiyom diye

İşlemesinden dolayı biraz tuzludur ama çok güzel iyi bir yerde diktirmen gerekiyor. El işçiliği olduğu için genelde beceremez her modaevi

İşlemesinden dolayı biraz tuzludur ama çok güzel iyi bir yerde diktirmen gerekiyor. El işçiliği olduğu için genelde beceremez her modaevi

nerden taktım bu gelinliğe ya çok mutsuzum
eminim içine etçekler birebir aynısını yapamazlar
Allahım tez zamanda karşıma daha ucuz (orjinali 3 bin küsür euro) ve aşık olabileceğim başka bi gelinlik çıkar amin

canım şöyle teselli et kendini belki bu o kadar para eden gelinlik sana hiç yakışmayacaktı. Vücuduna oturmayacaktı o yüzden hani içine çok sinmeyen gelinlikleri de denemekte fayda var. Duruşuna bayıla bilirsin mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…