seni de alalım aramıza canım, gözde sanırım adın, özge ben de genelde hep karıştırıp gözde derler
kayınpeder de yaptı bu hatayı da kıyameti kopardım sevdiceğe gözde kimmmmmm, ailen alışmış bu gözde ismineee diye
bu arada pegasus işimiz yattı bizim, sabihadan kalkıyo ya.. eskiden havaşlar oraya gidermiş ama şuan yokmuş
eee valizlerle taa sabihaya gitmek çok zor olcak bize
mecbur atlasjet, onuair falan beklicez
thy pahalı çünkümmm
iyi dayanmısın :26:
iki haftaya ben isyan bayraklarını ceker, salya sumuk olurdum heralde coktanşimdi bir de izinde, o evde ben calısıorum surekli konusup mesajlasıoruz yanında olmak icin icim daha cok gidiyooooo
oyyy özenmiş de yaratmış rabbim yerim onu... yumusacık tenine mis gibi kokular doldurmus
çağla ben 2 haftadır görmüyorum pazar günü göreceğim kendisini dünde buluşamadık.
Zaman hiç geçmiyor
Taze gelinimiz hoş geldin.
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum sağolun iyiki varsınız
Birde evde misafirlerden dolayı pek konuşamıyoruz.
Aşkım delirmek üzere ne zaman müsait olacaksın diyip duruyor.
Aslına bakarsan benimde içim gidiyor onu görmek istiyorum ama şartlar işte
ayy Çağlam var ya bana da bu pazar öyle bişey oldu ki, Onura baktıkça tekrar aşık oldum, gözüme bir yakışıklı geldi anlatamam. halbuki ben onurun kaşına gözüne aşık olmadım hatta çirkin olduğunu bile düşünüyordum yanivarsın herkese çirkin gelsin zaten benim içim gidiyor bu kadar güzel miydi bu adam yahuu ne oluyor bana oldum bende mis kokulum diye severim ayrıcana aşşkkkkkkkk bu ya böyle bişey
havataş var Özgem havaşın lisansını iptal etti büyükşehir belediyesi şimdi kendi şirketini çalıştırıyor. Onur alaçatıya gittiğinde taksimden bindiler sabihaya geldiler..
iyi dayanmısın :26:
iki haftaya ben isyan bayraklarını ceker, salya sumuk olurdum heralde coktanşimdi bir de izinde, o evde ben calısıorum surekli konusup mesajlasıoruz yanında olmak icin icim daha cok gidiyooooo
oyyy özenmiş de yaratmış rabbim yerim onu... yumusacık tenine mis gibi kokular doldurmus
ayy Çağlam var ya bana da bu pazar öyle bişey oldu ki, Onura baktıkça tekrar aşık oldum, gözüme bir yakışıklı geldi anlatamam. halbuki ben onurun kaşına gözüne aşık olmadım hatta çirkin olduğunu bile düşünüyordum yanivarsın herkese çirkin gelsin zaten benim içim gidiyor bu kadar güzel miydi bu adam yahuu ne oluyor bana oldum bende mis kokulum diye severim ayrıcana aşşkkkkkkkk bu ya böyle bişey
hatice biz gece konuşuyoruz aslında akşam da konuşurum ben ev müsait ama alışkanlık oldu gece konuşuyoruz. sende öyle yap. herkes yatınca ohh miss
Sizin ne canınız az yav.
Dört buçuk ay oldu görmüyorum.çarşamba göreceğim,o da bir saat bile değil belki.
Sizin ne canınız az yav.
Dört buçuk ay oldu görmüyorum.çarşamba göreceğim,o da bir saat bile değil belki.
aa bunu hemen sevdiceğe iletiyorum kuzum, bilgisi olsun onun da sağolasın
ay benim gibi kokusuna ölen bitenler varmış ne güzel
ya bebek gibi geliyo kokusu, aşktan olsa gerek bayılıyorum resmen..
hep 'mis gibimiymiş benim aşkım ' diye seviyom zaten bebek gibi
minnacık evde misafirin kızıda benle aynı odada yatıyor ne konuşuyorsam aynen naklen babasına annesine haliyle olmuyor.
Geçen eve 20 dakika geç gittim "Sinan abiyle miydiniz?" dedi. "Bana bak ayağımın altına almayayım seni dedim toz oldu. Sonra anasınada fırça attım kızın haddini bilsin yoksa bildiririm" dedim. Buda babasına naklen oldu. Annemde kızım cahil boşver dedi. Öyle işte
Onur da bana aşk kokum der, parfümümü mü beğeniyorsun demiştim o da hayır senin kokun o demişti eşek sıpası, yerimm
çocuktan al haberi durumu, en nefret ettiğim durum.. iyi yapmışsın.. ee bunlar ne zamandır sizde kalıyor bu kadar misafirlik olur mu ..
az önce minenesin bir konusunda gördüm benim elena mın işlemelerini yakından çekmiş
ben bunu istiyorum yaaaa, çocuk gibi oturup ağlıcam istiyom da istiyom diye
İşlemesinden dolayı biraz tuzludur ama çok güzel iyi bir yerde diktirmen gerekiyor. El işçiliği olduğu için genelde beceremez her modaevi
nerden taktım bu gelinliğe ya çok mutsuzum
eminim içine etçekler birebir aynısını yapamazlar
Allahım tez zamanda karşıma daha ucuz (orjinali 3 bin küsür euro) ve aşık olabileceğim başka bi gelinlik çıkar amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?