'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgiş ben de senle aynı durumdayım...

olege gitmiş pastam gecen ve kumasların cok kotu olduguunu söledi... içinde kalmasın sen yine de git bak ama begenmedim dedi

benim gelinliği görmemiş bi benzerini gormus ama geneli boleymiş oradakilerin...

hayallerim resmen yıkıldı... diktirmeye güvenip diktirsem bile ki o da bi secenekti hatta mineyle gorusmustuk, ama kaliteli bi kumasla aynı modeli yaptırıyım desem duvagı tacı 3000 i buluyo

2500 max daha fazlasını verdirtmek istemiyorum... ki 2500 bile cok gelio bi kere giycem sonucta

kafam gelinlik konusunda cok karısık... sanırım gidip gelinlikcileri tek tek gezmeden fikir sahibi olamıcam

kızlar biz yarın gidip böörtlenle bikaç modaevine bakıcaz ama randevu falan almadım iceri girip modellere goz gezdirebilirim heralde randevuya gerek yoktur dimi?

benim nişanlıcan da hele bi sakin ol bi kaç yer gezeriz önce yine içine sinmezse illa bunu istersen istanbula gider iyi bi yere diktiririz dedi
huyum kötüdür benim, bi şeye takarım başkasını gözüm görmez bi daha
neyse sakin olayım daha zaman var
benimki gidip bakalım diyince de kendimiz hazır hissetmiyorum diyorum
resmen gelinlik denemekten korkuyorum ya saf gibi, daha gelinlik aşamasına hazır değilim

çağlam modaevlerine randevuya gerek olmaz bence
anca böyle pronovias gibi büyük mağazalar prova için randevu istiyo

kadıköyde falan bakabilirsin canım diğer yerleri bilmiyorum. ama giymeye izin vereceklerini pek sanmıyorum. yani onu çıkarıyım bunu giyeyim durumu olamıyor hep duyduğum bu. ama belki siz enişteyle gideceğinizden alıcı olduğunuzu düşünüp ihtimam da gösterebilirler.

adaş bende aynı seyi merak ediyom...randevuya gerek yoktur dimi :))))

ayyy Allah iyiliğini versin :)))) ben kuzeniminkini giymiştim evde çok farklı ya, ağır bişey öyle dışardan gördüğümüz gibi değilmiş..

Özgişim bende senin gibiyim inan...taktım mı taıyorum..ne yaparsam yapıyım sonrasında memnun olamıyorum...içim buruk oluyo...ister istemez surat düşüyoo

bu arada kadının fendi erkeği yendi...heheheh
gelinlik konusunda pes etti...git ne istiyosan al...ne surat yapcam ne iğnelicem dedi...canın ne istiyosa git yaptır dedi....yupppiiiiiiii

haticem Allah yardımcın olsun

ayyyy çağlaaa acaba ben de senin gibi yarın bi gelinlik gezintisine mi çıksam
cidden çocuk gibi heyecanlanıyom bi acayip oluyom ya
valla ağlarım şimdi

teşekkür ederim kuzucanlarrr....

gorusuruz haticecimmm

adaşş valla denemek icin randevu almak gerekir die dusunuyorum :26: ama ben denemicem sadece modellere ve kumaslara bakıcam

hee tabi benim gibi suprizlerin insanı bakmaya gidip ben gelinligi aldım diye de donebilir

ama amacım denemek degil sadece göz atıcam... hepicigi bu

eger olegdeki gelinligi almıcaksam daha zamanım var... Şubata Marta kadar

kasmaya gerek yok

böörtlen de o modeli gordu baska model gormek istemio.. illa bu model olsun, kac paraysa veririz adamı hasta etme diyo taktı neden cunku kapalı ya kolu falan

kıskanc adam yaaa

bakalım napiciyik

haticem Allah yardımcın olsun

ayyyy çağlaaa acaba ben de senin gibi yarın bi gelinlik gezintisine mi çıksam
cidden çocuk gibi heyecanlanıyom bi acayip oluyom ya
valla ağlarım şimdi

oyyy guzzummm aglama sakın....git gez en güzelini sana yakısacak olanaı bulacaksın eminim

off karın ağrısı yaaa..işimiz çok zorrrr

off karın ağrısı yaaa..işimiz çok zorrrr

paniklemeye gerek yok adaş

negatifleri kış kışlayalım

mobilyacımızla kanka olduk, fotocuyla da ole olabilir, gelinlikcimle de olurum ben

zaten her secimimde adımımı attıgım an işte burası ya da işte bu kişi diyo kalbim yaa cok ilginc ama öle

eminim gelinlikte de ole olcikkk

ikizler erkeklerine güven olmaz diye biliyorum sadece
senin yükselenin su grubudur bence o duygusallık bundna dolayı

bi ara internetten bakmıstım...aslan cıkmıstı sanırım...Alpim de terazi...uyumluymusuz da nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee..ben göremiyommm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…