özgiş ben de senle aynı durumdayım...
olege gitmiş pastam gecen ve kumasların cok kotu olduguunu söledi... içinde kalmasın sen yine de git bak ama begenmedim dedi
benim gelinliği görmemiş bi benzerini gormus ama geneli boleymiş oradakilerin...
hayallerim resmen yıkıldı... diktirmeye güvenip diktirsem bile ki o da bi secenekti hatta mineyle gorusmustuk, ama kaliteli bi kumasla aynı modeli yaptırıyım desem duvagı tacı 3000 i buluyo
2500 max daha fazlasını verdirtmek istemiyorum... ki 2500 bile cok gelio bi kere giycem sonucta
kafam gelinlik konusunda cok karısık... sanırım gidip gelinlikcileri tek tek gezmeden fikir sahibi olamıcam
kızlar biz yarın gidip böörtlenle bikaç modaevine bakıcaz ama randevu falan almadım iceri girip modellere goz gezdirebilirim heralde randevuya gerek yoktur dimi?
adaş bende aynı seyi merak ediyom...randevuya gerek yoktur dimi :))))özgiş ben de senle aynı durumdayım...
olege gitmiş pastam gecen ve kumasların cok kotu olduguunu söledi... içinde kalmasın sen yine de git bak ama begenmedim dedi
benim gelinliği görmemiş bi benzerini gormus ama geneli boleymiş oradakilerin...
hayallerim resmen yıkıldı... diktirmeye güvenip diktirsem bile ki o da bi secenekti hatta mineyle gorusmustuk, ama kaliteli bi kumasla aynı modeli yaptırıyım desem duvagı tacı 3000 i buluyo
2500 max daha fazlasını verdirtmek istemiyorum... ki 2500 bile cok gelio bi kere giycem sonucta
kafam gelinlik konusunda cok karısık... sanırım gidip gelinlikcileri tek tek gezmeden fikir sahibi olamıcam
kızlar biz yarın gidip böörtlenle bikaç modaevine bakıcaz ama randevu falan almadım iceri girip modellere goz gezdirebilirim heralde randevuya gerek yoktur dimi?
benim nişanlıcan da hele bi sakin ol bi kaç yer gezeriz önce yine içine sinmezse illa bunu istersen istanbula gider iyi bi yere diktiririz dedi
huyum kötüdür benim, bi şeye takarım başkasını gözüm görmez bi daha
neyse sakin olayım daha zaman var
benimki gidip bakalım diyince de kendimiz hazır hissetmiyorum diyorum
resmen gelinlik denemekten korkuyorum ya saf gibi, daha gelinlik aşamasına hazır değilim
çağlam modaevlerine randevuya gerek olmaz bence
anca böyle pronovias gibi büyük mağazalar prova için randevu istiyo
benim nişanlıcan da hele bi sakin ol bi kaç yer gezeriz önce yine içine sinmezse illa bunu istersen istanbula gider iyi bi yere diktiririz dedi
huyum kötüdür benim, bi şeye takarım başkasını gözüm görmez bi daha
neyse sakin olayım daha zaman var
benimki gidip bakalım diyince de kendimiz hazır hissetmiyorum diyorum
resmen gelinlik denemekten korkuyorum ya saf gibi, daha gelinlik aşamasına hazır değilim
çağlam modaevlerine randevuya gerek olmaz bence
anca böyle pronovias gibi büyük mağazalar prova için randevu istiyo
haticem Allah yardımcın olsun
ayyyy çağlaaa acaba ben de senin gibi yarın bi gelinlik gezintisine mi çıksam
cidden çocuk gibi heyecanlanıyom bi acayip oluyom ya
valla ağlarım şimdi
oyyy guzzummm aglama sakın....git gez en güzelini sana yakısacak olanaı bulacaksın eminim
teşekkür ederim kuzucanlarrr....
gorusuruz haticecimmm
adaşş valla denemek icin randevu almak gerekir die dusunuyorum :26: ama ben denemicem sadece modellere ve kumaslara bakıcam
hee tabi benim gibi suprizlerin insanı bakmaya gidip ben gelinligi aldım diye de donebilir
ama amacım denemek degil sadece göz atıcam... hepicigi bu
eger olegdeki gelinligi almıcaksam daha zamanım var... Şubata Marta kadar
kasmaya gerek yok
böörtlen de o modeli gordu baska model gormek istemio.. illa bu model olsun, kac paraysa veririz adamı hasta etme diyo taktı neden cunku kapalı ya kolu falan
kıskanc adam yaaa
bakalım napiciyik
hehehe duygusala bağlayıp ağlarım ben kuzum kendimi beyaz gelinlik içinde gördüm diye, öyle de bi manyağım işte
bende öyle..ama sevmiyorum bu huyumu...ota böceğe püsürüge alıyom yaaa deli gibi...
balık burcu musun yoksa sen de benim gibi çağlam
off karın ağrısı yaaa..işimiz çok zorrrr
ikizler erkeklerine güven olmaz diye biliyorum sadece
senin yükselenin su grubudur bence o duygusallık bundna dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?