ya kızlar, benim sinir olduğum bişey var. hani bu Onurun arkadaşıyla tanışan kız vardı ya alaçatıda, bu kız twitterda Onurun yazdıklarına cevap yazıyor ve sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi yorumlar yapıyor. mesafeni koru şununla diyorum beni huzursuz ediyor dedim hayatım arkadaş sadece herkes gibi bu kadar abartma kıskançlık krizine girdin diyor bana. kız diyorum da koca kadın 35yaşında. tartıştık öğlende kapadık az önce yine gördüm. Onur işe geç gitti artık kahvaltı yapıyım yazmış, kadın da yuhh diyorum sana hamster yazmış. bide isim takıyor. ben napıyım şimdi daha yeni tartıştık. ben onura kızgınım bu konuşmalara izin verdiği için..
kıskanıyor gibi görünüp kendimi düşürmek de istemiyorum, bunaldım resmen..
haklısın ben de kıyameti koparırdım bu ne samimiyet ya
ne kadar sürede tanımış ta böyle hitaplarda bulunabiliyo
ayy ben yolarım o kızı valla
kıymetcim ya bu twit cok mu onemli onur icin? işi gucu için falan yani
bak benim işim icin twitter ve face hesapları cok onemli şeyler olması gerekiyo... arkadasımda hiç sevmezdi krsıydı ama mecbur simdi o da acıyo, bir sekilde okuyucuların bize ulastıkları yerler cunku acmamız gerekio ama ben sırf huzursuzluk cıkmasın ilişkimde diye uzak duruyorum
ki aslında bakma kariyerim adına buyuk engel... bicok yayınevi de ismimizi ordan buluyo cunku
onurun da böle bi durumu var mı bilemiorum ama yoksa kapatsın bence nedir o ya gorusmek istedikleri arkadaslarıyla zaten gorusur ve bence bu kız gerekli biri asla degil
ben olsam heralde o hesapları kapatana kdr yuzune bakmazdım buyuk konusmıyım da şimdiki aklım öle dio yani
ennnn kıl oldugum seydir cunku bi de benim sevgilime isim takıcak
direk tehdit ederdim böörtleni ya o kız silincek ya da agzıma geleni sayıcam ona hesap alıp diye
ben de böle yani kusura bakmasın kimse haddini bilecek bilmiosa bildirirm cok fena
valla sinirlendim heee yelloza bak
gereksiz kıskançlık yaptığını düşünüyodur, bizimki de bana öyle davranıyo abartıyosun falan diyo
benim de klasik cümlem hangi kıza sorsan bu durumu kıskanır
ama cidden gereksiz bi samimiyet.. tatilde tanışmışlar bi geçmişleri yok ki
hem olsa bile kimse benim sevgilime öyle laubali yazamaz valla direk çıkar benim pençeler
kızın biri (3 senelik iş arkadaşı gerçi) biz telefonla konuşurken sevdiceğin yanından geçerken onun konuşmasının taklidini yapmıştı aşkımm aşkımm diye de ben neredeyse 1 yıl burnundan getirdim
bak gene sinirim zıpladı iyi mi
benim de bi dört ayım var...
umarım beni acile tasımazlar kolumda serumlarla bööörtleeeeeeen diye aglarken kameralara poz vermem...
manşetleri hayal edebiliorum
"nişanlısının hasretiyle hastanelik olan kız görenlerin yüreklerini dağladı..."
bugu biz 1,5 ay görüşmediğimiz zaman delirecek gibiydik sizi tebrik ediyorum. Ben sanırım senin gibi sabırlı değilim. şimdi bile milleti dövesim geliyor sebep oluyorlar diye
ya kızlar, benim sinir olduğum bişey var. hani bu Onurun arkadaşıyla tanışan kız vardı ya alaçatıda, bu kız twitterda Onurun yazdıklarına cevap yazıyor ve sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi yorumlar yapıyor. mesafeni koru şununla diyorum beni huzursuz ediyor dedim hayatım arkadaş sadece herkes gibi bu kadar abartma kıskançlık krizine girdin diyor bana. kız diyorum da koca kadın 35yaşında. tartıştık öğlende kapadık az önce yine gördüm. Onur işe geç gitti artık kahvaltı yapıyım yazmış, kadın da yuhh diyorum sana hamster yazmış. bide isim takıyor. ben napıyım şimdi daha yeni tartıştık. ben onura kızgınım bu konuşmalara izin verdiği için..
büşüm canım iyiyim işlerden dolayı olumsuzum sadece. merak etme seenezgitoşş umarım gerçekten iyisindir kuzum pozitif enerjini bugün alamadım nedense
herşeyin hayırlısı olması için bi zaman vardır canım bozma moralini
ezgişşş basarılar sana da kuzucan
18 agustos 2013 inşKızlar bismillah diyorum ve tertemiz bir sayfa ile topiğimizi YENİLENMİŞ olarak BEN açıyorum..
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
Minnaksultan : 19 Nisan 2013 Kına
20 Nisan Düğün :123:dementia : 26 Nisan 2013 Kına
28 Nisan 2013 Düğün :123:
ei17 : 15 Mayıs 2013 Kına
17 Mayıs 2013 Düğün :123:
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:
muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
16 Haziran 2013 Düğün :123:
aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:
pantera14 : 20 Temmuz Kına
22 Temmuz Düğün :123:
Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün :123:
lajoie : 13 Haziran 2014 Kına
14 Haziran 2014 Düğün :123:
canım benim. gereken özeni gösterecektir onurda inşallahyok canım sorun şu ki Onur farkında değil kadının bu kadar ileri gittiğinin. ama suç kadında değil ki benimkinde, öyle bir cesaret vermeseydi diyemezdi. buna kızgınım zaten. konuştuk iyice tutuştu. tamam dikkat edicem dedi. bakıcaz aynısı bidaha olursa ben artık konuşmam yani çeker giderim. duvara konuşmuşum derim. yapamam ben böyle zaten normal bi kadına göre 10kat daha hassas saha kırılgan biriyim, uğraşamam. hem gelecek konusunda da emin olamam yani.
kızlar koptum gittim konulardan geriye dönüp okuyamıorum bile, 1 haftadır ablamla dolasmadıgımız yer kalmadı nişan için yok yok yooookko forever newdekı elbıseyı arıorum ama onuda bulamadım bı starcıtyde bıde vıaportta var dedıler starcıye gıttım bugun bulamadım son care pazar vıaporta gıtmek olucak sevgılıcıkle ıns bulurum cok moralım bozuldu cunku
hepınızıdee cooook ozledıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?