'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çıkıyorum ben canlarım...iyi bakın kendinize Allah hepimizin gönlüne versin diyorum ve öpüyorum sizleriii..

ya kızlar, benim sinir olduğum bişey var. hani bu Onurun arkadaşıyla tanışan kız vardı ya alaçatıda, bu kız twitterda Onurun yazdıklarına cevap yazıyor ve sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi yorumlar yapıyor. mesafeni koru şununla diyorum beni huzursuz ediyor dedim hayatım arkadaş sadece herkes gibi bu kadar abartma kıskançlık krizine girdin diyor bana. kız diyorum da koca kadın 35yaşında. tartıştık öğlende kapadık az önce yine gördüm. Onur işe geç gitti artık kahvaltı yapıyım yazmış, kadın da yuhh diyorum sana hamster yazmış. bide isim takıyor. ben napıyım şimdi daha yeni tartıştık. ben onura kızgınım bu konuşmalara izin verdiği için..

kıskanıyor gibi görünüp kendimi düşürmek de istemiyorum, bunaldım resmen..

Son düzenleme:

haklısın ben de kıyameti koparırdım bu ne samimiyet ya
ne kadar sürede tanımış ta böyle hitaplarda bulunabiliyo
ayy ben yolarım o kızı valla

haklısın ben de kıyameti koparırdım bu ne samimiyet ya
ne kadar sürede tanımış ta böyle hitaplarda bulunabiliyo
ayy ben yolarım o kızı valla

daha neler var öncesinde, kurban bayramında götürmicem seni alaçatıya, yok sen benim kötü fikir verdiğimi gördün mü hiç gibi cümleler yazmış kadın ben ağırlığımı koyamıyorum galiba. bu Onur beni sallamıyor mu kızlar? beni seviyor tamam ama nasıl davranıcağını bilmiyor galiba.

kıymetcim ya bu twit cok mu onemli onur icin? işi gucu için falan yani

bak benim işim icin twitter ve face hesapları cok onemli şeyler olması gerekiyo... arkadasımda hiç sevmezdi krsıydı ama mecbur simdi o da acıyo, bir sekilde okuyucuların bize ulastıkları yerler cunku acmamız gerekio ama ben sırf huzursuzluk cıkmasın ilişkimde diye uzak duruyorum

ki aslında bakma kariyerim adına buyuk engel... bicok yayınevi de ismimizi ordan buluyo cunku

onurun da böle bi durumu var mı bilemiorum ama yoksa kapatsın bence nedir o ya gorusmek istedikleri arkadaslarıyla zaten gorusur ve bence bu kız gerekli biri asla degil

ben olsam heralde o hesapları kapatana kdr yuzune bakmazdım buyuk konusmıyım da şimdiki aklım öle dio yani

ennnn kıl oldugum seydir cunku bi de benim sevgilime isim takıcak

direk tehdit ederdim böörtleni ya o kız silincek ya da agzıma geleni sayıcam ona hesap alıp diye

ben de böle yani kusura bakmasın kimse haddini bilecek bilmiosa bildirirm cok fena

valla sinirlendim heee yelloza bak

gereksiz kıskançlık yaptığını düşünüyodur, bizimki de bana öyle davranıyo abartıyosun falan diyo
benim de klasik cümlem hangi kıza sorsan bu durumu kıskanır
ama cidden gereksiz bi samimiyet.. tatilde tanışmışlar bi geçmişleri yok ki
hem olsa bile kimse benim sevgilime öyle laubali yazamaz valla direk çıkar benim pençeler
kızın biri (3 senelik iş arkadaşı gerçi ) biz telefonla konuşurken sevdiceğin yanından geçerken onun konuşmasının taklidini yapmıştı aşkımm aşkımm diye de ben neredeyse 1 yıl burnundan getirdim
bak gene sinirim zıpladı iyi mi

iş için şöyle faydası oluyor fazla takipçisi olduğundan ordan internet sitesini falan paylaşıyor yoksa öyle çok gerek değil en azından twitter. ben eskiden birini takip etse kızıyordum hep tartışır olduk bu kadar sorun olucaksa kapatıyım dedi ben kısıtlamış olmak istemedim dkkat et dedim. ama bu kadına karşı zaten uyuzum bana o kötü günlerimi hatırlatıyor diyorum onlar kapandı diyor. ya yok ya olmaz böyle ben sıkıldım böyle nereye kadar. bişey olduğunda ben vazgeçerim hissi verdiğimde öl de öliyim oluyor. ama o noktaya getirmek istemiyorum. onur için gerçekten normal bi muhabbet olabilir ama bana değil yahuu kaldıramıyorum. ne münasebet yaa. kadının asıldığını falan da düşünmüyorum ama böyle yakın konuşma istemiyorum ya. valla öğlende gördüm karar verdim akşama kadar konuşmıcam diye. mesaj attı konuşmak istemiyorum dedim ne oluyor falan filan derken meşgulsün baksana dedim içimi döktüm. ama sıkıldım artık ne dicem ben dicek sözüm kalmadı. ben susarsam giderim ya vazgeçerim. birine bişeyi anlatamıyorsam kendimi dinletmek için konuşmam ben. konuşmıcam akşama kadar bi mesajlar gelsin üstüste de görsün bakalım. canı isterse, her gün huzursuz olamam ben.

evet aynnnnnnnnnennn gereksiz yere kıskaçlık yapıosun dedi bana. yok yereymiş. hiç bayan arkadaşı olamazmıymış.

Biz ilişkimizin yalnızca ilk dört ayı beraberdik.

Şubatta iki sene bitecek,hep ayrıydık onun dışında.

Biz dayanıklıyız ya da öyle olmak zorundayız,alıştık uzaklığa...

Ama senin için çok zor olacak.

bugu biz 1,5 ay görüşmediğimiz zaman delirecek gibiydik sizi tebrik ediyorum. Ben sanırım senin gibi sabırlı değilim. şimdi bile milleti dövesim geliyor sebep oluyorlar diye

Biz delirdik artık gibisi falan kalmadı.

Sağol canım,Allah düşmanımın başına vermesin.

Uzaklık kadar lanet bir şey yok.

Ben o kadını yolarım.

ezgitoşş umarım gerçekten iyisindir kuzum pozitif enerjini bugün alamadım nedense
herşeyin hayırlısı olması için bi zaman vardır canım bozma moralini
büşüm canım iyiyim işlerden dolayı olumsuzum sadece. merak etme seen

ezgişşş basarılar sana da kuzucan

sağol kuzumda ben sınava girmiyorum giren arkadaşlara başarılar dilemiştim
yorguun ve yoğunn iş gelinciğiniz özledi sizi kızlar

18 agustos 2013 inş

yavrularııım sınava girenlere başarılaar
gizom beni merak etmiş, izmire gideceğini yazmış :) sınava girmeyecek miydin kuzum :44: izmir geziniz çok güzeeelll geçsiiin, kardeşine de iyi bir başlangıç diliyorum üniversite hayatı için :)

özgeeemm misafirimiz vardı hatta hala bizdeler, pzt.ye kadarda bizde kalacaklar. çanakkaleden geldiler. onlarlayız canım yoğunluktan giremedim gündüz.

büşraaam tencerelerin hayırlı olsun. fiyatı çok uygunmuş gerçekten. boyutlara gelince o 16 cm olan sosluk gibi bişeydir. 20 cm tam günlük yemek için ideal. 24 cm liklerinde misafire çok iyi olur.
ben de tencerede 18,20,22 ve 24 cm istiyoruum 4 tane çelik. korkmaz kalitesi meşhur zaten. bide benim annemin çelik tencereleri emsan, ondan da çok memnun. 20 yıllık tencereler.

çağlaammm, gelinlik mi bakcaksııın seeen. oy :)

kıymetim, canım ya bu kadını çıkarsın listesinden ve hayatından. hiç sevmem böyle laubali insanları.. onurun da bundan rahatsızlık duyuyo olması gerekir.

yok canım sorun şu ki Onur farkında değil kadının bu kadar ileri gittiğinin. ama suç kadında değil ki benimkinde, öyle bir cesaret vermeseydi diyemezdi. buna kızgınım zaten. konuştuk iyice tutuştu. tamam dikkat edicem dedi. bakıcaz aynısı bidaha olursa ben artık konuşmam yani çeker giderim. duvara konuşmuşum derim. yapamam ben böyle zaten normal bi kadına göre 10kat daha hassas saha kırılgan biriyim, uğraşamam. hem gelecek konusunda da emin olamam yani.

kızlar koptum gittim konulardan geriye dönüp okuyamıorum bile, 1 haftadır ablamla dolasmadıgımız yer kalmadı nişan için yok yok yooookk o forever newdekı elbıseyı arıorum ama onuda bulamadım bı starcıtyde bıde vıaportta var dedıler starcıye gıttım bugun bulamadım son care pazar vıaporta gıtmek olucak sevgılıcıkle ıns bulurum cok moralım bozuldu cunku

hepınızıdee cooook ozledıııımmm

canım benim. gereken özeni gösterecektir onurda inşallah

çok pis sinir oldum bu kadına bende
canım seninki için çok mu önemli bu yaa silsin twittetn çıkarsın atsın sanki lazım bi insanmış gibi

günaydın herkesee

ivit nurayım bugun bakıcaz bi tabi böörtlen popişindeki pireleri kovup uyanmayı başarabilirse hala uyuyo yaaa kıyamıorum da arayıp uyandırmaya

dün english home a bi ugradık beyaz atlımla

perdeleri takmak icin aksesuarla var ya kenarlara onlardan aldım salon ve mutfak icin güllü, yatak odam için kalpli

bir de perdeleri baglamak için aparat aldım yatak odası ve mutfaga, onların renkleri kesin belli oldugu icin

yatak odasınınınki lila cicekli kocamaaan bi fiyonk

mufagımınki de toz pembe uzerine beyaz puantişli...

yerim perde aksesuarlarımı

Kızlar yaa ben normalde hep modern çizgileri seven bi insanım insandım :44:
ama içimde böyle biiiiiiiiiiiiiiiiii efenim country sevdası oluşturmaya başladınız yavaş yavaş.. hayallerim dağıldı karman çorman oldum tarzımı bulamıyorum imdatttttttttttttttttt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…