'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu tarz artık cok yayıldı zehracım....

bikaç blog gezsem bakıorum annem yasında kadınlar bile evlerini değiştirip country yapma derdinde, ki buna annem de dahil

benim mobilyalarımı aldıgım yerden bizim dugun sonrası o da alacak, ben ne alsam ceyiz icin eve getirsem annem babama gosterip biz de alıcaz bundan diyor ve liste tutuyor neyi nerden almısım diye dusun

yani muhtemelen dugunden sonra annemin evi de benim evime benzicek ki annem daha agır tarzları seven biriydi normalde, ilk baslarda begenmez kusur bulurdu bunlar ne boyle ayrıca da cok kullanısızlar falan diye

ama sana tavsiyem eger bu tarzı evine uygulıcaksan tam anlamıyla uygula ki o da soylıyım masraflı bir iş, mobilyasından aksesuarına en ince detayı bile böle dusunmek zorundasın oyle begendim sunu da alıyım deme sansın yok cok uyguna cok kullanıslı bi baharat takımı buldun mesela diyelim alamıosun, renkleri uymuyo, tarzı uymuyo... tarzına uyan ve işlevsellik tasıyan bi urun buldun mu iki üç katı fiyatı da olsa almak zorunda kalıosun azcık cebi yakıo yani malesef

o yuzden iyi dusun bu bir furya gibi suan herkes ölüyo bitiyo herkesde böle bi ask olustu ama sonradan keske dememek icin gercekten icinden ne gecio buna iyi karar ver, yarın obur gun sıkılacak olursan oyle hemen deiştirebilcegin gibi bişey değil emsallerine göre cebini üzüyo cunku...

farklı tarzların bi butunu olan eklektik tarzı da uygulayabilirsin evine... ki nazlım ole yapacak mesela, malum country tarz erkeklere pek hitap etmeyen bir tarz, benimki de alısana kadar cokk laf soledi, ev eski gibi olcak, her yer pembe... Allahım sana geliorum yine mi çiçek, yine böcek seklinde

sözlün nası biri bilmiorum ama her Türk erkegi önce bir direniyor, seninki de bu gruba giriosa ve ben onun da gonlunu yapayım diosan modernle country detayları karıstırırsın

koltukların modern tarz olsa uzerine cicekli yastıklar eklersin, yatak odana mutfagına ferforje detaylar koyarsın bunu yapman icinde sanırım modern mobilyan olsa bile acık renkli olmaları duvarlarında da yine daha soft renkler tercih etmen gerekir

ben senin de gonlun askım hadi diyemedim aksine onla savastım inatcı bi tipim olcaksa da tam olsun dedim allem ettim kallem ettim sevdirdim bencilce oldu biraz

ama eninde sonunda onemli olan bişey varsa o da kendini o evde huzurlu hissetmek ama... country modern beyaz siyah hiç fark etmiyor...

ne güzel evlerde ne cirkin hayatlar yasanıyor...

o evi, ev yapacak olan sizin askınız... gerisi boş

Canım benim ne güzel anlatmışsın..
Evi ev yapan tabiki ruhtur.. Eşyam güzelmiş pahalıymış ciciymiş bunların hepsi hikayeye.. Öncelikle huzur gerek..

Canım ben zaten çeyize çoktan başladığım için hadi evin hepsi bu tarz olsun deme şansım kalmadı maalesef
Ama örnekle verdiğin gibi modernize bi country uygulayabilirim diye düşünüyorum..
Ama tabiki öncelikle neyi, nasıl yapmam gerektiğine karar vermeliyim.

günaydın kızlarrr. ne zamandır giremeiyorum şirketten çok girdiğim için sanırım engellemişler bu foruma hem çok utandım hem de kızdım onlara. neyse... yaın kpssye giricem dua edin banaa inş olur şu memurluk da kurtulurummmm. ders çalışmam lazım önlisansların çok zor geçmiş sınavı

zehracım bizim topiğin kızları birbirinden zevkliler zaten... eminim seninde cok cici bir evin olcak

içinde ask olduktan sonra

burcucum basarılar sana da... bugun girmiş olanlarda cok iyi sonuclar alırlar inşallah

çok pis sinir oldum bu kadına bende
canım seninki için çok mu önemli bu yaa silsin twittetn çıkarsın atsın sanki lazım bi insanmış gibi

ne önemli olacak ki.. ya kadının asıldığını falan düşünmüyorum zira Onurun en yakın arkadaşıyla münasebetleri var. ama ben böyle konuşmalar istemiyorum o kadar. ki gerçekten sinir bozucu benim aşırı kıskançlığım değil bu. dün bi güzel anlattım derdimi akşam. hayatımm noolur kapatalım artık dedirtene kadar. tamam daha dikkatli olucam dedi. ben ürkütmek de istemiyorum. hani ben kızıyorum diye gizli gizli görüşmesini de istemem. bana şeffaf olmasını istedim hep şimdiye kadar da öyle oldu hakkını yiyemem. sorduğumda anlatır veya kendiliğinden bahseder konu açıldığında.

hee bu arada o işe yaramaz arkadaşı eski sevgilisiyle görüşüyormuş dün anlattı Onur, bu kadının haberi var mı bundan dedim yok dedi. resmen ikisini mi idare ediyor yani dedim ona göre eski sevgilisini sevgiliden saymıyormuş yalnızmış. yani işte hep kadın düşmanı, adam olmayan erkek tipi. ilerde kurtuluruz bu arkadaştan inşallah.

başarılar güzelliğim :))

burcuuu başarılarr cnmmm

benimm genellemee yaparsak orta geçti sınav hala moralimm bozukk amaa
zordu yetiştiremedimm vee lanet olası ösym her sene güncel sor bu sefer sormaa okadar ezberledimmm
inşallah tubişin flan iyi geçmiştirrr

canımmmm inşallah yerleşirsinnn.. vatandaşlıkla ilgili yasalarla alakalı hangi sorular cıktı hatırlıyo musun?

gunaydin bacilar keyifli hafta sonlari
11-13 ocakta evlilik fuari var. internetten online davetiye alınabiliyor kaçırmamak lazim

merhaba kızlar, haftasonu giremiyorum şuan sevdicekteyim de bi merhaba diyim dedim ama kismecikler yok galiba
hepimizin canı aynı konuya sıkkın eminim
öpüyom hepinizi

günaydın kıslarrrrr.Ya benim düğün ağustos-eylül o ara olacak şu an hisarın çok güzel bir kampanyası var bilmiyorum ki alayım mı erken mi

haticem Allah yardımcın olsun

ayyyy çağlaaa acaba ben de senin gibi yarın bi gelinlik gezintisine mi çıksam
cidden çocuk gibi heyecanlanıyom bi acayip oluyom ya
valla ağlarım şimdi

Teşekkür ederim kızlar.
Günaydın herkese

canım sen bilirsin.. bende 2 yıl önce almıştım düğünede 1 sene var.. :26:
çok değişkensen alma parasını kenara koy derim

hımm bilmiyorum ki çok değişken değilim yani konusuna göre değişiyor ama hepiş topu porselen diye düşünüyorum:)))))))) hisarda kütehyanın yemek ve kahvaltısı hisar çelik tencereleri 1 düdüklü cezve seti su takımı 5parça seramik tencere seti ve hisar çatal bıçak hepsi 2.500 nasıl sizce ben pek raştırmadım çeyiz mevzunada önümüzdeki ay başlamayı planlıyorum

ben de geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar

hoşgeldin canım

günaydın kıslarrrrr.Ya benim düğün ağustos-eylül o ara olacak şu an hisarın çok güzel bir kampanyası var bilmiyorum ki alayım mı erken mi

bence erken değil hepimiz nerdeyse o kadar zaman önce aldık çoğu şeyi
ama istiyosan bekle canım zehramın da dediği gibi, sonradan fikirlerin değişecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…