Çağlam sen 2012'ye yetişeceksin sanırım kuzum:90:
maşallahlarınızı eksik etmemişsiniz kızlarrr yine cok tesekkurler
ailesi henuz tanısmamıs olanlar da hiç korkmasın genelde kız tarafı damatları sever..
minnakcımm kıyamam sana yaa nasıl yoruldun kimbilirr bugun dinlenebilirsin bol bol umarımm
buarada hepinize gunaydın kızlaaaaaaaar
tencere mevzusu acılmıs, ben celik tencerelerimi bernardo dan almayı dusunuyodum sekilleri hosuma gitmişti, genelde celik tencere de pek secenek yok esse ye tantitoniye falan da baktık biz askımla ama hep aynı
düdüklüm fissler olcak yada nutricook ikisi arasında kaldım
renk desen sekil cesitleri teflonlarda cok var... ama ben teflon kullanmak istemiyorum, onun yerine seramik set alıcam bitane.. umarım aynı işi gorur :26::26:
Çağlam sen 2012'ye yetişeceksin sanırım kuzum:90:
ben nutricook düdüklü tefal aldım 3 ay önce cnm ya 8lt para bayıldım resmen tek ona
canım ben fislerr yada tefal alcam düdüklüyü orası kesin ama bernardodan hiç tencere bakmadım iyi bir fikir verdin ben şimdi tecere alayımda onların malum modası geçmiyoo
bide sahan setini alcam yanında annem emsandan çok memnun tencere ve düdüklüsünde hisardanda memnunlar ama bilmiyorum şimdi hemen bernardoyada bakıcam canım saol
yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz 1 saat sonra:80:
canım ben istersem yetişirim zatenn 2012 ye
ama bazı seyler istedigim gibi olmaz... aceleye gelir
hem ne bilim bana 2013 daha mantıklı geliyo 23 yasındayım 25 olmadan evlenmek istemiorum bekarlık yıllarım geri gelmicelk artık, askımla sözlülügün nişanlılıgın tadını cıkarayım biraz istiyorum
kendi işimle alakalı da rayına oturtmam gereken seyler var kariyer meselesi
kendime bir rota cizmem gerekiyor.. evlilik dısardan bakınca guzeeel ama içine dalmak istemiyorum hemen ölçüp biçmeden sonra guzel olan kotuye donusmesin
bak evlendim sunum yarım kaldı bu istedigim gibi olmadı falan demiyim sonra...
tamamlanmak icin evleniyorz niyahetinde, eksik kalmak icin degil
canım bende ilk onu alcaktım ama cok sikayet okudum hakkında , fissleri daha cok övmüşler o yuzden kafam karıstı
ama nedense nutricook bana daha elektronikmiş daha kolaymıs gibi gelrken fissler klasik duduklu gibi geliyo o yuzden aklım nutri de halasende gule gule kullan
rica ederim canım :)
benim teflon tencere takımım.kullanışlımı bilemiyorum görüntüsü hoşuma gidiyo
Eki Görüntüle 257255 Eki Görüntüle 257255
az şekerli lütfen cnm
markası ne canım bunların
Ayhhh tamam şekerim, sen nasıl istersen
Çok güzeller, rengi gayet hoş. Görüntüden tam puan:90:
ellerine sağlıkkkkkkkkk
Bizim şirkette personele çok iyi bakıyor ya hu!Sıra dondurmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?