'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ben fislerr yada tefal alcam düdüklüyü orası kesin ama bernardodan hiç tencere bakmadım iyi bir fikir verdin ben şimdi tecere alayımda onların malum modası geçmiyoo
bide sahan setini alcam yanında annem emsandan çok memnun tencere ve düdüklüsünde hisardanda memnunlar ama bilmiyorum şimdi hemen bernardoyada bakıcam canım saol

Çağlam sen 2012'ye yetişeceksin sanırım kuzum:90:

canım ben istersem yetişirim zatenn 2012 ye
ama bazı seyler istedigim gibi olmaz... aceleye gelir

hem ne bilim bana 2013 daha mantıklı geliyo 23 yasındayım 25 olmadan evlenmek istemiorum bekarlık yıllarım geri gelmicelk artık, askımla sözlülügün nişanlılıgın tadını cıkarayım biraz istiyorum

kendi işimle alakalı da rayına oturtmam gereken seyler var kariyer meselesi

kendime bir rota cizmem gerekiyor.. evlilik dısardan bakınca guzeeel ama içine dalmak istemiyorum hemen ölçüp biçmeden sonra guzel olan kotuye donusmesin

bak evlendim sunum yarım kaldı bu istedigim gibi olmadı falan demiyim sonra...

tamamlanmak icin evleniyorz niyahetinde, eksik kalmak icin degil

ben nutricook düdüklü tefal aldım 3 ay önce cnm ya 8lt para bayıldım resmen tek ona

canım bende ilk onu alcaktım ama cok sikayet okudum hakkında , fissleri daha cok övmüşler o yuzden kafam karıstı

ama nedense nutricook bana daha elektronikmiş daha kolaymıs gibi gelrken fissler klasik duduklu gibi geliyo o yuzden aklım nutri de hala sende gule gule kullan

rica ederim canım :)

sağol cnm))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…