'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o demlik değil kuzum minik bir mutfak saaati haberin olsun dekor amaclı aldım onu ben

evet kuzum kuupon olayı ben birsürü para verdim adlım gizotlar kuponla aldılar valla içim gittiydi

Allahım yine kalbim sıkısıyoo geliyolar bana...cinlerim tepemde...kızlar Allah askına kaynanam kredi cekcek mobilyaya 4000 falan koycak...geri kalanı benim maasımla ödicez evlennce...bunlar bana mobilya almıs olacaklar...alpicanla mobilya bakarken mutfak masasıda içinde bakıyodum...az önce bana...mutfak esyaları bitti mi bebeğim dedi.. bende az kaldı cnm dedim..mutfak masası nolcak dedi..ki konusmustuk biz bunu alcaz diye...bu cocuk ne zaman annesiyle konussa böyle oluyo yaaa....demiştir kaynanam kesin onu kız taraı alır....((iyide mobilyayı da ben almıs oluyom...ben borcsuz eksiksiz gidiyomm oglu da öyle geliyo mu bana..haksızmıyım yaa..bunlar beni böle yaptıı

canım biliom saat olduğunuu
aa sendede mi var bundan :26:
denk gelsekeşke kuzum kupon yaaa

ivit ben kanca evden baya bişeler topladım kuzummm, salata servislikleri cok guzel mesela cok kaliteli ama son aldıklarım icin aynı seyi söleyemicem tantitonilerde krık geldi zaten moralim bozuk

çağlacım yuh diorum artık gercekten masayı da kızın aldıgını ilk defa duyuyorum... allahım ya bu kaynanala hep mi böle benimki de epidir izinde bu yuzden haliyle evde ve garip garip hallere girmeye basladı

kimbilir ne fitneler alıo evde...

kızlar selammm
ben artık giremiyorumm çünkü işyerim bu siteye girmemi engellemiş kimse de yokluğumu fark etmemiş galiba
geçmişi baktım ama oku oku bitmiyorrr. balayı otelleri konuşulmuş özgem biletini almışşş , ezgim teyze oluyormuşşş , çağlam neredeyse kaçacakk zor zabdeditiyor kendini...
biz de bu hafta sonu bohçaya götürücez. hep bi koşuşturma yaniii. neyse hepinizi öpüyorummm

Canım erkeğe düşen eşyaların bir çocuğunu zaten evlenince çiftler ödüyor
Bi mutfak masası kalsın ben hiç duymadım kız alır diye..
zaten borcu yine size kalıcak :44:

canım canım teyze olmana çok ama çok sevindim ablişini tebrikler sağlıcakla gelsin bebişiniz

özgem cornelia diyorum bende iyi bir seçim olcak pişman olmucaksın canım diğer tavsiye ettiğim otelde çok ünlü izmirde gittiğimi tur acentesi cornelia ve maxx royaldan başka çok ünlü ama ismini hiç duymadığım bir otel belirtti ama benden uçup gitti orası

amelia canım aldıkların çok şekerler çokkkk güle güle kullan canım kancaevi markafoniye bekliyorum gelsin çeklerle alıcam

zehra canım markafoni için hem bir link var hala kampanya bitmediyse üye olana 15 tl çek veriyor bütüb yaz boyu 25 l verdfi 50 tl de 25 tl çek kullandık herşeyi geçtim coca cola açma halkası her bir halka 3 puan 25 puanı biriktiren 25 tl yi kapıyor kardeşim arkadaşlarım herkes kod getiriyor bende o kodlarla neye ihtiyacım varsa yarı fiyatınında altına alıyorum canım

günaydın güzelliklerrr
dün akşam arkadaşlarla çok güzel vakit geçirdik, arkadaşım herşeyini almış ne güzel evi yaa
kocasını da postaladı geç geldi çocuk
evli olmak ne güzel dedim yine..iç geçirdim.. bu günleri biz de görcez inşallah

günaydın kızlarrrr....

ezgiş teyze mi oluyomus kacırdım sanki o kısmını hayırlı olsun bebişkommmm

burcucum ben okumustum yazını kusum giremedigini biliorum o yuzden sormadım nerde benim komsucugum diye... kolay gelsin diliorum bebişimmm

kuzum sağol bilgilendirdiğin için..
normalde bende çeklerle indirimlerle alan birisiyim
öylekiii digital tartımı piyasaki 30 tl lik arzum servis setimi kettle mı 3 tl den almıştım
bilgilendirdiğin için çok sağol tatlım çok iyi oldu

Günaydın kızlar...

Dün muhabbet kuşu aldım daha küçücük 15 günlük falan..

Şu anda tek derdim onu evcilleştirmek, konuşmayı öğretmek.. Daha ötmüyo bile..

Mesaim bitsede eve gitsem diye düşünüyorummmm..

kübram mesainin bitmesine daha çoook var,keşke bitse ya

ben bu aralar gerçekten olumlu düşünmeye çalışıyom.. ne biliyim anı yaşamaya çalışıyom
zaman geçmiyo diye kafamı çok takmıştım o nedenle ilerisini düşünmücem
günler geçiyo nasılsa.. hem saymayınca daha çabuk geçiyoo

günaydın canlarım benim özlüyom ben sizi ya..sabah olsa da gitsem sohbet etsek diyorumm
çağlamm kaynanayı ne yapmalı?

bu arada dün masa nolcak sorusuna cevabım sudur:
-mobilyayı aldıgımız yerden alırız...zaten biz ödemiyor muyuz?200 lira fazla olsun...

hıııhhhhhh...onlar öleyse bende böyle bundan sonraa

Burcucum kötü olmus giremedigin ama öyle düsünme özlüyoruz biz seni...bal kaymak

çağlacım benim kusum 2 kelime ögrenmişti...canım ve babacım....cok tatlı oluyolar...zor ögreniyolar ama ögrennce de susmuyolar haberin ola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…