valla bende kendimi kaybettim görünce harikalar ya
bi baktım almışımakşama aşkitoma göstericem bakalım ne dicek
o demlik değil kuzum minik bir mutfak saaati haberin olsun dekor amaclı aldım onu ben
evet kuzum kuupon olayı ben birsürü para verdim adlım gizotlar kuponla aldılar valla içim gittiydi
hayırlı ugurlu olsun canım benim..güle güle kullan hepicigini
canım biliom saat olduğunuu
aa sendede mi var bundan :26:
denk gelsekeşke kuzum kupon yaaa
Allahım yine kalbim sıkısıyoo geliyolar bana...cinlerim tepemde...kızlar Allah askına kaynanam kredi cekcek mobilyaya 4000 falan koycak...geri kalanı benim maasımla ödicez evlennce...bunlar bana mobilya almıs olacaklar...alpicanla mobilya bakarken mutfak masasıda içinde bakıyodum...az önce bana...mutfak esyaları bitti mi bebeğim dedi.. bende az kaldı cnm dedim..mutfak masası nolcak dedi..ki konusmustuk biz bunu alcaz diye...bu cocuk ne zaman annesiyle konussa böyle oluyo yaaa....demiştir kaynanam kesin onu kız taraı alır....((iyide mobilyayı da ben almıs oluyom...ben borcsuz eksiksiz gidiyomm oglu da öyle geliyo mu bana..haksızmıyım yaa..bunlar beni böle yaptıı
özledimmm siziiiiii beeennnn
özgem uçak biletinimi almışşş yerim ben onuuu maşallahh hep güzel güzel sorunsuz hallolsun işiniz kuzum
herkescikler iyi mii? var mı bir gelişme bir durum?
ben çok mutluyumm teyze olacağımı öğrendim düüüünnnn
ablam bütün aileyi sevince boğdu.ilk torun ya napcağımızı şaşırdık.hepimiz çocuk gibi sevindikinşallah sorunsuz şekilde tamamına erer alırız bebişimizi kucağımıza
zehra canım markafoni için hem bir link var hala kampanya bitmediyse üye olana 15 tl çek veriyor bütüb yaz boyu 25 l verdfi 50 tl de 25 tl çek kullandık herşeyi geçtim coca cola açma halkası her bir halka 3 puan 25 puanı biriktiren 25 tl yi kapıyor kardeşim arkadaşlarım herkes kod getiriyor bende o kodlarla neye ihtiyacım varsa yarı fiyatınında altına alıyorum canım
kızlar selammm
ben artık giremiyorumm çünkü işyerim bu siteye girmemi engellemişkimse de yokluğumu fark etmemiş galiba
geçmişi baktım ama oku oku bitmiyorrr. balayı otelleri konuşulmuş özgem biletini almışşş , ezgim teyze oluyormuşşş , çağlam neredeyse kaçacakk zor zabdeditiyor kendini...
biz de bu hafta sonu bohçaya götürücez. hep bi koşuşturma yaniii. neyse hepinizi öpüyorummm
Günaydın kızlar...
Dün muhabbet kuşu aldım daha küçücük 15 günlük falan..
Şu anda tek derdim onu evcilleştirmek, konuşmayı öğretmek.. Daha ötmüyo bile..
Mesaim bitsede eve gitsem diye düşünüyorummmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?