'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay bende aldım ya iki gün oldu 1 aylık
alex koyduk adını,çok özledim oğluşumu hemen eve gitmek istiyorum

Özge hemstırı nasıl besliyosun ya.... Ben korkuyorum onlardan elime bile alamam...

Ben kuşuma bi isim bulamadım daha aşkım diyorum şimdilik..

Özge hemstırı nasıl besliyosun ya.... Ben korkuyorum onlardan elime bile alamam...

Ben kuşuma bi isim bulamadım daha aşkım diyorum şimdilik..

bu benim 4. hamsterımmm
ilk üniversitedeyken almıştım ve taa konyadan getirmiştim onu eve
bundan önceki 3 hamsterımla daha yakındık elime alabiliyodum oynuyodum falan ama bu yavrumu çok sevgisiz bıraktım
bi kere elimi ısırdı korkuyom artık
uzaktan seviyom

ayy benim de vardı hamsterımmmm

turuncu renkli harika bişiydi.... adı daaa abuç'tu

kibarcık elleriyle bi cekirdek tutusu vardı hastaydım kerataya ama ditti... iyice buyuyunce evi cok kirletmeye basladı annem de pet shop a verdi

kayınvalidemin rahminde miyom varmış ve ameliyat olması gerekiyomuş valla dündne beri sevdiceğim perişan halde
üzülme, ertık nerdeyse her kadında görülüyo bu diyorum ama çok üzülüyo
şimdi netten biraz araştırma yapçam, sizin bilginiz var mı bu ameliyatla ilgili kızlar

canım benim halamda da vardı miyom rahmini aldılar..
annemdede var aklıma gelmişken tekrar hatırlatayımda gitsin doktora full ihmale alıo
miyomun durumuna göre ameliyat yapıolar.. miyomu yada rahmi alıyorlar talım

Son düzenleme:

ameliyat şartmış 7 cm olmuş o nedenle rahmi de yumurtalıkları da alcaklarmış
ama doktor bi yumurtalığı alcam diğerini bırakçam demiş..
bi arkadaşı da aynı şekilde ameliyat olmuş ama bırakılan yumurtalık zamanla işlevini yitirdiğiniden kansere mi ne çevirmiş
ben de netten ona bakıyodum tek yumurtalık alınıp diğeri bırakılır mı diye ama öyle bişey yazmıyo
yumurtalıklar alınır diyo
başka bi doktora daha gitçez zaten bakalım o ne dicek

özgişim gecmiş olsun cok cok kayınannişineee acil sifalar versin rabbim

ben de rahim alınıyo diye biliorum... benim kayınvalidem olmus sanırım birkaç yıl once o ameliyatı rahmini almıslar

cok detaylı bilmiorum ama ameliat sonrası bikaç gun istarahat vermiş dr. ama kalkıp yine iş yaptım cam sildim ev süpürdüm falan diodu

demek ki cok agır bir ameliyat değil

inşallah canım valla 2012 uğursuz geldi onlara
şubat ayında sevdiceğin kardeşi kalp ameliyatı oldu 17 yaşında, şimdi de annesi olcak
nedir bu ameliyatlarla uğraştıkları

sağol zehram
cuma edirne tıp fakültesine gitçez sanırım ben de gidicem inşallah ogün duruşmam vs yoktur
böyle zamanlarda en önemli şey moral çünkü

selam kızçeler nasılsınız bakalımm??
bugün biraz rahatım hemen yanınıza kaçtım
bu arada aranızdan ziraat bankasının sınavına girecek olan var mı? biraz önce uzman yardımcılığı için başvurdum.çok zor görünüyor umarım çalışıp kazanabilirim

Günaydınnn..

Ezgişimm, hayırlı olsun canımm..

sağolunn yavru kuşlarımmmmmmmmmm

slm ezgicicm hosgeldin...iyiyim ben sen nasılsın...hayırlı olsun canım teyze oluyomussun..

bu arada ben gircektim sınava ama yaslanmısım almıyolar 87 ve sonrasını alıyolar ben 86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…