- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
çağlacım benim kusum 2 kelime ögrenmişti...canım ve babacım....cok tatlı oluyolar...zor ögreniyolar ama ögrennce de susmuyolar haberin ola...
Tatlım Kübra ben...
Ahh öğrensinde hiç susmasın evin maskotu yapıcam ben onu...
Günaydın kızlar...
Dün muhabbet kuşu aldım daha küçücük 15 günlük falan..
Şu anda tek derdim onu evcilleştirmek, konuşmayı öğretmek.. Daha ötmüyo bile..
Mesaim bitsede eve gitsem diye düşünüyorummmm..
ay bende aldım ya iki gün oldu 1 aylık
alex koyduk adını,çok özledim oğluşumu hemen eve gitmek istiyorum
Özge hemstırı nasıl besliyosun ya.... Ben korkuyorum onlardan elime bile alamam...
Ben kuşuma bi isim bulamadım daha aşkım diyorum şimdilik..
canım benim halamda da vardı miyom rahmini aldılar..kayınvalidemin rahminde miyom varmış ve ameliyat olması gerekiyomuş valla dündne beri sevdiceğim perişan halde
üzülme, ertık nerdeyse her kadında görülüyo bu diyorum ama çok üzülüyo
şimdi netten biraz araştırma yapçam, sizin bilginiz var mı bu ameliyatla ilgili kızlar
canım benim halamda da vardı miyom rahmini aldılar..
annemdede var aklıma gelmişken tekrar hatırlatayımda gitsin doktora full ihmale alıo
miyomun durumuna göre ameliyat yapıolar.. miyomu yada rahmi alıyorlar talım
canım canım teyze olmana çok ama çok sevindim ablişini tebrikler sağlıcakla gelsin bebişiniz
özgem cornelia diyorum bende iyi bir seçim olcak pişman olmucaksın canım diğer tavsiye ettiğim otelde çok ünlü izmirde gittiğimi tur acentesi cornelia ve maxx royaldan başka çok ünlü ama ismini hiç duymadığım bir otel belirtti ama benden uçup gitti orası
amelia canım aldıkların çok şekerler çokkkk güle güle kullan canım kancaevi markafoniye bekliyorum gelsin çeklerle alıcam
zehra canım markafoni için hem bir link var hala kampanya bitmediyse üye olana 15 tl çek veriyor bütüb yaz boyu 25 l verdfi 50 tl de 25 tl çek kullandık herşeyi geçtim coca cola açma halkası her bir halka 3 puan 25 puanı biriktiren 25 tl yi kapıyor kardeşim arkadaşlarım herkes kod getiriyor bende o kodlarla neye ihtiyacım varsa yarı fiyatınında altına alıyorum canım
günaydın kızlarrrr....
ezgiş teyze mi oluyomus kacırdım sanki o kısmını hayırlı olsun bebişkommmm
burcucum ben okumustum yazını kusum giremedigini biliorum o yuzden sormadım nerde benim komsucugum diye... kolay gelsin diliorum bebişimmm
Günaydınnn..
Ezgişimm, hayırlı olsun canımm..
inşallah canım valla 2012 uğursuz geldi onlara
şubat ayında sevdiceğin kardeşi kalp ameliyatı oldu 17 yaşında, şimdi de annesi olcak
nedir bu ameliyatlarla uğraştıkları
selam kızçeler nasılsınız bakalımm??
bugün biraz rahatım hemen yanınıza kaçtım
bu arada aranızdan ziraat bankasının sınavına girecek olan var mı? biraz önce uzman yardımcılığı için başvurdum.çok zor görünüyor umarım çalışıp kazanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?