'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm ezgicicm hosgeldin...iyiyim ben sen nasılsın...hayırlı olsun canım teyze oluyomussun..

bu arada ben gircektim sınava ama yaslanmısım almıyolar 87 ve sonrasını alıyolar ben 86

hoşbulduk çağlacım. iyiyim bende canım.eveet teyzoş oluyorum sağol canım:)
olsun belki başka bir yere girersin sende bir sürü sınavlar açılıyor.yakında vakıfbankta açacakmış.
buarad özgemm geçmiş olsun çok iyi olur inşallah bir an önce

inş canım benim...vakıfbank sınav acınca haber et sen bana :))

sancıdan oluyorummm sıcaklar basıyoooo

dahası böle bozmadan giderse buyuk ihtimal denk gelicek balayına ya da duguneeee bu zıkkım

offf yaa

sancıdan oluyorummm sıcaklar basıyoooo

dahası böle bozmadan giderse buyuk ihtimal denk gelicek balayına ya da duguneeee bu zıkkım

offf yaa

offf çok kötü yaa( benimde cok agrılı gecer canım...kıvran kıvra ağla ağla...pazar günü muğlaya gidicem diplomamı almaya..sanırım o gün hastalanacm...cok düzenli oluyrm son zamanlarda..yolculuk sırasında regl olmak..bögkkkkk

gelin çiçeğim geldiiii
kararsızdım daha erkenmi acaba söylemesemmi diye ama siparişini verdim ulaştı bugün.
Aşık oldum çiçeğime

düğüne ve balayına denk gelmemesi lazımmm yaaa... yol iz herseye razıyım kuzum yeter ki dugun ve balayına denk gelmesin

amelie cok guzel cicegin... benim cicegim de lila olucak buyuk ihtimal güller olur böle

ne kadar yaptırdın bunu? ben bi de atmak icin ayrıyetten alıcam sanırım

çağloşşş benimki de lila olcak, ayakkabım da lila olcak kısmetse
hatta sen demiştin bana düğün salonunda masalarımla uyumlu olur diye

amelie çoook güzel canım
ben de face te takip ediyom hep böyle yapan kişileri

gelin çiçeğim geldiiii
kararsızdım daha erkenmi acaba söylemesemmi diye ama siparişini verdim ulaştı bugün.
Aşık oldum çiçeğime
Eki Görüntüle 518476

çok güze canım hayırlı olsun...

inş denk gelmez kuzucummm

70 TL diydi canım.Son stoklarıydı pembede.
Lilada çok güzel olur.
Ben gelinliğin kuşağını ve ayakkabılarımıda pembe düşünüyorum.Cicili bicili

Bu arada geçmiş olsun cookiecim :2:
Ben telefona adet zamanlarıyla ilgili program yükledim
Nisan 2013te hangi aralıkta hasta olabileceğimi söylüyo ona göre ayarlamayı düşünüyorum

evet bebişimm benim salonda öle lila-beyaz ben de ayakkabı-çiçeği ona göre uydurcam

arabayı da lila aradık ama yok bitane bulduk onu da begenmedim....

sibooş hoşgeldnnn

teşekkür ederim canımmm

ya hangi prgram oooo???? ben de her ay takvime kayıt ediorum takip edebilmek acısından... ona gore bakarsam gitti benim balayı :44:

canım denk gelirse mecbur geciktirici iççen, kötü etkiliyo ama 1 seferlik mecbur katlanıcaksın
yeni evlenen arkadaşım öyle yaptı

onu da kullanmayı hiç istemiorum özgişim yaaa...

gerci ben belki ilk 2 ay d.k hapı kullanabilirim korunma acısından da...

doktora gidicem o zaman regl günlerime göre baslatır olmadı ona göre ayarlar denk getirmemek için öle de oluyomus galiba :44:

ben de hiiç anlamam o işlerden be kuzucum ama ben de hap istiyorum, gerçi kimileri iyi diyo kimileri kötü dio
başka nasıl koruncaz ki diğerini de istemiyoz biz
bu arada evleneli 2.5 ay olan arkadaşım ne hap ne condom bişi kullanmıo ve çocuk da istemio kesinlikle
ay ben yapamam öle şey yaa, belli mi olur riske atılmaz ciddi bişey bu

bizim arkadas da ole yapıomus... catlak bi de kocasını tehdit ediomus bak cocuk olursa bosarım seni diye... hey allahım madem öle al önlemini yani bosanmaya yer mi arıosun dicektim

ben de yapamam illa korunmamız lazım biz deveyi saglam kazıga baglayalım gerisi Allahtan diye öle dielim...

6 yıl hap kullanıp dunyalar tatlısı bi tosbigi olan komsumuz var... kişiden kişiye bunyeden bunyeye değişio 6 yıl kullandı cok da memnundu haptan

o yuzden doktora gitmek lazım sole tam tesekkullu... ben de kullanırsam zaten belli bi süre uzun sure kullanmamı benimki istemio kesinlikle kabul etmio

tas catlasa 2 ay kullanırım... ben de zaten problem var anatomik olarak fazla dar... araya işi daha da zorlastırcak seyler girmesin mumkunse

2 aydan da ölünmez heralde diye düşünüyorum özgişş

yok be canım dediğin gibi senelerce kullanılıyo
annem mesela hep hapla korunmuş ve 3 tane de çocuk doğurdu maşallah
biz ikimiz de evhamlıyız valla her ay kafayı yeriz azıcık gecikse, amaninn bebiş mi geliyo diye
ben de düğünden 2 ay önce gidicem güzel bi doktora baksın bakalım neyim var neyim yok, ne kullanayım ben

Son düzenleme:
slm kızlarr
ezgişş teyze oluyomuş hayırlı olsun kuzum saglıklı sıhatli gelsin bebiş bide annişine memurluk kısmetiyle inş.
buarada ziraat bankası sınavına bende gircektim ama 1yada 2yıl aynı şubede çalımak zorundasın üstelik ikamet ettigin bölgede bölece elenmiş oldum

selam kızlar...
ilk sayfadaki tarihleri görünce sizin adınıza sevindim, kendi adıma üzüldüm
hala bi tarihim belli değil

güya mayısta evlenicektik. ama henüz hiçbir tarih belirleme aşamasına girmediğimizden ötürü olmayacak galiba.
kısa bir özet geçeyim sonra geniş versiyonunu anlatıcam
yakın olmasına rağmen insan taşımamak için iki düğün yapmayı planlamıştık. bizim orada düğün, onların orada nikah olacak yani.
kına gecesi yapmak istemiyorum. onun yerine hamam falan o tarz birşey yaparım. zaten memleketimde genç nüfus da yok denecek kadar azınlıkta. gerek yok diye düşündüm.
onların akrabalar (dayılar halalar vs) bize nazaran biraz daha mutasıp bir aileler. nişanımda kimse oynamamıştı o kadar o yüzden de onların memlekettede nikah düşünüyoruz.

şimdi geniş açıklama

haftasonu dağ tepe bayır gezerken bir düğün mekanı bulduk. ve teyzeciğim ile uğrayıp nasılmış diye baktık. ben çok beğendim. kapalı alan istemiyorum. kır düğünü olacak gibi bir yer.
kocaman alanı var. pisti de geniş beton atılmış şekilde. bu sene açılmış, bu yıl yapılan düğün fotosunu gösterdi. beğendim.
üstüne de çalışma yapıyorlarmış, yağmur veya gündüz düğünleri için kapatılması amaçlı bir mekanizma.
bende tarih ve kişi sayısı belli olmadığı için tabiki tam bir konuşma yapamadık. fiyat için kişi başı 15lira(6tabak kokteyl menüsü). organizasyon+mekan parası içinde.
buarada mayıs için tarihler verdiklerini söylediler. acele karar verin dediler.

neyse ben buraya yakın bir mekana daha baktım. masa bakımından biraz dağınık bir yerdi. o biraz fiyatlı geldi bana. mekan parası 2500+kişibaşı 15lira(kokteyl menüsü).

sonraaaa akşam nişanlıma anlattım. ertesi gün zaten bize gelecekti. gösteririm diye düşündüm.
ama aşkım bana 'biz 6000lik(400kişi olsa) düğün yapacak lükstemiyiz ' dedi (söylemişmiydim? annesi babası yok. kendi çabası ile düğünümüzü yapacağız)
yok mu 3000 lik yer, 6000 kaç bilezik eder, tüm parayı oraya vermeyelim dedi.
kızdım tabiki bulursa güzel bir yer tabiki tutalım. ama yok işte.
geldiği gün ne vasat ne çok iyi olan kapalı düğün salonuna götürdüm. fiyat konuştuk.
bir salon için 2750 civarı dediler ama tıkış tıkış sandalyeler. 401 kişi almaz yani.
ikinci salon 3500civarı dedi. 500 kişi alırmış. rahatmış beğenmişmiş miş mişşşş.
birde teras katı vardı. 400 kişilikmiş orasıda en az 5000miş dedi
sonra o kırlardaki yeri gösterdim. neyse kiiii, orayı oda çok beğendi ama gene de ırın kırın modundaydı ve annemi ikna etti. hep lükse özeniyormuşum, bizim cürmümüz neymiş,nişanda da bileklik falan alırım demişim ama sonra saat demişim sonra bilezik istemişim vs vs. sanki kendime istedim hepsi ortak bunların hepsi.
gıcık oldum. annemde ondan yana ya daha da gıcık oldum
sağolsun babam gemide yapalım diyor ona da baştaki büyükler o ne öyle diyor. hatta babama kalsa bir bizim orada bir de istanbulda ev kurayımmış, haftasonu bizim orada kalalımmış gibi lüks düşünceleri var ama banlerkastellinin torunu ile evlenmediğim için sadece babamın isteği olarak kalıyor

şimdi davetli listesi hazırlamam lazım. kaç kişi gelir diye.ona göre ikna çabalarım devam edecek
geçen sene babamın kuzeninin kızı evlenmişti sorayım bakayım listesi varmı? eğer benim kadar piskopatsa saklıyordur

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…