slm ezgicicm hosgeldin...iyiyim ben sen nasılsın...hayırlı olsun canım teyze oluyomussun..
bu arada ben gircektim sınava ama yaslanmısım almıyolar 87 ve sonrasını alıyolar ben 86
hoşbulduk çağlacım. iyiyim bende canım.eveet teyzoş oluyorum sağol canım:)
olsun belki başka bir yere girersin sende bir sürü sınavlar açılıyor.yakında vakıfbankta açacakmış.
buarad özgemm geçmiş olsun çok iyi olur inşallah bir an önce
sancıdan oluyorummmsıcaklar basıyoooo
dahası böle bozmadan giderse buyuk ihtimal denk gelicek balayına ya da duguneeee bu zıkkım
offf yaa
gelin çiçeğim geldiiii
kararsızdım daha erkenmi acaba söylemesemmi diye ama siparişini verdim ulaştı bugün.
Aşık oldum çiçeğime
Eki Görüntüle 518476
düğüne ve balayına denk gelmemesi lazımmm yaaa... yol iz herseye razıyım kuzum yeter ki dugun ve balayına denk gelmesin
amelie cok guzel cicegin... benim cicegim de lila olucak buyuk ihtimal güller olur böle
ne kadar yaptırdın bunu? ben bi de atmak icin ayrıyetten alıcam sanırım
düğüne ve balayına denk gelmemesi lazımmm yaaa... yol iz herseye razıyım kuzum yeter ki dugun ve balayına denk gelmesin
amelie cok guzel cicegin... benim cicegim de lila olucak buyuk ihtimal güller olur böle
ne kadar yaptırdın bunu? ben bi de atmak icin ayrıyetten alıcam sanırım
çağloşşş benimki de lila olcak, ayakkabım da lila olcak kısmetse
hatta sen demiştin bana düğün salonunda masalarımla uyumlu olur diye
amelie çoook güzel canım
ben de face te takip ediyom hep böyle yapan kişileri
70 TL diydi canım.Son stoklarıydı pembede.
Lilada çok güzel olur.
Ben gelinliğin kuşağını ve ayakkabılarımıda pembe düşünüyorum.Cicili bicili
Bu arada geçmiş olsun cookiecim :2:
Ben telefona adet zamanlarıyla ilgili program yükledim
Nisan 2013te hangi aralıkta hasta olabileceğimi söylüyo ona göre ayarlamayı düşünüyorum
teşekkür ederim canımmm
ya hangi prgram oooo???? ben de her ay takvime kayıt ediorum takip edebilmek acısından... ona gore bakarsam gitti benim balayı :44:
teşekkür ederim canımmm
ya hangi prgram oooo???? ben de her ay takvime kayıt ediorum takip edebilmek acısından... ona gore bakarsam gitti benim balayı :44:
canım denk gelirse mecbur geciktirici iççen, kötü etkiliyo ama 1 seferlik mecbur katlanıcaksın
yeni evlenen arkadaşım öyle yaptı
onu da kullanmayı hiç istemiorum özgişim yaaa...
gerci ben belki ilk 2 ay d.k hapı kullanabilirim korunma acısından da...
doktora gidicem o zaman regl günlerime göre baslatır olmadı ona göre ayarlar denk getirmemek için öle de oluyomus galiba :44:
ben de hiiç anlamam o işlerden be kuzucum ama ben de hap istiyorum, gerçi kimileri iyi diyo kimileri kötü dio
başka nasıl koruncaz ki diğerini de istemiyoz biz
bu arada evleneli 2.5 ay olan arkadaşım ne hap ne condom bişi kullanmıo ve çocuk da istemio kesinlikle
ay ben yapamam öle şey yaa, belli mi olur riske atılmaz ciddi bişey bu
bizim arkadas da ole yapıomus... catlak bi de kocasını tehdit ediomus bak cocuk olursa bosarım seni diye... hey allahımmadem öle al önlemini yani bosanmaya yer mi arıosun dicektim
ben de yapamam illa korunmamız lazım biz deveyi saglam kazıga baglayalım gerisi Allahtan diye öle dielim...
6 yıl hap kullanıp dunyalar tatlısı bi tosbigi olan komsumuz var... kişiden kişiye bunyeden bunyeye değişio 6 yıl kullandı cok da memnundu haptan
o yuzden doktora gitmek lazım sole tam tesekkullu... ben de kullanırsam zaten belli bi süre uzun sure kullanmamı benimki istemio kesinlikle kabul etmio
tas catlasa 2 ay kullanırım... ben de zaten problem var anatomik olarak fazla dar... araya işi daha da zorlastırcak seyler girmesin mumkunse
2 aydan da ölünmez heralde diye düşünüyorum özgişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?