'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bskn hayatım hoşgeldin topikimize enişte senle beraber her detaya yorum yapar ki yapmamasını bekleme yani bazı erkekler var sen hallet der ya bizimkiler o cins değil illa onlarda beğenip maddi açıdan onaylıcakla ortak karar verilcek sanırsam

o yüzden takma kafana kazanan sen olursun seninki döner dolaşır lafına gelir hem o hiçbişiyi dert ve sıkıntı etme bırak listeyide herşeyide o yapsın ne diye dertlendin canım

canım babalar hep öyle benim babamda çok vaatlerde emin ol gemide düğün oda istiyor yaparda ama ben istemiyorum bizdede ev meselesi canımı sıkıyor tatildeydim ailemle bol bol konuştuk yani babama erkek arkadaşım var demiyorum ama biliyor ben dedim 80 m2 ev alayım sizin 120 m2 evde oturayım site içi havuzlu yine aynı sitede ev alayım dedim ok dediler çünkü ben 110 binden fazla veremem oda 30 bin peşin biriktirmeye çalışıyorum ailem yardım eder karşı taraf verir düğü nişan takıları derken alırız diye düşündüm

kızlar beyaz eşyayı en yakın zamanda almamız lazım babam tatildeyken bile baktı allalım dursun diyor buzdolabını tv yi erkek tarafı alır diyerlerni hallederim diyor ben araştırıyorum şu sıra mutfask yaptırcaz ocak ayı gelmeden almamız lazımimiş

kusura bakmayın konunun içine direk dalmış olmuşum bu arada

çok doluyum ondan sanırım

bskn listeyi hazırla ver nişanlının eline bukadar insana uygun mekan bul de sıyrıl işin içinden kendi isteklerinide belirt mutlaka sonuçta düğün bu özeldir

Kızlar ya çeyiz topiğimin adını değiştirmişler

çeyiz bölümünün editörü kim biliyo musunuz?

bilmiyorum canım ama üzülme düzelir mutlaka

gizim tatildeymişsin okudum iyi tatiller canım tüket şafakları
beyaz eşyaları bizde ocak ayı gelmeden alcaz kısmetse ötv zammından kurtuluruz diye düşündük

Teşekkür ederim, umarım çenemle sıkmam sizi. bazen çok yazdığımı düşünüyorum. mesela az öncekigibi :)

sırf benimkisi değil dimi böyle muhalefet olan
off hiçbirşey kolay değilmiş. ne sıkıntılar varmış. geçen sene arkadaşlarıma kızarken tarafsız olduğumu sanıyordum. ama şuan o öğütlerimi kendime uygulayamıyorum bileee

canım dinlendim şimdi evdeyim iyi geldi

şafakta tükeniyor mutluyum canım ben tükenmiyorum günler hızlıca geçiyor

çamaşır makinesi bulaşık makinesi kararını verdim birkaç bişi daha bakayım belki boschtn alırım bazı küçük ev aletlermde

bskn canım üzülme bence bazen o kadar gereksiz şelerde dediklerinin olmasını istiyolar ama boşver yine senin dediğin olucak canım takılma

ohh ne güzel dinlenmişsin sevindim senin adına canım:13:
bizde eşyalara azçok karar verdik gizim ama marka konusunda arçelik,bosh,sıemens arasında gelgit yaşıyorum

aynen kuzucummmm

elifcim ben de gordum simdi evet degişmiş neden acaba ki

çok hırslandım, sonunda öyle yapıcam liste bu istediklerim bu diye yazıp vericem eline

birde şu tarih işini halledebilsek, ne iyi olacak.
okul kapansın, lys, lgs öss kpss tus dus tüm sınavları düşünücez yakında, ramazan başlangıcı kandil günü derkennnnn gün kalmıyor bize
uzaktan gelenler için herseyi düşünücem sanki.herkes kendimi ayarlasın ona göre devamsızlık yapmasın okul kapanmasada son haftaları olmuş olacak, gitmeyi versinler 1 2 gün.
kimse düğün yaparken beni düşündüğünü sanmıyorum

canım herkese uygun bi tarih ayarlamaya çalışırsan zaten yok öle bişey
biz tarihimizi sadece okulların kapanması olarak düşündük ve herkese şimdiden söledik zaten artık uçak biletleri uygun önceden alınırsa hiçbişey degil sizde öle yapabilirsiniz şehirdışından,yurtdışından gelecek olanlar varsa erkenden alırlar biletlerini sorun çözülür

Cok buyutuyorum kafamda. Her soyleneni takiyorum. Banane ya hu onlari mi bekliyecem diyoum ama lafta kaliyor dediklerim sonraki gunlerdw kafaya takiyoum surekli:/
Uygulamam 0.

selaaam kızlaaar napaaysınızzz ?? özlediim siziiiiii

ozgeem kayınannısıne gecmıs olsun Allah şifaa versiiinnn.. Gizim hosgeldııın sendeee tatıldeennn

Kübraaamm kuşlarıı everelimde dünür olalııımm dişi benımkı erkeklerııı daha cabuk konusurmus bızım puf çıkkkklamaktan baska bısı yapamıooo halaa sımdı ayna fln aldımm cok kıskancc aynayı delıııcek kendısını gordukce gagalıyooo baska kus sanııpp saftriiik ya

Özgem bızde buyuuuk hayvanseverlerdenızz yaa evde bı ara 20den fazla kedımız vardı beledıye bastııı sen düşün suandada asa kalır yanımız yok yazlıkta evde 1i felclı olmak uzere 8 kedı var hatta gecen bıtane yavru bırakmıslar kapıya genee 9 olmus ve 1 kopek var paşa görmüşündür fotolarını facede dısardada 2 tane köpüşümüz vaar maşallaah tay gibiler onlarda Allah herkese merhamet versiinn

sozde bnde 2013 mayıs gelını olcam yaa.. bı kac haftaya nısan gbı bısı olck ewde gıyecegım sey bıle bellı degıl kafamda.. esya mesya zaten yok ortada :)) işsizim ve hıc bıse ıcımden gelmıyor.. erkek arkadsm herseyı karsılayacagını soyluyo ve mayısta evlenmek icin cok bakı yapıyo.cok sevıyorum onu ama ... bu maddıyat cok canımı sıkıyor!

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrr

rüya bitti... böörtlencanım bugun gemiye geri döndü... cuma aksamı gelicek gerci ama pazar sabah yine gidicek

ona cok alısmıstım... her aksam o mis kokusuyla sarhos olmaya cok alısmıstım

haksızlıkkk

günaydın kızlarrr

nazlımmm bizim kuçu kuçunun adı da paşaaaa, adaşlar desene

bu arada şu ziraat bankası sınavı hakkında bilgi araştırıyordum, kardeşim için
kendisi 4 yıllık iktisat mezun
servis görevlisi ne oluyo ki anlayamadım ben onu

Yaptığı iş, Çalışma şartları, Görev: Banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürütür. İşin özü ne iş olsa yapar, açıklık doldurur. Ama servislerden (operasyon, krediler) birinde uzmanlaşabilir. Bu alımda dikkat edilecek bir nokta; sınav ilanında 1 yıl bankoda çalıştıktan sonra denilmekte olup pozisyon olarak MİA, MİY, operasyon asistanı olabilirsiniz. Görev pozisyonunda unvana bakılmaz performansa/iş yönetimi/beceri vb. etkenlere bakılır. Tayin hakkı bekleme süresini doldurduktan sonra talepte bulunduğu şubede boşluk varsa mevcuttur. Ayrıca mücbir sebepler de olabilir.
buymuşş canımm
bende banko için başvurabiliyorumm da hala başvurmadım tabi kararsızımm

ay tayin diyooo
yani bulunduğumuz yerde görev yapamıcak anlamına mı gelio buuuuu

ay tayin diyooo
yani bulunduğumuz yerde görev yapamıcak anlamına mı gelio buuuuu

onu bılmıyorum canım yaa
ama geneli bulundugun ilde nüfusu kayıtlı oldugun yerde calıscaksın tayın olmama şartı var.
bunda varmı bılmıyorum..

benimkide girme diye bagırıooo bass bass hep boludamı kalcaksın dıo olsun denıcem ama ben yınede şansımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…