'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anladım siboşum sağolasın
yav essede tava tencereler yarı fiyatına, seramikleri de acayip ucuz
essenin seramiği de kötü müdür acaba kızlar yahu

günaydın kızlar...

gizoşşşş hosgeldin bebeemmm

çağlacımm Allah kavustursunn...gitsin gelsin de bi an önce o cici evinize kavusun inş..

sibellllllllllllll o sınava girrrr (ben giremiyorum yaşlanmısım almıyolar ühüüü)

anladım siboşum sağolasın
yav essede tava tencereler yarı fiyatına, seramikleri de acayip ucuz
essenin seramiği de kötü müdür acaba kızlar yahu

günaydın özgemm...gecen gün patronumun eşi aldı esseden seramik tencere..gayet memnun...daha önce de almıs kullanıyo...

aaa ciddimii çağlişkooo 87 sonrası diolar sen kaçlısınnn kii

özgiş sakınnn

esse nin tencerelerinden herkes şikayetci hele seramik uzak dur...
gercek bile degildir eminim

benim tantitoni tencerem geldi bu arada acayip kaliteli harika annem yengem hepimiz hem sekline bayıldık hem de kaliteli ve agır bir celigi var...

kaldırılmıcak gibi degil tabi ergonmikler baya agır derken kaliteli oldugu belli manasında

haftasonu devamını almaya gidiorum.... markafoniye gelir diye bekliyim dedim ama sabredemicem sanırım...

18 cmlik minik tam corba tenceresi 20lik olandan alıcam 2 tane bi de bi modeli daha var onun 24 lügünü alabilirim

hayırlı olsun adaşş..begenmene sevindim...

teşekkür ederim adaşş...

evet yaa valla tencere olayını da kapadım... bi takım da kayınanniş vericek zaten daha da tencere almam...

tam gunluk kullanım boyutlarını almıs oluyorumm

doğru diyon çağlamm, delimanoya baktım da şimdi o da öyle çok uçuk değil o da alınabilir
acaba gelir mi markafoniye oraya buraya.. biraz daha bekleyeyim bakalım
bi normal tava,bi wok tava, bi karnıyarın tenceresi, bi pilav tenceresii aldım mı seramik yeter
bi tane de korkmazın şu kare olan demir döküm tavalarından almak istiyom

ben de böle yapıcam kuzum gecen krep tavasını bile eklemiştim de 300 lü bi rakam cıktı cok ucuk değil yani

ama sanırım ben pilav ve karnıyarık tenceresi die hesaplamadım bi tane yassı tencere hesapladım, pilav ve karnıyarık için ayrı ayrı olmuyo die biliorum aynı tencereler ama ikisini aynı anda pişirmek için 2 tane olması ideal olabilir...

ya da onden karnıyarık pişirilir bilemedim

celiklerimi ucuza kapıorum zaten... yerine seramik seti alırım oh missss

pilav da genişte oluyo karnıyarık da aslında neden ayrı düşündüysem ben, ama arkadaşıma ev hediyesi bakarken pilav tenceresi, karnıyarık tenceresi falan diye göre göre bilinçaltıma yerleşti herhal
karnıyarık daha bi yayvan olur o zaman pilavı az daha tombiş alırım ve başka yemek de yaparım belkimmm
valla çeyizimin en özendiğim şeylerinden biri olcak seramikler valla

öncelikle ön sayfalarda gördüm uçak biletlerinin almışsınız sevincimden ordan sonraki sayfaları okumadım bana ne oluyorsa hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. ben hiç hayal edemesem de o günleri..

bu ilanı bende araştırdım, servis görevlisi resmen pazarlama gibiymiş. kredi kartı satışı bilmem ne öyle şeyler. hedef veriyorlarmış, tutturamazsan üstlerinden azar işitiyormuşsun, hatta genelinde ziraatin ortamı berbatmış. uzman yardımcılığı var belki ona girebilir. ben kimya mezunuyum alan sorularını yapamam diye düşünüyordum üstüne bide bunları okuyunca hepten vazgeçtim 45tl me acıdım girmicem.

çağloşş aynı yaştayız ben de kendimi burda yaşlı hissediyodum iyi ki geldin
burdaki kzıların hepsi çıtır daha

güzellikler üzülmeyin bende 24üm, 88liyim haftaya 3 ekimde doğum günüm 24bitti yani

Son düzenleme:
yavrularım, delimanodaki mega seti alıp hiç başka tencere almasak olmaz mı :26:
çelik almasak yani. aynı işlevleri görür mü seramikler?

özgiş şimdi baktım delimano da karnıyarık pilav die ayrı ayrı tencere yok bitane pilav tenceresi var... o da zaten ikisi icinde kulllanılabilir dedigim gibi

normal tava
krep tava
vok tava
pilav tenceresi

hepsi total= 316 lira...

krep tavasını istemezsen 49 lira dusebilirsin bu hesaptan

ay bi sorum daha vaar
ziraat bankası için sonradan tayin şansı yok sanırım :26: diyelim ki kazandım evlenince işi bırakmak zorundayım dimi?

Son düzenleme:
ay bi sorum daha vaar
ziraat bankası için sonradan tayin şansı yok sanırım :26: diyelim ki kazandım evlenince işi bırakmak zorundayım dimi?

nurayımmmm
yokmuşş kuzumm
sabah beri bizde konuşuoz aşkitoylaaa girme dedi banaa :26:
girmicem sanırım ama herkesde gir şansını dene diio ama tayin durumu yok işi bırakıncada tazminat ödencekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…