'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mutgul gule gule kullan sekerim cok tatlılar :)

benimde var teflon setim aAnnem almıs

baya oluyo alalı... goturucem ama kullanmam heralde ayda yılda bir belki...

bunlar da benimmmkiler nette resmi varmıs cok net olmasada :)

kızlar açık parfüm kullanıyo musunuz,,, yada hangi parfümü kullanıyosunuz????

canım ben armani code kullanıyorum.. askım bayılıoyo bu kokuya deli oluyo o yuzden yoksa benim kokum ralph lauren ve miss dior cherie iydi

ama suan armaniye gectim 2 yıldır askımda cok sevdigi için vazgecemiorum

acık parfum kullanmıyorum.. bikere denedim arkadasım da benm parfumun acıgı vardı, koku 10 dk bile kalmadı uzerimde diyebiilirim...:44: cok cabuk ucmustu

habire tazele tazele bana dayanmaz o kaç şişe biter ama orijinal parfumu ben aylarca kullanıyorum bir iki fısta gun boyu kalıyor zaten hatta dus alana kadar kaldıgı oluyor ozellikle sacıma falan sıktıysam ama acıklarda aynı performansı bulamadım ben

Son düzenleme:
ben hiç açık kullanmadım. bikere almaya kaltım iğrenç bi kokusu vardı çöpe attım :) avondan alıyorum ben parfümleri

ben hep açık parfüm kullanıyorum , orjinaller bana çok pahalı geliyo peki sen ne kadar alıyosun orjinali tatlımmm

ben hep açık parfüm kullanıyorum , orjinaller bana çok pahalı geliyo peki sen ne kadar alıyosun orjinali tatlımmm

canım adıgın parfume gore degişio armani code u en son 200 e yakın bir rakama almıstım 75 ml

ama bana baya dayanıyo benim tenimde baya kalıcı bi parfum 6 ay falan dayanıyo bana

ben buara solid yani katı katkısız parfumlere taktım kullandıgınız parfumun aromasını artıyormus hemde zararsız hiç kimyasal icermiyor

askıma aldık bitane super kokuyo ben yaseminli aldım onu begenmedim şimdi dierlerini denicem

doakozmetik diye bi sitede satılıo ustelik fiyatlarıda cok ucuz 5 lira falan

uuuu hayatta veremem 200 lirayı bi parfüme,, ama şu siteye hemen bakmam lazım çok uygunmuş yanlış değil dimi 5 liramı dedin çok şaşırdım

güzelmiş canım ama şimdi kim getirtcek internetten üşenirim ben,,,

ayy bugün kendimi berbat hissediyorum ya ondan saça makyaja parfüme takmış vaziyetteyim,,,

saçlarımda şekle girmiyo makyajda yapmadım ,,, bi eve gitsem artıkkkk

bana arkadaşlarım beğendiğim parfümleri yurtdışından getiriyo o yüzden orjinal almam eğer düşerse alıyorum hepsiburadada bazen 70 tl ye düşüyo yada limango ve markafoiden alıyorum geçen yıl aldığım orjinaller hala duruyo ama şu anda almam orjinal dp kullanmak mantıklı

Allah ım ya bugün tam 3 kere telefonda teklif etti bu benimki kafayı yedi sanırım aşkım kendine gelsinnnnnnnnnnnnnnn
böyle de olmaz kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…