'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nurayımmmm
yokmuşş kuzumm
sabah beri bizde konuşuoz aşkitoylaaa girme dedi banaa :26:
girmicem sanırım ama herkesde gir şansını dene diio ama tayin durumu yok işi bırakıncada tazminat ödencekmiş

canım, ben de girmicem heralde..
başvuru yapan bi arkadaşıma sordum aslında tercih ediyomuşsun çalışmak istediğin yeri, ama ikamet adresi o ilde olanlara öncelik veriliyormuş.

canım, ben de girmicem heralde..
başvuru yapan bi arkadaşıma sordum aslında tercih ediyomuşsun çalışmak istediğin yeri, ama ikamet adresi o ilde olanlara öncelik veriliyormuş.

benim gireceğimde yazmıyodu canım hiç yazsa keşke
senin 4 yıllık old. için farklı olabilirr kuzum

yaaa ben birde Haticeme üzüldüm kaynana muhabbetine sinir şeyy..

nurayy kuzum istersen öle de yapabilrsin tabi ama bence celik setin de olması lazım bunlar celik yerine gecmez

ne kadar seramk de olsalar gunluk kullanımda cok sık el altında olucagı icin cabuk yıpranırlar... sonucta teflon yerine bu setler o mantıkla dusun

nasıl hersey teflonda iyi olmuyosa seramik de celigin yerini tutmaz

canım herşey teflonda iyi olmuyo mu bilmiyorum ki :44:
günlük elimin altında olcak dediğin gibi seramikler.. çelikte sadece sulu yemekler yaparım, çorba yaparım heralde.
diğerleri seramikte.
amaan ya nişanlanıp 3-4 ay içinde evlenenlere hayranım. herşeylerini bir çırpıda alıyolar. bense artık rüyamda tencere tabak görüyorum düşünmekten

bazı yemekler icin de duduklu kullanıcaksın zaten kusum bence ole cok fazla seramik tencereye ihtiyac yok dedigim gibi bunları da dikkatli kullanmak zorundasın teflonlar gibi o yuzden her yemekte kullanmam cabuk yıpratır

teflon her yemekte olmuyo sadece pilav falan gibi yapısmamması gereken seyler icin kullanıosun öle dusun bu seramikler de onun için işte....

hoşgeldin yagmur umarım daha iisindir

al bendende o kadar bende hep çok isterdim nişanlanym 3-4 ay içerisinde evlenym ama olmadı Şimdi sürekli düşünüyorum şunu nezaman alym bunu ne zaman alym
Stres uzadıkça uzuyo :18:

Hoşbuldum bebeğim napıyorsun nasılsın? Koşturmacaların devam ediyor mu?
iyiyim canım. evlilik yolunda koşuşturmaca yok canım, misafir gelen giden çok ama bize her zaman onun için devaam hala koşturmacadayız.

çağlam ben çok sık pilav yaparım kesin. çelikten daha çok kullanırım seramiği.
kızartma için de seramik alıcam, videosunda izledim de teflon gibi yağ çekmiyo ne güzel.
ızgara içinde iyi olur.
e hepsi güzel bunların
çelikte de 4 boy alıcaktım vazgeçtim. 3 boy yeter. 18-20-22 cm. zaten fazla yapacağım zaman düdüklüde yaparım, onların tencere kapağı da var.

al bendende o kadar bende hep çok isterdim nişanlanym 3-4 ay içerisinde evlenym ama olmadı Şimdi sürekli düşünüyorum şunu nezaman alym bunu ne zaman alym
Stres uzadıkça uzuyo :18:
evet işte :44:

selam kuşlarımmm her bulduğum boşlukta kaçıveriyorum buraya
ay bi sorum daha vaar
ziraat bankası için sonradan tayin şansı yok sanırım :26: diyelim ki kazandım evlenince işi bırakmak zorundayım dimi?
nurayım sende istanbulu seç çalışmak istediğin il olarak ozaman bırakmak zorunda kalmazsınn.zaten işe başlama süreci baya uzun olur diye tahmin ediyorum.daha sınava 2 ay var çünkü.
inş canım benim...vakıfbank sınav acınca haber et sen bana :))
ederim tabi canım unutmazsam inş:))
sancıdan oluyorummm sıcaklar basıyoooo

dahası böle bozmadan giderse buyuk ihtimal denk gelicek balayına ya da duguneeee bu zıkkım

offf yaa
canım dün yazamadım. beni az çok biliyosun yazıyodum buraya nasıl sancılandığımı. öyle ki etrafımdaki insanlar arasında regl sancım meşhurdur hepsi bi eyvah çeker benim reglim yaklaşınca.öyle böyle değil yani..iğneler, haplar hepsi birarada ancak etki eder. bu ay söylemiştim magnezyum içtiğimi. pzt akşam ablamın bebiş haberini alınca sevinçten midir artık erken hastalandım.veee ilaçsız atlatabileceğim yani insani boyutlarda sancım oldu.sanırım magnezyum işe yaradı.tamam yine çok ağrıdı ama o doğaüstü sancım olmadı aklında bulunsun kuzum. bir ay daha devam edicem umarım bi dahaki ay daha çok etki eder.

büşümmm amiinn inşallah canım.iyi misin kuzum benim?
biz 2 yaslı dolanırız cıtırların arasında

ayrıcca yerim ben o çıtırlarıııııııııı
ne yaşımıymış o yaa taş gibisiniz taş taş

bu arada özgem sana alıntı yapmamışm servis görevlisi benim bildiğim veznelerde işlem yapanlara deniliyor. kardeşin meslektaşımmış:)) ben uzman yardımcılığı için başvurdum.kpss gibi çalışmak gerekiyor.hala çalışmaya tam olarak başlayamadım ama istiyorum çalışmayı

o zaman sen de özgiş ve ben gibi yapıcaksın bebelak...

pilav tenceresi, kızartma,vok tavalar... istersen ızgara tavasını da alabilirsin özgiş ve ben onun icin dokum tava tercih edicez... bizim evde de var hem seramige gore daha uygun hem de daha lezzetli gelio bana gerci seramigin izgarasını yemedim ama normal tavallara gore dokumler daha lezzetli yapıo

yagmurcum sevindimmm daha iyi olursun inşallah

ezgişimm magnezyum zaten benm aldıgım eklerin icinde var suan... onu da alıorum... ama bi faydası olmadı pek bana ya agrısın onemli degil de dugune denk gelmesin o yeter

ezgim canım servis görevlisi, banka önünde veya içinde kredi kartı satışı yapan daha sonra da bankanın kredi bölüme geçen eleman diye biliyorum ben. veznedar değil yani.
(yanlışta biliyo olabilirim)
bide istanbul seçsemde öncelik istanbulda ikamet edenlere verilecek canım sıra gelmesi çok güç. hatta imkansız. vazgeçtim.
bu arada ablanın bebişi hayırlı olsuuuunnnn sağlıcakla gelsinn. face.de gördüm kutlamalarınızı

çağlam ızgara dökümde olabilir evet. korkmazın.
regl ın düğüne ve balayına denk gelmesini ben de istemiyoruuum yaa. sancıyı falan hapla iğneyle hafifletsekte, balayında gönlünce eğlenememe, denize, havuza girememe fikri de çok fena
allahım nolur denk gelmesiiiin

aminnnn

hap kullanıyım iki ay diorum onda ayarlayabiliosun onceden basladıgın icin tarihi ya ama kıl tuy neyim yaparsa die de bi yandan bi tırsma durumu söz konusu

kız olmak ne zor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…