Ayy Nurayımm ya maşallahvalla gülümseyerek okudum yazdıklarını..
Çeyizlerini hep mutlulukla kullanırsızn güzel günlerde eskir inşallah..
Alışverişe anne-baba-çocuk çıkmışınız ya siz annenle bunları alırken baban sıkıntıdan patlamamıştır umarım..
özgeeem sifaa versın ınnnsss iyi haberlerını beklıyoooruuuzz
nurayııımmmm lokumum gule gule kullan cıcılerınııı
özgem canım kaynanana acil şifalar diliyorum
nurayım çok mutlu oldum çok cici çeyizler almışsın güzel günlerde kullan koçtaştaki yatak odası ile ilgilide biz kuşadasında gezerken bana çeyiz baktık babam beğendi country die dalga geçti ama ben çok sade buldum bana küçücük geldi canım o kadar çok kalitesiz durmuyor ama annem koçtaştan banyo yaptırmıştı şimdi mutfak yaptırcak kesinlikle ordan almam diyor ki yatak odasınada yorumu böyle şeler mobilyacıdan alınır oldu
ama yatak odasını annişimle babaişimde çok beğendi sade buldular countryy die die dalga geçti babamdane yalan söliyim beğendim ama minik geldi banada ama koçtaştan almam ben bişi nurayım
yatak odasını canlı gören biri olarak kalitesiz değil ama almam diyorum
giziiiim teşekkür ederim yorumun içinnn..
ya acaba evimiz nasıl olacak bide bilmeden almak ne kadar doğru. küçük olursa büyük eşya tıkış tıkış ruhum daralır benim. ee büyük olursa ev eşyalar içinde minyatür gibi komik olur. en mantıklısı evi görüp sonra almak sanırım :26:
Günaydın kızlar...
bugün aşkımla akraba ziyareti yapacağız.
öncesinde gezip sonra dayı ve halalarının oturduğu semte gideceğiz
buarada ben hala düğün tarihi belirleyemediğimiz için, konusu açıldığında sürekli farklı konulara geçildiği için, düğün konusunda tek kelime etmemeye karar aldımüstüne birde yeni tekliflerle gelen nişanlıma az bile bence
yeni teklifi kiraya çıkalım(evi var ama bir miktar tadilat istiyor. şuan kiracı var) 5 6 ay veya 1 2 sene47:belki 10sene belli mi olur ) kirada oturalım, elimizi toparlayınca evi yaptırır kendi evimize geçeriz.
abartıyormuyum bilmem ama ev varken neden kiraya gideyim:44:
neyse işte böyle
selam,özel mesaj yazamadığım için buradan yazıyorum,sistem şöyle,size sermaye olarak kit çantasında tupper malzemeleri yolluyorlar,çanta 100 tl ve 1 ay sonra geri ödemesi,içindekilerin değeri 100 tl den fazla,bunları satıp sermaye yapabiliyosunuz,bu arada,kit çantası geldiğinden itibaren evet 250 tl lik sipariş giriyosunuz ama bu sizin satış fiyatınız ,ödemeniz gereken mebla yaklaşık 120 civarı oluyo, bunun ödemesi ise siparişten sonraki 7 gün,eğer devam etmek isterseniz her 2 haftada bir katalog yenileniyo ve her seferinde en az 250 tl lik sipariş girebiliyosunuz ama zaten tupper ürünleri ucuz ürünler değil,bir kaç sağlam müşteri buldunuz mu yüretebilirisiniz,ben kendime diye başladım arkadaşlarda geliş fiyatına olduğundan iş yerindekilerle bütün eksiklerimizi tamamladık,iyi tanıtım çok önemli ki çok iyi ürünler,dilerseniz de ilk siparişten sonra bırakabiliyosunuz,sevgiler...
gizim kirada oturucaz biz.canım çok minimal bişi inan yaniii ufacık bir alana sığdırmış ama beğendimde kirada yaşasam zaten çok uygun bişi alır ilerde ev alıp eve dilediğimi harcarım yani çokta onlarca milyar vermezdim
canım ev sizin olucaksa daha iyi bişi alabilirsin bide sen büyük eve alıştığın için küçük evde kaba mobilyalar üstüne gelir bu çok kibar yani mobilyacılarda koçtaşın o modelini taş çatlasa 4000 kaliteli yaptırırsın
hahakuzum ablam yatak odasını koctastan almıstı tı diyorum cunku yazlıga postaladık kalıtelı degıl kuzum , yazlıktaykende annemle beraber yatarken şakalaşmaya başladıkk vee kendimizi yerdee bulduuukk resmeenn çöktü yataakaltındaki demir ayaklar yamulduu ikimizde miniğiz halbukimsiii böle komık kazalar olmasın kuşum sizedeee
çağlam teşekkür ederim, çok sevindim çok güzel vakit geçirmişsiniz
kızlar dün mikseri alırken garanti süresinden falan konuştuk. çeyiz ürünleriyle ilgili bi yasa mı ne varmış :) hani mesela önceden alıyoruz ya elektronik ürünleri fakat 1 yıl sonra kullanmaya başlıyoruz. garanti süresi de 2 yıl diyelim ki, eğer ürünü kullanmadan önce her hangi bir bayisine fatura ve garanti belgesiyle götütüp hiç kullanılmadığını onaylatırsak garanti o günden itibaren başlıyormuş.. ben bilmiyodum böyle bişey olduğunu sizden de bilmeyenler olur diye paylaşmak istedim
çok güzelmişşş ama benim gibi usengec bi insan gidip de hepsinin bayisine tek tek onu göstermekle hayatta ugrsmaz
9 ay kala almaya basladım zaten urunlerimi... varsın 9 ayı eksik olsun napalım şans
ütüyü daha almadım kuzum bu gidişle evlendikten sonra alıcam zaten kazanlı mı kazansız mı karar veremedigimden
şimdilik sulu supurgem en pahalı olanıydı onun dısında cok pahalı bişi almadım zatn son iki aya alırım diorum arada kampanya falan cıkmadıkca...
yaa dün benmki dubai den bebek arabası oto koltugu neyim alıyım mı askım dedi
bebegi olcak olan arkadasları ordan alcakmıs baya ucuz olluomus buraya gore ....
o tam öle derken onumuzden iki bebekleri olan bi cift gecti... arabaları da onlara gore dogal olarak...
askım hemen sinyal geldi goruyomusun... Rabbim ya ikiz olurlarsa nolcak dedirtti şimdi dedi
dereyi gormeden pacayı sıvayan böörtlenim... hersey de acele edioruz tamam guzel de o kalsın bi zahmet dedim
çağlaam enişteye kalırsa hemen geliyo bebiş
nuraycım canım bu garanti süresini ben daha önce sölemiştim arkadaşım geçen yıl evlenirken tefal aldı herşeyini vee evlendikten sonra tefale gidip garantiyi başlattı ki evlenmeden 4 ay önce almıştı banada o söledi benim alacağım markalar değişik ama phılıp ve braun ne durumdadır bilmiğyorum tefal için biliyorum
ütü phılıps
blendır braun
mikser phılıps
tost makinesi tefal
kuzum adam bize bütün elektronik ürünlerde her markada geçerli bu dedi.
ütüm, süpürgem, blendırım, tost makinam eksik benimde.
şu tost makinasını aynı zamanda ızgara gibi kullanılanlardan alıyım diyorum, belki o zaman döküm ızgara tavası almaya gerek kalmaz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?