kızlaar çok pis evlenesim var benim yaaşu yaz gelsin bi an önce
önceden canım sıkıldı diyen kızları neden evermek isterlermiş 24 yaşına gelince anladım
çok heyecanlıyım ben
bu zamana kadar hiç böyle olmamıştım, bana kalsa bugün nişan yarın düğün o derece
ahh ahh gelse şu yazda ersek muradımıza çıksak kerevitine
kesinlikleortada daha hiçbişey yok aileler bile tanışmadı ama ben internetten balayı oteli bakıyorum
insan heyecandan yerinde duramıyor ki
bi kaç ay sonra resmiyete dökülcek gibi işler ama bakalım
sonrası deli gibi çeyiz hazırlığı
tez ağustos gelsin
teşekkürler canım amin hepimiz çok mutlu olalım inşallah
evet forumu takip ediyorum millet envai çeşit çeyizi döşemiş ama bende b.k rengi bi yorgandan başka bişi yok annem saolsun
bnde berfin izmitten:)Günaydınn
Tanışmadık biz sanırımm, Tuğba ben
hadii yaaa bende kendı kendımee kurdum kafamda ben sana maıl atıorumda sen bana cevap vermıosun dıyeeeöle bi triplendim kiii bakıorum baska topikklerdee fink atıyosun o topiklere bakmıorum bılee patlatıyorum bi hıııhhh nası gıtsın fındıgımmm iş kızı oldum nıhayeetttt teller isee.... teller halaa yerinde bugun sıktırmak ıcın gıdıcem hatta o yuzden erken cıktım iştenn patroniçem saolsun izin verdı hemenciciiikkk.. bıde senıı ozluyoruuuz iştee hayırsız finduğuuummm sen napoosuuunnn bakalım sınav falan noldu?
bnde berfin izmitten:)
canım başka topiklerde kpss fink attım görmüşsündür:)
tellere çıkarma zaten.d bikez daha seni o halde görmeden sana sakız almadan çıkarılmasına izin vermem:))
sınava girdim çıktım işte. beklediğim gibi geçmedi ama rabbim büyük hayırlısı diyelim ve bekleyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?