'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy nasıl atlmsımmm

özgecimm kayınvalidene tekrar tekrar gecmiş olsun... hemen olur ameliyatını ve cabucak ayaga kalkar inşallah tatlım...

haftasonları bu topic inzivaya çekiliyo resmen
sanırım herkes aşklanıyor herkes mutlu olsun özellikle bu topicteki gelincikler diyerektenayrım yapıyorum
biran önce bende kavuşsam iyi olcak galiba artık geçsin şu zaman iyice sıktı beni

kızlaar çok pis evlenesim var benim yaa şu yaz gelsin bi an önce

önceden canım sıkıldı diyen kızları neden evermek isterlermiş 24 yaşına gelince anladım

çok heyecanlıyım ben

bu zamana kadar hiç böyle olmamıştım, bana kalsa bugün nişan yarın düğün o derece

ahh ahh gelse şu yazda ersek muradımıza çıksak kerevitine

kesinlikle ortada daha hiçbişey yok aileler bile tanışmadı ama ben internetten balayı oteli bakıyorum

insan heyecandan yerinde duramıyor ki

canım ortada bişey olsada durum degişmiyo bekliyosan eger zaman geçmiyor geçmiyor geçmiyorr
tanışma yakın zamanda galiba bukadar heyecan yaptıgına göre

bi kaç ay sonra resmiyete dökülcek gibi işler ama bakalım

sonrası deli gibi çeyiz hazırlığı

tez ağustos gelsin

bi kaç ay sonra resmiyete dökülcek gibi işler ama bakalım

sonrası deli gibi çeyiz hazırlığı

tez ağustos gelsin

hakkınızda hayırlısı olsun canım mutlu olun inş.:13:
çeyiz işine atılınca zaten tekrar çıkamıyosun dipsiz kuyu gibi

teşekkürler canım amin hepimiz çok mutlu olalım inşallah

evet forumu takip ediyorum millet envai çeşit çeyizi döşemiş ama bende b.k rengi bi yorgandan başka bişi yok annem saolsun

teşekkürler canım amin hepimiz çok mutlu olalım inşallah

evet forumu takip ediyorum millet envai çeşit çeyizi döşemiş ama bende b.k rengi bi yorgandan başka bişi yok annem saolsun

amin canım inşallah...
foruma göre kendini kıyaslama başkalarına göre çok gerekli olan şeyler sana göre gereksiz olabilir kendi listeni çıkar ona göre hareket et evlilik masraflı bi iş malesef ama bozma moralini işler ciddiye binince çeyiz flan hızlanıyor bianda herşeyin oluyo şaşırıyosun

yeni bir ay..
yeni bir hafta...
umut dolu mükemmel bi ay olsun kızlar günaydınnnn

Günaydınn
Tanışmadık biz sanırımm, Tuğba ben
bnde berfin izmitten:)

canım başka topiklerde kpss fink attım görmüşsündür:)
tellere çıkarma zaten.d bikez daha seni o halde görmeden sana sakız almadan çıkarılmasına izin vermem:))
sınava girdim çıktım işte. beklediğim gibi geçmedi ama rabbim büyük hayırlısı diyelim ve bekleyelim..

günaydınlarrrrrrrrr

nurayımm cicilerinn hayırlı olsun canım güle güle kullan hepsiiniii

günaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

sonunda eylülü de yedik oh beeee yarın tam tamına 8 ayım kalıyo

allahımmmmm hayatımın askıylaaaaaaaaaaaaa evleniyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın kızlar..
haftasonu güzel geçirilmiş sanırım
kıymetini bilememişim de pazartesi ondan çabuk gelmiş gibi hissediyorum ama gezdik tozduk aşkımla daha napacaktım :44:
çok güzel şeyler beğendim haftasonu, seramik tavalar, yatak örtüleri, english home u zaten baştan aşağıya beğenirim.
yatak örtüsünü hadi alalım dedik. sonra annemle yün yorganımı dikerken 'büyük yap yorgan savaşı yapmayalım' dediğim aklıma geldi alamadık.
şimdi de ebatlarını bilemediğim için battal boyların uyup uymadığını bilmiyorum. hafta içi çıkartıp ölçeyim.
en azından hayal kurmayı bırakırım, kumaşçıdan alıp diktiririm

birde aklıma geldi, aileniz sizi değilde nişanlınızı mı koruyor??:44:
aşkım ne dese annemler evet haklısın, bizimki zaten yüksekten uçuyor falan diyorlar.
o 'nikah olsa nolacak boşver düğünü ' diyor annem heee milleti eğlendirip napacaksınız diyor ne dese annem he diyor.
nişanlımda seni benden başkası almaz bildikleri için ne desem evet diyorlar deyip alay konusu yapıyor

tabi bu durumun onların ailesine gittiğimizde de farklı olduğunu anladım. 'ben kiraya çıkmayı düşünüyorum oya istemiyor ' dedi. dayısı halası kuzenleri falan hepbirden; kiraya çıkmayın eviniz var yaptırın oturun kiracı işi zor deyip beni savundular ne mutlu oldum anlatamam

kızlarrrr bu arada ben oya :26:

memnun oldum oya...

damadını seven her ailede var sanırım o durum.. bizde de oyle ozellikle babam cok arka cıkar

annem saatlerce telefonda nişanlımla benim dedikodumu yapar falan...

bazen hop ne oluyoruz demek zorunda kalıyorum... ama böyle güzel anlasmaları da cok hosuma gidiyo varsın onu tutsunlar

oya merhaba ben de özge
bugün birazcık yoğun olucam, ama geçmişin hepsini okumayı başardım
haftasonu sevdicekle araba çalıştık.. düz yolda bi sorunum yok ama dur kalklarda tökezliyom araba stop edip duruyo
daha pratik yapmam lazım

memnun oldum canım
Özgem,Çağlam, Sibelimm günaydın
Hoşgeldin Oya, Tuğba bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…