'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim de hoşuma gidiyor aslında ama annemlerin aşırıya gittiklerini düşünmeye başladım.

yoksa kıskanıyor muyum ne

memnun oldum özge =)

Allah kolaylık versin canım. bende 5 6 yıl öncesinde aynı şeyleri çekmiştim, heleki o stop etme konusunda çok çekmiş biriyim :26:
şehir merkezinde bir dörtyol ağzı var,oradan kurtulmak için üç kere ışık yanardı. veee benim korkulu rüyam orasıydı.
kırmızıda yakalanınca 3 kere kırmızı yanardı yeşil yanardı ben hala arabayı stop etmesinden kurtaramazdım. tabi küfürler, bana ehliyet verenlere saymalar,
kullanamıyorsam arabaya binmeyecekmişim falanlar filanlar......
arabalar durmasın diye dua ederdim, kırmızı yanıyorsa yavaş giderdim ki ben gidene kadar yeşil yansın derdim

ey gidi günler şimdi farkettim orası düz yol aslında ama ufak bir miktar meyilli. hiç farkedilmiyor ama artık arabayı kaldırırken hissediyorum arabanın zorlandığını.
meyil olduğu için debriyaj (umarım öyle yazılıyordur) ile kalkamıyordum
şimdi ise trafik canavarı kesildim

Nasılsınız bebeklerrr

ask dolu bi haftasonundan sonra bomba gibiyimmmmmmmmmmm sen nasılsın kuzum

saol canım:)

ben 2013 gelini olamaycam topikte fazlalık olucak

çağlam senin olay nedir geçen takip edemedim. muayne falan diodunuz

ben kaza gecirdiydim kucukken berfomm 11 yasındayken acılır kapanır sandalyeler var ya onlardan dustum... tam da en olmayacak yerin ustune hem de...

o yuzden doktora gitmiştik haliyle jinekolojik muayenem alttan olmustu... travmatik bi olay yani ben de anı olarak kaldı jinekologlardan korkuyorum 11 yasından beri

doktorla ilgisi yok cok tatlı yaslı bir bayandı... sadece yasadıgım olay, o cocuk yasımda beni cok etkiledi haliyle... cok da kan kaybetmiştim

benim de hoşuma gidiyor aslında ama annemlerin aşırıya gittiklerini düşünmeye başladım.

yoksa kıskanıyor muyum ne

olabilir valla ben kıskanıorum cunku bazen... ona ozel yapılan dolmalar borekler corekler faalan da cabası

merhabaalrrr, geçmişi okumadım geldimmm

aşklı bi pazardan sonra mutluluktan sarhoş bi haldeyim dün boat show'a gittik aşkcığımın ailesiyle hep birlikte, teknelere baktık. bütün aile teknelere denize aşık olduğundan kaç saat dolandık sıkılmadan. gelecekte ailece ege turu yapabileceğimiz bi katamaran beğendik hatta hayaller güzeldir inşallah olur ordan çıkınca güzel güzel yemek yedik musmutlu ilginç bi konuşma geçti ayaküstü, daha önce söylemiştim biz Onurla evlenirsek galiba bahçeşehirde oturucaz diye ama orası çok uzak tabi hiç işimize gelmiyor. dün tekne alma konusu açılınca müstakbel babacım önce Onurlara ev alıcaz dedi, abla da ev var falan dedi galiba tam duymadım bahçeşehiri kastederek. baba da orda oturcak değiller ya dedi. ben sadece tebessümle karşıladım hiç karışmam karışacak bi durumda değilim henüz. umarım bahçeşehirde oturmayız hiç kimsemiz yok orda zaten çok uzak.

güzel bi gün geçirdim artık geleceğimiz de ufak ufak şekillenicek herhalde bu buluşmalarda..seviyorlar beni çok şükür ayrılırken de haftaya görüşürüz diyorlar artık

Son düzenleme:
zehraaam teşekkür ederim, sen de aşkla kullan cicileriniii

günaydınlarrrrrrrrr

nurayımm cicilerinn hayırlı olsun canım güle güle kullan hepsiiniii
sibelim teşekkür ederim bitaneem

oyacım ben de nuray memnun oldum tanıştığımıza.

geçmişi fazla okumadım ama ayol bende varımmm :)

Kına & Bekarlığa Veda Partim : 15.Haziran.2013

Düğünüm : 22.Haziran.2013

Yazarken heycanlandım bee:) Allahım hepimize mutlu huzurlu yuvalar versin aminnnnnn :)

hazır tanışma varken bende ismimi çiziktiriyim bari benide alın aranıza :130:
bende müge ,memnun oldum kızlar

canım kocaman bir maşallah he şöyle bak ne güzel şeyler oluyor

benimkinin aileside cuma bana ulaşmaya çalışmış annesi aramış bende farklı noları açmıyordum 3 defa aradı daha sonra öğlen ablası aradı gizcim annem aradı felan biz seni çok merak ettik dedi bende çok yoğunum çalışıyordum bilemedim ki dedim, sonra teli kapadım bir baktım 32 li no hemen kim yazdım gönderdim aman allahım babası ailecek beni merak etmişler anneside babasıda telidme kayıtlı değil ki herkes mesafeni bozma diyordu ama bir baktım mesafe yok bunlar beni deli gibi merak ediyolar

çağırıyolar akşamları sonra işe bizden git demeler ben şokalrdayım, babası biz merak ediyoruz kızım nasılsın biz aramayınca aramıyosun bak biz aradık dedi bende çok çok yoğunum işle ev arasında kaldım aklımdasınız hep dedim babası da anneside çok sıcak konuşuyor

işbu yakınlığa benimkide inanmıyor kim seni kalmalı davet eden ki die şok oldu, bide akşamları uğrayayım onlar beni olmadı bırakırlarmış ki benim işim çok yakın yaaa 5 dakka uzaklıkta ama gideememmmm

kızlar sizce çokmu samimi oldum anlamadım iyimi kötümü ben hiç böyle beklemiyordum üstüme düşüyolar sevinmelimiyim

bence sevinmelisin cok guzel bişey bu... nasıl baslarsa öyle gidiyor bu ilişkiler

benim kaınpederim en basından bana cok yakın davranır resmen kızı gibi hissettirirdi hala da öyle, sevgili eşi yuzunden uzak durdugum için arada sogukluk oluyomus gibi hissediorum bazen ve cok uzuluyorum... epidir gitmiorum gonullerini almaya... cok mahcubummm valla oyle kıymetli ki kayınbabasımın sevgisi asla azalsın istemem

haftasonu gidip bi elini opeyim hatta hediye de alayım ona... gerci o zaman kayınvalideme de almam gerekcek keske bu böörtlenin sadece babası olsaymıs

canım inan bilmiyorum yanii bazen diyorum kamera şakasımı yani hiç beklemiyordum benimkinden bile daha sıcakalr yanii benimki derki zorunlu mutluluktan nefret ederim bende ailesi zorunlu sevcek sanıyordum çünkü kesin yargıları vardır benimkinin bir baktım ailesi sevgiliciktende sıcak

canım onlara pasta alıp gidebilirsin tatlı tuzlu bişiler yada klasik giyiniyorsa kayınbabana kravat böörtlenin annesinede şal gibi bişi alabilirsin , anneside seni anlıcaktır canım ama şu nasıl başlarsa öyle gider olayı annesi saf senin teyzen dolduruşa getirmiş canım

deme keşke babası olsaymış die kuzum napsın anne babayı seçemiyoruz merak etme oluruna varcaktır herşey canını sıkma

ahhh benim anniş bilse ne olur aceba analtsam bana çok sıcaklar die annem der ki bizi yanına yanaştırmıyorsun başkalarına güler yüz bize somurtkan der oyy oyy yandım ki ne yandım

hoşgeldiiin aramıza
ben de 22 haziran geliniyiiim

hazır tanışma varken bende ismimi çiziktiriyim bari benide alın aranıza :130:
bende müge ,memnun oldum kızlar
mügecim hoşgeldin. ben de nuray. memnun olduuum

kıymetiiiimmmm maşallah ne kadar güzel bi gün geçirmişsiniiizzz
herşeyi akışına bırakınca ne de güzel ilerliyor dimi..

giizeeemmm canım ne güzeel bence ailenin seni yabancı bilmemesi.
bence arada bir sen de ara onları

hihiihih benimkinin ikisi de yok da noluyor. kapı gibi 4 ablası var
bir yerden çıkıyor

Özgecim çok geçmiş olsunn, Allah şifa versin, iyi olur inşallah..

bende senin düşündüğün gibi hani istemeye falan geldiklerinde çoktan tanışmış samimi olmuş görünmek istemiyordum açıkcası. ama öyle bi kaynaştık ki, daha bundan sonra kendimi geri çekersem Onur bişey mi oldu diye bana sorar kesin. çok sıcaklar müstakbel annem hep güleryüzlü bana karşı, koluma girer yürürken yada yanımıza gel sende der ne bilim ufak tefek şeylerden belli ediyor benimsediğini. bende hep iyi olalaım istiyorum Onur ailesine çok düşkün benim onlarla aram bozulsa Onur da üzülür istemiyorum bunu hiç. o yüzden akışına bırakıcam davet ederlerse gidicem mecbur ki çok da güzel vakit geçiriyorum sıkılmıyorum eğleniyorum onlarla

bence sende onların isteklerine karşılık ver Gizim. belliki onların da hevesi var gelinimizle iyi olalım yakın olalım gibi geri çekilirsen soğuk duruyorsun sanarlar falan hiç gerek yok..

Nuraycım kesinlikle kafama takmıyorum herşey kendiliğinden olduğu gibi olsun dedim ve güzel gidiyor hiç bir şey için üzülmeye gerek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…