memnun oldum canım
Özgem,Çağlam, Sibelimm günaydın
Hoşgeldin Oya, Tuğba bende.
günaydınn tubimmmmm
oya hoşgeldinnnnnnnnnn
tubişimmmmmmmmm gunaydın sana da kuzucummmmm
memnun oldum canım
Özgem,Çağlam, Sibelimm günaydın
Hoşgeldin Oya, Tuğba bende.
memnun oldum oya...
damadını seven her ailede var sanırım o durum.. bizde de oyle ozellikle babam cok arka cıkar
annem saatlerce telefonda nişanlımla benim dedikodumu yapar falan...
bazen hop ne oluyoruz demek zorunda kalıyorum... ama böyle güzel anlasmaları da cok hosuma gidiyo varsın onu tutsunlar
Merhaba kızlar
oya merhaba ben de özge
bugün birazcık yoğun olucam, ama geçmişin hepsini okumayı başardım
haftasonu sevdicekle araba çalıştık.. düz yolda bi sorunum yok ama dur kalklarda tökezliyom araba stop edip duruyo
daha pratik yapmam lazım
Nasılsınız bebeklerrr
saol canım:)
ben 2013 gelini olamaycam topikte fazlalık olucak
çağlam senin olay nedir geçen takip edemedim. muayne falan diodunuz
benim de hoşuma gidiyor aslında ama annemlerin aşırıya gittiklerini düşünmeye başladım.
yoksa kıskanıyor muyum ne
zehraaam teşekkür ederim, sen de aşkla kullan cicileriniiiKızlar günaydın
Özgem canım çok geçmiş olsun tez şifa versin rabbim k.validene
Nuray canım güle güle iyi günlerde kulan yeni cicilerini
Bnede dün aşklandım bol bol
İstanbul forum ve ikeadan çıkmadık koca gün
yeni cicilerimm
Eki Görüntüle 521210 Eki Görüntüle 521212 Eki Görüntüle 521213 Eki Görüntüle 521211
ve ikeanın olmazsa olmazı peçeteliği
Eki Görüntüle 521215
sibelim teşekkür ederim bitaneemgünaydınlarrrrrrrrr
nurayımm cicilerinn hayırlı olsun canım güle güle kullan hepsiiniii
merhabaalrrr, geçmişi okumadım geldimmm
aşklı bi pazardan sonra mutluluk sarhoş bi haldeyimdün boat show'a gittik aşkcığımın ailesiyle hep birlikte, teknelere baktık. bütün aile teknelere denize aşık olduğundan kaç saat dolandık sıkılmadan. gelecekte ailece ege turu yapabileceğimiz bi katamaran beğendik hatta hayaller güzeldir inşallah olur ordan çıkınca güzel güzel yemek yedik musmutlu ilginç bi konuşma geçti ayaküstü, daha önce söylemiştim biz Onurla evlenirsek galiba bahçeşehirde oturucaz diye ama orası çok uzak tabi hiç işimize gelmiyor. dün tekne alma konusu açılınca müstakbel babacım önce Onurlara ev alıcaz dedi, abla da ev var falan dedi galiba tam duymadım bahçeşehiri kastederek. baba da orda oturcak değiller ya dedi. ben sadece tebessümle karşıladım hiç karışmam karışacak bi durumda değilim henüz. umarım bahçeşehirde oturmayız hiç kimsemiz yok orda zaten çok uzak.
güzel bi gün geçirdim artık geleceğimiz de ufak ufak şekillenicek herhalde bu buluşmalarda..seviyorlar beni çok şükür ayrılırken de haftaya görüşürüz diyorlar artık
bence sevinmelisin cok guzel bişey bu... nasıl baslarsa öyle gidiyor bu ilişkiler
benim kaınpederim en basından bana cok yakın davranır resmen kızı gibi hissettirirdi hala da öyle, sevgili eşi yuzunden uzak durdugum için arada sogukluk oluyomus gibi hissediorum bazen ve cok uzuluyorum... epidir gitmiorum gonullerini almaya... cok mahcubummm valla oyle kıymetli ki kayınbabasımın sevgisi asla azalsın istemem
haftasonu gidip bi elini opeyim hatta hediye de alayım ona... gerci o zaman kayınvalideme de almam gerekcekkeske bu böörtlenin sadece babası olsaymıs
hoşgeldiiin aramızageçmişi fazla okumadım ama ayol bende varımmm :)
Kına & Bekarlığa Veda Partim : 15.Haziran.2013
Düğünüm : 22.Haziran.2013
Yazarken heycanlandım bee:) Allahım hepimize mutlu huzurlu yuvalar versin aminnnnnn :)
mügecim hoşgeldin. ben de nuray. memnun olduuumhazır tanışma varken bende ismimi çiziktiriyim bari benide alın aranıza :130:
bende müge ,memnun oldum kızlar
kıymetiiiimmmm maşallah ne kadar güzel bi gün geçirmişsiniiizzzmerhabaalrrr, geçmişi okumadım geldimmm
aşklı bi pazardan sonra mutluluktan sarhoş bi haldeyimdün boat show'a gittik aşkcığımın ailesiyle hep birlikte, teknelere baktık. bütün aile teknelere denize aşık olduğundan kaç saat dolandık sıkılmadan. gelecekte ailece ege turu yapabileceğimiz bi katamaran beğendik hatta hayaller güzeldir inşallah olur ordan çıkınca güzel güzel yemek yedik musmutlu ilginç bi konuşma geçti ayaküstü, daha önce söylemiştim biz Onurla evlenirsek galiba bahçeşehirde oturucaz diye ama orası çok uzak tabi hiç işimize gelmiyor. dün tekne alma konusu açılınca müstakbel babacım önce Onurlara ev alıcaz dedi, abla da ev var falan dedi galiba tam duymadım bahçeşehiri kastederek. baba da orda oturcak değiller ya dedi. ben sadece tebessümle karşıladım hiç karışmam karışacak bi durumda değilim henüz. umarım bahçeşehirde oturmayız hiç kimsemiz yok orda zaten çok uzak.
güzel bi gün geçirdim artık geleceğimiz de ufak ufak şekillenicek herhalde bu buluşmalarda..seviyorlar beni çok şükür ayrılırken de haftaya görüşürüz diyorlar artık
giizeeemmm canım ne güzeel bence ailenin seni yabancı bilmemesi.canım kocaman bir maşallah he şöyle bak ne güzel şeyler oluyor
benimkinin aileside cuma bana ulaşmaya çalışmış annesi aramış bende farklı noları açmıyordum 3 defa aradı daha sonra öğlen ablası aradı gizcim annem aradı felan biz seni çok merak ettik dedi bende çok yoğunum çalışıyordum bilemedim ki dedim, sonra teli kapadım bir baktım 32 li no hemen kim yazdım gönderdim aman allahım babasıailecek beni merak etmişler anneside babasıda telidme kayıtlı değil ki herkes mesafeni bozma diyordu ama bir baktım mesafe yok bunlar beni deli gibi merak ediyolar
çağırıyolar akşamları sonra işe bizden git demeler ben şokalrdayım, babası biz merak ediyoruz kızım nasılsın biz aramayınca aramıyosun bak biz aradık dedi bende çok çok yoğunum işle ev arasında kaldım aklımdasınız hep dedim babası da anneside çok sıcak konuşuyor
işbu yakınlığa benimkide inanmıyor kim seni kalmalı davet eden ki die şok oldu, bide akşamları uğrayayım onlar beni olmadı bırakırlarmış ki benim işim çok yakın yaaa 5 dakka uzaklıkta ama gideememmmm
kızlar sizce çokmu samimi oldum anlamadım iyimi kötümü ben hiç böyle beklemiyordum üstüme düşüyolar sevinmelimiyim
bence sevinmelisin cok guzel bişey bu... nasıl baslarsa öyle gidiyor bu ilişkiler
benim kaınpederim en basından bana cok yakın davranır resmen kızı gibi hissettirirdi hala da öyle, sevgili eşi yuzunden uzak durdugum için arada sogukluk oluyomus gibi hissediorum bazen ve cok uzuluyorum... epidir gitmiorum gonullerini almaya... cok mahcubummm valla oyle kıymetli ki kayınbabasımın sevgisi asla azalsın istemem
haftasonu gidip bi elini opeyim hatta hediye de alayım ona... gerci o zaman kayınvalideme de almam gerekcekkeske bu böörtlenin sadece babası olsaymıs
kızlarrrr gıremedım hıc cuma edırneye hastaneye gıttık
evde de netım yok telden gırıyom suan
amelıyat olcak malesef bakalım nerde olacagına karar verılcek sımdı
hepınızı opuyorum ozledım sızıııı
canım kocaman bir maşallah he şöyle bak ne güzel şeyler oluyor
benimkinin aileside cuma bana ulaşmaya çalışmış annesi aramış bende farklı noları açmıyordum 3 defa aradı daha sonra öğlen ablası aradı gizcim annem aradı felan biz seni çok merak ettik dedi bende çok yoğunum çalışıyordum bilemedim ki dedim, sonra teli kapadım bir baktım 32 li no hemen kim yazdım gönderdim aman allahım babasıailecek beni merak etmişler anneside babasıda telidme kayıtlı değil ki herkes mesafeni bozma diyordu ama bir baktım mesafe yok bunlar beni deli gibi merak ediyolar
çağırıyolar akşamları sonra işe bizden git demeler ben şokalrdayım, babası biz merak ediyoruz kızım nasılsın biz aramayınca aramıyosun bak biz aradık dedi bende çok çok yoğunum işle ev arasında kaldım aklımdasınız hep dedim babası da anneside çok sıcak konuşuyor
işbu yakınlığa benimkide inanmıyor kim seni kalmalı davet eden ki die şok oldu, bide akşamları uğrayayım onlar beni olmadı bırakırlarmış ki benim işim çok yakın yaaa 5 dakka uzaklıkta ama gideememmmm
kızlar sizce çokmu samimi oldum anlamadım iyimi kötümü ben hiç böyle beklemiyordum üstüme düşüyolar sevinmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?