hoşgeldiiin aramıza
ben de 22 haziran geliniyiiim
mügecim hoşgeldin. ben de nuray. memnun olduuum
kıymetiiiimmmm maşallah ne kadar güzel bi gün geçirmişsiniiizzz
herşeyi akışına bırakınca ne de güzel ilerliyor dimi..
giizeeemmm canım ne güzeel bence ailenin seni yabancı bilmemesi.
bence arada bir sen de ara onları
Özgecim çok geçmiş olsunn, Allah şifa versin, iyi olur inşallah..
bende senin düşündüğün gibi hani istemeye falan geldiklerinde çoktan tanışmış samimi olmuş görünmek istemiyordum açıkcası. ama öyle bi kaynaştık ki, daha bundan sonra kendimi geri çekersem Onur bişey mi oldu diye bana sorar kesin. çok sıcaklar müstakbel annem hep güleryüzlü bana karşı, koluma girer yürürken yada yanımıza gel sende der ne bilim ufak tefek şeylerden belli ediyor benimsediğini. bende hep iyi olalaım istiyorum Onur ailesine çok düşkün benim onlarla aram bozulsa Onur da üzülür istemiyorum bunu hiç. o yüzden akışına bırakıcam davet ederlerse gidicem mecbur ki çok da güzel vakit geçiriyorum sıkılmıyorum eğleniyorum onlarla
bence sende onların isteklerine karşılık ver Gizim. belliki onların da hevesi var gelinimizle iyi olalım yakın olalım gibi geri çekilirsen soğuk duruyorsun sanarlar falan hiç gerek yok..
canım inan bilmiyorum yanii bazen diyorum kamera şakasımı yani hiç beklemiyordum benimkinden bile daha sıcakalr yanii benimki derki zorunlu mutluluktan nefret ederim bende ailesi zorunlu sevcek sanıyordum çünkü kesin yargıları vardır benimkinin bir baktım ailesi sevgiliciktende sıcak
canım onlara pasta alıp gidebilirsin tatlı tuzlu bişiler yada klasik giyiniyorsa kayınbabana kravat böörtlenin annesinede şal gibi bişi alabilirsin , anneside seni anlıcaktır canım ama şu nasıl başlarsa öyle gider olayı annesi saf senin teyzen dolduruşa getirmiş canım
deme keşke babası olsaymış die kuzum napsın anne babayı seçemiyoruz merak etme oluruna varcaktır herşey canını sıkma
ahhh benim anniş bilse ne olur aceba analtsam bana çok sıcaklar die annem der ki bizi yanına yanaştırmıyorsun başkalarına güler yüz bize somurtkan der oyy oyy yandım ki ne yandım
hihiihih benimkinin ikisi de yok da noluyor. kapı gibi 4 ablası var
bir yerden çıkıyor
seni cok sevdiler ayrıca cok hevesliler belli ki kuzum... ondan kaynaklı
cidden sölüorum nerden bulcaklar bizim kızları... elimiz ekmek tutuyo, saygılıyız, temiz ailelerin yetiştirdigi kızlarız... cidden bu zamanda bulmak zorlastı artık farklı bi yere kayıyo acımız..
ah su teyzem... umarım evlendikten sonra artık teyzemin gercek yuzunu grur gelinini de daha iyi tanır
evet saf ben yanındayken dunyanın en tatlı insanı oluyo benim kayınvalidem ama arkamı dondum mu teyzemin etkisinde kalıverio
yıllarca surmus bi arkadaslık var aralarında ona da bişey diemiorum elbette
ay evet ole bişeler yapabilirim kardeşimin de dogum gunu bu hafta hediye haftaso olcak
ouuuw mini bi gorumce ordusu gibi olmus oooo
anlasabiliomusunuz bari canım?
geçmişi fazla okumadım ama ayol bende varımmm :)
Kına & Bekarlığa Veda Partim : 15.Haziran.2013
Düğünüm : 22.Haziran.2013
Yazarken heycanlandım bee:) Allahım hepimize mutlu huzurlu yuvalar versin aminnnnnn :)
hazır tanışma varken bende ismimi çiziktiriyim bari benide alın aranıza :130:
bende müge ,memnun oldum kızlar
ya ben kayınvalidemi 2 hafta önce aradım en son :26:
ama içimden gelmiyo napıyım
aslında iyiler ama bazı huyları mı diyim davranışlarımı diyim artık neyse çok itici geliyo bana
en son aradığımda kayınvalidemi, babam nasıl onunla da görüşeyim dedim. verdi telefonu ona 'al gelin arıyo'o da aldı ilk cümlesi 'noldu'
dedim ki bişey olmadı, halinizi hatırınızı sormak istedim sadece.
çok üzüldüm ya. zaten zor bişey hiç bilmediğin, tanımadığın insanlara birden bire samimiyet göstermek...
benim annem babam, nişanlımla öyle mi konuşuyo. oğlum, canım diye hitap ediyolar hep. 10 dk dan az sürmüyo sohbetleri. ama benim onunkilerle 2 dk en fazla
aramak gelmiyo içimden işte.
hiç hemde.
çok çok haklısın bana gelin arıyor dense kalırdım herhalde babası bana hanımkızım diyordu şimdi kızım diyor aradğıkmda kızım kahve içiyorum gel beraber içelim sende gel dedi
geliniylede sanki kendi kızıymış gibi konuşuyor şok olmuştum olması gerekene şok olmuştum nurayım
nurayım insanalrdan bizim gibi olmasını bekleyemezsin ki görgüdür bu zamanla olcak hiç düşünemiyorlarmı bi senin ailene bide kendi konuşmalarına baksalar bence öyle o aralıkla aramakla en iyisini yapıyorsun canım
canım saol çok doğru sölüyorsun benimkinede deişler o kadar yol gidiyor çalışıyor şaşırıyoruz biz diehalbusi çok tembelim eve gelince el sürmem bişeye
cidden senin kaynanan saf ne yapsa saflığından çakal değil yani sen onu kendi tarafına çek çakalmı çakal teyzenden kurtar hasetinden çatlıyor teyzen ama teyzeler böyle olmaz be çağlam bu nasıl böle oldu kiii
neyse boşverelim teyzeni evlennce konuş kaynanala şimddie konuşablrsn ben sizi seviyorum ama böle böle şeler duydum die başlar konuşmayı sonlandırsan içindekileri döksen soğuk savaş bitsee
seni cok sevdiler ayrıca cok hevesliler belli ki kuzum... ondan kaynaklı
cidden sölüorum nerden bulcaklar bizim kızları... elimiz ekmek tutuyo, saygılıyız, temiz ailelerin yetiştirdigi kızlarız... cidden bu zamanda bulmak zorlastı artık farklı bi yere kayıyo acımız..
ah su teyzem... umarım evlendikten sonra artık teyzemin gercek yuzunu grur gelinini de daha iyi tanır
evet saf ben yanındayken dunyanın en tatlı insanı oluyo benim kayınvalidem ama arkamı dondum mu teyzemin etkisinde kalıverio
yıllarca surmus bi arkadaslık var aralarında ona da bişey diemiorum elbette
ay evet ole bişeler yapabilirim kardeşimin de dogum gunu bu hafta hediye haftaso olcak
ouuuw mini bi gorumce ordusu gibi olmus oooo
anlasabiliomusunuz bari canım?
nurayım yahuuu affaladdım senin aşkını bu insanalr yetiştirmiş şaşırdım valla ama olsun bunlar zamanla aşılır kimler nasıl aillere gelin gittide kendine benzetti oğlan tarafını seninkelrde senden görgü kaparlar kıyamam sana üzme kendini dayan canım az kaldı allahtan aynı şehirde değilsin evlenincede azcık uzaklarında olursun
çağlaaa ben annemin tepkisini ölçemiyorum sölicem beni sevdiklerini ama annem terslicek diede korkuyorum hevesim kırılsında istemiyorum ama benim annişte kıskancak adım kadar eminim, bak işte kaynanan seni seviyor ama senin içinde üzüldüğün detaylar var onlar kapanmalı hayatım
kızlaaarrrr iyi akşamlaaar
bugüün birsürüü çeyiz cicileriii aldııııkkkk
anne-baba-çocuk(ben) gezmeye çıktık. avm de dolaşıyoduk, bernardoya bi bakalım dedik
çağlamın yemek takımından aldıııımbenim ilk tutkum grey rose modeli yoktu. annem de garden rose a bayıldı.
yanına çatal kaşık bıçak seti hediyeydi.
bu ikisinin fiyatı 1599 tl.
düdüklüde hep tefal vardı aklımda. aksini hiç düşünmemiştim. ama fissler aldık geldik6 lt si 390 tl ve 100 tl indirim çeki vardı.
ve bu 100 tl indirim çekini monetalarda kullandııııkkkkzaten indirimdeydi onlarda. 3 boy aldık. 456 dan 356 ya denk gelmiş oldu yanlış hatırlamıyosam.
anneciğim bir de çeyizime hediye istedi mağaza müdüründen(alışveriş esnasında baya sohbete koyulduk, kaynaştık :) saatlerce mağazadaydık herşeyi inceledik) 3 lücezve setim de hediye olduuu
sonracığımaaa :) english home dan mikrofiber çift kişilik yorgan aldık. 50 tl.
tefalde indirim vardı, kartımızda da 30 tl puan birikmişti :) mikser aldık, üste sadece 40 tl ödedik.
bide kahvelerin yanına minik su bardakları aldık canlarım 6 adet 8 tl.
çook mutluyuuum beeeennnn
allahım ödeme kolaylığı versin, taksitlerimizi biraz hafifletelim de eksiklere devaaammm :))
bernardodan tüyolar aldım bidebiz su setinide alacaktık yemek takımının yanına. ancak mağaza müdürü beklememizi söyledi, kadehlerle ilgili yeni kampanyalar olacakmış önümüzdeki günlerde. arayacak bizi. birde yemek takımının 12 kişilik pasta tabaklarını aynı zamanda kahvaltı tabakları olarak kullanabileceğimi yanına yumurtalık, ve reçellik alınca bir de kahvaltı seti oluşturabileceğimi söyledi. o ürünler de gelince haber verecek.
şimdi ciciklerimin fotoğraflarını koyıyım. eve geldiklerinde bende çekerim fotocuklarını.
düdüklü tencerem
Eki Görüntüle 520565
seramik tencerelerim(benimkilerin hepsinin dışı maviydi)
Eki Görüntüle 520568
Eki Görüntüle 520569
Eki Görüntüle 520587
yemek takımım
Eki Görüntüle 520595
çkb
Eki Görüntüle 520605
cezve takımı
Eki Görüntüle 520606
mikrofiber yorgan
Eki Görüntüle 520609
mikser
Eki Görüntüle 520610
likör bardağı(ama ben kahvelerin yanında su ikram etmek için kullanıcam)
Eki Görüntüle 520611
nuraycım uzak olmaya bak aman diyim yakınlarında olmasın evin.....
gizot taskın davet cidden zigananınmıs ben ayrı kişilerin sanıodum ama değil zigananın yeni subesi...
siteyi yenilemişler bayıldımmmm son haline galeri de bikaç resmi var cicekli dekorasyon falan
bana uzak olmasa kınaya burayı ayarlarım valla bittimmmm o sandalyeler... o yerdeki cicekler... harika
keske sahneyi falan da goren resimler koysalarmıs
ya gizim, inan daha neler var. sırf görmemeye çalışıyorum, sırf babamı zor ikna ettik diye yutuyorum herşeyi. dile getirmiyorum. sırf nişanlım için düşünmek istemiyorum bile olumsuzlukları. ama bazen de çok burkuluyo içim.
kınamak için söylemiyorum ama insan bir tanecik oğluna kız istemeye basma etekle gider mi yaçıplak ayaklar. alelade bir gezmeye giderken yanımızda ev ayakkabımızı, terliğimizi götürürmez miyiz.. ne biliyim insan bi çorap giyer bari. bu kadar saygı duyuyolar demekki.
istemeden bir kaç gün sonra kaplıcalara götürdüler bizi. biz daha öncede söyledik girmicez sadece gezeriz, oturur döneriz(çay bahçeleri vs.var)
annesi bizi bıraktı gitti havuzlarda yüzdü geldi.
insan daha iki gün önce tanıdığı birini yalnız başına bırakır mı? onlar bizdeyken annem onlara siz evde oturun ben gezmeye gidiyorum dedi mi?
çok ayıp ya
ben çevremde de böyle bişey görmedim.
şok oluyorum bu davranışları karşısında.
istemeden sonra ben kayınpederimi aradım yine bi hal hatır sormak için, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam. ilk defa baba dicem vs. bir saat düşündüm telefon elimde nasıl olcak ne dicem diye.
aradım, açtı telefonu. babacım nasılsınız ben nuray dedim. 'aloo kimsin sen yaa' dedisonra babacım ben nuray,nuray dedim. düşündü, allah allaaahh falan diyo... sonra kusura bakma ben bankadan arıyolar sandım dedi. tabi bankadakilerde baba diyodur eminim.
bir kamyon dayak yemiş gibi hissettim kendimi.
yine isteme zamanı, kapı çaldı işte kapıda karşılıyoruz onları, kardeşi girdi içeri çantasından bi kutu çıkardı bana uzattı(daha kapının önündeyiz) 'al abla sende kalsın bu' dedi. bana takacakları yüzük yani. allahım, nerden geldiğimi şaşırdım. dedim 'canım olur mu öyle şey bunun bende ne işi var' o arada arkadan gelenlere merhaba demeye döndüm, arkadaşıma vermiş kutuyu. nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. o da götürdü salonda masanın üzerine bıraktı.
gündüz gelmişlerdi istemeye(nişanlımın dönmesi gerekiyodu akşam istanbula) akşama doğru bi akrabaları geldi bize yine ailesi bizdeyken. ona da kahve yaptım götürdüm. içti, sonra diyoki 'eee kim fal bakcak şimdi'
yemin ederim içimden sayısızca dua okumuşumdur onlar gidene kadar.
neler neler.. anlatmıyorum kimseye, söylemiyorum. ama sonunda döktüm içimi. sevmiyorum galiba ben onları ya
canım güle güle kullannn hepsiniii.yemek takımının aynısını ben beğenmiştim babaannemle ve muhtemelen onu alacağım çok hoşuma gitmişti.aynı takımın pasta tabakları kahve takımı çerez tabağı tepsisi falanda var ben bayıldım onlaraaafissler da çok ii düdüklü diyolar bana da clipso önerdiler ama arada kaldım bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?