'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

arıyorumda o kadar çok değildi nurayım ben bunların olacağını bilmeden senelerdir kaçtım insanalrdan ama düşünemedim hep korktum

kızlarr haftasonu mehtabım varrrr aşkıma kuşşş olup uçuyorummmmmm ankarada aşklancam istanbula sığmıyor bu aşkkkkk

kıymetim saol yorumuna şirkettekielr diyor ki biz seni çok sevecekelrini biliyorduk diye dalga geçiyor hatta yöneticimde sevdirdin kendini olcağı buydu sürekli gülüyorsun oğullarına aşıksın başka çareleri yok seni sevcekelrdi dior

aslında ben çok çok samimi oldum görüşücne yemin töreninde felan yaniii benim için çok şey yaptılar mahçup ettiler ama sonra çektim kendimi belkide annem etkiledi bilmiyorum

ama arıcam 3 günde bir felan arayayım seviyorum ki sevgilimde görştüğünde samimiydin telle aramazsan ayıp olur diyor haklı bide ben telle konuşmayı sevmiyorum bir sevgilicikle konşyorm onunda etkisi var

mailleşsek keşke ailesiylee yahu

seni cok sevdiler ayrıca cok hevesliler belli ki kuzum... ondan kaynaklı

cidden sölüorum nerden bulcaklar bizim kızları... elimiz ekmek tutuyo, saygılıyız, temiz ailelerin yetiştirdigi kızlarız... cidden bu zamanda bulmak zorlastı artık farklı bi yere kayıyo acımız..

ah su teyzem... umarım evlendikten sonra artık teyzemin gercek yuzunu grur gelinini de daha iyi tanır

evet saf ben yanındayken dunyanın en tatlı insanı oluyo benim kayınvalidem ama arkamı dondum mu teyzemin etkisinde kalıverio

yıllarca surmus bi arkadaslık var aralarında ona da bişey diemiorum elbette

ay evet ole bişeler yapabilirim kardeşimin de dogum gunu bu hafta hediye haftaso olcak

hihiihih benimkinin ikisi de yok da noluyor. kapı gibi 4 ablası var
bir yerden çıkıyor

ouuuw mini bi gorumce ordusu gibi olmus oooo

anlasabiliomusunuz bari canım?

canım saol çok doğru sölüyorsun benimkinede deişler o kadar yol gidiyor çalışıyor şaşırıyoruz biz die halbusi çok tembelim eve gelince el sürmem bişeye

cidden senin kaynanan saf ne yapsa saflığından çakal değil yani sen onu kendi tarafına çek çakalmı çakal teyzenden kurtar hasetinden çatlıyor teyzen ama teyzeler böyle olmaz be çağlam bu nasıl böle oldu kiii

neyse boşverelim teyzeni evlennce konuş kaynanala şimddie konuşablrsn ben sizi seviyorum ama böle böle şeler duydum die başlar konuşmayı sonlandırsan içindekileri döksen soğuk savaş bitsee

ben de ben deee
yaşasın 22 haziran

hazır tanışma varken bende ismimi çiziktiriyim bari benide alın aranıza :130:
bende müge ,memnun oldum kızlar

biz tanışıyoz zaten mügemmm, sen de hoşgeldin

ya ben kayınvalidemi 2 hafta önce aradım en son :26:
ama içimden gelmiyo napıyım
aslında iyiler ama bazı huyları mı diyim davranışlarımı diyim artık neyse çok itici geliyo bana
en son aradığımda kayınvalidemi, babam nasıl onunla da görüşeyim dedim. verdi telefonu ona 'al gelin arıyo' o da aldı ilk cümlesi 'noldu'

dedim ki bişey olmadı, halinizi hatırınızı sormak istedim sadece.
çok üzüldüm ya. zaten zor bişey hiç bilmediğin, tanımadığın insanlara birden bire samimiyet göstermek...
benim annem babam, nişanlımla öyle mi konuşuyo. oğlum, canım diye hitap ediyolar hep. 10 dk dan az sürmüyo sohbetleri. ama benim onunkilerle 2 dk en fazla
aramak gelmiyo içimden işte.
hiç hemde.

çok çok haklısın bana gelin arıyor dense kalırdım herhalde babası bana hanımkızım diyordu şimdi kızım diyor aradğıkmda kızım kahve içiyorum gel beraber içelim sende gel dedi

geliniylede sanki kendi kızıymış gibi konuşuyor şok olmuştum olması gerekene şok olmuştum nurayım

nurayım insanalrdan bizim gibi olmasını bekleyemezsin ki görgüdür bu zamanla olcak hiç düşünemiyorlarmı bi senin ailene bide kendi konuşmalarına baksalar bence öyle o aralıkla aramakla en iyisini yapıyorsun canım

ya gizim, inan daha neler var. sırf görmemeye çalışıyorum, sırf babamı zor ikna ettik diye yutuyorum herşeyi. dile getirmiyorum. sırf nişanlım için düşünmek istemiyorum bile olumsuzlukları. ama bazen de çok burkuluyo içim.
kınamak için söylemiyorum ama insan bir tanecik oğluna kız istemeye basma etekle gider mi ya çıplak ayaklar. alelade bir gezmeye giderken yanımızda ev ayakkabımızı, terliğimizi götürürmez miyiz.. ne biliyim insan bi çorap giyer bari. bu kadar saygı duyuyolar demekki.
istemeden bir kaç gün sonra kaplıcalara götürdüler bizi. biz daha öncede söyledik girmicez sadece gezeriz, oturur döneriz(çay bahçeleri vs.var)
annesi bizi bıraktı gitti havuzlarda yüzdü geldi.
insan daha iki gün önce tanıdığı birini yalnız başına bırakır mı? onlar bizdeyken annem onlara siz evde oturun ben gezmeye gidiyorum dedi mi?
çok ayıp ya
ben çevremde de böyle bişey görmedim.
şok oluyorum bu davranışları karşısında.
istemeden sonra ben kayınpederimi aradım yine bi hal hatır sormak için, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam. ilk defa baba dicem vs. bir saat düşündüm telefon elimde nasıl olcak ne dicem diye.
aradım, açtı telefonu. babacım nasılsınız ben nuray dedim. 'aloo kimsin sen yaa' dedi sonra babacım ben nuray,nuray dedim. düşündü, allah allaaahh falan diyo... sonra kusura bakma ben bankadan arıyolar sandım dedi. tabi bankadakilerde baba diyodur eminim.
bir kamyon dayak yemiş gibi hissettim kendimi.
yine isteme zamanı, kapı çaldı işte kapıda karşılıyoruz onları, kardeşi girdi içeri çantasından bi kutu çıkardı bana uzattı(daha kapının önündeyiz) 'al abla sende kalsın bu' dedi. bana takacakları yüzük yani. allahım, nerden geldiğimi şaşırdım. dedim 'canım olur mu öyle şey bunun bende ne işi var' o arada arkadan gelenlere merhaba demeye döndüm, arkadaşıma vermiş kutuyu. nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. o da götürdü salonda masanın üzerine bıraktı.
gündüz gelmişlerdi istemeye(nişanlımın dönmesi gerekiyodu akşam istanbula) akşama doğru bi akrabaları geldi bize yine ailesi bizdeyken. ona da kahve yaptım götürdüm. içti, sonra diyoki 'eee kim fal bakcak şimdi'
yemin ederim içimden sayısızca dua okumuşumdur onlar gidene kadar.
neler neler.. anlatmıyorum kimseye, söylemiyorum. ama sonunda döktüm içimi. sevmiyorum galiba ben onları ya

şaşılmıcak gibi degil kusum ama ben de oleyim onlar evde tembel oldugumu biliolar ama kaynanam zamanla ögrenicek o da bizler gibi diyo annem bnm kızım elini işe surmez dedi mi evlenince mecbur kalınca yapar dio

annem de uyuz oluyo insan gelinim hizmetci tutar falan der kadına bak ogrencek yapcak dio sinir oluorum gorgusuz kaynanan diyo

sen bizi yanyana gorsen gizom... saclarımı oksar, güzel kızım diye sever... habire hizmet eder yerimden kaldırmaz... bazen de baskası cayını tazelemeye kalktı mı kızım koysun ben kızımın elinden icmek istiorum der...

yanyana gorenler masallah size anne kız gibisiniz diolar ama dısı seni içi beni yakıo... en ufak bi fitnede hemen teyzemin tarafına donuyo

simdi pek konusmak istemiorum gizom evleneyim bir resmen artık aileden biri olayım o zaman zaten kendisi de gorucek yine de görmezse o zaman haklı olarak artık ben de sizin kızınızım der anlatırım...

bir de annem meselesi var tabi o ayrı bi boyut... annem cok kıskanc kayınvalidemle samimi olayım aramız ii olsun istemez onu da biliorum

ah nuraycım yaaa canım benimmmm haklısın öle bi tavırla karsılandı mı insanın içinden gelmez... ama gizoma katılıyorum zamanla asılır bunla dert etme, yol yordam ogrenmeleri gerekio demek

aynen öyle canım, ordu gibi
genel itibariyle anlaşabildiğimi söyleyebilirim. herşeyi kafaya takmadığım sürece tabiki (alıngan değilimdir ama alınabileceğim çok şeyler oluyor )
benden yaşça büyükler zaten, bir tanesinin üniversiteye giden kızı var. o kadar büyükler. tabi yaş farkından ben daha iyisini bilirim, benim istediğim olsun gibi konular oluşabiliyorduuuuu ki, nişanda olmak üzereyken önlendi. (facede aşkımla mjlarımızı okuyunca kendiliğinden çözüldü demek daha doğru olur )
ben yapısal olarak yönlendirilebilecek bir yapıda değilim :26: hepimizin farklı fikirleri var =)
Kaldı ki annemi canım teyzemi bile çok fazla karıştırmamaya çalışıyorum, kendi istediğim gibi olsun istiyorum :26
işte dengeyi sağlamaya çalışıyorum. abla kardeş gibi olamayız,olmaya da gerek yok zaten
nişanlımın tek ailesi onlar sonuçta. bir tatsızlık olduğunda üzülüyor, kıyamam ona ben

Allah sabır versin hepimize

nurayım yahuuu affaladdım senin aşkını bu insanalr yetiştirmiş şaşırdım valla ama olsun bunlar zamanla aşılır kimler nasıl aillere gelin gittide kendine benzetti oğlan tarafını seninkelrde senden görgü kaparlar kıyamam sana üzme kendini dayan canım az kaldı allahtan aynı şehirde değilsin evlenincede azcık uzaklarında olursun

çağlaaa ben annemin tepkisini ölçemiyorum sölicem beni sevdiklerini ama annem terslicek diede korkuyorum hevesim kırılsında istemiyorum ama benim annişte kıskancak adım kadar eminim, bak işte kaynanan seni seviyor ama senin içinde üzüldüğün detaylar var onlar kapanmalı hayatım

çağlam artık yaşını başını almış insanlara ben mi söylicem biraz görgülü davranın diye
bir kaç gün önce artık dayanamadım nişanlıma anlattım herşeyi ailesiyle ilgili. o da çok hak veriyo, bişeyden anladıkları yok seni çok üzüyolar farkındayım ama evlendikten sonra öyle sık sık muhattap etmicem seni onlarla diyo.
canım 6 kişi kaldılar bizde nişan zamanı, annem 3 öğün yemeklerini, meyvelerini çerezlerini çaylarını böreklerini eksik etmedi. elbette bunu mağrifet diye söylemiyorum, helali hoş olsun. ama yemekteyiz mesela, babası hemen yemeğini bitirip sofradan kalkıyo kenarda oturuyo. babam sofrada daha, herkes yemekte düşün. sen misafirliğe gidiyosun yemeğim bitti hoop kalkıyım.

annem de diyo 'kızım öyle ağır temzilikler yapmayı bilmez, karınlarını doyuracak kadar yemeğini yapar ama öyle cam silmekmiş perde yıkamakmış yapamaz.' benim kayınvalidem de 'olsun olsun biz evi yakın tutarız ben gider hergün yemeklerini de yaparım temizliğide' (oldu hergün ben seni bekliyodum zaten.)
tamam düşündü sağolsun ben de bu yönünden görmeye çalışıyorum. bunları da sorun etmiyorum yani.

nuraycım uzak olmaya bak aman diyim yakınlarında olmasın evin.....

gizot taskın davet cidden zigananınmıs ben ayrı kişilerin sanıodum ama değil zigananın yeni subesi...

siteyi yenilemişler bayıldımmmm son haline galeri de bikaç resmi var cicekli dekorasyon falan

bana uzak olmasa kınaya burayı ayarlarım valla bittimmmm o sandalyeler... o yerdeki cicekler... harika

keske sahneyi falan da goren resimler koysalarmıs

ah gizim bi bilsem, o aileden nasıl öyle bi çocuk çıkmış.
herkes ortak bi kanaatte, nişanlım kendini çok iyi yetiştirmiş.

canım güle güle kullannn hepsiniii.yemek takımının aynısını ben beğenmiştim babaannemle ve muhtemelen onu alacağım çok hoşuma gitmişti.aynı takımın pasta tabakları kahve takımı çerez tabağı tepsisi falanda var ben bayıldım onlaraaa fissler da çok ii düdüklü diyolar bana da clipso önerdiler ama arada kaldım bnde

uzak olmaya çalışıcaz canım. ve ben çalışmak istiyorum. o zaman öyle zırt pırt gelme lüksleri de olmaz.

canım taşkın davete de baktım, gerçekten ne kadar sıcak görünüyo ortam, çok ta romantiiiikkkkkk

Son düzenleme:
taşkın daveti bende düşünüyorum zigananın şubesi geçen yıl sen araştırırken görmüştüm ama kaç kişi alır hiç bilmiyorum yoksa nişan mekanı bile olur hani ama kaç kişiliktir salon acebaa

ah canım yaa
takma boşver canım yaa. herkes kendini temsil ediyor. kimse başkasını temsil etmiyor.
sözünde olan olaylarda inan bende de bir takım komik olaylar olmuştu. mesela o kahve falı olayı hani konuşacak konu bulunamıyor ya,ondan sebep saçmalıyorlar
hani ne bileyim görmemişliklerine ver (hakaret olarak değil yanlış anlaşılmasın).
şahsi olduğunu düşünürsen işin içinden çıkamazsın. çok kırılırsın. kendine etmiş olursun

benim nişanımda da kendi akrabalarımdan kılık kıyafet konusunda beni şaşırtan oldu.
koca karnı burnunda teyzem(100kiloydu o sırada) bile gitti kıyafet aldı giyindi.
halamsa pazara gider gibi geldi. hani bilsem yok kıyafeti anlayacağım. ama bir gömleğe bir eteğe 150 lira verebilen birisidir kendisi. şok olmuştum onu görünce. çok severim halamı ama ne için öyle bir tavra girdiğini anlamadım, kişisel olduğunu düşünüp kafaya takmıyorum taksam arada küslük olacak napayım

bilmiorum ki gizom ama en asagı 500 kişiliktir

resimlerinden cok elit bir mekan gibi duruyor... o tarz sandalyelere bayılırım...

tutmamıs olsak dusunebilirdim burayı... maltepe uzak kacıo bize kacmasa kına icin bile olurdu belkim gidip bi konusuruz ama... gidip goruruz merkezi biyerde die yazmıslar

herseyiyle ziganadaki paketin aynısı zaten fiyatlar da aynıdır hatta yeni acıldıgı icin daha bile uygundur burası simdi

huff yaaa kınamı burda yapmak istiorum ben bişeyimi yapmalıyım burda yani

canım merhaba.. teşekkür ederim..
düdüklü de hep tefal-clipso almayı düşünüyodum. annem kullanıyo onu ve çok memnun. ama kısmet bundaymış :)
bernardodaki clipsoyu çalışanları da önermedi, fissler de 5 dk da pişen yemek bunda 20 dk da pişer dedi.. zaten düdüklüde ki maksat erken pişirmek, ee ne anladım o işten :) düdüklü-tencere arası bişey oluyo o :)

yemek takımlarının çoğu şu an çatal kaşık bışak hediyeli.. kampanyanın son günü bugün.
yarın itibari ile fiyatların en azından bi 200 lira artacağını söylediler bize.

bir de su takımlarında kampanyalar olacakmış, şimdi heyecanla onu bekliyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…