canım kişisel olarak algılamıyorum demekki böyle bunlar diyorum artık.ah canım yaa
takma boşver canım yaa. herkes kendini temsil ediyor. kimse başkasını temsil etmiyor.
sözünde olan olaylarda inan bende de bir takım komik olaylar olmuştu. mesela o kahve falı olayıhani konuşacak konu bulunamıyor ya,ondan sebep saçmalıyorlar
hani ne bileyim görmemişliklerine ver (hakaret olarak değil yanlış anlaşılmasın).
şahsi olduğunu düşünürsen işin içinden çıkamazsın. çok kırılırsın. kendine etmiş olursun
benim nişanımda da kendi akrabalarımdan kılık kıyafet konusunda beni şaşırtan oldu.
koca karnı burnunda teyzem(100kiloydu o sırada) bile gitti kıyafet aldı giyindi.
halamsa pazara gider gibi geldi. hani bilsem yok kıyafeti anlayacağım. ama bir gömleğe bir eteğe 150 lira verebilen birisidir kendisi. şok olmuştum onu görünce. çok severim halamı ama ne için öyle bir tavra girdiğini anlamadım, kişisel olduğunu düşünüp kafaya takmıyorumtaksam arada küslük olacak napayım
bilmiorum ki gizom ama en asagı 500 kişiliktir
resimlerinden cok elit bir mekan gibi duruyor... o tarz sandalyelere bayılırım...
tutmamıs olsak dusunebilirdim burayı... maltepe uzak kacıo bize kacmasa kına icin bile olurdu belkim gidip bi konusuruz ama... gidip goruruz merkezi biyerde die yazmıslar
herseyiyle ziganadaki paketin aynısı zaten fiyatlar da aynıdır hatta yeni acıldıgı icin daha bile uygundur burası simdi
huff yaaa kınamı burda yapmak istiorum ben bişeyimi yapmalıyım burda yani
nurayımmm hemen bize de haber ucur... ben de bardak kampanyasını bekliorum... ninfalarımı alayım da o defter de kapansın...
aksam english home a ugrıcııımmm battaniye bakmaya... cick seyler var gibi duruyo
canım kişisel olarak algılamıyorum demekki böyle bunlar diyorum artık.
aileleri tanıştırmadan önce bence çifler tarafların ailesiyle tanışmalı. sonuçta ailelerde akraba oluyo artık.
yemin ediyorum bu kadar sevmesem asla ailemi böyle bişeyle karşı karşıya getirmezdim.
bişeyini yap burda çağlaam.
çok güzel görünüyo gerçekten.
kuzuum elbette hemen haber vericem.
ben de ninfa istiyoduum ama yemek takımının yanına bridal da çok güzel olduben sanırım bridal alıcam, şimdilik öyle duruyo :)
bilmiorum ki gizom ama en asagı 500 kişiliktir
resimlerinden cok elit bir mekan gibi duruyor... o tarz sandalyelere bayılırım...
tutmamıs olsak dusunebilirdim burayı... maltepe uzak kacıo bize kacmasa kına icin bile olurdu belkim gidip bi konusuruz ama... gidip goruruz merkezi biyerde die yazmıslar
herseyiyle ziganadaki paketin aynısı zaten fiyatlar da aynıdır hatta yeni acıldıgı icin daha bile uygundur burası simdi
huff yaaa kınamı burda yapmak istiorum ben bişeyimi yapmalıyım burda yani
çağlaa neresiymiş orası link var mı bende bakayım o güzel yere
bu topikteki hatunalr ninfayı alcez o kadarayyy bende ninfa istiyorummm bide yemek takımına karar veremedimm
panik yapmayın bebeler ben bardaklar indirime girsin uçururrum zaten bernardo telefonla maille bilgilendiriyorr
çağlammm bende taşkında bişicik yapabilirim ama ne die düşünüyorum 500 kişi azmış düğüne olmaz ama anadolu ve avrupa die ayırırsak düğünü olur herhalde
nurayım burayı sende görebilirsin bebeğim
Taşkın Davet | Düğün Salonu | Maltepe Düğün Salonu - Düğün Salonları
canım...
şöle prenseslere layık bi gelinlik giyilip salınalısı bir salon olmus bence... tabi sahne falan gorunmuyor gidip bi bakmak lazım ama resimlerden aldıgım izlenim bu
aaaakızlar şok şok şok
2013 nisan gelini olucam derken 2012 aralık gelini oluyorum
çağlaam bi minübüs tutun :)1000 kişilk de olabilir kuzum... gidilip bakılmadan karar vermek zor biraz...
sahne kısmı falan detaylı resimleri yok cunku :44:
kınayada cok uygun bi havası var ama işte kim gelir nası gelir maltepeye bilemiorum
böle olursa kınanın org. dusunmek zorunda da kalmıcam onlar ayarlıolar
kızlar şok şok şok
2013 nisan gelini olucam derken 2012 aralık gelini oluyorum
ne güzellllll=)))))
umarım hazırsındır. hoş biz kızlar asla hazır olamayız. onu da alıcam bunu da alıcam derkennnnn
aaaa
nasıl olduuu?
ay iki ay kaldıı !!
çağlaam bi minübüs tutun :)
ne güzellllll=)))))
umarım hazırsındır. hoş biz kızlar asla hazır olamayız. onu da alıcam bunu da alıcam derkennnnn
bi de minibusle ugrasamam kuzum ya altı ustu bi kına icin
mügecimm cok sevindim adınaa beklemiceksin ne guzel
ben olsam ne yapar eder hazır olurdum
yeter ki aşkkaaaa aylar önce de olsa kavuşmuş olayııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?