'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nurayımmm hemen bize de haber ucur... ben de bardak kampanyasını bekliorum... ninfalarımı alayım da o defter de kapansın...

aksam english home a ugrıcııımmm battaniye bakmaya... cick seyler var gibi duruyo

canım kişisel olarak algılamıyorum demekki böyle bunlar diyorum artık.
aileleri tanıştırmadan önce bence çifler tarafların ailesiyle tanışmalı. sonuçta ailelerde akraba oluyo artık.
yemin ediyorum bu kadar sevmesem asla ailemi böyle bişeyle karşı karşıya getirmezdim.

bişeyini yap burda çağlaam.
çok güzel görünüyo gerçekten.

nurayımmm hemen bize de haber ucur... ben de bardak kampanyasını bekliorum... ninfalarımı alayım da o defter de kapansın...

aksam english home a ugrıcııımmm battaniye bakmaya... cick seyler var gibi duruyo

kuzuum elbette hemen haber vericem.
ben de ninfa istiyoduum ama yemek takımının yanına bridal da çok güzel oldu ben sanırım bridal alıcam, şimdilik öyle duruyo :)

birde likya gold u denedim takımla, o da güzeldi fakat lazer işleme taşlar var üzerinde o pek uymadı sanki .. birde çok daha pahalıydı

Son düzenleme:

keske yaaa maltepe uzak kacıo işte kacmasa bi dakka duusunmem sıkıstırırım böörtleni

bakalım bakalımmm haftasonu bostancıya gecicez belkim gider bakarız buraya biz

kuzuum elbette hemen haber vericem.
ben de ninfa istiyoduum ama yemek takımının yanına bridal da çok güzel oldu ben sanırım bridal alıcam, şimdilik öyle duruyo :)

hihihi bnm ilk göz agrım bridaldııı

ben de birdal dan ninfaya dondummm... daha sade ayrıca yapraklı olması yemek takımını tamamlıo die

ama bridalı da cok seviorum... düz bi takım alsam bridal olcaktı kesinnn cok guzel tkımm

çağlaa neresiymiş orası link var mı bende bakayım o güzel yere

bu topikteki hatunalr ninfayı alcez o kadar ayyy bende ninfa istiyorummm bide yemek takımına karar veremedimm

panik yapmayın bebeler ben bardaklar indirime girsin uçururrum zaten bernardo telefonla maille bilgilendiriyorr

çağlammm bende taşkında bişicik yapabilirim ama ne die düşünüyorum 500 kişi azmış düğüne olmaz ama anadolu ve avrupa die ayırırsak düğünü olur herhalde

nurayım burayı sende görebilirsin bebeğim

ben sevdiceğe söyliyim gidip baksın :)
yalnız o kafayı çınaraltına takmış durumda. burda yapalım düğünü diyo, başka bi yer begenmiyo. caaaanım baltalimanı polis evine bile kulp buldu

kızlar şok şok şok
2013 nisan gelini olucam derken 2012 aralık gelini oluyorum

1000 kişilk de olabilir kuzum... gidilip bakılmadan karar vermek zor biraz...

sahne kısmı falan detaylı resimleri yok cunku :44:

kınayada cok uygun bi havası var ama işte kim gelir nası gelir maltepeye bilemiorum

böle olursa kınanın org. dusunmek zorunda da kalmıcam onlar ayarlıolar

hımmmm güzel duruyor gerçekten.
biz istanbulda sadece nikah yapmayı düşünüyoruz.
yalovada ise düğün

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=472100019489734&set=a.472099889489747.113969.100000692191342&type=1&relevant_count=6
bende burada istiyorum ama annem uzak diyor.halbuki şehir merkezine 5 6 km. minibüs otobüs vs geçmiyor tabiki.

Son düzenleme:
kızlar şok şok şok
2013 nisan gelini olucam derken 2012 aralık gelini oluyorum
aaaa
nasıl olduuu?
ay iki ay kaldıı !!

çağlaam bi minübüs tutun :)

bi de minibusle ugrasamam kuzum ya altı ustu bi kına icin

mügecimm cok sevindim adınaa beklemiceksin ne guzel

ne güzellllll=)))))

umarım hazırsındır. hoş biz kızlar asla hazır olamayız. onu da alıcam bunu da alıcam derkennnnn

ben olsam ne yapar eder hazır olurdum
yeter ki aşkkaaaa aylar önce de olsa kavuşmuş olayııımmmm

aaaa
nasıl olduuu?
ay iki ay kaldıı !!

çağlaam bi minübüs tutun :)

ne güzellllll=)))))

umarım hazırsındır. hoş biz kızlar asla hazır olamayız. onu da alıcam bunu da alıcam derkennnnn

biz para biriktirip biraz birikim yapıp nisanda düşünüyoduk.
Ama o haftasonu ankaraya gidip gelince anladık ki daha fazla ayrı kalamıyoruz
kredi içinde başvurduk onaylandı
evleniyorum kızlar iki ay var inanamıyorum

bi de minibusle ugrasamam kuzum ya altı ustu bi kına icin

mügecimm cok sevindim adınaa beklemiceksin ne guzel

kuzum haklısın.
benim kınam da düğün gibi olucak ya, iki düğün istemiyorum e o zaman kınayı bayaa baya düğün gibi yapmak zorunda kalıyoruz

13 ekime lazer randevusu almış bulunmaktayım
genital+bikini+koltuk altı
aycangülün tarihine de uygun
hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…