özgecim hayırlı olsunnn bu tarihler herkes icin gecerli mi? öleyse ben de suan biyerle anlasmak uzereyim 13 ekime alayım ben de
canım hayılı uğurlu olsun..biz para biriktirip biraz birikim yapıp nisanda düşünüyoduk.
Ama o haftasonu ankaraya gidip gelince anladık ki daha fazla ayrı kalamıyoruz
kredi içinde başvurduk onaylandı
evleniyorum kızlar iki ay var inanamıyorum
oyacım :) senin düğünün ne zaman kısmetseben hala kasım sonu olsun kiraya çıkarım diyorum ama yok yok yokkkkkk beni alan yok
canım hadi hayırlı olsun :) bitiversin, kökleri kurusun inşallah :))13 ekime lazer randevusu almış bulunmaktayım
genital+bikini+koltuk altı
aycangülün tarihine de uygun
hadi hayırlı olsun
ayyyy mügecimmm ne güzel haber nişanındaki gibi güzel detayları düğündede yakalıcaksın inşallah ayyy harika sevindimilk gelin sen oluyorsun
özgemmmm ben de lazere gitmek istiyorum ama hala hazır değilim ağdaya alıştırmam lazım kendimi ama canım tatlı ne etcem ben
gelinliğime karar verdim zaten.
beyaz eşyamız var.
ev bakılıp mobilyalar alınacak
kesin kaynanam küplere binicek
giziim, ben en başından beri ağdayla alıyorum her yerimi. bazen bacaklarımda epilatör kullanıyorum.
ya öyle 1 ay tertemiz geziyoruz diyolar ya, ben hiç onu yaşamadım. bir hafta sonra çıkmaya başlıyo benim. ama bir ay sonra alınabilecek boyuta geliyo anca. ağdanın kötü yanı da bu. bekle ki uzasın.
kol altıma lazere gitmiştim, ne rahat bişey ya. pamuk gibi geziyosun..
bide bacaklarımı ne kadar alsam da, siyah siyah noktalar oluyo. kıl kökleri yüzeye yakın sanırım .. yani hiç öyle kaymak gibi bi görüntü olmuyo:26:
batık sorununu hiç söylemiyorum bile
13 ekime lazer randevusu almış bulunmaktayım
genital+bikini+koltuk altı
aycangülün tarihine de uygun
hadi hayırlı olsun
siboşş yarınn aşkaa kavuşuyoooo
ama üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorumm kızlar
amcamız vefat etti bugün,aşk izne çıkıyo bugün mecburen bende bugün akşam uççam maraşaa
Allah günah yazmaasın ama hem seviniyorum hem üzülüyorumm
yaaa çağlaaammmm gerçekten dimiiiiilazer hepsini bitirio nurayımm... makine bacaklarımı hep batık yapmıstı benim hiç kalmadılar simdi
o kıl kökü goruntuleri falan hepsi gidio...
oyaaaaaa bende bugün gidecektim hiç bakmadım dolunayın ikinci günü ya. dur bir bakayım diğer tarihler neymiş?
ben tarihleri kesinlikle tavsiye eden biriyim. normalde 10günde fırça gibi çıkarlar. nişanlım bile şaşırdı. uydurduğumu düşünüyorduazalmasa da geç çıkması bile süper birşey
bu arada ne kadara gidiyorsun lazere.
bacak ve genitale başlayacağım. bir hastanenin bitenekadar kampanyası varmış. genital 1000,tüm bacak 1600.
koltuk altımı yaptırdığım yerde komple vücut seansı 490 mış. napacağımı şaşırdım.
genital bitince göbeğimdeki kıllar nolacak
ayyy komple kıl yumağıyım
benim için yeni bir cihaz üretseler4 vuruşluk. sırtüstü yat. cızzztttt. yan dön.cızzzztttt. önününü dön cızzzztttttt......
anca kurtulurum ya :26:
aa bende bugün gidecektim hiç bakmadım dolunayın ikinci günü ya. dur bir bakayım diğer tarihler neymiş?
ben tarihleri kesinlikle tavsiye eden biriyim. normalde 10günde fırça gibi çıkarlar. nişanlım bile şaşırdı. uydurduğumu düşünüyorduazalmasa da geç çıkması bile süper birşey
bacak ve genitale başlayacağım. bir hastanenin bitenekadar kampanyası varmış. genital 1000,tüm bacak 1600.
koltuk altımı yaptırdığım yerde komple vücut seansı 490 mış. napacağımı şaşırdım.
benim için yeni bir cihaz üretseler4 vuruşluk. sırtüstü yat. cızzztttt. yan dön.cızzzztttt. önününü dön cızzzztttttt......
özgecim hayırlı olsunnn bu tarihler herkes icin gecerli mi? öleyse ben de suan biyerle anlasmak uzereyim 13 ekime alayım ben de
gelinliğime karar verdim zaten.
beyaz eşyamız var.
ev bakılıp mobilyalar alınacak
kesin kaynanam küplere binicek
aa bende bugün gidecektim hiç bakmadım dolunayın ikinci günü ya. dur bir bakayım diğer tarihler neymiş?
kızlarrr yaaaaa napmalıyım şimdiii koltuk altı ve bacaklardan lazeremi başlasam genitalden korkuyorum ayyy bilemedimmm kiii benmde halletmem lazımmm ki ayalr öncesinden çağlamdan deli gibi tavsiye aldım ezgimilede mailleştik düşüncede kaldı annemle konşaym durumu en iyisimi
Fıstıklar konuya dalıorum ama sizi takip ederken bişey takıldı gözüme aycangülün takvimi nee?
Biri bana açıklayabilir mi?
oyacım :) senin düğünün ne zaman kısmetse
canım başınız sağolsun.siboşş yarınn aşkaa kavuşuyoooo
ama üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorumm kızlar
amcamız vefat etti bugün,aşk izne çıkıyo bugün mecburen bende bugün akşam uççam maraşaa
Allah günah yazmaasın ama hem seviniyorum hem üzülüyorumm
canım gitmişken genitale de git. çıksın aradan. emla krem falan sürüyolar sanırım korkuyosankızlarrr yaaaaa napmalıyım şimdiii koltuk altı ve bacaklardan lazeremi başlasam genitalden korkuyorum ayyy bilemedimmm kiii benmde halletmem lazımmm ki ayalr öncesinden çağlamdan deli gibi tavsiye aldım ezgimilede mailleştik düşüncede kaldı annemle konşaym durumu en iyisimi
gülinimm nerelerdesin?Fıstıklar konuya dalıorum ama sizi takip ederken bişey takıldı gözüme aycangülün takvimi nee?
Biri bana açıklayabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?