'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyyy mügecimmm ne güzel haber nişanındaki gibi güzel detayları düğündede yakalıcaksın inşallah ayyy harika sevindimilk gelin sen oluyorsun

özgemmmm ben de lazere gitmek istiyorum ama hala hazır değilim ağdaya alıştırmam lazım kendimi ama canım tatlı ne etcem ben

özgecim hayırlı olsunnn bu tarihler herkes icin gecerli mi? öleyse ben de suan biyerle anlasmak uzereyim 13 ekime alayım ben de

çok teşekkürler kızlar inşallah yetişebiliriz hemen gidip tarih alıcaz bu hafta
gelişmeleri yazıcam size..
heyecandan kalbim pır pır şuan

canım hayılı uğurlu olsun..
topiciğimizin ilk geliniii :123:
ee şimdi hemen gelinlik bakman lazım :) eşyalarınıızzzz :)

ben hala kasım sonu olsun kiraya çıkarım diyorum ama yok yok yokkkkkk beni alan yok
oyacım :) senin düğünün ne zaman kısmetse

13 ekime lazer randevusu almış bulunmaktayım
genital+bikini+koltuk altı
aycangülün tarihine de uygun
hadi hayırlı olsun
canım hadi hayırlı olsun :) bitiversin, kökleri kurusun inşallah :))
aycangülün ay takvimi bi bende işe yaramıyo

gelinliğime karar verdim zaten.
beyaz eşyamız var.
ev bakılıp mobilyalar alınacak
kesin kaynanam küplere binicek

giziim, ben en başından beri ağdayla alıyorum her yerimi. bazen bacaklarımda epilatör kullanıyorum.
ya öyle 1 ay tertemiz geziyoruz diyolar ya, ben hiç onu yaşamadım. bir hafta sonra çıkmaya başlıyo benim. ama bir ay sonra alınabilecek boyuta geliyo anca. ağdanın kötü yanı da bu. bekle ki uzasın.
kol altıma lazere gitmiştim, ne rahat bişey ya. pamuk gibi geziyosun..
bide bacaklarımı ne kadar alsam da, siyah siyah noktalar oluyo. kıl kökleri yüzeye yakın sanırım .. yani hiç öyle kaymak gibi bi görüntü olmuyo :26:
batık sorununu hiç söylemiyorum bile

beyaz eşyamız var.

canım ne güzel ki düğün tarihinizi siz seçiyosunuz.
off yine sinir oldum kayın aileme (hem kayınpederime hem kayınvalideme 'nin kısaltılmışı olsun :))
bizim düğünümüzü pek kıymetli kayınpederim belirledi de

lazer hepsini bitirio nurayımm... makine bacaklarımı hep batık yapmıstı benim hiç kalmadılar simdi

o kıl kökü goruntuleri falan hepsi gidio...

13 ekime lazer randevusu almış bulunmaktayım
genital+bikini+koltuk altı
aycangülün tarihine de uygun
hadi hayırlı olsun

aa bende bugün gidecektim hiç bakmadım dolunayın ikinci günü ya. dur bir bakayım diğer tarihler neymiş?
ben tarihleri kesinlikle tavsiye eden biriyim. normalde 10günde fırça gibi çıkarlar. nişanlım bile şaşırdı. uydurduğumu düşünüyordu azalmasa da geç çıkması bile süper birşey

bu arada ne kadara gidiyorsun lazere.
bacak ve genitale başlayacağım. bir hastanenin bitenekadar kampanyası varmış. genital 1000,tüm bacak 1600.
koltuk altımı yaptırdığım yerde komple vücut seansı 490 mış. napacağımı şaşırdım.
genital bitince göbeğimdeki kıllar nolacak
ayyy komple kıl yumağıyım
benim için yeni bir cihaz üretseler 4 vuruşluk. sırtüstü yat. cızzztttt. yan dön.cızzzztttt. önününü dön cızzzztttttt......
anca kurtulurum ya :26:

siboşş yarınn aşkaa kavuşuyoooo

ama üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorumm kızlar
amcamız vefat etti bugün,aşk izne çıkıyo bugün mecburen bende bugün akşam uççam maraşaa
Allah günah yazmaasın ama hem seviniyorum hem üzülüyorumm

kızlarrr yaaaaa napmalıyım şimdiii koltuk altı ve bacaklardan lazeremi başlasam genitalden korkuyorum ayyy bilemedimmm kiii benmde halletmem lazımmm ki ayalr öncesinden çağlamdan deli gibi tavsiye aldım ezgimilede mailleştik düşüncede kaldı annemle konşaym durumu en iyisimi

Fıstıklar konuya dalıorum ama sizi takip ederken bişey takıldı gözüme aycangülün takvimi nee?

Biri bana açıklayabilir mi?

canım alllah rahmet eylesin her işte hayır vardır aşkını göreceğine çok ama çok sevindim sibelim yaaa ne kadar kalcaksın maraşta

lazer hepsini bitirio nurayımm... makine bacaklarımı hep batık yapmıstı benim hiç kalmadılar simdi

o kıl kökü goruntuleri falan hepsi gidio...

yaaa çağlaaammmm gerçekten dimiiiii
çok mutlu olduuum buna. ben de kurtulucam sonunda
bide sen lazere ara verdiğinde nasıl aldın? jiletle mi yoksa normal ağda/epilatörle falan mı?

oyaaaa

ay resmen kahkaha attım. çok yaşa e mi
ya kısmen katılıyorum sana. 10 günde fırça gibi ama o tarihlerde de bi fark olmuyo bende .. belki de bi uyup bi uymadığımdan etkisini görememişimdir.
benim de göbeğimde var aslında. böyle kar gibi beyaz olunca her bi halt belli oluyo işte
ya ben tüm vücut yok mu ona gidicem. böyle seninki gibi olsun 4 vuruş
yalnız o verdikleri fiyatlarda çok abes gerçekten. biri çok ucuz biri çok pahalı.

göbeğe lazer uygulaması kimse yapmıo malesef... gerci tuyun cesidine gore de deişir ben de sarı sarı ayva tuyleri var bunları da alın dedim kadın bunları ben bile gormuyorum lazer nası gorcek herkes de var bunlardan ilk defa lazer yapın dien birini goruyorum dedi

ben de ona;

simdi belli deiller ama ısllanınca belli oluyolar kiii bikere dedim

o zaman seni ıslatır ole lazer yaparız sekerim dedi ve güldü.... hey allam

belki igneli olur onu da yapan bulamadım anca kas bıyık gibi kucuk yerlere oluyo

cidden yaa gobişinde ayva tuyu olan ve bundan rahatsız olan yok mu? napcaz onları???

özgecim hayırlı olsunnn bu tarihler herkes icin gecerli mi? öleyse ben de suan biyerle anlasmak uzereyim 13 ekime alayım ben de

çağlam herkes için bu tarihler, bende öyle aman aman bi etki olmadı ama sabırla devam ediyorum.. hem herşeyin başı inanmak di miii
bu arada google a kozmik bakım yazarsan aycangülün blog çıkıyo.. burda tarih vermem yanlıl olur sen bi girip baksanaaaa orda başka tarihler de var
sana en uygun oalnı seçersin
adetinden sonraya gelmesine dikkat edip

beyaz eşyamız var.

ayyy harika bi haber yaaa resmen heyecanlandımmmm
canım çok sevindim hadi hayırlısı

canım ben koltuk altı+bikini+genital için seans başı 160 vercem
toplu paket almadım bi denemek istiyom önce
memnun kalırsam paket alırım ben dee

gizim git bence bend e hep bugüne kadar erteledim
acısından değil de utandığımdan.. ama evlenicem ve kıl konusunda rahat olmak istiyorummmm

Fıstıklar konuya dalıorum ama sizi takip ederken bişey takıldı gözüme aycangülün takvimi nee?

canım forumda aycangül adlı bi arkadaş dolunaya göre tarih veriyo ve ona göre ağdanı yaparsan hem daha geç çıkıyo hem de zamanla azalıyo

oyacım :) senin düğünün ne zaman kısmetse

beni alan yok diyorum ya. inanmıyor bak
valla henüz bir tarihimiz yok ortada.
mayıstı. sonra mayıs sonu haziran başı oldu.
haziran başına benim istediğim mekan tutulmuştu. bu deemek oluyor ki haziran sonu.
derken ramazan.sonra peşine fındık toplama ayı.
sonra kurbannnn. ohh ohhh 30 şubata kalıyorum

canım başınız sağolsun.
sevincin aşkın için ki , ben de sevindim görüşeceğiniz için.
cenaze sahiplerine de allah sabırlar versin.

canım gitmişken genitale de git. çıksın aradan. emla krem falan sürüyolar sanırım korkuyosan

gülinimm nerelerdesin?
aycangül burdaki bi üye, ay takvimine göre bakım önerileri vs. tavsiye ediyo. dolunayın durumuna göre.
kozmik bakım adında bi blogu var. incele istersen

göbeğe lazer uygulaması kimse yapmıo malesef... gerci tuyun cesidine gore de deişir ben de sarı sarı ayva tuyleri var bunları da alın dedim kadın bunları ben bile gormuyorum lazer nası gorcek herkes de var bunlardan ilk defa lazer yapın dien birini goruyorum dedi

ben de ona;

simdi belli deiller ama ısllanınca belli oluyolar kiii bikere dedim

o zaman seni ıslatır ole lazer yaparız sekerim dedi ve güldü.... hey allam

belki igneli olur onu da yapan bulamadım anca kas bıyık gibi kucuk yerlere oluyo

cidden yaa gobişinde ayva tuyu olan ve bundan rahatsız olan yok mu? napcaz onları???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…