sağol gizimcanım alllah rahmet eylesin her işte hayır vardır aşkını göreceğine çok ama çok sevindim sibelim yaaa ne kadar kalcaksın maraşta
canım başınız sağolsun.
sevincin aşkın için ki , ben de sevindim görüşeceğiniz için.
cenaze sahiplerine de allah sabırlar versin.
sağol gizim
ordaki durumu bilmiyorum ama çok kalamam işten dolayı ama gönlüm onunla dönmekten yana oda hemen gelemez sanırım
artık anlayış gösterip tek gelirim büyük ihtimalle oda kalır biraz gelir yanıma
sağolasın nurayım
evet aşk için ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık aşırı özlem var
şuan içim içime sığmıyoo:18:
oyaaaa
ay resmen kahkaha attım. çok yaşa e mi
ya kısmen katılıyorum sana. 10 günde fırça gibiama o tarihlerde de bi fark olmuyo bende .. belki de bi uyup bi uymadığımdan etkisini görememişimdir.
benim de göbeğimde var aslında. böyle kar gibi beyaz olunca her bi halt belli oluyo işte
ya ben tüm vücut yok mu ona gidicem. böyle seninki gibi olsun 4 vuruş
yalnız o verdikleri fiyatlarda çok abes gerçekten. biri çok ucuz biri çok pahalı.
göbeğe lazer uygulaması kimse yapmıo malesef... gerci tuyun cesidine gore de deişir ben de sarı sarı ayva tuyleri var bunları da alın dedim kadın bunları ben bile gormuyorum lazer nası gorcek herkes de var bunlardan ilk defa lazer yapın dien birini goruyorum dedi
ben de ona;
simdi belli deiller ama ısllanınca belli oluyolar kiii bikere dedim
o zaman seni ıslatır ole lazer yaparız sekerim dedi ve güldü.... hey allam
belki igneli olur onu da yapan bulamadım anca kas bıyık gibi kucuk yerlere oluyo
cidden yaa gobişinde ayva tuyu olan ve bundan rahatsız olan yok mu? napcaz onları???
canım o sarı tüylere benim gibi ağda yapıştırıp çekersen ayvalıktan nasıl çıkıyolar görürsün
göbeğe lazer uygulaması kimse yapmıo malesef... gerci tuyun cesidine gore de deişir ben de sarı sarı ayva tuyleri var bunları da alın dedim kadın bunları ben bile gormuyorum lazer nası gorcek herkes de var bunlardan ilk defa lazer yapın dien birini goruyorum dedi
ben de ona;
simdi belli deiller ama ısllanınca belli oluyolar kiii bikere dedim
o zaman seni ıslatır ole lazer yaparız sekerim dedi ve güldü.... hey allam
belki igneli olur onu da yapan bulamadım anca kas bıyık gibi kucuk yerlere oluyo
cidden yaa gobişinde ayva tuyu olan ve bundan rahatsız olan yok mu? napcaz onları???
beni alan yok diyorum ya. inanmıyor bak
valla henüz bir tarihimiz yok ortada.
mayıstı. sonra mayıs sonu haziran başı oldu.
haziran başına benim istediğim mekan tutulmuştu. bu deemek oluyor ki haziran sonu.
derken ramazan.sonra peşine fındık toplama ayı.
sonra kurbannnn. ohh ohhh 30 şubata kalıyorum
canım amcasımı vesile oldu izne çıkmasına ayy boluya gelcekse hasret giderirsin bolca kuzum
evet canım daha sabah konuşmuştuk aşkım bayrama bile burdayım sanırım izin yok demişti
çok üzülmüştüm..bir saat geçti aşkım amcam vefat etmiş dedi dilekçe yazdım onaylandı 16 gün izne çıkıyorum sende biletini al akşam dedine tepki verceğimi sapıttım ama en çok sevinç ağır basıyo ya napiimm
canım ben senin günlüğe yada farzetki başlıpğına yazdıklarını okudum sabah ve çok üzülmüştüm bak hayattan bıkıp sıkıldığın bir noktada kavuşcan aşkınaaaa
solaryum gibi de olabilir meselabrde gaz maskesi malum kıl kokusundan durulmaz
ayva tüyü müo da ne
benimkiler kivi tüyü denebilir.
geçen annem sırtımı yıkadı. oya çok kıl var belinde dedi sonra kendi sırtını döndü benimde kıllı mı dedi. bende evet dedim. gıcık oldum çünkü
gitmiş traşlamış. diorki senin kıllardan sonra kendimden tiksindim
sağolsun çok kibardır kendileri
düşün ne kadar kıllıyım
bir çözüm bulmalılar
canım o sarı tüylere benim gibi ağda yapıştırıp çekersen ayvalıktan nasıl çıkıyolar görürsünama görmee.
ya ben kollarımdakine bile takmış durumdayım, onları da alıyorum.
ütüleme lazer diye bişey duydum. bi tanıdığımız 8-9 seans alex.gördü, kalan minik sarı tüylere de ütüleme yapıyolarmış şimdi.
yani onun cihazı ayrıymış.
göbeğe de onu yaprlar heralde.
ben göz çevresi hariç her yere yapıldığını duydum bu lazerin.. tabi yapılacak bölgeye uygun cihaz seçilmezse daha kötü sonuçlar çıkabilir. yine gördüğüm bi örnek; çene altında bir kaç koyu renkli kılı için giden birinin o ayva tüyleri de artık sakal gibi çıkıyo ..
)
canım o sarı tüylere benim gibi ağda yapıştırıp çekersen ayvalıktan nasıl çıkıyolar görürsünama görmee.
ya ben kollarımdakine bile takmış durumdayım, onları da alıyorum.
ütüleme lazer diye bişey duydum. bi tanıdığımız 8-9 seans alex.gördü, kalan minik sarı tüylere de ütüleme yapıyolarmış şimdi.
yani onun cihazı ayrıymış.
göbeğe de onu yaprlar heralde.
ben göz çevresi hariç her yere yapıldığını duydum bu lazerin.. tabi yapılacak bölgeye uygun cihaz seçilmezse daha kötü sonuçlar çıkabilir. yine gördüğüm bi örnek; çene altında bir kaç koyu renkli kılı için giden birinin o ayva tüyleri de artık sakal gibi çıkıyo ..
canım 22 haziranda yap sen de düğünü.. çok popüler bi tarih bak :)
ay oya valla koptum burda... annene cok guldum
ay trasladıysa daha beter cıkmaz mııııı
benim annişim kaymak otesi bir kadın... tüyün t si bile yok kadında hiçbiyerinde bacagında bile yok bu kadar mı kılsız olur bi insan
bi gram ona cekememişim
ay nuraaaaaaayımm ben agdayla almayı dusunuodum kız dugune yakın eneeeeeeeeeeeeeeeemmmm
benim sozlesmemi fesh ettigim yer diode lazere gecmişti dedigin utu lazer işte ama arkadaslarım denedi hiç memnun kalmadılar.. tüyleri dokulmedi bile cok uzun zaman gitmek lazım onsan sonuc almak icin o da ekonomik olarak seni cokertir artı dugunlerimize yetişmez sanırım... bir de kimisinde ayva tuyunu sakala cevirebilio o da var
napıcaz yaa? ıslanınca cok kotu bi goruntu oluyo taktım ben onlara
agda azaltıo diolardı halbusimkiii
çağlam herkes için bu tarihler, bende öyle aman aman bi etki olmadı ama sabırla devam ediyorum.. hem herşeyin başı inanmak di miii
bu arada google a kozmik bakım yazarsan aycangülün blog çıkıyo.. burda tarih vermem yanlıl olur sen bi girip baksanaaaa orda başka tarihler de var
sana en uygun oalnı seçersin
adetinden sonraya gelmesine dikkat edip
ayyy harika bi haber yaaa resmen heyecanlandımmmm
canım çok sevindim hadi hayırlısı
canım ben koltuk altı+bikini+genital için seans başı 160 vercem
toplu paket almadım bi denemek istiyom önce
memnun kalırsam paket alırım ben dee
gizim git bence bend e hep bugüne kadar erteledim
acısından değil de utandığımdan.. ama evlenicem ve kıl konusunda rahat olmak istiyorummmm
canım forumda aycangül adlı bi arkadaş dolunaya göre tarih veriyo ve ona göre ağdanı yaparsan hem daha geç çıkıyo hem de zamanla azalıyo
canım başınız sağolsun.
sevincin aşkın için ki , ben de sevindim görüşeceğiniz için.
cenaze sahiplerine de allah sabırlar versin.
canım gitmişken genitale de git. çıksın aradan. emla krem falan sürüyolar sanırım korkuyosan
gülinimm nerelerdesin?
aycangül burdaki bi üye, ay takvimine göre bakım önerileri vs. tavsiye ediyo. dolunayın durumuna göre.
kozmik bakım adında bi blogu var. incele istersen
Allah büyük işte gizimm
duydu sanırım sesimi
slm kızlarr
şöle bi geçmişe baktımda kayınvalide,kayınpeder,çeyiz,mekan,kıl,tüy her telden konu var
nuraycımm çeyizlerin hayırlı olsun Allah ödeme kolaylıgı ve yenilerini versin
gizim aşkına kavuşuyormuş çok sevindim darısı bize
sibelcim başınız sagolsun ama görüşebilmeniz çok güzel olmuş her işte bi hayır vardır dedikleri bu olsa gerek
evet evet canım uçucam kısmetse çok heycanlıyım çok darısı senin başına nurayımın başına bütün ayrı gelinlerimiz tez vakit kavuşsunlar
canımmm, annelerimiz de ne kadar benziyo.. beni de gördüklerinde hiç kılın tüyün yoktur senin diyolar, annen gibi beyazsın.ay oya valla koptum burda... annene cok guldum
ay trasladıysa daha beter cıkmaz mııııı
benim annişim kaymak otesi bir kadın... tüyün t si bile yok kadında hiçbiyerinde bacagında bile yok bu kadar mı kılsız olur bi insan
bi gram ona cekememişim
ay nuraaaaaaayımm ben agdayla almayı dusunuodum kız dugune yakın eneeeeeeeeeeeeeeeemmmm
benim sozlesmemi fesh ettigim yer diode lazere gecmişti dedigin utu lazer işte ama arkadaslarım denedi hiç memnun kalmadılar.. tüyleri dokulmedi bile cok uzun zaman gitmek lazım onsan sonuc almak icin o da ekonomik olarak seni cokertir artı dugunlerimize yetişmez sanırım... bir de kimisinde ayva tuyunu sakala cevirebilio o da var
napıcaz yaa? ıslanınca cok kotu bi goruntu oluyo taktım ben onlara
agda azaltıo diolardı halbusimkiii
ahhh ahhhh bilse ki bktığımda kıl namına bişeyler olmadığını ama kızdığım için evet benimkisi gibi dediğimi beni oyar
birde hanfendi kuşundaki üç tel kıl için lazere gidecekmiş. benim kargayı napacaksak artık:44:
canım benim çok teşekkür ederim.slm kızlarr
şöle bi geçmişe baktımda kayınvalide,kayınpeder,çeyiz,mekan,kıl,tüy her telden konu var
nuraycımm çeyizlerin hayırlı olsun Allah ödeme kolaylıgı ve yenilerini versin
gizim aşkına kavuşuyormuş çok sevindim darısı bize
sibelcim başınız sagolsun ama görüşebilmeniz çok güzel olmuş her işte bi hayır vardır dedikleri bu olsa gerek
evet evet canım uçucam kısmetse çok heycanlıyım çok darısı senin başına nurayımın başına bütün ayrı gelinlerimiz tez vakit kavuşsunlar
aaaa! 23 haziran 2013 beraat kandiliymiş :44:
yaa nasıl olcak şimdi 22 haziranda düğün yaparsak, eve gittiğimizde 23 haziran olmuş oluyo zaten :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?