'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım alllah rahmet eylesin her işte hayır vardır aşkını göreceğine çok ama çok sevindim sibelim yaaa ne kadar kalcaksın maraşta
sağol gizim
ordaki durumu bilmiyorum ama çok kalamam işten dolayı ama gönlüm onunla dönmekten yana oda hemen gelemez sanırım
artık anlayış gösterip tek gelirim büyük ihtimalle oda kalır biraz gelir yanıma

canım başınız sağolsun.
sevincin aşkın için ki , ben de sevindim görüşeceğiniz için.
cenaze sahiplerine de allah sabırlar versin.

sağolasın nurayım
evet aşk için ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık aşırı özlem var
şuan içim içime sığmıyoo :18:

canım amcasımı vesile oldu izne çıkmasına ayy boluya gelcekse hasret giderirsin bolca kuzum

solaryum gibi de olabilir mesela brde gaz maskesi malum kıl kokusundan durulmaz

ayva tüyü mü o da ne
benimkiler kivi tüyü denebilir.

geçen annem sırtımı yıkadı. oya çok kıl var belinde dedi sonra kendi sırtını döndü benimde kıllı mı dedi. bende evet dedim. gıcık oldum çünkü
gitmiş traşlamış. diorki senin kıllardan sonra kendimden tiksindim
sağolsun çok kibardır kendileri
düşün ne kadar kıllıyım

bir çözüm bulmalılar

canım o sarı tüylere benim gibi ağda yapıştırıp çekersen ayvalıktan nasıl çıkıyolar görürsün ama görmee.
ya ben kollarımdakine bile takmış durumdayım, onları da alıyorum.
ütüleme lazer diye bişey duydum. bi tanıdığımız 8-9 seans alex.gördü, kalan minik sarı tüylere de ütüleme yapıyolarmış şimdi.
yani onun cihazı ayrıymış.
göbeğe de onu yaprlar heralde.
ben göz çevresi hariç her yere yapıldığını duydum bu lazerin.. tabi yapılacak bölgeye uygun cihaz seçilmezse daha kötü sonuçlar çıkabilir. yine gördüğüm bi örnek; çene altında bir kaç koyu renkli kılı için giden birinin o ayva tüyleri de artık sakal gibi çıkıyo ..

canım 22 haziranda yap sen de düğünü.. çok popüler bi tarih bak :)

canım amcasımı vesile oldu izne çıkmasına ayy boluya gelcekse hasret giderirsin bolca kuzum

evet canım daha sabah konuşmuştuk aşkım bayrama bile burdayım sanırım izin yok demişti
çok üzülmüştüm..bir saat geçti aşkım amcam vefat etmiş dedi dilekçe yazdım onaylandı 16 gün izne çıkıyorum sende biletini al akşam dedi ne tepki verceğimi sapıttım ama en çok sevinç ağır basıyo ya napiimm

ama benimde sırtımda belimde kıllar var tüyler ama çok sıkıldım onlardan ayu gibi hissdediyorum ben kendimi arkadaşımın vardı belden popooya kadar lazerlee kurtuldu ben esmerim die aldırmadım tüylller ama hissediyorum onlarııı

canım ben senin günlüğe yada farzetki başlıpğına yazdıklarını okudum sabah ve çok üzülmüştüm bak hayattan bıkıp sıkıldığın bir noktada kavuşcan aşkınaaaa

canım ben senin günlüğe yada farzetki başlıpğına yazdıklarını okudum sabah ve çok üzülmüştüm bak hayattan bıkıp sıkıldığın bir noktada kavuşcan aşkınaaaa

Allah büyük işte gizimm
duydu sanırım sesimi

ay oya valla koptum burda... annene cok guldum

ay trasladıysa daha beter cıkmaz mııııı

benim annişim kaymak otesi bir kadın... tüyün t si bile yok kadında hiçbiyerinde bacagında bile yok bu kadar mı kılsız olur bi insan

bi gram ona cekememişim

ay nuraaaaaaayımm ben agdayla almayı dusunuodum kız dugune yakın eneeeeeeeeeeeeeeeemmmm

benim sozlesmemi fesh ettigim yer diode lazere gecmişti dedigin utu lazer işte ama arkadaslarım denedi hiç memnun kalmadılar.. tüyleri dokulmedi bile cok uzun zaman gitmek lazım onsan sonuc almak icin o da ekonomik olarak seni cokertir artı dugunlerimize yetişmez sanırım... bir de kimisinde ayva tuyunu sakala cevirebilio o da var

napıcaz yaa? ıslanınca cok kotu bi goruntu oluyo taktım ben onlara

agda azaltıo diolardı halbusimkiii

hımmm olabilir aslında. dur bir düşüneyim. 23 haziran mevlüt ya ben ondan o haftayı elemiştim. çünkü sadece pazar günleri için tarih ayarlıyorduk

ahhh ahhhh bilse ki bktığımda kıl namına bişeyler olmadığını ama kızdığım için evet benimkisi gibi dediğimi beni oyar
birde hanfendi kuşundaki üç tel kıl için lazere gidecekmiş. benim kargayı napacaksak artık:44:

slm kızlarr
şöle bi geçmişe baktımda kayınvalide,kayınpeder,çeyiz,mekan,kıl,tüy her telden konu var

nuraycımm çeyizlerin hayırlı olsun Allah ödeme kolaylıgı ve yenilerini versin
gizim aşkına kavuşuyormuş çok sevindim darısı bize
sibelcim başınız sagolsun ama görüşebilmeniz çok güzel olmuş her işte bi hayır vardır dedikleri bu olsa gerek

Hmm anladım özgemm ben de bulayım bakayım o arkadaşı

Kuzumm hep burdayım ben yazdıklarınızı takip ediorum hergün okuorum ama yorum yazmıorum.
Tam adapte olamadım sanırım topiğe düğün,balayı olaylarına çok var benim biliosun o yüzden çoğu konuştuğunuz mevzu da bilgi sahibi olmadığımdan yazıcak bişey bulamıorum sadece okuorum

Allah büyük işte gizimm
duydu sanırım sesimi

Siboşummm sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.Her şer de bi hayır dedikleri bu olsa gerek.

Bak aylarca göremicem diodun şimdi 16 gün aşklanıcaksın

evet evet canım uçucam kısmetse çok heycanlıyım çok darısı senin başına nurayımın başına bütün ayrı gelinlerimiz tez vakit kavuşsunlar

evet evet canım uçucam kısmetse çok heycanlıyım çok darısı senin başına nurayımın başına bütün ayrı gelinlerimiz tez vakit kavuşsunlar

okadar içten aminnn diyorumki gizim artık gerçekten yoruldum beklemekten

gülibiğimmmmmmmmm
karmakarışığımm evet her an her şey olabilio iştee kuşuumm
aylar var diye konuşurken bi bakıosun saaatler kalmışşş

canımmm, annelerimiz de ne kadar benziyo.. beni de gördüklerinde hiç kılın tüyün yoktur senin diyolar, annen gibi beyazsın.
hıı çok çok
nerde o günleeer.
ağda azaltıyo diyolar evet. niye benimkileri azaltmıyo yahuu
göbeğimden aşağı dogru bi çizgi şeklinde daha koyu çıktı. keşke hiç almasaydım dedim yani... ama bak kollarımı da alıyorum onu böyle yapmadı, kollarım normal yani eskisi gibi çıktığı zaman.

canım benim çok teşekkür ederim.

aaaa gizimm benn kaçırmışımm sizdemii kavuşuosunuzzz
iznemi çıkıo cnm oda ?

aaaa! 23 haziran 2013 beraat kandiliymiş :44:
yaa nasıl olcak şimdi 22 haziranda düğün yaparsak, eve gittiğimizde 23 haziran olmuş oluyo zaten :26:

aaaa! 23 haziran 2013 beraat kandiliymiş :44:
yaa nasıl olcak şimdi 22 haziranda düğün yaparsak, eve gittiğimizde 23 haziran olmuş oluyo zaten :26:

canım bizim 15/16 haziran yapmamızın sebeplerinden biride buydu aslında 22/23 daha uygundu bizim için ama ben kandil günü yapmak istemedim zira perşembe akşamda kına yapmak istemiyorum tabi herkesin kendi tercihidir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…