aaaa gizimm benn kaçırmışımm sizdemii kavuşuosunuzzz
iznemi çıkıo cnm oda ?
aaaa! 23 haziran 2013 beraat kandiliymiş :44:
yaa nasıl olcak şimdi 22 haziranda düğün yaparsak, eve gittiğimizde 23 haziran olmuş oluyo zaten :26:
canım bizim 15/16 haziran yapmamızın sebeplerinden biride buydu aslında 22/23 daha uygundu bizim için ama ben kandil günü yapmak istemedim zira perşembe akşamda kına yapmak istemiyorum tabi herkesin kendi tercihidir bu
gülibiğimmmmmmmmm
karmakarışığımm evet her an her şey olabilio iştee kuşuumm
aylar var diye konuşurken bi bakıosun saaatler kalmışşş
aaaa! 23 haziran 2013 beraat kandiliymiş :44:
yaa nasıl olcak şimdi 22 haziranda düğün yaparsak, eve gittiğimizde 23 haziran olmuş oluyo zaten :26:
evet canım cumartesi ankara semalarında bir giz olcak ama günübirlik gitcem gidip gelcem canım ama böyle giderse ben alışırım hep giderimkısada olsa kavuşuyorumm
canım aynen ben de yapamam ya :26:
ee nolcak şimdi :) 18 haziran mı yapsak düğünü. haftaiçi ama napalım. 22 sinden sonrasını da istemiyorum zaten ramazana 2 hafta kalıyo, tatile gidemeyiz o zamanda.
ya da siz 15 inde yaparsanız biz 16 sında yapalım :) siz 16 sıysa biz 15 i :))
ondan önceki haftada 8 haziran. ya pek kıymetli akrabaları yurt dışından geliyormuşta !! yapamıyoruz o zaman.
kandil günü evine geçmiş olmanın zararı ne ki nurayım :26:
kandil günü düğün olsa millet içse falan neyse de bi gün sonrası kandil olucak
canım.
seni de asla yanlış yönlendirmek istemiyorum.. bişey duymuştum tabi ki doğruluğundan emin değilim, mübarek gün ve gecelerde (berrat kandili gibi) karı-koca arasındaki ilişkide bir kısıtlama yoktur fakat dikkat edilmesi daha güzeldir..
bundan sakındım sadece.
yoksa hiç bir zararı yok tabiki.
kendi açımdan yaklaştım sadece...
şimdi ertesi gün biz yeni evli olucaz, belki o gün balayına çıkıcaz bilemiyorum belki evimizde olucaz ama işte takıldı aklıma bi an.
bi anneme sorucam.
aynı mekan peşinde koşmanın sancıları nurayımmbizde benim akrabalar yzünden okulların kapanmasını beklemek zorundayız çünkü benim kuzenler,amcalar ögretmen ve hepsi farklı şehirlerde
canım biz 16haziranda nikah yapcaz hatta o mekanımız tutuldu bile 15haziranda ist. için çınaraltını bekliyorum işte yani 16 size uygunsa benim için sorun yok aslında 15de olsa sorun olmaz birimiz gündüz yaparız birimiz akşam ama akşam benim olsun kınam olcak çünkü
nereye gideceksiniz bilmiyorum ama kandil günü sanırım yolda olacaksınız. yolda olmanız daha iyi olur
ben gündüz düğünü hiiç sevmiyorum ki :) kuzum 15 i olur ya da 18 i. ya da 22 si kalır bilemedim şimdi. ama günlerimiz çakışmaz asla :)
ya ben kuruntu yaptım oya gibi sadece işte :)
canım nereye gideceğimizi bilmiyorum :)
ya off elaleme göre düğün tarihi seçersek böyle olur işte.
taktım ben buna şimdi.
zaten ramazana 2 hafta kalıyo.
kandil de millet huşuu içinde ibadetini yapacak.
biz de yeni kavuşmuşuz işte
töbe töbee..
hayırlı bi günde hayırlı bi bebişle ailenin temelini atarsınız nuraycım
oiiiiiiiiiiyyyyyyyyyy
niye olmasınki çaglacımbelki olur ben tanıyorum öle ilk gecede hamile kalan birini nasıl azmettilerse artık
olur tabi kuzum benim kuzeniminde ole oldu ama o da kotu ya ne bilim insan azcık evliligin tadını cıkarmak ister
cocuk meslesi bana simdi cok uzak ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?