'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bi sorum olcak özellikle gizim sana bu konuda bilgin vardır diye düşünyorum
şimdi cocacola kırmızıkasa kampanyasından 20tl kuponumuz var ve bi tane daha alsak ikisini aynı kampanyada kullanabiliyomuyuz markafonide akıllısepette çıktı ne olurki bilemedim:26:

aaaa! 23 haziran 2013 beraat kandiliymiş :44:
yaa nasıl olcak şimdi 22 haziranda düğün yaparsak, eve gittiğimizde 23 haziran olmuş oluyo zaten :26:

kandil günü evine geçmiş olmanın zararı ne ki nurayım :26:
kandil günü düğün olsa millet içse falan neyse de bi gün sonrası kandil olucak

canım bizim 15/16 haziran yapmamızın sebeplerinden biride buydu aslında 22/23 daha uygundu bizim için ama ben kandil günü yapmak istemedim zira perşembe akşamda kına yapmak istemiyorum tabi herkesin kendi tercihidir bu

canım aynen ben de yapamam ya :26:
ee nolcak şimdi :) 18 haziran mı yapsak düğünü. haftaiçi ama napalım. 22 sinden sonrasını da istemiyorum zaten ramazana 2 hafta kalıyo, tatile gidemeyiz o zamanda.
ya da siz 15 inde yaparsanız biz 16 sında yapalım :) siz 16 sıysa biz 15 i :))
ondan önceki haftada 8 haziran. ya pek kıymetli akrabaları yurt dışından geliyormuşta !! yapamıyoruz o zaman.

aaaa! 23 haziran 2013 beraat kandiliymiş :44:
yaa nasıl olcak şimdi 22 haziranda düğün yaparsak, eve gittiğimizde 23 haziran olmuş oluyo zaten :26:

22sinde düğün olur 23ü sabah saatlerinde evinizde olursunuz. kandil sabahı evli olacaksınız yani.siz kandil gecesindeyken düğüngecesi sonrası geceniz oluyor. oyyy gerdek gecesi dememek için taklalar atttım galiba. sizin için sıkıntı olmuyor sanki:44:

fakat 23ünde düğün olsa pazar günü kandil oluyor. 24ü ptesi sabahına kadar kandil.
kadir gecesi +gerdek gecesi biraz tuhaf mı oluyor ne?:44:
bizim için düğün kısmında sorun yok zaten içkili olmayacak. buna rağmen o günü ihya etmek isteyenler de olacak. en başta babam.
23 haziran bize uygun değil. cıkkk. belki 22 haziran. o da kendi hüsnü kuruntum =)))

Son düzenleme:
evet canım cumartesi ankara semalarında bir giz olcak ama günübirlik gitcem gidip gelcem canım ama böyle giderse ben alışırım hep giderim kısada olsa kavuşuyorumm

canımm çook sevindimm seninn adınada oh ne güzel yaa

aynı mekan peşinde koşmanın sancıları nurayımm bizde benim akrabalar yzünden okulların kapanmasını beklemek zorundayız çünkü benim kuzenler,amcalar ögretmen ve hepsi farklı şehirlerde
canım biz 16haziranda nikah yapcaz hatta o mekanımız tutuldu bile 15haziranda ist. için çınaraltını bekliyorum işte yani 16 size uygunsa benim için sorun yok aslında 15de olsa sorun olmaz birimiz gündüz yaparız birimiz akşam ama akşam benim olsun kınam olcak çünkü

kandil günü evine geçmiş olmanın zararı ne ki nurayım :26:
kandil günü düğün olsa millet içse falan neyse de bi gün sonrası kandil olucak

canım.
seni de asla yanlış yönlendirmek istemiyorum.. bişey duymuştum tabi ki doğruluğundan emin değilim, mübarek gün ve gecelerde (berrat kandili gibi) karı-koca arasındaki ilişkide bir kısıtlama yoktur fakat dikkat edilmesi daha güzeldir..
bundan sakındım sadece.
yoksa hiç bir zararı yok tabiki.
kendi açımdan yaklaştım sadece...
şimdi ertesi gün biz yeni evli olucaz, belki o gün balayına çıkıcaz bilemiyorum belki evimizde olucaz ama işte takıldı aklıma bi an.

bi anneme sorucam.

nereye gideceksiniz bilmiyorum ama kandil günü sanırım yolda olacaksınız. yolda olmanız daha iyi olur

ben gündüz düğünü hiiç sevmiyorum ki :) kuzum 15 i olur ya da 18 i. ya da 22 si kalır bilemedim şimdi. ama günlerimiz çakışmaz asla :)
ya ben kuruntu yaptım oya gibi sadece işte :)

nereye gideceksiniz bilmiyorum ama kandil günü sanırım yolda olacaksınız. yolda olmanız daha iyi olur

canım nereye gideceğimizi bilmiyorum :)
ya off elaleme göre düğün tarihi seçersek böyle olur işte.
taktım ben buna şimdi.
zaten ramazana 2 hafta kalıyo.
kandil de millet huşuu içinde ibadetini yapacak.
biz de yeni kavuşmuşuz işte
töbe töbee..

ben gündüz düğünü hiiç sevmiyorum ki :) kuzum 15 i olur ya da 18 i. ya da 22 si kalır bilemedim şimdi. ama günlerimiz çakışmaz asla :)
ya ben kuruntu yaptım oya gibi sadece işte :)

bende sevmezdim gündüz düğünü ama artık sevmek zorundayım çünkü 16sında gündüz olcak nikahımız kısmetse ama zaten bi gün öncesinde yeterince eglenmiş olacagımız için o gün yemek-nikah biraz daha sohbet modunda sakin gecicek
kuruntu yapma canım hayırlısıyla olur inş. siz haftaiçinede olumlu baktıgınız için çok sorun olmaz diye düşünüyorum

sana en uygun tarhi mayıstı kuzum butunlesiktin o ayla sen... keske akrabaları sorun cıkarmasaydııı

ramazana cok kısa sure kala evlenmek bana da mantıklı gelmemişti hiç ne olursa bi iki hafta sonra tam balayından donmusken zor olurdu bana... Haziran 9 u gecseydi eger bizim trih her halukarda eylüle sarkıcaktık o yuzden...

allahtan sorun cıkmadı...

hayırlı bi günde hayırlı bi bebişle ailenin temelini atarsınız nuraycım

oiiiiiiiiiiyyyyyyyyyy

niye olmasınki çaglacım belki olur ben tanıyorum öle ilk gecede hamile kalan birini nasıl azmettilerse artık
bide belki bazılarına göre saçma gelicek ama ben çocuk yapıcak olsam böle gecelerde atmak isterdim temeli belki yanlıştır ama:26:

Son düzenleme:
niye olmasınki çaglacım belki olur ben tanıyorum öle ilk gecede hamile kalan birini nasıl azmettilerse artık

olur tabi kuzum benim kuzeniminde ole oldu ama o da kotu ya ne bilim insan azcık evliligin tadını cıkarmak ister

cocuk meslesi bana simdi cok uzak ya ondan

olur tabi kuzum benim kuzeniminde ole oldu ama o da kotu ya ne bilim insan azcık evliligin tadını cıkarmak ister

cocuk meslesi bana simdi cok uzak ya ondan

bana kalırsada ilk 1-2 yıl olmasın planlarımızda yok ama kısmet bu işler o 1-2 yıllık süreçte kaza falan olursa bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…