'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ah birdaha söyle çağlaam !
ama beni dinleyen kim. akrabalarına göre düğün yapıyoruz.. hatta ne zaman çocuğumuz olacağını da onlar söylesin ya, ayıp olmasın şimdi onlar yokken doğurursam göremezler falan !

hayırlı bi günde hayırlı bi bebişle ailenin temelini atarsınız nuraycım
yok canım. allah korusun çok korkuyorum böyle bişeyden. ya allahın gücüne gidecek böyle söylüyorum ama tabiki o ne zaman nasip ederse o zaman olur.
sonradan aratmasın da ...
ama hemen kaldıramam ben o kadar sorumluluğu. farklı bi şehir. evlilik. küçüğüm ne bebeği :)

çok doğru düşünüyosun nuraycım
hiçbirimiz cahil insanlar degilizki daha evlilige alışamadan çocuk sorumlulugu alalım
her nekadar sevsekte olsak sonuçta aynı evi paylaşcaz eşlerimizle bi tanıma sürecinden geçicez ister istemez bi alışma yadırgama süreci olur bu süreçte zorlukları arttırcak bi etken gibi olur bebek hayırlısıyla zamanında gelsin inş.

Tam da haftasonu konuştuğumuz konu bu kızlar
Ramazan öncesi evlenelim nolluurrr diyo bende azıcık daha sabır hem ramazan ramazan zor olur diyorum
Çocuk meselesinde benimki çok rahat,hiç korunmayalım ne gerek
olsun sevelim hemen
benim çocuğum olsa kıskanırım ben kocişimi ondan yahuuuu
üstelik oyuncaklarıyla o uyuyunca ben oynarım artık,o kadaaar cücüğüm

azimden değildir o canım :) kısmet işi işte :))
biraz da acemilikten
ama ben de istemem ilk günden, ilk aylardan hamile kalmayı. biz de 2 yıl sonra düşünürüz heralde.

azimden değildir o canım :) kısmet işi işte :))
biraz da acemilikten
ama ben de istemem ilk günden, ilk aylardan hamile kalmayı. biz de 2 yıl sonra düşünürüz heralde.

günümüzün şartları bunu kaldırıyor zaten yoksa erken anne olalım büyüsün bizde dinç kalalım ama o çocuga kime bakıcak:26:

bu arada soruma cvp alamadım hiç bilgisi olan yokmu
kızlar bi sorum olcak özellikle gizim sana bu konuda bilgin vardır diye düşünyorum
şimdi cocacola kırmızıkasa kampanyasından 20tl kuponumuz var ve bi tane daha alsak ikisini aynı kampanyada kullanabiliyomuyuz markafonide akıllısepette çıktı ne olurki bilemedim:26:

hihihihih

aslında ay takvimi gibi böyle bir takvimde varmış. lise son sınıftayken görmüştüm.
xxx tarihinde münasebetten çocuk olursa hayırlı olur hayırsız olur.
yyy tarihinde alışveriş bereketli olur
ww tarihinde tüylerden kurtulunur gibi ayın tüm günleri için yazılmıştı. tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez...

buarada benim üniden arkadaşım haziran ayında hatta 15 i falandı evlenmişti. neyse temmuz ortasında falan aradım, naber napıyorsun. hiçç doktordayım. hayırdır?
teyze oluyorsun dedi. ben
halbuki tüm bildiklerimi öğretmiştim korunma kısmında kavram eksikliği olmuş.
bir başka arkadaşım bir hafta öncesinde evlenmişti. onuda aradım, kızz duydum mu hamileymiş dedim. nolmuş yani dedi. ben gene şok meğer oda hamileymiş.
neyse çok gülmeyeyim ama dayanamıyorum kiiii

canım hiç bilemiyorum , coca cola kupon mu veriyo ondan bile haberim yok..
bilen söylesiiin güzel bişeye benziyo kampanya :)

büşram. biz 2011 haziranda mezun olduk, hemen o yaz ağustosta askere gitti sevdicek, 2012 ocakta geldi, nisan da işe girdi. haziran da istemeye geldiler. şimdi evlilik hazırlığı 1 sene. evlenicez bir de hemen çocuk olursa nişanlım hayatı çok hızlı yaşamış oluyo :) ona da yazık ya, bi nefes alsın.
dediğin gibi seviyoruz çocukları, hoş güzel ama kendi çocuğunun olması çok büyük bi sorumluluk.
doğurayım da aman nasıl olsa babannesi/anneannesi bakar, orda burda büyür fikri de hiç bana göre değil.

ay takvimi hımm duymamıştım size hangi derste anlattılar böle bişeyi anlamadım ama araştırmak lazım tabi yinede mübarek gün takıntım devam ediyor
arkadaşların saglıklı bi şekilde alırlar bebişlerini kucaklarına inş. istek meselesi demekki

canım cocacola kampanyası var puan biriktiriyosun hediyeler kazanıyosun bun markafoni çekleride dahil bak burda ayrıntılı bilgi alabilirsin
https://www.coca-colakirmizikasa.com/

bende 2010 mezunuyum nuraycım ama sevdicek benden 2 üst sınıftı 1 yıl uzattı okulu benden 1 yıl önce mezun oldu ben son sınıftayken aşkım askere gitti geldi işe başladı oyüzden süreç çok hızlı olmadı ama sizin gayet hızlı olmuş biraz sindirmesi lazım sevdiceginin
ahh bu çocuk konusu acayip düşündürüyo beni tmm 1-2 yıl düşünmüyoruz ama sonrasında ne yapcaz bilmiyorum tamamen yabancı bi şehirde kime emanet etcem bebişimi bakıcılara nasıl güvencem bilmiyorum
uzak bi şehire giden herkes için sen ,ben gibi bu süreç zor olcak galiba...

büşra canım tek bir kupon kullanabiliyorsun 75 tl lik harcamalarda 25 tl bildiğim kadarıyla ben çok aldıjm o kodlarla ve hala devam ediyor canım

eliff canım benim sevgilicikte bebişi kıskanır vaziyette doğmamış çocuk için az didişemdik o yüzden ilk evlendiğimde olsun desemde bende uzatırım tar,ihi gibime geliyor çünkü kıskanç benim sevgilim bebeği seversem üzülcek aşkımda dememem lazımmış onun yeri ayrı sevgiliciğin yeri ayrıymış ahhh ahhh şimdi kıskanıyor doğduğunda tapıcak yaa neyse o zaman ben ona sorcam

ay pardon yaa yanlış ifade ettim.lise son zamanlarımda gördüm. okulda değil yani
bir daha rastlarsam hemen paylaşımda bulunurum sizlere

bu arada arkadaşlarımın bebişleri 1,5 yaşında oldu. hatta ilk evlenen ikinci çocuğu da var 3 aylık bir bebiş. çok tatlılar maşallah
ben 2008 mezunuyum yüksek müksek derken yaş gitti bile. onlara göre evde kaldım bile

Son düzenleme:

gizciğim ne güzel düşünceler bunlar. boşver içinde böyle düşünsün ama kıskanmasın
zaten kıskanılmaz da işte laf

bizimkide ben senin yanında sevemem. sen kıskanırsın diyor
yok yok benim yanımda sev hatta mümkünse benim yanımda sev diyorum. Çünkü bir çocuk sevişi var görmeyin. mıncıklıyor resmen
yiğeni tombul bir bebek. tokatlıyoooorrr bebişiiiiiiii oda kahkaha atıyor

ben okşayarak severim genelde

senin sevgilin de benimki gibi deseneeee
bende gitgide ona benzer oldum
ama bebek konusunda değişiyor sanki
geçen gün küstüm ona,gelmiş hiç alakasız bi anda ben bebeğimizden bile çok sevecem seni diyor

ben sevdicek de kıskanır bebişi kesin
biz de istemiyoruz 2-3 sene bakalım, hayırlısı artık
bi de biz kandil günü yollarda olcaz ama öğlen 3 gibi de otele giriş yapmış oluruz
bilemedim benimkini durdurabilir miyim bugün kandil diyerek
ayy o günler gelsin de o zaman düşünürüz
çıkıyom ben de canlarrr
öperim siziiii

özgeem, konuştuk biz de sevdicekle 22 sinde olsuun diyo 23 ünde yolda oluruz balayı için bizde. akşama da yorgun düşeriz heralde

Nuraycım aileleri seçemiyoruz malesef. söylediğin bi konuda bende kendi babamdan şikayetçiyim. ablamın sevgilisi tanışmaya geldiğinde babam da masadan erken kalktı. babam çok hızlı yer biz her gün uyarırız ve hiç dinlemez. ay masada bi sohbet olur bi usulü vardır onunda. bide av sahibi masadan kalkarsa misafir o andan sonra hiçbişey yiyemez ki. çok kzıyorum babama çokk. yarın bi gün ailesi geldiğinde inşallah böyle bişi yapmaz ben uyarmayı düşünüyorum özellikle. aslında usulü görgüyü bilen biridir babam ama yemek konusunda ne yapsak şu hızlı yemenin önüne geçemedik

canım benim arkadaşım maltepede bir yere bütün vücuduna gittiğini söyledi aklına gelen her yere. ama gittiğinde önce jiletliyorlar dedi. makinesi de alex miş. nasıl oluyor bilmiyorum ablam da sormuştu ayva tüyleri için almıyoruz demişlerdi.

bende mıncıklarım benimkide mıncklarki benimki benide mıncıklayarak cimcikleyerek sever hattaha bu muameleye hiçbir kız dayanamaz ne kalın etin var acımıyor morarmıyor der bende ona benzedm ama ben morartıyorum benimkinin teni çok hassas ayyy bebeğeme kıyamam belki ama onu nasıl durdurcam beni hamur gibi yoğruyor valla en büyük hobisidir ayu gibi seviyor beni

senin sevgilin de benimki gibi deseneeee
bende gitgide ona benzer oldum
ama bebek konusunda değişiyor sanki
geçen gün küstüm ona,gelmiş hiç alakasız bi anda ben bebeğimizden bile çok sevecem seni diyor

ben çok alakasız birde aşkım bebişim olcak en çok onu sevcem dünyada hiçbir güç bebişle arama giremicek diyorum benimki kızıyooo ayyy nasıl üzülüyooo anlatamam kıyamam yaaa kızdırdım birgün boyunca onu o muhabbetle ama yinede çocuk istiyor beni paylaşamıyor ki

bebeklerımm sizii yeeriiiimm büssürüüüü azcıcık hastaydııımm ben ama dün aşk benii iyileştirdiiii bana büssürüüü puuf aldıı hepsini yeme diye bıdı bıdı yaptııı amaaa ben dinler miyiiim ? 4 tanecik bıraktııımm tabee gerisiii zevkle lüpletildiii cumartesı gunu teller ıcın dıscıye İremle beraber gıttık parfum bakalım dedık ben cok uzun sure lolita kullanmıstım nedense bırakmıstım sonra.. denerken adam koluma sıktı lolitayı kokladım ve sıze yemın edıyoorum ışınlanmış gibi 2008e döndüümm ! Allah'ım böyle bir sey yok suan hala tuylerım dıken dıken oluyo o hıssı dusundugumdee gözlerimm dolduuu deli gibi hemeen aldım dünde aşkın yanına giderken pıstladım üstüme başımaa acaba hatırlıcakmı dıyeee kızlaaar benii bii kokladıı bulustugumuzda öpeerkeeennn bı durduukk boyleee sarılııı tanıdık geldı bu koku bana dedı kıyamamm onaa tabı benım kdr gozlerı falan dolmadı amaa etkilendi oda artıkk aslaaa değiştirmem kokumuuuu gün boyuu hep eskılerı konustuk onlara gıttıgımızde agzım kulaklarımda değil bildiğiniz ensemdeydi gülmekten kayınannımde bize hayran hayran bakıodu maşallahlar eşliğindee Çok sevoorum hepsını coookk bu hafta sonu aksılık cıkmazsa annelerle beraber yemege gıdıp nişan detaylarını düğün tarıhlerını falan konusucaz güzel ve heycanlı bi haftasonu bizi bekliyoo yaniii bu arada kayınannım dısarı cıktıgında kuyumcuları falan gezmıs bana takmak ıcın 5 taş bakmıs ama cok buyuk degılmı onlar yaaaa ? kendısının varmıs 5taş yüzüğüü ama calınmıs cok ısterdım onu nesilden nesile taşıyalım sende gelinine takardın ama caldılar dedı nasipte yokmuşş onun bana taktıgını bende gelınıme takıcaam ama gözüüüümmm tutarsaaa tam pislik kaynana olcam ben

Hayırlısı valla fındıgıımm gellde görr miniğiniii dişlerim artıkım dümmdüüüüzzzzz ay sakızz bulmaya calısalım gene berabeeeerrr

lokumum yaa kıyamam sanaa , boşuna demıolar sadece çiftler değil ailelerde evleniyoo dıyee.. Sen takmamaya calıs elınden ne gelır kac yasında ınsanlar kendılerını bılmedıkten sonra ... Görmezden gel

Ameliee coook mutlu oldum siziiinn ıcıııınnn ilk gelınımızzsııınn ne güüüzeeell Bende nisan gelini olmayı düşünüyodum ama erteleyebiliriz hazirana falan şuanda karışııkk yani kafam

Günaydın kızlar.
ya hem üzüldüm kandil işini söyleyip kafanızı karıştırdığım için, hem de dikkat etmek isteyip gözden kaçıranlar için seviniyorum.

gizimmm benimkisi de mıncıklıyorr ben ise hiç hoşlanmıyorum mıncıklanmaktan ay dengeyi kaçırıyor. tek başımızayken değil, ablalarıyla otururken falan yanımdaysa bir bakıyorum eli yanağımda mıncık mıncık modunda
buaralar sivilce ilacı içtiğim için çok hassas yanaklarım. rahat bırakıyor acıdığını söylediğim için. bense işte okşasam falan

dün lazere gittim. koltuk altıma yaptırdım. bacaklarıma hala karar vermedim. gittiğim yerde çok pahalıya yapıyor. seansı 490 kampanya yapmış demiştim ya orası işte.
dün konuştum. tam bacak,tam kol,genital için hesapladı 10(+2hediye)seans 6000 tutuyormuş. 3000 e yaparız dedi.
kollarımdan sıkıntım yok aslında. sarı tüylerim var. üst kolumda sivrisinek ısırması+ batıklar ile birlikte kızamık dökmüş gibiyim.
kadın görünce hemen sordu noldu kollarına diye o yüzden yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…