ah birdaha söyle çağlaam !sana en uygun tarhi mayıstı kuzum butunlesiktin o ayla sen... keske akrabaları sorun cıkarmasaydııı
ramazana cok kısa sure kala evlenmek bana da mantıklı gelmemişti hiç ne olursa bi iki hafta sonra tam balayından donmusken zor olurdu bana... Haziran 9 u gecseydi eger bizim trih her halukarda eylüle sarkıcaktık o yuzden...
allahtan sorun cıkmadı...
yok canım. allah korusunhayırlı bi günde hayırlı bi bebişle ailenin temelini atarsınız nuraycım
ah birdaha söyle çağlaam !
ama beni dinleyen kim. akrabalarına göre düğün yapıyoruz.. hatta ne zaman çocuğumuz olacağını da onlar söylesin ya, ayıp olmasın şimdi onlar yokken doğurursam göremezler falan !
yok canım. allah korusunçok korkuyorum böyle bişeyden. ya allahın gücüne gidecek böyle söylüyorum ama tabiki o ne zaman nasip ederse o zaman olur.
sonradan aratmasın da ...
ama hemen kaldıramam ben o kadar sorumluluğu. farklı bi şehir. evlilik. küçüğüm ne bebeği :)
niye olmasınki çaglacımbelki olur ben tanıyorum öle ilk gecede hamile kalan birini nasıl azmettilerse artık
bide belki bazılarına göre saçma gelicek ama ben çocuk yapıcak olsam böle gecelerde atmak isterdim temeli belki yanlıştır ama:26:
azimden değildir o canım :) kısmet işi işte :))
biraz da acemilikten
ama ben de istemem ilk günden, ilk aylardan hamile kalmayı. biz de 2 yıl sonra düşünürüz heralde.
canım nereye gideceğimizi bilmiyorum :)
ya off elaleme göre düğün tarihi seçersek böyle olur işte.
taktım ben buna şimdi.
zaten ramazana 2 hafta kalıyo.
kandil de millet huşuu içinde ibadetini yapacak.
biz de yeni kavuşmuşuz işte
töbe töbee..
muhendis_ niye olmasınki çaglacım belki olur ben tanıyorum öle ilk gecede hamile kalan birini nasıl azmettilerse artık
bide belki bazılarına göre saçma gelicek ama ben çocuk yapıcak olsam böle gecelerde atmak isterdim temeli belki yanlıştır ama
günümüzün şartları bunu kaldırıyor zaten yoksa erken anne olalım büyüsün bizde dinç kalalım ama o çocuga kime bakıcak:26:
bu arada soruma cvp alamadım hiç bilgisi olan yokmu
kızlar bi sorum olcak özellikle gizim sana bu konuda bilgin vardır diye düşünyorum
şimdi cocacola kırmızıkasa kampanyasından 20tl kuponumuz var ve bi tane daha alsak ikisini aynı kampanyada kullanabiliyomuyuz markafonide akıllısepette çıktı ne olurki bilemedim:26:
hihihihih
aslında ay takvimi gibi böyle bir takvimde varmış. lise son sınıftayken görmüştüm.
xxx tarihinde münasebetten çocuk olursa hayırlı olur hayırsız olur.
yyy tarihinde alışveriş bereketli olur
ww tarihinde tüylerden kurtulunur gibi ayın tüm günleri için yazılmıştı. tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez...
buarada benim üniden arkadaşım haziran ayında hatta 15 i falandı evlenmişti. neyse temmuz ortasında falan aradım, naber napıyorsun. hiçç doktordayım. hayırdır?
teyze oluyorsun dedi. ben
halbuki tüm bildiklerimi öğretmiştimkorunma kısmında kavram eksikliği olmuş.
bir başka arkadaşım bir hafta öncesinde evlenmişti. onuda aradım, kızz duydum mu hamileymiş dedim. nolmuş yani dedi.ben gene şok meğer oda hamileymiş.
neyse çok gülmeyeyim ama dayanamıyorum kiiii
canım hiç bilemiyorum , coca cola kupon mu veriyo ondan bile haberim yok..
bilen söylesiiin güzel bişeye benziyo kampanya :)
büşram. biz 2011 haziranda mezun olduk, hemen o yaz ağustosta askere gitti sevdicek, 2012 ocakta geldi, nisan da işe girdi. haziran da istemeye geldiler. şimdi evlilik hazırlığı 1 sene. evlenicez bir de hemen çocuk olursa nişanlım hayatı çok hızlı yaşamış oluyo :) ona da yazık ya, bi nefes alsın.
dediğin gibi seviyoruz çocukları, hoş güzel ama kendi çocuğunun olması çok büyük bi sorumluluk.
doğurayım da aman nasıl olsa babannesi/anneannesi bakar, orda burda büyür fikri de hiç bana göre değil.
ay takvimi hımm duymamıştım size hangi derste anlattılar böle bişeyi anlamadımama araştırmak lazım tabi yinede mübarek gün takıntım devam ediyor
arkadaşların saglıklı bi şekilde alırlar bebişlerini kucaklarına inş. istek meselesi demekki
büşra canım tek bir kupon kullanabiliyorsun 75 tl lik harcamalarda 25 tl bildiğim kadarıyla ben çok aldıjm o kodlarla ve hala devam ediyor canım
eliff canım benim sevgilicikte bebişi kıskanır vaziyette doğmamış çocuk için az didişemdik o yüzden ilk evlendiğimde olsun desemde bende uzatırım tar,ihi gibime geliyor çünkü kıskanç benim sevgilim bebeği seversem üzülcek aşkımda dememem lazımmış onun yeri ayrı sevgiliciğin yeri ayrıymış ahhh ahhh şimdi kıskanıyor doğduğunda tapıcak yaa neyse o zaman ben ona sorcam
büşra canım tek bir kupon kullanabiliyorsun 75 tl lik harcamalarda 25 tl bildiğim kadarıyla ben çok aldıjm o kodlarla ve hala devam ediyor canım
eliff canım benim sevgilicikte bebişi kıskanır vaziyette doğmamış çocuk için az didişemdik o yüzden ilk evlendiğimde olsun desemde bende uzatırım tar,ihi gibime geliyor çünkü kıskanç benim sevgilim bebeği seversem üzülcek aşkımda dememem lazımmış onun yeri ayrı sevgiliciğin yeri ayrıymış ahhh ahhh şimdi kıskanıyor doğduğunda tapıcak yaa neyse o zaman ben ona sorcam
ben sevdicek de kıskanır bebişi kesin
biz de istemiyoruz 2-3 sene bakalım, hayırlısı artık
bi de biz kandil günü yollarda olcaz ama öğlen 3 gibi de otele giriş yapmış oluruz
bilemedim benimkini durdurabilir miyim bugün kandil diyerek
ayy o günler gelsin de o zaman düşünürüz
çıkıyom ben de canlarrr
öperim siziiii
ya ben kayınvalidemi 2 hafta önce aradım en son :26:
ama içimden gelmiyo napıyım
aslında iyiler ama bazı huyları mı diyim davranışlarımı diyim artık neyse çok itici geliyo bana
en son aradığımda kayınvalidemi, babam nasıl onunla da görüşeyim dedim. verdi telefonu ona 'al gelin arıyo'o da aldı ilk cümlesi 'noldu'
dedim ki bişey olmadı, halinizi hatırınızı sormak istedim sadece.
çok üzüldüm ya. zaten zor bişey hiç bilmediğin, tanımadığın insanlara birden bire samimiyet göstermek...
benim annem babam, nişanlımla öyle mi konuşuyo. oğlum, canım diye hitap ediyolar hep. 10 dk dan az sürmüyo sohbetleri. ama benim onunkilerle 2 dk en fazla
aramak gelmiyo içimden işte.
hiç hemde.
göbeğe lazer uygulaması kimse yapmıo malesef... gerci tuyun cesidine gore de deişir ben de sarı sarı ayva tuyleri var bunları da alın dedim kadın bunları ben bile gormuyorum lazer nası gorcek herkes de var bunlardan ilk defa lazer yapın dien birini goruyorum dedi
ben de ona;
simdi belli deiller ama ısllanınca belli oluyolar kiii bikere dedim
o zaman seni ıslatır ole lazer yaparız sekerim dedi ve güldü.... hey allam
belki igneli olur onu da yapan bulamadım anca kas bıyık gibi kucuk yerlere oluyo
cidden yaa gobişinde ayva tuyu olan ve bundan rahatsız olan yok mu? napcaz onları???
gizciğim ne güzel düşünceler bunlar. boşver içinde böyle düşünsün ama kıskanmasın
zaten kıskanılmaz da işte laf
bizimkide ben senin yanında sevemem. sen kıskanırsın diyor
yok yok benim yanımda sev hatta mümkünse benim yanımda sev diyorum. Çünkü bir çocuk sevişi var görmeyin. mıncıklıyor resmen
yiğeni tombul bir bebek. tokatlıyoooorrr bebişiiiiiiiioda kahkaha atıyor
ben okşayarak severim genelde
senin sevgilin de benimki gibi deseneeee
bende gitgide ona benzer oldum
ama bebek konusunda değişiyor sanki
geçen gün küstüm ona,gelmiş hiç alakasız bi anda ben bebeğimizden bile çok sevecem seni diyor
bnde berfin izmitten:)
canım başka topiklerde kpss fink attım görmüşsündür:)
tellere çıkarma zaten.d bikez daha seni o halde görmeden sana sakız almadan çıkarılmasına izin vermem:))
sınava girdim çıktım işte. beklediğim gibi geçmedi ama rabbim büyük hayırlısı diyelim ve bekleyelim..
ya gizim, inan daha neler var. sırf görmemeye çalışıyorum, sırf babamı zor ikna ettik diye yutuyorum herşeyi. dile getirmiyorum. sırf nişanlım için düşünmek istemiyorum bile olumsuzlukları. ama bazen de çok burkuluyo içim.
kınamak için söylemiyorum ama insan bir tanecik oğluna kız istemeye basma etekle gider mi yaçıplak ayaklar. alelade bir gezmeye giderken yanımızda ev ayakkabımızı, terliğimizi götürürmez miyiz.. ne biliyim insan bi çorap giyer bari. bu kadar saygı duyuyolar demekki.
istemeden bir kaç gün sonra kaplıcalara götürdüler bizi. biz daha öncede söyledik girmicez sadece gezeriz, oturur döneriz(çay bahçeleri vs.var)
annesi bizi bıraktı gitti havuzlarda yüzdü geldi.
insan daha iki gün önce tanıdığı birini yalnız başına bırakır mı? onlar bizdeyken annem onlara siz evde oturun ben gezmeye gidiyorum dedi mi?
çok ayıp ya
ben çevremde de böyle bişey görmedim.
şok oluyorum bu davranışları karşısında.
istemeden sonra ben kayınpederimi aradım yine bi hal hatır sormak için, ama nasıl heyecanlıyım anlatamam. ilk defa baba dicem vs. bir saat düşündüm telefon elimde nasıl olcak ne dicem diye.
aradım, açtı telefonu. babacım nasılsınız ben nuray dedim. 'aloo kimsin sen yaa' dedisonra babacım ben nuray,nuray dedim. düşündü, allah allaaahh falan diyo... sonra kusura bakma ben bankadan arıyolar sandım dedi. tabi bankadakilerde baba diyodur eminim.
bir kamyon dayak yemiş gibi hissettim kendimi.
yine isteme zamanı, kapı çaldı işte kapıda karşılıyoruz onları, kardeşi girdi içeri çantasından bi kutu çıkardı bana uzattı(daha kapının önündeyiz) 'al abla sende kalsın bu' dedi. bana takacakları yüzük yani. allahım, nerden geldiğimi şaşırdım. dedim 'canım olur mu öyle şey bunun bende ne işi var' o arada arkadan gelenlere merhaba demeye döndüm, arkadaşıma vermiş kutuyu. nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. o da götürdü salonda masanın üzerine bıraktı.
gündüz gelmişlerdi istemeye(nişanlımın dönmesi gerekiyodu akşam istanbula) akşama doğru bi akrabaları geldi bize yine ailesi bizdeyken. ona da kahve yaptım götürdüm. içti, sonra diyoki 'eee kim fal bakcak şimdi'
yemin ederim içimden sayısızca dua okumuşumdur onlar gidene kadar.
neler neler.. anlatmıyorum kimseye, söylemiyorum. ama sonunda döktüm içimi. sevmiyorum galiba ben onları ya
bende mıncıklarım benimkide mıncklarki benimki benide mıncıklayarak cimcikleyerek severhattaha bu muameleye hiçbir kız dayanamaz ne kalın etin var acımıyor morarmıyor der bende ona benzedm ama ben morartıyorum benimkinin teni çok hassas ayyy bebeğeme kıyamam belki ama onu nasıl durdurcam beni hamur gibi yoğruyor valla en büyük hobisidir ayu gibi seviyor beni
ben çok alakasız birde aşkım bebişim olcak en çok onu sevcem dünyada hiçbir güç bebişle arama giremicek diyorum benimki kızıyooo ayyy nasıl üzülüyooo anlatamam kıyamam yaaa kızdırdım birgün boyunca onu o muhabbetle ama yinede çocuk istiyor beni paylaşamıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?