'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaaaaaaaarrrr
önerilerinizi de dikkate alarak yeni nevresimimin siparişini vermiş bulunmaktaym

evet enerjisi bol ve güzel renkler tercih ederek çok iyi yapmışsın canım güle güle kullanasın

nilcik burda göstermezsen benim gibilerin naısl fikri olcak bende biraz çoğaltayım hemen açıcam çeyiz topikimi tencerelerimi yemek takımlarımı alayım açıcam ne aldıysam canım benim burda fikirleşmek çok güzel görgüsüzlük olarak yanlış anlaıyorsun yani öyle bir durum olarak algılanmaz bende burda birileri paylaşınca hep yüzüm gülüyo çok mutlu oluyorum

tomurck ve werwes siz nasılsınız kızlar neden konusmuosunuz bakalm bizimle
sadece okumakla olmaz ama öle 2013 gelini misiniz sizde

Son düzenleme:
hello kızçelerrrrr, tazecik gelincikler and sevgili asker yarenleriii nasılsınız??? bzm şafak atarsa 125 günleri sayıyorummmm

çağlacm gizem arklarıyla gezmeye gitti:)ama iyiyiz cnm sen naslsn bakalm

film izleyerek vakit gecirmeye calısıyorummm işte

askımın uzun bi izinden sonraki ilk gunu alısmısım her dakika onla olmaya bide ustune nobetci bugun cok işleri var telefonu cekmio gemide ooof oof yani bi 5 dakika zor duydum sesini

gun gecmedi bugun resmen :97:

valla senin durumunda zor cnm bizden farklı deilsn, ama sözlenmenin tadını da iyi çıkardnız onu düşün

slm kızlar ben geldimmmm bu facebookun yeni aboneliği ne yaaaaa abonelikten çıksam nolur ki

hosgeldin canımm face im yok olsaydı bilgi verirdim :)

hello kızçelerrrrr, tazecik gelincikler and sevgili asker yarenleriii nasılsınız??? bzm şafak atarsa 125 günleri sayıyorummmm

selam canımmm

azaltıyosunuz safakları hadi bakalım :))

Şafak 329 nagish buna da şükür başlamak bitirmenin yarısıdır diyoruz bende iyiyim bu arada kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…