'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oooy oyy ne azalmasııııııı geçmiyor günler geçmiyorrr:2::2::2: ne güzek sözlendn senn, bu arada fotolarına bayıldm rabbim tamamına erdrsn inşallah...

oyle canım ben bugun saatleri bile geciremedim... sefere gidince napıcam bilmiyorumm
Allah hepimize sabır versin

tesekkur ederim canım aminnn inşallah darısı basına

cğlacm bi ben göremedm heralde senin su söz fotolarını sadece tepsini gördm cnm ben yaa
benmkisi mezun olalı 2,5 yıl oluo cnm askerden de geldi çalışıo bi yıldır ben bişi beklemiorm yani:) sadece uygun zmanı bekliorz biz bide sartlarn iyileşmesini tabiki

Son düzenleme:
kızlar media markt ta indirim varmış 3 tane tefal tava aldım 60 liraya sonra porland a girdim kaya ile maya serisine baktım çok begendim ama çok pahalılar yaaa indirimi falan oluyomu acaba bi bilginiz var mı???

Canlarımm çok teşekkür ederim ilginiz için... Ciddi değil, öğleden beri içimde bir sıkıntı vardı zaten bundanmış demek. Sadece bir cümle kalbimi kırmaya fazlasıyla yetti...

hassaas bi haldesin yani cnm vay sevgilinin haline çok iyi anlıyorum seni benimde olur sürekli=) önemli bişi olmadıgına sevindim

hassaas bi haldesin yani cnm vay sevgilinin haline çok iyi anlıyorum seni benimde olur sürekli=) önemli bişi olmadıgına sevindim

Özellikle bugün... Bi de benim bi huyumdan şikayet etmesi daha da körükledi. Bağıra çağıra ağlamak istiyorum şuan

Özellikle bugün... Bi de benim bi huyumdan şikayet etmesi daha da körükledi. Bağıra çağıra ağlamak istiyorum şuan

canım ya hassassın ya ondan a dese sana gözünde büyür.şimdi kendini sakinleştirmeye çalış canım rahatlayacaksanda agla açılırsın cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…