'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelincm bazen hepimize oluo böle seyler, beğenilmeyen bi huyun sevgiln tarafından dile getirildiğinde benm yanlışlarımı görebilio demekki hatta dile de getirebilio diyip kendini yiyip bitiriosn, ama sevgilinin seni de sevdiğine eminm arada sölenio cnm ama çok normal bunlar hep canım cicim olmazki dimi ama:97:

Son düzenleme:
hepimize çok sık oluyor cnm ya erkekler işte ahhh o erkeklerrrr ben diyorum dengesizlerrr

canım ya hassassın ya ondan a dese sana gözünde büyür.şimdi kendini sakinleştirmeye çalış canım rahatlayacaksanda agla açılırsın cnım

Annem rahat bıraksa ağlayacağım da yanımdan ayrılmıyor. Farketti üzgün olduğumu, ama o da bana kızıyor. Öyle seviyor ki sevgilimi onun beni üzme ihtimalini değil benim ona bişey söylediğimi ve benden kaynaklı bir problem olduğunu söylüyor

Bilmiyorum kızlar ben büyüttüm belki de alınmak istedim. Ama hadi diyelim öyle oldu. Aramadı bile, mesaj atmadı. Beni kırdığının farkında üstelik.

pelinim ne oldu sana yaa kıyamam lutfen uzme kendini sakın

zaman zaman olur oyle seyler, bizde de oluo ufak tefek atısmalar, kırmalar,kırılmalar

insan herzaman modunda olmuyo cunku ve biranda istemeden karsındakini kırabiliyo malesef aradaki guclu sevgi bagına ragmen.. bole zamanlarda biraz sakin ve sagduyulu olabilmeyi becermek lazım suan kırgınsın o da bişeylere kızmıs alınmıs yada kırılmıs belliki durulunca mantıklı dusunmeye baslayıp hatasını en guzel sekilde telafi edecek emin ol canım

ayrıca biribirmizin kötü huylarının farkında olabilmek ve bunlara ragmen! birbirimizi sevebilmek en guzeli :)

aşktan gözü kör olanların evlendikten sonra gözleri bir acılıyo ancak o zaman farkediolar o kötü huyları ve işte o zaman geri donus olmuyo

bende benimkine kötü bi huyu oldmu solerim bolesin sen bole yapıosun bu huyunu sevmiyorum diye o da bana soyler ve ikimizde bu konuya ozen gostermeye calısırız... arada sırada tekrarlasada hosgoruruz cunku biz birbirimizi kusurusz gormuyoruz, kusurlarmıza ragmen seviyoruz, önemli olan toleranslı olabilmeyide ogrenmek bi ilişkide cunku

en saglamı da bu bence, bunların farkında olması kötü degil iyi bişey ilerisi acısından

Kurabiyem Ne güzel yazmışsın... Çok teşekkür ederim canım benim.

Bir mesaj bile atmadı...

Herkese teşekkür ederim ilginiz için, iyi ki varsınız.

İyi geceler canlarım

sizde bizim gibisiniz yaa :) sartların olgunlasmasını bekliyosunuz ... evlilik bu cup diye atlanmıyo

canım sen benim arkadas listemde yoksunn o yuzden sanırım dur becerebilirsem ekliyim sonra gorebilmen lazım profilimden :44:

günaydın canım geçmişi okudumda herzaman mutlu olmayız bazen üzgün oluyoruz ama seni üzen sebebe gülmeyi öğren ciddi bişiy olmadan herşeyi kafamıza takıyoruz yapma canım böyle

Canımm zaten aşkta mutsuzluğu öğrenmeliyiz. Hiçbir aşk güllük gülistanlık olamaz. Biz bu 4 ay içine acıyı, aşkı herşeyi sığdırdık. Aslında bizimki olması gerekenden çok çok erken olgunlaştı bu yüzden... Acılar kıymet bilmemizi sağladı, kaybetme korkusu ile yüzleştirdi... Fakat insan haketmediği birşey yaşadığı anda kırılıyor ve o parçalar yerine kolay kolay oturmuyor...

günaydın kızlar,,,

pelin seninki de aynı benim sevdiğim gibi o da normalde hep nazımı çeker ne desem eder ama böyle saçma bi sebepten tartıştıysak inad eder aramaz msj atmaz hep ben dönerim ona sanırım suçunu bilsin bi daha yapmasın diye düşünür,, eğer haksızsan bence ondan bekleme sen at ilk adımı,,, boşver sonra çıkartırsın acını =))

anlıyorum canım bu dediğin acı türünü iyi yaşadım ama bu yıl 9 ay boyunca yaşamak ağlamak istemiyorum çünkü susup kalıyorsun soğuyorsun birşeylerden hepsi sevdiğimizden ve aşkımızdan oluyor ya

hep aynılar arayan yine biz oluyoruz maleseffff ama sonradan çıkartıyoruz tabi ama onları böyle de seviyoruz onlar da bizi arada olsun ki böyle şeyler pelinim özlem katıyor dahada inan buna

hep aynılar arayan yine biz oluyoruz maleseffff ama sonradan çıkartıyoruz tabi ama onları böyle de seviyoruz onlar da bizi arada olsun ki böyle şeyler pelinim özlem katıyor dahada inan buna

ivit kesinlikle katılıyorum sana hep öyle canım cicimle hayat mı geçer yaaa,,,

Akşam aradı, mesaj attı... Keşke hiç aramasaymış.

Ben gerçek, saf bir sevgi sunmuştum ona. Yalansız. Ama herkes haketmiyor bunu malesef. Anladığımızda da aşkımızdan ölüyor oluyoruz zaten...

Özlem kattığına katılıyorum Yağmurcum. Haklısın.

Son düzenleme:

çağlacm gördüm albümünüde çok güzel cnm her bişey ,allah tamamına erdirsn:)
darısı başımıza
ismimizin silindiği ayakkabıları da gördm elbisen fln çok hoş hele uyumunuz mükemmel

herkese günaydınnn kuzularr:))
naıslsınız bakalm, pelinm umarm moralin yerine gelmiştir daha fala üzme kendini lütfen

günaydın nilcik nasılsın işemi gidiceksin yoksa

sevginin içine o kadar şey katılıyor ki saflıkta yalan oluyor canım çoğu zaman hayat oyun oynuyor aslında üzülüyoruz ama bence mutlu olmalıyız, kalbindeki sevdiceğin umarım gönlünü almasını bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…