Günaydın nasılsınız dedim gelin adaylarına ama hiç bakan cvp veren yok öyle mi bende sizeeeeeee
Günaydın nasılsınız dedim gelin adaylarına ama hiç bakan cvp veren yok öyle mi bende sizeeeeeee
kablediorm hemennn
evt gizemcm işe gidicem de saçlarımı fln yapıorm bi yandan sizle konusurken:) 11 girişim daha zamnım var
az kaldı küscektim hepinize çıkcaktım ama yaa öle ben sizi yoğunlukta unutuyormuyum tek tek cvp yazıyorum19:
neyse iyiym çok şükür teşekkürler soranlar için
kablediorm hemennn
evt gizemcm işe gidicem de saçlarımı fln yapıorm bi yandan sizle konusurken:) 11 girişim daha zamnım var
az kaldı küscektim hepinize çıkcaktım ama yaa öle ben sizi yoğunlukta unutuyormuyum tek tek cvp yazıyorum19:
neyse iyiym çok şükür teşekkürler soranlar için
tatlım ne iş yapıyodun sen ??
pardon canım ne olsun yoğunluk işte
ececik iş yoğunmu
herkese günaydınnn kuzularr:))
naıslsınız bakalm, pelinm umarm moralin yerine gelmiştir daha fala üzme kendini lütfen
sevginin içine o kadar şey katılıyor ki saflıkta yalan oluyor canım çoğu zaman hayat oyun oynuyor aslında üzülüyoruz ama bence mutlu olmalıyız, kalbindeki sevdiceğin umarım gönlünü almasını bilir.
pelin siz daha çok yenisiniz 4 ay olmuş evlilğe ne zaman karar verdiniz??
günaydın bayanlar nasılsınız?
Pelincim umarım moralin düzelmiştir olur böyle şeyler üzme kendini
gördm cnm şimdi, ben orda deniz kabuklu olan saten nevresimi beğeniorm orda, sanırm nevresm dünyasında da bu fiyatlarda aşa yukarı:)
benm safaride 159mus ben 144e almıstm
gördm cnm şimdi, ben orda deniz kabuklu olan saten nevresimi beğeniorm orda, sanırm nevresm dünyasında da bu fiyatlarda aşa yukarı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?