'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın bayanlar nasılsınız?

Pelincim umarım moralin düzelmiştir olur böyle şeyler üzme kendini

az kaldı küscektim hepinize çıkcaktım ama yaa öle ben sizi yoğunlukta unutuyormuyum tek tek cvp yazıyorum19:
neyse iyiym çok şükür teşekkürler soranlar için

kablediorm hemennn
evt gizemcm işe gidicem de saçlarımı fln yapıorm bi yandan sizle konusurken:) 11 girişim daha zamnım var

markafonide sarev indirimde nilcik hattaha bütün kızlar bakın fikir edinin

az kaldı küscektim hepinize çıkcaktım ama yaa öle ben sizi yoğunlukta unutuyormuyum tek tek cvp yazıyorum19:
neyse iyiym çok şükür teşekkürler soranlar için

canım yav vallla bizim işte yoğunluk bugün çok ama heryere yetişiyorum ama dinlenesim var artık beynim çorba gibi

herkese günaydınnn kuzularr:))
naıslsınız bakalm, pelinm umarm moralin yerine gelmiştir daha fala üzme kendini lütfen

Canımm teşekkürler, bu sayfayı derdimle kederimle boğdum.

Umarım canım...

pelin siz daha çok yenisiniz 4 ay olmuş evlilğe ne zaman karar verdiniz??

İlk gördüğümüz anda vermiştik...

günaydın bayanlar nasılsınız?

Pelincim umarım moralin düzelmiştir olur böyle şeyler üzme kendini

Teşekkür ederim Ececim. Çalışırken birşeylerle meşgul olunca hiç değilse kafa dağılıyor. Dağılsın da zaten!

Kızlar tüm desteğiniz için teşekkürler, hep mutlu olun dilerim ki. Sizi de akşamın bi vakti, sabahın köründe yordum afedersiniz. Hepinize güzel bir gün diliyorum... :)

gördm cnm şimdi, ben orda deniz kabuklu olan saten nevresimi beğeniorm orda, sanırm nevresm dünyasında da bu fiyatlarda aşa yukarı:)
benm safaride 159mus ben 144e almıstm

canım yav vallla bizim işte yoğunluk bugün çok ama heryere yetişiyorum ama dinlenesim var artık beynim çorba gibi[/QUOTE]

dün bende çok yoğundum omuzlarım yine agrımaya basladı(

gördm cnm şimdi, ben orda deniz kabuklu olan saten nevresimi beğeniorm orda, sanırm nevresm dünyasında da bu fiyatlarda aşa yukarı:)

gördüm safarini canımcım trendyoldada kristal indirimde ayy ne etsem diye düşünce aşamasındayım oyy kafamda çorba gibi beynim yorgufn yav

saçmalamazmısn pelinn valla kızcam bu gün herkese ama dertlerimle boğdm ne demek, hep güzel seylerden mi bahsedicektikki öle bi anlaşmamı yaptk bu topikte, madem arkadaşız elbetteki böle bi durumda da yanında olucaz yanlış mıyım duymıcam bi da surat asma artk herşey düzelicek bunu düşün sadece

ya arkadaslar bişey diyeceğim abim markafoni de çalışıyordu yaa dün geldi dedi ki ürünler elinden geçiyor ya ya almayalım daha öyle internetten daha diyor yaa polo ayakkabılar gelmiş içleri koyuyordu diyorrrr tiksindim alışverişten diyor oda netten yapardı oda yeni başlamıstı ama sakın yapma dedi bana levis kotlar elimden geçti diyor çakma gibi rengi soluk acayip mavileri diyordu haberiniz olsunnnnn

nil bende deniz kabuklu pikle istiyorum 1 aydır bide yine sarevden beyaz üstü mor pike onu çok beğeniyorum

pelin hepimizin muıtsuz olduğu depresif zamanlarımız oluyor ve paylaşmazsak rahat edemeyiz ki çoğu zaman ben içimde yaşıyorum ama kendime artık bu eziyeti çektirmicem aklı alcam danışcam sende üzgün olduğunu söledin ve seni çook çok iyi anlıyorum aynını yaşıyorum gelecek günlerdede yaşıycam tatlım ama öyle sakın düşünme paylaş hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…