- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ya arkadaslar bişey diyeceğim abim markafoni de çalışıyordu yaa dün geldi dedi ki ürünler elinden geçiyor ya ya almayalım daha öyle internetten daha diyor yaa polo ayakkabılar gelmiş içleri koyuyordu diyorrrr tiksindim alışverişten diyor oda netten yapardı oda yeni başlamıstı ama sakın yapma dedi bana levis kotlar elimden geçti diyor çakma gibi rengi soluk acayip mavileri diyordu haberiniz olsunnnnn
özellikle nil ve giz için söylüyorummmmmmmmmmmmmmm
saol yağmurcm da bende kesinlkle netten kıyafet yada ayakkabı alısverişi yapmam sadece çeyizlk aldm ve hiç bi sorun yaşamadm şu ana kdr zaten orjinal ambalajında ve iade garantisiyle gelio, beğenmezsem de zaten kargoyu teslm almam tutanakla geri gönderirim
saoln uyarılarınız için:)
evt cnm müşteri hizmeti çok iyi olan bi site herkese tawsiye edebilirm 1 gün sonrada getiriolarbende netten artık çeyiz alıyorum nilcik nevresim dünyasındanmı aldın canım sen sarevlerini şimdi oraya bakıyorum belkim bişiyler alabilirim diye
gizoş eğer saten hiç almadıysan kesinlkle sarev al diorm tek kelimeyle harika
bende hiç pike almadm yaw:S
2 tane olsn yeter diorm ama daha henüz beğenemedm bi model
minnoşlar ben şimdi çıkıorm işe gidicem saat 5te çıkıorm bu gün 6 gibi girerm o zmana kdr ii bakın kendinize
öpüyorum hepinizi
minnoşlar ben şimdi çıkıorm işe gidicem saat 5te çıkıorm bu gün 6 gibi girerm o zmana kdr ii bakın kendinize
öpüyorum hepinizi
saçmalamazmısn pelinn valla kızcam bu gün herkese ama dertlerimle boğdm ne demek, hep güzel seylerden mi bahsedicektikki öle bi anlaşmamı yaptk bu topikte, madem arkadaşız elbetteki böle bi durumda da yanında olucaz yanlış mıyımduymıcam bi da surat asma artk herşey düzelicek bunu düşün sadece
pelin hepimizin muıtsuz olduğu depresif zamanlarımız oluyor ve paylaşmazsak rahat edemeyiz ki çoğu zaman ben içimde yaşıyorum ama kendime artık bu eziyeti çektirmicem aklı alcam danışcam sende üzgün olduğunu söledin ve seni çook çok iyi anlıyorum aynını yaşıyorum gelecek günlerdede yaşıycam tatlım ama öyle sakın düşünme paylaş hep
pelinm kızmadn bana umarm seni kırmak hiç istemem kendini öle hissetmeni istemiorm, bende burda alakalı alakasız herşeyi anlatıorm hoşuma giden canımı sıkan:))
ark davetinden bana kızmadını da anlıormherşey düzelicek bak eminm kimin zamn bizim hassaslığımızdan da oluo bunlar ama altaltılmıcak şeyler deilki kim bilir daha nelerle de karşılaşıcaz ve bunlar onlarn yanında hiç bişi olucak
merhaba kızlaaarrr
merhaba kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?