'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben bikaç kere yaptım o aptallığı ama bi daha almam netten bi elbise almıştım o kadar kısa geldi ki imkanı yok giyemezdim,, sonra ucuz diye 2 tanede tşört aldım ilk yıkamada ağzı yüzü bi yere kaydı gitti,,

özellikle nil ve giz için söylüyorummmmmmmmmmmmmmm

saol yağmurcm da bende kesinlkle netten kıyafet yada ayakkabı alısverişi yapmam sadece çeyizlk aldm ve hiç bi sorun yaşamadm şu ana kdr zaten orjinal ambalajında ve iade garantisiyle gelio, beğenmezsem de zaten kargoyu teslm almam tutanakla geri gönderirim
saoln uyarılarınız için:)

bende netten artık çeyiz alıyorum nilcik nevresim dünyasındanmı aldın canım sen sarevlerini şimdi oraya bakıyorum belkim bişiyler alabilirim diye

pelinm kızmadn bana umarm seni kırmak hiç istemem kendini öle hissetmeni istemiorm, bende burda alakalı alakasız herşeyi anlatıorm hoşuma giden canımı sıkan:))
ark davetinden bana kızmadını da anlıormherşey düzelicek bak eminm kimin zamn bizim hassaslığımızdan da oluo bunlar ama altaltılmıcak şeyler deilki kim bilir daha nelerle de karşılaşıcaz ve bunlar onlarn yanında hiç bişi olucak

slm kızlar ne zamandr yazamyrm okullar açıldı bi de topic gün geçtkçe yenileniyo hızınıza yetişemyrm artık Son anda KPSS ye hazrlanmaya karar verdm.Müfettişlk ya da denetleme olsun istiyorum A grubundan hazrlanacağım sanırım.Bana önerebileceğiniz en iyi konu anlatımlı örnek çözümlü kaynak hangisi?

arkadaşlar bana yatak örtüsü lazım şöyle güzel şık gösterişli çeyizlik günlük olmayacak tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?

minnoşlar ben şimdi çıkıorm işe gidicem saat 5te çıkıorm bu gün 6 gibi girerm o zmana kdr ii bakın kendinize
öpüyorum hepinizi

Canımsınn çok sağol Nilim..

Eğer o anda söylemeseydim daha kötü olacaktı canım.

Neden kızıyım bitanem? Ne güzel konuştun çok sağ ol. İyi ki varsınız canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…