'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kıyafet alınmaz neetten bende geçenlerde cüzdan aldım param yetmedigi için istedigim cüzdanı alamamıştım farklı bi modelini aldım kargo geldi bi baktım istedigim cüzdan nasıl sevindim anlatamam

kıyafet alınmaz neetten bende geçenlerde cüzdan aldım param yetmedigi için istedigim cüzdanı alamamıştım farklı bi modelini aldım kargo geldi bi baktım istedigim cüzdan nasıl sevindim anlatamam

erene nasıl birmsjyolladın sen ya aslnda bnmebatlerim çok güel ama ton farkları var birdahda amıyam zaten kızdım markafoniye

Kızlar markafoni'den alışveriş yapmadım hiç, üyeliğim var ama...

Ben genelde trendyol ya da limango'yu tercih ediyorum. Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Ayakkabı aldım, kıyafet aldım, kek kalıbı bile aldım. Ama sorunsuzdu hepsi:)

bende ayakkbı kek kalıbı saat ve çanta çok alışveriş yaptım ama markafoni ikidir farklı renk tonu getiriyo yollamadım babetler çok şık aslında beğendim

pelincik bu arada nasılsın canım herşey yolundamı

çağlacım tatlım çok güzel olmuş resimlerine baktım ama bi tanecik resimde olsun yüzünü gösterseydinn,,, saç rengin çok hoşuma gitti boyamı???

çağlacm gördüm albümünüde çok güzel cnm her bişey ,allah tamamına erdirsn:)
darısı başımıza
ismimizin silindiği ayakkabıları da gördm elbisen fln çok hoş hele uyumunuz mükemmel

çok tesekkur ederim canımm
darısı basına aminnn guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimm

kızlar herkese selam

pelinim seni merak ederek girdim topice..
umarım daha iyisindir canım

Bilmiyorum ama internetten alışveriş çok cazip geliyor canım

Bir değişiklik yok hala aynı Gizemcim...

çağlacım tatlım çok güzel olmuş resimlerine baktım ama bi tanecik resimde olsun yüzünü gösterseydinn,,, saç rengin çok hoşuma gitti boyamı???

canım yuzumuzu kapatmamızı sözlüm istedi.. isim olarak bilmese de bir foruma uye oldumu biliyo

oraya eklicem resimleri kızlar merak ediyo dedim once izin vermedi, ben naz niyaz yapınca suratlarımızı kesiceksin o zaman

elbiseni falan eklersin dedi.. bende bole yaptım aslında gorse buna bile kızar

bizim bikere basımıza resimlerimizin calınması gibi bi olay geldi.. o olaydan beri blog acmama bile izin vermiyor

tesekkur ederim buarada darısı basınaaa :))

Son düzenleme:
çok tesekkur ederim canımm
darısı basına aminnn guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimm

kızlar herkese selam

pelinim seni merak ederek girdim topice..
umarım daha iyisindir canım

Çağlammm, canımsın!

Sizlerin sayesinde biraz daha iyiyim. Hiç değilse benim içim rahat!

Çağlammm, canımsın!

Sizlerin sayesinde biraz daha iyiyim. Hiç değilse benim içim rahat!

canım benim yaaaa

senin için rahatsa hiç uzulme nasılsa telafi edecek hatasını..

hayatcım atlamısım evet sacım boya

malesef

rengiini bilmiyorum kendi saclarım kumral ben kumrala donmeye calısıyorum suanda... kuafore gittigimde sacımda rofle vardı hangi akla hizmet yaptırdıysam

sacım yıpranmaya baslayınca dogala geri donmeye calısıyorum işte orda roflenin uzerine kumral-karamel boyandı diye biliyorum rofle kapansın diye

kuafore kumrala donmek istiyorum dedim o da ole yaptı işte :44:

Saç rengin benim de dikkatimi çekmişti kurabiyem. Hakikaten çok hoş bir renk olmuş.

Saç rengin benim de dikkatimi çekmişti kurabiyem. Hakikaten çok hoş bir renk olmuş.

çok tesekkur ederim pelinimmm

ilk yapıldgı gun rofleden sonra cok koyu gelmişti gozume ama ten rengim acıldıkca gozume guzel gelmeye basladı... yazın rofle guzel yanıyosun bronzsun falan

ama kışın pek cekilmiyo beyaz ten de hep makyaj istiyo bende makyajı sevmiyorum üşengecim bide..

o yuzden bu renk saclar pratik oluyo her nekadar rofleyi sevsem de ugrasamıyorum sacımıda beni de yıpratıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…