evet kızlar markafoniden birdaha alışveirş yapmıycam sürekli farklı renk ayakkabı yolluyorlar sinirm bozuldu bunuda geri göndemricem renk tonu farklılıkları var gıcıklar ya
kıyafet alınmaz neetten bende geçenlerde cüzdan aldım param yetmedigi için istedigim cüzdanı alamamıştım farklı bi modelini aldım kargo geldi bi baktım istedigim cüzdannasıl sevindim anlatamam
binde bir böyle tutuyor işte:90:
güle güle kullan
kıyafet alınmaz neetten bende geçenlerde cüzdan aldım param yetmedigi için istedigim cüzdanı alamamıştım farklı bi modelini aldım kargo geldi bi baktım istedigim cüzdannasıl sevindim anlatamam
Kızlar markafoni'den alışveriş yapmadım hiç, üyeliğim var ama...
Ben genelde trendyol ya da limango'yu tercih ediyorum. Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Ayakkabı aldım, kıyafet aldım, kek kalıbı bile aldım. Ama sorunsuzdu hepsi:)
çağlacm gördüm albümünüde çok güzel cnm her bişey ,allah tamamına erdirsn:)
darısı başımıza
ismimizin silindiği ayakkabıları da gördm elbisen fln çok hoş hele uyumunuz mükemmel
bende ayakkbı kek kalıbı saat ve çanta çok alışveriş yaptım ama markafoni ikidir farklı renk tonu getiriyo yollamadım babetler çok şık aslında beğendim
pelincik bu arada nasılsın canım herşey yolundamı
çağlacım tatlım çok güzel olmuş resimlerine baktım ama bi tanecik resimde olsun yüzünü gösterseydinn,,, saç rengin çok hoşuma gitti boyamı???
çok tesekkur ederim canımm
darısı basına aminnn guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimm
kızlar herkese selam
pelinim seni merak ederek girdim topice..
umarım daha iyisindir canım
Bilmiyorum ama internetten alışveriş çok cazip geliyor canım
Bir değişiklik yok hala aynı Gizemcim...
Çağlammm, canımsın!
Sizlerin sayesinde biraz daha iyiyim. Hiç değilse benim içim rahat!
canım bence takma yani üzülme sen ara istersen yada msj at
evet bende akşam bişiyler almayı düşünüyorum
çağla nasılsın canım
Saç rengin benim de dikkatimi çekmişti kurabiyem. Hakikaten çok hoş bir renk olmuş.
ne olsun bakıyorum çeyiz kendime nasıl gidiyor canım sendende çeyiz topiği bekliyoruz ona göre
canımmm almaya bi baslasam hayırlısıyla hemen acıcam topici mi
senin varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?