'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ben geldimmmm nasılsınızzzzzzz

pelincim sen daha aramadın mı ara bir ya kızcam ama sanada hee nereye kadar inatlaşcaksınız biri alttan alsın ki olayları konusarak çözünn lütfenn!

ececim ben taçtan aldım günlük takımımı canım sade birşeydi rosette kahve rengiydi taçtan bakabilirsin tatlım evtekstilbuldan aldım

cottoncuk canım pardon görmemişmdir muhakak neler yapıyorsunuz

Son düzenleme:
kızlarrrrr nassınız???
özledim sizi bi uğrayamadım bu tarafa bak.
ben hala okuldayım yarım saat sonra çıkıp sevdiğimlen 1-2 saat takılcaz.
ama hava yağmurlu hafiften,bende de krem rengi pantolon napcam bilmiom

kızlarrrrr nassınız???
özledim sizi bi uğrayamadım bu tarafa bak.
ben hala okuldayım yarım saat sonra çıkıp sevdiğimlen 1-2 saat takılcaz.
ama hava yağmurlu hafiften,bende de krem rengi pantolon napcam bilmiom

iyiyiz..nerde okuyorsun semt nerde??buralar günlük güneşlik ya keşke hava kapasa yağmur yapsa)

iyidir tatlım bende krem giydim umarım ıslanmam hava açık gibi aslında yağmasın yağmur bugünlük

ohh ohhh sevgilinle gez canım ne güzel

selam kızlar bende geldimm aranızaa :)

bende büyük ihtimalle 2013 gelini olucam. Erkek arkadaşım askerde şuan. Uzun dönem yedek subaylık yapıyo. Şansımıza uzun çıktı. Askerden nisan başında gelicek. Sonra ışe girmesi vs. 2013 ü bulucak.

Çeyiz bölümüne çeyz resimlerimi ekledim belki fikir olur sizlere arkadaşlar

hoşgeldin bakalım adın nedir?

hoşgeldin canım çeyizlerini gördüm kalpli özdilek nevresim takımının aynısından aldım çok tatlı ilk çeyizimdi hattaha

güle güle kullan herşeyini ve tekrardan hoşgeldin aramıza

nanangelica hosgeldin canımm

orchidea yerimizede gez.. bende bu aksam askımla gorusurum diyorum ama bilmiyorum 2 gundur cok yoruldu uyur kalır belkide zaten kıyamam 2 gundur dogru durust telefona bile bakamıyo

ben yinede susleniyim diyorum belki bulusuruz sacıma bakım yagı sureyim maske yapayım bugun

çağla hani seninle geçen hafta parfümlerden konuşmuştuk ya sevdiceğim bana parfüm almış hemde 3 tane nası sevindim yaaa,,

saç ve maske benim ilgi alanıma giriyo kızım çabuk anlat napıcaksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…