çağla hani seninle geçen hafta parfümlerden konuşmuştuk ya sevdiceğim bana parfüm almış hemde 3 tane nası sevindim yaaa,,
nanangelica hosgeldin canımm
orchidea yerimizede gez.. bende bu aksam askımla gorusurum diyorum ama bilmiyorum 2 gundur cok yoruldu uyur kalır belkide zaten kıyamam 2 gundur dogru durust telefona bile bakamıyo
ben yinede susleniyim diyorum belki bulusuruz sacıma bakım yagı sureyim maske yapayım bugun
saç ve maske benim ilgi alanıma giriyo kızım çabuk anlat napıcaksınnn
canım saclarıma karanfil suyu suruyorum suara siteden buldum..
bide askım bitkisel karısım yag almıstı o parfumleri aldıgımız yerden onuda surucem şimdi..
maske ye gelince ben 1 yıldır ddf nin kil maskesini kullanıyorum, cildim karma
hazır bi maske yani alıp suruyorum t bolgeme ama cunku cildimin diger yerleri kurumaya megilli oluyor
hoşgeldin bakalım adın nedir?
canım saclarıma karanfil suyu suruyorum suara siteden buldum..
bide askım bitkisel karısım yag almıstı o parfumleri aldıgımız yerden onuda surucem şimdi..
maske ye gelince ben 1 yıldır ddf nin kil maskesini kullanıyorum, cildim karma
hazır bi maske yani alıp suruyorum t bolgeme ama cunku cildimin diger yerleri kurumaya megilli oluyor
hoşbulduk cnım adım halime :) senin adın ne?
giz08 bende o kalpli nevresim takımını bayılarak aldım çok şirin :)
Cookie_Dough hoşbulduk cnmm :)
canım ahh ahh bende buluşmadan saçıma bakım yaptım çok cici oldu kabarık saçlarım parladı ve böyle azcıkta yağlandı çok cici oldular herkes farklı bakıyo bid etopuz yapıyorum 2 gündür
bu arada bende sevgilimle fazla konuşamıyorum ne zaman arasam arkadaşları yanında yada evde oyun oynuyorlar rahatsız etmekte istemiyorum öyle gerçi her dakka msj atmaya çalışıyor ama bende bugünleri kız arkadaşlarımla gezerek değerlendiriyorum
çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz gibi geliyor kızlar
kızlar hindistan cevizi yagı kullanmaya başlamıstım ya saçlarım uzamaya başladı
memnun musun peki kullandıklarından tatlım,,,
karanfil suyundan memnun musun sen canım. bende bugün sitede saç bakımına bakarken gördüm :) saçları gürleştirmek için galiba dimi
Hayat , Gizem memnun oldum arkadaşlar :)
Cookie senin adında çağla galiba canım. Benimde dökülmelerim çok bu ara bi de kırık çok. bende denemeyi düşünüyorum karanfili. bi de sinameki iyiymiş galiba. ondan da alıp denicem
hindistancevizi yada menekşeyi saçlarımı bigudiyle sardığım için hemen hemen hergün uçlara sürüyorum çok yararı oluyor
çağlacıkcım karanfil suyunu anlatabilirmisin bizede tarifini canım
hoşbulduk cnım adım halime :) senin adın ne?
giz08 bende o kalpli nevresim takımını bayılarak aldım çok şirin :)
Cookie_Dough hoşbulduk cnmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?