'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ahh ahh bende buluşmadan saçıma bakım yaptım çok cici oldu kabarık saçlarım parladı ve böyle azcıkta yağlandı çok cici oldular herkes farklı bakıyo bid etopuz yapıyorum 2 gündür

bu arada bende sevgilimle fazla konuşamıyorum ne zaman arasam arkadaşları yanında yada evde oyun oynuyorlar rahatsız etmekte istemiyorum öyle gerçi her dakka msj atmaya çalışıyor ama bende bugünleri kız arkadaşlarımla gezerek değerlendiriyorum

çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz gibi geliyor kızlar

saç ve maske benim ilgi alanıma giriyo kızım çabuk anlat napıcaksınnn

canım saclarıma karanfil suyu suruyorum suara siteden buldum..

bide askım bitkisel karısım yag almıstı o parfumleri aldıgımız yerden onuda surucem şimdi..

maske ye gelince ben 1 yıldır ddf nin kil maskesini kullanıyorum, cildim karma

hazır bi maske yani alıp suruyorum t bolgeme ama cunku cildimin diger yerleri kurumaya megilli oluyor

memnun musun peki kullandıklarından tatlım,,,

karanfil suyundan memnun musun sen canım. bende bugün sitede saç bakımına bakarken gördüm :) saçları gürleştirmek için galiba dimi

evet ya bakım yaptımmı benimde saclar 2 gun gayet guzel gorunuyo parlak falan ama sonra puff

hatta bazen bi kabarıyolar anlatamam bikeresinde birbirine girmiş saclarımı askıma taratmıstım tam 2 saat ugrasmıtı yavrucugum acıcam diye acıtcam diye kıyamıyo napsın

benimki calısmadıgı zamanlarda yanımda olmasa bile mesajlasırız konusuruz ama işte olunca baglantı küt diye kopuyo

geminin içindeyken telefon cekmiyo cunku deli oluyorum... normalde 2 gün gormesem belki bu kadar olmaz ama aradaki iletişim kopukken degil gün saatler bile gecmiyo sanki

halime canım bende gizem

kızlar ben saçlarıma dönemsel olarak badem yağıyla bakım haftada bir sinemakiyle, ve aradada kendim bal maskesi yapıyorum ve bir ara her banyo sonrası zencefil kullanıyordum saçıma

çağlacım şimdi karanfili araştırıyorum

canım sende haklısın telefon çekmiyorsa merakta bekliyorsundur

Son düzenleme:
memnun musun peki kullandıklarından tatlım,,,

kil maskemden memnunum.. ama bitince bidaha alırmıyım bilmem belki baska seye gecerim cok kurutuyo cunku

sacım için yaptıklarıma daha yeni basladım canım henuz bi gelişme yok parlak falan oluyo sadece

karanfil suyundan memnun musun sen canım. bende bugün sitede saç bakımına bakarken gördüm :) saçları gürleştirmek için galiba dimi

henuz bi sonuc alamadım canım evet gurleştirmek ve dokulmesini onlemek icin

mevsimsel dokulme var bende malesef cok dokuluo bu ara :44:

Hayat , Gizem memnun oldum arkadaşlar :)

Cookie senin adında çağla galiba canım. Benimde dökülmelerim çok bu ara bi de kırık çok. bende denemeyi düşünüyorum karanfili. bi de sinameki iyiymiş galiba. ondan da alıp denicem

evet canım benimde adım da cagla memnun oldum bende :)

tatlım valla sinameki once bi dokuyo dediler ondan uzak durdum ben ondan.. sende işe yararsa banada haber ver.. durması lazım bu dokulmeniiin

hindistancevizi yada menekşeyi saçlarımı bigudiyle sardığım için hemen hemen hergün uçlara sürüyorum çok yararı oluyor

çağlacıkcım karanfil suyunu anlatabilirmisin bizede tarifini canım

hindistancevizi yada menekşeyi saçlarımı bigudiyle sardığım için hemen hemen hergün uçlara sürüyorum çok yararı oluyor

çağlacıkcım karanfil suyunu anlatabilirmisin bizede tarifini canım

tabi tatlım :)

konuda bir avuc karanfili 500 ml ydi sanırım, o kadar bi suyun icine atıp agzı kapalı bir kavanozda 1 gun bekletmek gerektigi yazıyo

ama ben o kadar bekleyemedim hemen denemek istedim o yuzden kaynamıs suya bi avuc karanfil attım kapagını kapatıp soguyana kadar demledim

ilkinde banyodan cıkarken son kez onu dokup de cıktım, kalanı da fısfıslı bir siseye koydum haftada 4 kez saclarıma özellikle diplerine sıkıyorum

bugun 4. kez yaptım henuz ilk haftam bakalım :44:

bu fısfısdakiler bitsin konuda tarif edildigi gibi yapıcam bide

parlak olması içinde mecitefendi saç bakım yagı kullanuyorum gayet parlak ve yumuşak yapıo birde kızlar bi sorum olacak nevresim takımı almaya başlıcamda annem taç alalım diyo ama çok pahalı geldi bana kullananlar varmı yada o kalite düzeyinde bi marka

Ben hala kırıkları aldırmadığım için başlayamadım bakıma haftaya inşalah ..

Bu arada Halime hoşgeldinn aramıza :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…