hoşbulduk cnım adım halime :) senin adın ne?
giz08 bende o kalpli nevresim takımını bayılarak aldım çok şirin :)
Cookie_Dough hoşbulduk cnmm :)
parlak olması içinde mecitefendi saç bakım yagı kullanuyorum gayet parlak ve yumuşak yapıo birde kızlar bi sorum olacak nevresim takımı almaya başlıcamda annem taç alalım diyo ama çok pahalı geldi bana kullananlar varmı yada o kalite düzeyinde bi marka
taç canım en kalitelisi ama henüz ben taç almadım ama taçtada çok cici şeyler var canım sadece yatak örtümü oradan aldım
ece sana diğer sayfalarda yatak örtüsü modeli söylemiştim bakabildinmi canım
ozaman taçtan alayım yatak örtüsüde düşünüyorum bende bakıyım modele güzelse netten alabilirim
parlak olması içinde mecitefendi saç bakım yagı kullanuyorum gayet parlak ve yumuşak yapıo birde kızlar bi sorum olacak nevresim takımı almaya başlıcamda annem taç alalım diyo ama çok pahalı geldi bana kullananlar varmı yada o kalite düzeyinde bi marka
Ben hala kırıkları aldırmadığım için başlayamadım bakıma haftaya inşalah ..
Bu arada Halime hoşgeldinn aramıza :)
bende yağmur memnun oldum
taç canım en kalitelisi ama henüz ben taç almadım ama taçtada çok cici şeyler var canım sadece yatak örtümü oradan aldım
ece sana diğer sayfalarda yatak örtüsü modeli söylemiştim bakabildinmi canım
kızlar ben geldim
hemde yeni cicilerimle
tşk ederm cnm aslında kupaları 6ya tamamlasam mı dedm ama sonra vazgeçtm, sizce?
kase kupa hepsi 4 tldi cnm tanesi, çok da pahalı deil aslında bence 8den 4 e düşmüş
hadi göster sende çekip mrk ederm ben
kızlar ben geldim
hemde yeni cicilerimle
indirim ne kadar suruyo acaba bende ugrasam bernardoya cok guzelmiş bunlar :44:
Nilimm çok güzelmişler. Güle güle kullan canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?