'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

taç canım en kalitelisi ama henüz ben taç almadım ama taçtada çok cici şeyler var canım sadece yatak örtümü oradan aldım

ece sana diğer sayfalarda yatak örtüsü modeli söylemiştim bakabildinmi canım

Son düzenleme:

ozaman taçtan alayım yatak örtüsüde düşünüyorum bende bakıyım modele güzelse netten alabilirim

taç ve özdilek çok kaliteliler canım. Taçın modelleri çok güzel oluyo. benim şimdi kullandığım 2 tane nevresimim var evde. Biri taç diğeri özdilek. 2 yıldır değişimli kullanıyorum ikisi de hala çok güzeller. Renklerinde hiç bi solma olmadı.

Ben hala kırıkları aldırmadığım için başlayamadım bakıma haftaya inşalah ..

Bu arada Halime hoşgeldinn aramıza :)

hoşbulduk cnm :)

bende yağmur memnun oldum

bende memnun oldum cnmm

Akşam bakıcam canım burda her siteyi açmıyor ne yazık ki

gizeeeeeeeeeeeeem

evtekstilbul dan bende yatak örtüsü alıcaaam ama güvenemiyorum yaa güvenilir biyer mi daha once aldın mı???

Son düzenleme:
tşk ederm cnm sadece kaseleri almak için girmiştm derin cam kaselri çok seviorm bunlarda baya büyük, sonra kupalarını da gördm 6ya tamamlasam mı dedm ama sonra vazgeçtm aşkmla bana 2 kişilk aldm ,tamamlasamıydm acaba?

Son düzenleme:
kase kupa hepsi 4 tldi cnm tanesi, çok da pahalı deil aslında bence 8den 4 e düşmüş
hadi göster sende çekip mrk ederm ben

Son düzenleme:
nilcim nerden aldın markası ne cok tatlılarr gule gule kullan

kızlar bende bu yatak ortusu nu alıyım diorum taç ın ama karar veremedim ya burdaki gibimidir acaba? bundan alan oldumu daha once?

bernardodan aldm çağlacm indirmdeydi bazı ürünler %50 bölümünden:)
güzelmiş cnm yatak örtüsü günlk kullanm için ideal, evtekstilibuldan alışveriş yapmadm hiç ama alan çok kişi var sorun yaşıcanı zannetmiorm, sahsen ben alışveriş yapıcak olsam alırdm, nevresmdünyası nevresmevi gibi güvenilir siteler bunlar, alabilirsn yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…