Eki Görüntüle 259662 güraldan aldıgım kupa bu kızlar
güle güle kullan cnm porselenmiş seninkisi de:)
ee tamamla madem sende 6ya
off bende öleyim sorma sanırm kase koleksiyonu yapıcammNil aldıkların çok güzelmiş fiyatı da çok uygun. Bende kase falan gördüm mü kendimi tutamıyorum
Nil aldıkların çok güzelmiş fiyatı da çok uygun. Bende kase falan gördüm mü kendimi tutamıyorum
morganna kupa çok hoş. fiyatı da çok uygun bence. 6-7 den aşağı değil böyle kupalar. bi de porselenmiş ihtiyacın warsa tamamla 6ya bence de
off bende öleyim sorma sanırm kase koleksiyonu yapıcamm
hiç kupam yok ilk aldıklarım bunlarda 6 ya tamamlıcam yarın.bende bardak görünce kendimi tutamıyorum şimdiden bütün bardaklarım hazır
hiç yoksa al canım 3 tlye bedava ve güralda çok kalitelidir. geçen kütahyanın fabrika satış mağazasına gitmiştik annemle orda bile en ucuz kupalar 7-8 den başlıyodu
baya bi yol katetmiş olursn gizemcm:) çok hızlısn bakıorm1 saten pamuk 3 pike 2 kapitone set ben 1 ve 3 ü alsammı diyorum pikeyi alınca 2 aystıkta hediye ediyor evtekstilbul b ay onları alıp ekim ayı tencere ve sahan alıp durcamemsan bulmak kalıyor
tencereleride netten alırsam çeyizimi netten yapmış olcam
baya bi yol katetmiş olursn gizemcm:) çok hızlısn bakıorm
acaba bende mi alsam o pikeyi yaw hiç pikem yok yastkları bi incelicem karar vericem sonrada bende bakimmm
kütahyanın fabrika satış mağazası nerede canım bende gitmek isterim söylermisin
2 tanesini 70e aldm cnm netteucuzluk sitesinden, ama son baktığımda fiyatını 80e çıkarmıslar talep çok oldu sanırm, bi alana bi hediyesi var
anneme gösterdm pikeyi de nası sencel die daha sade bişi al dedi o da biraz daha beklicem sanırm, aslında yastklı fiyatı fln da iyimiş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?