'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlacım evtekstilbuldan ben aldım taçın yatak örtüsü kalite hep aynı canım senin beğendiğinde güzelmiş

nilcik ve morganna tatlım ikinizde cici şeyler almışsınız birazdan nevresim eklicem bana yardımcı olucak gelincikler olsunlar lütfen

Nil aldıkların çok güzelmiş fiyatı da çok uygun. Bende kase falan gördüm mü kendimi tutamıyorum

morganna kupa çok hoş. fiyatı da çok uygun bence. 6-7 den aşağı değil böyle kupalar. bi de porselenmiş ihtiyacın warsa tamamla 6ya bence de

hiç kupam yok ilk aldıklarım bunlarda 6 ya tamamlıcam yarın.bende bardak görünce kendimi tutamıyorum şimdiden bütün bardaklarım hazır

hiç kupam yok ilk aldıklarım bunlarda 6 ya tamamlıcam yarın.bende bardak görünce kendimi tutamıyorum şimdiden bütün bardaklarım hazır

hiç yoksa al canım 3 tlye bedava ve güralda çok kalitelidir. geçen kütahyanın fabrika satış mağazasına gitmiştik annemle orda bile en ucuz kupalar 7-8 den başlıyodu

1 saten pamuk 3 pike 2 kapitone set ben 1 ve 3 ü alsammı diyorum pikeyi alınca 2 aystıkta hediye ediyor evtekstilbul b ay onları alıp ekim ayı tencere ve sahan alıp durcam emsan bulmak kalıyor

tencereleride netten alırsam çeyizimi netten yapmış olcam

baya bi yol katetmiş olursn gizemcm:) çok hızlısn bakıorm
acaba bende mi alsam o pikeyi yaw hiç pikem yok yastkları bi incelicem karar vericem sonrada bende bakimmm

2 tanesini 70e aldm cnm netteucuzluk sitesinden, ama son baktığımda fiyatını 80e çıkarmıslar talep çok oldu sanırm, bi alana bi hediyesi var
anneme gösterdm pikeyi de nası sencel die daha sade bişi al dedi o da biraz daha beklicem sanırm, aslında yastklı fiyatı fln da iyimiş ama

bende şirkettekilere göstermiştim çok sade demişlerdi ama ben herhalde alcam pikeyi

nasıl yakaladın çok çok ucuza almışssın canım ya bende 1 tane yorgan alabilirim ucuza bulursam

hala var gizemcm 80e eğer yorgan almadıysan kesinlkle tavsiye ederm çok hızlı gönderiolar hem, hemde taçın bi ürünü olduğundan çok kaliteliydi evin orta yerine serince herkes çok beğendi halama bile aldk çok memnunmus öle dio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…