Pelincim üzüldüm ama aşılmayacak bir sorun değil gibi duruyor. Hayırlısı neyse o olsun canım
Günaydın kk hatunlarıııı nasılsınızzzz
Teşekkür ederim Ece'm. Hepiniz çok pozitifsiniz... Günaydın canım bu arada.
bugün cuma sevinçliyim
kızlarrr size bişi danışıcam beğendiğim nevresimim gelmeyince bende taçın 2. ürüne %50 indiriminden faydalanıym diorm legolu olan beğendiğim nevresm, onun yanında da kalın olduğunu düşündüğüm battaniyelerden alıcam indirimiyle karar veremedm ama sizce hangisi güzel
daha önce gri ve krem rengi battaniye almıstm ama onlar inceydi bi tanede alın olsn istiorm, şimdi çıkıorm ama dönnce yorumlarınızı okurum kızlar
Eki Görüntüle 261653
Eki Görüntüle 261654
Eki Görüntüle 261655
Eki Görüntüle 261657
çok beğendim hepsini tatlım bu indirim nerede kampanyamı var
bu arada kargomu adada cafeye bıraktırdım babam akşam alamamış geç geldi eve
pelincim üzülme lütfen sakın üzme kendini hayatım seni çok ama çok iyi anlıyorum.
kızlar hırsla şevkle çalışıyorum umarım tükenmem akşam arkadaşımın düğünü var bugün güzel görünmeliyim ve en önemliside mutlu arkadaşım hollandalı biriyle evleniyor yabancı birine aşık oldu ve gelin gitti burdada düğün yapıcaklar aşk işte herşeyi bırada bıraktı oralı oldu
neden?? çünkü tatil moduna girdin yine dimiiiiiiiiii seni gidi seniiiii:90:
oh ohhh ne güzel yaa:))
bu indirm tacın 2.ürüne %50 indirimi cnm tür sınırlaması yok battaniyeyi %50ye alıcam eğer nevresimi bulabilirsem online satıştan kaldırmıslar çünkü mağazadan almayı düşünüorm
iyi eğlenceler simdiden kuzum
Yağmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur mesaj kutunu tamamen boşalt!!!
pelincik hani hoş bi durum değil.. bnce azcık senle ilgilensin kendini affettirsin geçer inş:)Hani benim o çok inandığım şey vardı ya Nilim, yalanmış...
Dün gece Evren Edirne'ye gitti. Rızam olmadığını kabul ederek. Vardığında haber verdi. Merak ettim bir süre sonra aramaya başladım, 2 kez aradım ilkinde açmadı, ikincisinde meşgule attı. Ardından mesaj: Bu ortam da konuşamam diye... Tekrar aradım, "aradığınız kişiye şuan da ulaşılamıyor" kaydı...
Canımın bu kadar yandığını hatırlamıyorum daha önce! Sabaha kadar aramadı beni, mesaj da aynı şekilde... Sabah geldiğinde mesaj atmış hiçbir şey olmamış gibi(!) "aşkım ben evdeyim, günaydın"
Sustum butun gun, belki 40 kere aradı cvp vermedim. Mesajlar ona keza... Akşam dışarı çıkmak için arabaya gidiyordum -ki... Orada durmuş beni bekliyor, görmezden geldim. Yanıma geldi kapıyı açtı. Yüzünü görmek istemiyorum dedim. Ve daha bunun gibi bir sürü cümle...
ay bnde üfürsen düşcek haldeyimkızlar günaydın bugün enerjiğim
iyim yagmurcuk sen:) bugun hep yagmur yagıyor yahubende enerjikim ama söndürüyorlar sonra yada yoğunluk malesefffff
gizem,nil nasılsınız gelincikler??????
hayırlı cumalar:) dua ile ozman ece. hoşgeldin..bugün cuma sevinçliyim
bn geometriks eviyorum:) 1.sin farklı renkleri olabilir:)kızlarrr size bişi danışıcam beğendiğim nevresimim gelmeyince bende taçın 2. ürüne %50 indiriminden faydalanıym diorm legolu olan beğendiğim nevresm, onun yanında da kalın olduğunu düşündüğüm battaniyelerden alıcam indirimiyle karar veremedm ama sizce hangisi güzel
daha önce gri ve krem rengi battaniye almıstm ama onlar inceydi bi tanede alın olsn istiorm, şimdi çıkıorm ama dönnce yorumlarınızı okurum kızlar
Eki Görüntüle 261653
Eki Görüntüle 261654
Eki Görüntüle 261655
Eki Görüntüle 261657
Yağmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur mesaj kutunu tamamen boşalt!!!
çok şükür mutluyum. sevgilim gitti:S boşlugu cuk die oturdu içimeberfin yağmur umarım mutlusunuzdur kızlar
pelin canım bence seni üzdüğünü anlaması gerekiyor bu durumlara üzülüyoruz benimkide zongudlağa gidince ilgisiz oldu ama ben ilgisiz seviyorum fazla ilgilenince ters tepiyo sıkılıyorum bana hep kırılcak birşeymiş gibi davrnıyorudu
mesela ben gece onla konuşmadan uyuyunca çok huzursuz sinirli uyanıyorum sabahları 3 gündür ya film izliyo yada arkadaşlarıyla batak oynuyor bu duruma yakın bir gelecekte kalbim kırılkmaz umarım geçen yıl beni tek üzen bu detaylarydı hep kendimi 1 sene boyunca yalnız hissetim diyeceksiniz ki çok saçma sebepler ama dğeil önce gece aramıyor sonra ilgiisiz olup gün içinde yakınında nede uzağında hissedemiyorsun yok gibi birşey oluyor bunu yaşamak istemiyorum geçen yıl eylülden aralığa kadar görüşmediğim evrede bunları yaşadım
bnde bakmak istiyorum:)Herkes msj kutusundan bahsediyor gizemcim sende bak mailine
berfin sen nerdesin ki yağmurlu???
bura güneşli:s
berfin yağmur umarım mutlusunuzdur kızlar
pelin canım bence seni üzdüğünü anlaması gerekiyor bu durumlara üzülüyoruz benimkide zongudlağa gidince ilgisiz oldu ama ben ilgisiz seviyorum fazla ilgilenince ters tepiyo sıkılıyorum bana hep kırılcak birşeymiş gibi davrnıyorudu
mesela ben gece onla konuşmadan uyuyunca çok huzursuz sinirli uyanıyorum sabahları 3 gündür ya film izliyo yada arkadaşlarıyla batak oynuyor bu duruma yakın bir gelecekte kalbim kırılkmaz umarım geçen yıl beni tek üzen bu detaylarydı hep kendimi 1 sene boyunca yalnız hissetim diyeceksiniz ki çok saçma sebepler ama dğeil önce gece aramıyor sonra ilgiisiz olup gün içinde yakınında nede uzağında hissedemiyorsun yok gibi birşey oluyor bunu yaşamak istemiyorum geçen yıl eylülden aralığa kadar görüşmediğim evrede bunları yaşadım
pelincik hani hoş bi durum değil.. bnce azcık senle ilgilensin kendini affettirsin geçer inş:)
sevgi kolay bulunmuyor. heleki gerçk seven.. erkek arkadaşının gerçk seven oldugu bu durumlarda anlaşılır zaten. sen blrsn diyip köşeyede çekilebilirdi:)
bugun cuma bol bol dua et geçer inş:)
pelin içinde biraz zamana ihtiyçları die düşüyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?