Merhaba :)
ben aranızda yeniyim düğün tarihim belli oldu 18.05.2013 düğün :)
aaaaa uzak yerdee miii tiyatroo niyee izin vermediii :/
evet canım onlarsız bişey yapmamızı istyemiyolar ama onlar nerde biz orda olamıyoruz ki veya biz nerde onlar orda olamıyor kimse bi yerlere gidemiyorOnsuz gitmemi istemiyormuş.. hak ta veriyorum aslında aşkımın hiçbir sosyal hayatı yok birtek ben varım onun sosyali olarak..
günaydın bu arada canlarr
evet canım onlarsız bişey yapmamızı istyemiyolar ama onlar nerde biz orda olamıyoruz ki veya biz nerde onlar orda olamıyor kimse bi yerlere gidemiyor
Sağol canım
Queen Elizabeth - Kemer
arkadaşlar merhaba uzun zamadır yazamadım hala şoku atlatamadım nasıl atlatılır bilmiyorum da zaten(((((((((((((((((((((((((((
bahsetmiştim daha önce sevgilimin annesi iç güvey olur düşüncesi ile istemiyor diye babası da tanışmaya gelecekti ve 11 kasım akşamı baban hangi gün gelecek ona göre program yapıcam diye aradım ve konuşma aynen şöyle
BEN: hayatım ne zaman gelecek baban?
O: gelmeyecek...
BEN: haftaya mı kaldı?
O: hayır babam da karşı bu işe annemi ikna edememiş biz istemiyoruz dedi..
BEN: sen ne dedin?
O: hiç birşey.. babam bir daha aradığında kararını vermiş ol ya o ya biz dedi..
BEN: e napcaz?
O: konuşmak istemiyorum. kapatalım
BEN: peki.. nası istersen..
sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Kuzum hangi şehirlerdesiniz siz bakem o seninle ilk gitmek istiyo senin açındanda ilk olacak canım çünkü sevdiceğinle ilk kez tiyatroya gitmiş olacaksınızBenim sevdicek hiç tiyatroya gitmemiş.. ilk defa senle gitmek istiyorum dedi.. ama bu senin ilkin ben gittim ki daha önce dedim..
neysemm..
aynı şehirde olsaydık keşke yaa püfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?